Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

ΝΕΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Τα σενάρια πάνε και έρχονται. Στο Mega είπε κάποιος ότι η απαγωγή του καρδιολόγου συνδέεται άμεσα με την απαγωγή του Παναγόπουλου. Την έκαναν για να έχουν έναν άνθρωπο να κουράρει τον εφοπλιστή. Γιαυτό και είχαν την ίδια τακτική να καίνε τα αυτοκίνητα.
Ο Σόμπολος ήταν επιφυλακτικός αφού λέει ότι έγινε ληστεία στον καρδιολόγο. Βέβαια αυτό δεν αναιρεί την εκδοχή της σύνδεση. Αφού μπήκαν που μπήκαν μέσα και είναι του ποινικού άρπαξαν και ότι βρήκαν. Για μια ληστεία να έχουν βάλει τσιλιαδόρους να καίνε αυτοκίνητα και όλα αυτά να τα σκέφθηκαν στην διαδρομή; Ο καρδιολόγος στην πορεία ήρθε και τον αντιμετώπισαν και αν τον χτύπησαν και τον πήραν σημαίνει ότι...

συμπτωματικά αποφάσισαν να κάψουν τα αυτοκίνητα κατά την διάρκεια του πανικού τους. Έλα όμως που το ίδιο έκαναν οι ...ψύχραιμοι απαγωγείς! Η πιο λογική αντίδραση ήταν του Γ.Οικονομέα και του Δ.Καμπουράκη. ΑΦΩΝΟΙ. Λογικό να μην μπορείς να πεις τίποτα. Αν ισχύει αυτό το σενάριο τότε ένα έχουμε να πούμε. Το έχουν μελετήσει τόσο καλά που άντε να βγάλεις άκρη. Επίσης κατά κάποιο τρόπο....συμφέρει να είναι οι ίδιοι. Γιατί τότε έχουμε μια ...συμμορία λιγότερη. Σε μια χώρα 10εκ. είναι τρομαχτικό να υπάρχουν τόσες ομάδες που απαγάγουν και καίνε αυτοκίνητο. Είναι τρομαχτικό!!!


Αναρτήθηκε από troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου