Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Πανελλαδικές 2009: Πως είδαν τα Λατινικά, τη Χημεία και την Ανάπτυξη Εφαρμογών


Τα θέματα στα Λατινικά ΚατεύθυνσηςΤα Λατινικά ως συνήθως…Το μάθημα των Λατινικών λόγω της περιορισμένης ύλης του (24 γνωστά κείμενα) δεν παρουσιάζει εκπλήξεις. Εξάλλου, θεωρείται το ευκολότερο μάθημα της κατεύθυνσης. Οι διαβασμένοι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να αριστεύσουν. Έτσι και τα φετινά θέματα συνέχισαν απλά την παράδοση.
Χημεία Κατεύθυνσης: Θέματα κλασικά και αναμενόμεναΤα φετινά θέματα ήταν σαφή και μέσα στις δυνατότητες ενός καλά διαβασμένου υποψηφίου. Σε σχέση με τα περσινά ήταν ευκολότερα και απαιτούσαν, προκειμένου να απαντηθούν, λιγότερο χρόνο. Το συμπέρασμα είναι ότι φέτος δεν ήταν η χρονιά της Χημείας.

Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον: Οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφοράΗ Ανάπτυξη Εφαρμογών κλείνει με χαμόγελο το υποχρεωτικό κομμάτι της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, ενώ το άριστα θα κριθεί στα σημεία! Τα φετινά θέματα χαρακτηρίζονται από μικρότερο βαθμό δυσκολίας σε σχέση με αυτά της προηγούμενης χρονιάς, κάτι που όμως δεν εξασφαλίζει τον άριστο βαθμό, αφού ορισμένες ερωτήσεις (π.χ. Θέμα 1Α2, Θέμα 2Β, 2Γ) κρύβουν σημεία που θα «κλέψουν» μονάδες.
Hellenic Business

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου