Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Ποιοί πλήττονται περισσότερο από την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών στα λεγόμενα “εποχιακά” επαγγέλματα; Μα φυσικά οι Ρομά!


Posted by J.McManus in Άντε απέδώ ρε σεις!.
add a comment

Δεν το΄χες καταλάβει βέβαια. Που να το καταλάβεις και πως να βάλεις το μυαλουδάκι σου να δουλέψει σωστά, αφού έχεις χαζέψει από τις καθημερινές παπαριές που συγγράφει ο Βάτραχος, κι όλη η συν αυτώ αρκουδοπαρέα…

ΠΟΙΟΙ δούλευαν κάθε καλοκαίρι ως εποχικοί αγρότες, πριν εισβάλλουν τα λεφούσια από Τουρκία μεριά;

ΠΟΙΟΙ πήγαιναν να μαζέψουν φράουλες στην Μανωλάδα, πριν εφευρεθούν οι φθηνοί Πακιστανοί/Ινδοί;

Μα φυσικά οι Αθίγγανοι-Ρομά! Ποιοί να πάνε; Εσύ, εγώ, ο JAGO ή η Μ13;

Έχεις φτιάξει τώρα τον απολαυστικό φρέντο καπουτσίνο σου και“μπουτάρεις” την motherboard του Υπολογιστή, ώστε ν’ ανοίξουν τα“windows” κι αγωνιάς να συγγράψεις άλλη μιά πολυπολιτισμική παπαριά υπέρ των μειονοτήτων!

Μετανάστες, ρομά, ομοφυλόφιλους κλπ:ΟΛΟΥΣ ΕΣΥ θα τους υπερασπιστείς μάτια μου! Ο Ζορρό των μειονοτήτων! Μα ποιός είσαι ρε μεγάλε; Το Διεθνές Παρατηρητήριο των Συνθηκών της Τάμπερε Utd;

Δίχως να υπολογίζεις όμως τον ξενοδόχο: Δίχως να υπολογίζεις τα αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα μεταξύ αυτών των μειονοτήτων δηλαδής… Πως άλλωστε να το διαπιστώσεις αυτό; Κυκλοφόρησες ποτές στην πιάτσα να οσμιστείς τα vibes της κοινωνίας; Παρά κάθεσαι στην πευκόφυτη βίλλα σου, απομονωμένος από τον υπόλοιπο κόσμο (αλλοδαπούς κι ημεδαπούς) και συνθέτεις τις καθημερινές διαδικτυακές πίπες σου πίσω από το πανάκριβο monitor σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου