Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ!!

Εκκλησιαστικός επίτροπος κατηγορείται για ασέλγεια

Ποινική δίωξη για αποπλάνηση δύο ανήλικων παιδιών άσκησε ο εισαγγελέας σε έναν 71χρονο άνδρα, ο οποίος μάλιστα εκτελεί καθήκοντα επιτρόπου σε εκκλησία της πόλης της Ρόδου.
Στην πολύ σοβαρή καταγγελία, η οποία έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, προχώρησε η 30χρονη μητέρα των δύο μικρών αγοριών ηλικίας 11 και 9 ετών, η οποία ισχυρίζεται πως πριν από μερικές μέρες ο ηλικιωμένος άνδρας ασέλγησε πάνω στα αθώα κορμάκια των γιων της.
Συγκεκριμένα, η 30χρονη, που κατάγεται από τη Βουλγαρία, κατήγγειλε πως το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας και ενώ τα δυο αγοράκια βρίσκονταν στην εκκλησία της Ρόδου όπου ο φερόμενος ως δράστης ασκεί καθήκοντα επιτρόπου.
Σύμφωνα με τη μητέρα, ο 71χρονος άνδρας πλησίασε τα δυο ανήλικα παιδιά και άρχισε να συνομιλεί μαζί τους προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, ενώ λίγα λεπτά αργότερα άρχισε να τα θωπεύει σε διάφορα σημεία του σώματός τους. Μάλιστα, η ίδια ισχυρίζεται πως κάποια στιγμή ο εκκλησιαστικός επίτροπος δεν δίστασε ακόμη και να αποπειραθεί να τα φιλήσει στο στόμα.
Τα δυο παιδάκια έβαλαν τις φωνές, τράπηκαν σε φυγή και ενημέρωσαν τη μητέρα τους για το περιστατικό, η οποία με τη σειρά της κατήγγειλε τον επίτροπο στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.
Ο 71χρονος άνδρας που αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για παρεξήγηση, συνελήφθη, ενώ σήμερα θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου