Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

"Στην υγειά μας με 2,7 εκατ. ευρώ."


"Προκαλεί κατάπληξη και αγανάκτηση σε όλους τους Ελληνες το γεγονός πως σε περίοδο που καλούνται σε δραματικές οικονομικές θυσίες να ανανεώνονται στην ΕΡΤ και για το 2010 συμβάσεις εκπομπών τύπου "στην υγειά μας βρε... παιδιά(κορόιδα)" με το ετήσιο ποσό των 2,7 εκατομμυρίων ευρώ. Οπως έγινε χθες. Είναι πρόκληση για τους μισθωτούς και συνταξιούχους που θα τους περικοπούν μισθοί και επιδόματα, για τους ...
άνεργους (στους οποίους θα μοιραστούν δελτία αγοράς...τροφίμων, για τους αγρότες που βίσκονται ακόμα στους δρόμους για όλους τους μη προνομιούχους έλληνες που δεν τα βγάζουν πέρα και δεν μπορούν, πλέον, ούτε να διασκεδάσουν σε ένα απλό ταβερνάκι. Την ίδια στιγμνή ο κ. Σπ. Παπαδόπουλος με τις εκάστοτε ετερόκλητες παρέες του διασκεδάζει...δημοσίως και τηλεοπτικώς έναντι της εξωφρενικής αυτής αμοιβής, που την επωμίζονται όλοι οι έλληνες.
Γιατί η κυβέρνηση με τον αρμόδιο υπουργό τηε κ. Π. Γερουλάνο, δεν προχωρά στον περιορισμό της σπατάλης που γίνεται στην κρατική ΕΡΤ? Οι έλληνες πληρώνουν κάθε χρόνο, μέσω της ΔΕΗ, 360 εκατομμύρια ευρώ για την λειτουργία της ΕΡΤ και τα καρπώνονται οι Λυριτζήδες, Οικονόμοι (ευτυχώς παίρνουν τα μπογαλάκια τους και μετακομίζουν στο Sky από τις 12 Φεβρουαρίου) η γνωστή Μπήλιω, που παραμένει αμετακίνητη μισθολογικά, (κολλητή του νέου μέλους του ΔΣ της ΕΡΤ Στέλιου Κούλογλου, που κοιτάζει πως θα πλασάρει τις παραγωγές του και όχι πως θα εξυγιάνει την ΕΡΤ), εκπομπές του στυλ «Στην υγεία μας» (βρε.κορόιδα) που πληρώνονται 60.000 ευρώ η μία (2,7 εκατ. ευρώ για όλο το 2010 με βάση την νέα σύμβαση), οι άθλιες αθλητικές εκπομπές με «πληρωμένους» (από τον ελληνικό λαό και αυτούς) ειδικούς πρώην ποδοσφαιριστές που αναλύουν τις φάσεις ως φανατικότεροι οπαδοί των ομάδων που προέρχονται και τόσοι άλλοι αργόμισθοι σύμβουλοι και παρατρεχάμενοι καιροσκόποι. Με την ευκαιρία ας μας πουν οι αρμόδιοι κ. Γερουλάνος και κα Γκερέκου πόσο κοστίζει η εκπομπή «Πάμε Ελλάδα» που καθιερώθηκε από τον πρώην υπουργό Τουρισμού κ. Δ. Αβραμόπουλο, χρηματοδοτείται από τον ΕΟΤ και απασχολεί πολλά «γαλάζια» golden boys, που βολεύτηκαν από τον κ. Αβραμόπουλο και εξακολουθούν να λυμαίνονται την ΕΡΤ? Γιατί τα καλά αυτά παιδιά (έχουμε πρόχειρα τα ονόματα τους) να πληρώνονται από τον ΕΟΤ και την ΕΡΤ για να κάνουν ταξιδάκια αναψυχής ανά την Ελλάδα? Και πόσο έχει συμβάλει η εκπομπή αυτή στην ανάπτυξη του εσωτερικού τουρισμού σε μια περίοδο που ο έλληνας δεν έχει μια στην τσέπη του?

Επειδή η ΕΡΤ, παρά τα τεράστια έσοδα από το υστέρημα των ελλήνων, μπαίνει μέσα, χρηματοδοτείται, επί πλέον, από τον δημόσιο κορβανά. Γιατί δεν ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός την κατάργηση της αναγκαστικής εισφοράς όλων των ελλήνων (έχουν, δεν έχουν τηλεόραση, βλέπουν, δεν βλέπουν ΕΡΤ). Ας βγει στην ελεύθερη αγορά η...κρατική ΕΡΤ να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα κανάλια και να βρει τα ευρώ που χρειάζεται για να λειτουργήσει αυτόνομα και όχι...εις υγεία των κορόιδων."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου