Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Εικόνα διάλυσης στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών

Σοβαρά ερωτηματικά δημιουργεί πλέον η εικόνα της πλήρους διάλυσης που παρουσιάζει από τον περασμένο Οκτώβριο το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου. Όπως καταγγέλλεται τους τελευταίους μήνες δεν έχει...


γίνει καμία επιχειρησιακή εξόρμηση της υπηρεσίας (!!).

Ποιος ή ποιοι επιδιώκουν τον «αποδεκατισμό» μιας υπηρεσίας που μέχρι πρότινος μόνο επιτυχίες είχε στο ενεργητικό της; Σήμερα η λειτουργία του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών έχει «παραλύσει», επιτρέποντας στους εμπόρους ναρκωτικών να κάνουν «πάρτι» αφού δρουν ανενόχλητοι.

Οι ψίθυροι και οι καταγγελίες …οργιάζουν για την κατάσταση που οδήγησε σε αυτήν την «κατρακύλα» μία από τις πλέον νευραλγικές υπηρεσίες της Αστυνομίας στο Ηράκλειο.

Οι φωνές διαμαρτυρίας ξεκίνησαν από τους ίδιους τους αστυνομικούς τον περασμένο Οκτώβριο οπότε και άρχισαν να ανησυχούν από το γεγονός των σταδιακών αποσπάσεων. Ερωτηθείς σχετικά ο ταξίαρχος για τα παράπονα που εκφράζονταν από πλευράς των υφισταμένων του, είχε υποβαθμίσει τότε το θέμα υπογραμμίζοντας ότι ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου αλλά και της 6ης Δεκεμβρίου (επέτειο της δολοφονίας του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου) επιστρατεύονταν δυνάμεις από διάφορες υπηρεσίες για τα μέτρα ασφαλείας.
patris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου