Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Η πολιτική…κατευνασμού των ακροαριστερών όχι μόνο δεν αποδίδει, αλλά καθίσταται και επικίνδυνη για τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ!


Η πολιτική…κατευνασμού των ακροαριστερών που ακολουθεί από την πρώτη ημέρα ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης όχι μόνο δεν αποδίδει, αλλά καθίσταται και επικίνδυνη για τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι παίζουν κυριολεκτικά το κεφάλι τους για χάρη του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. και κάποιων “yes man” αξιωματικών του Σώματος. Το περιστατικό μέρα μεσημέρι έξω από το… άσυλο της ΑΣΟΕΕ είναι ενδεικτικό. Το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης είχε δεχθεί κλήση για ένα άτομο που προσπαθεί να διαρρήξει αυτοκίνητο. Όταν οι δικυκλιστές της Αστυνομίας έφθασαν στο σημείο εντόπισαν, όντως, ένα άτομο να προσπαθεί να ανοίξει ένα αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας κατσαβίδι.

Πριν προλάβουν να προχωρήσουν στα περαιτέρω οι αστυνομικοί δέχθηκαν «βροχή» από πέτρες από άτομα που βρίσκονταν στην ταράτσα της ΑΣΟΕΕ. Την ίδια ώρα ο Δημήτρης Παπαγεωργίου παραμένει προφυλακισμένος επειδή… κάποιο καλόπαιδο του άνοιξε το κεφάλι με καδρόνι και αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί ελεύθερο. Ισως και σε… κάποια ταράτσα της ΑΣΟΕΕ! Ο ίδιος υποστήριξε ότι ήταν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου και απλά είχε χάσει τα κλειδιά του.
Από τις πέτρες τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ο ένας από τους δυο αστυνομικούς, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ευτυχώς εκτός κινδύνου για τη ζωή του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου