Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Ταξίδεψαν τα ζώα 600χλμ. (300 πήγαινε+έλα) μέσα στη Βουλγαρία…διά να ψωνίσουν φθηνά κρουασάν στα τοπικά σούπερ-μάρκετ!!!


Posted by J.McManus

Στην Ελλάδα κοστίζουν €1,00-1,50 βλέπετε! Έτσι μας λένε οι σαχλαμάρες των ιδιωτικών ΜΜΕ.

Που κοστίζουν ενάμισυ ευρώ; Στα περίφτερα; Πάτε καλά ρε σείς;;;

Κατ’ αρχάς ψωνίσατε ποτές με αληθινά λεφτά ή μόνο “απαλλοτριώσεις” του στυλ “Ρομπέν των δασών” πραγματοποιείτε; Γιά να΄χουμε κι ένα καλό ερώτημα.

Διότι με μιά μιά μικρή έρευνα στην αγορά και στα σούπερ-μάρκετ, θα δισπιστώνατε πως τα no-name κρουασάν, αυτά που συσκευάζει το ίδιο το μεγαλομπακάλικο δηλαδής: κοστίζουν €0,26. Πόσο τα βρήκατε εσείς στα περίχωρα της Σόφιας; €0,25;

Και το ταξείδι, οι βενζίνες, τα εισιτήρια, δεν μετράνε;

Μου θυμίζετε τον μαλάκα που οδηγεί απ’ το Περιστέρι μέχρις τους Θρακομακεδόνες (και πάλι πίσω) διά να βρεί φθηνότερη, κατά δέκα λεπτά,μπενζίνα. Άλλο αν πηγαίνεις στο εξοχικό σου το Π/Σ/Κ κι έχεις σταμπάρει ένα φθηνό βενζινάδικο στην Εθνική Οδό και φουλάρεις πάντα απ’εκεί, πάνω στο προορισμό σου όμως, δίχως καμμία παράκαμψη!

Φεύγουν οι Μακεδόνες και πάνε στη Βουλγαρία διά να ψωνίσουν φθηνότερα (;) καταναλωτικά αγαθά. Μέγα τηλεοπτικό θέ_α_μα. Γιά λωτοφάγους φυσικά!

Γιά να χύνει μετά ο Λαζόπουλος με τη ξυπνιτζίδικη παπαριά του:“οικονομικές πατρίδες”. Οικονομική Πατρίδα είναι να πας να μείνεις ΜΟΝΙΜΑ στη Σόφια κύριε μαλάκα μας, όχι να πεταχθείς ένα πεντάωρο την Κυριακή: διά να ψωνίσεις …κρουασάν, που πανεύκολα το βρίσκεις στην ίδια τιμή και στην Ελλάδα. Αν ψάξεις σωστά φυσικά.

Πάλι καλά που δεν πήγατε και μέχρι την Ουκρανία να “ψωνίσετε” και γυναίκες! Χα!

Ο κλασσικός, ο τσιφτετέλληνας, που το μεσημέρι διαδήλωνε ενάντια στους Γυφτοσκοπιανούς και το βράδυ πήγαινε στη Γευγελή κι άφηνε μιά περιουσία στο Καζίνοτης Λας Φυρομανίας. Ελάτε ρε σείς τώρα…

Τα θέλετε και τα λέτε ή σας ξεφεύγουνε;

Έρευνα αγοράς πραγματοποιείτε ή ψωνίζετε ό,τι σας κάτσει από το ράφι;

Χίλια-δυό φθηνά προϊόντα (no name) έχουν τα σούπερ-μάρκετ μας, αλλά εσείς θέλετε τα ”φιρμάτα”. Αφού το περιεχόμενο τους είναι το ΙΔΙΟ ρε μαλάκες!

Και στις Λαϊκές ΔΕΝ χρειάζεται να προσέρχετε από όρθρου πρωΐας. Μιά χαρά και πολύ φθηνά ψωνίζετε αν πάτε κατά το μεσημεράκι, γύρω στις 1:00′. Τα πάντα τα βρίσκετε στη μισή τιμή.

Μάθετε μπαλλίτσα ρε μάγκες επιτέλους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου