Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Οποίος διαβάσει αυτό το μήνυμα ή θα βάλει τα γέλια ή θα καταλάβει πόσο υποκριτές είναι μερικοί

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/03/blog-post_543.html


Εγώ πάντως γέλασα..γιατί ξέρω για πιο πάρκο λέει.
Άκου διαπίστωση ο τύπος.

1 Διαπίστωση) Οι κάτοικοι του Αγ.Παντελεήμονα μαζί με την αστυνομία έδιωξαν τους πρεζέμπορους από την πλατεία(παραδέχεται ότι ήταν πρεζέμποροι δηλ. και οχι μετανάστες που πήγαιναν να κάνουν κούνια μπέλα στην παιδική χαρά)

2 Διαπίστωση) Οι επιθέσεις που γίνονται σε μετανάστες,δεν είναι από φασίστες Έλληνες.Αλλά από αλλοδαπούς που έχουν οικονομικά συμφέροντα από τις περιοχές που λυμαίνονται.
Αυτά για τους δημοσιοκάφρους

3 Διαπίστωση) Οι μετανάστες απειλούν και τους αντιεξουσιαστές εφόσον τους χαλάνε τις πιάτσες.
Δηλαδή το "όλοι μετανάστες είμαστε" δεν ισχύει,όταν πρόκειται για μπίζνες..Βάλτε μυαλό γρήγορα..


4 Διαπίστωση) Η αγάπη προς τους μετανάστες χάνεται ξαφνικά,όταν όλοι οι κυνηγημένοι πρεζέμποροι,σωματέμποροι και λαμόγια μετανάστες πήγαν στο " αυτοδιαχειρισόμενο πάρκο" και έγραψαν στα παπάρια τους όλους τους αντιεξουσιαστές..Απειλούν με δολοφονίες όποιους αντισταθούν στις συμμορίες κλπ κλπ..
Καλά να σας κάνουν..Σας εύχομαι να περάσετε και χειρότερα.Μετά το "αυτοδιαχειρισόμενο πάρκο"
υπάρχει σχέδιο να σας τους στείλουμε και έξω από τα σπίτια των γονιών σας.Χαλάνδρι,Ψυχικό και λοιπά Βόρεια προάστεια.Έτσι για να δούμε πως θα αντιδράσετε εσείς.
Αν και από την πρώτη διαπίστωση είδα ότι η νοοτροπία σας είναι "του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ"..Εμείς πάντως μείναμε εδώ και κάθε μέρα παλεύουμε για να φύγει η εγκληματικότητα από τις γειτονιές μας..
ΕΣΕΙΣ????

Τέλος ο αρθρογράφος στο σχόλιο του indymedia έβαλε και την γνωστή κασέτα για μας θυμίσει ότι για όλα φταίνε οι άλλοι...ποτέ οι ίδιοι ή οι γονείς τους.Αυτοί ήρθαν πρόσφατα από τον Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου