Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε σε μικρό τεύχος εκδοθέν από το αγιορείτικο κελλί τού Αγίου Νικολάου Μπουραζέρη στις Καρυές του Αγίου Όρους.

Είναι εντυπωσιακό πώς στην Ελλαδίτσα μας συνέπεσαν όλα τα κακά μέσα σε λίγα χρόνια χρόνια.

Θυμηθείτε τι συνέβη την δεκαετία του 2000:

Ο Σημίτης καταργεί, κατ απαίτηση των Ιεχωβιτών και των Εβραίων της Ελλάδος καθώς και των άθεων της ΕΕ την προαιρετική αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες.

Η πρώην πρόεδροςτης Βουλής Μπενάκη ομολογεί μπροστά στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ότι λόγω της ΕΕ , η Ελληνική Δημοκρατία χάνει τμήμα της εθνικής κυραρχίας της.

Ο Καραμανλής και η Πετραλιά θεσμοθετεί τον ΑΜΚΑ δίχως τον οποίο κανείς δε μπορεί να συνταξιοδοτείται και να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Και ήλθε τώρα ο ΓΑΠ να εφαρμόσει τις ιδέες του περί της ηλεκτρονικής διακυβερνήσεως, αρχικά με τη μορφή της ηλεκτρονικής κάρτας δημότη η οποία θα μετατραπεί σε έξυπνη κάρτα του πολίτη ,όπως ρητά αναφέρεται στο νομοσχέδιο Καλλικράτης. Ασφαλώς όλα τούτα είναι απολύτως ταιριαστά μέ το κλίμα της επερχόμενης δικτατορίας των μονεταριστών , με συνεργασία της ντόπιας κομματικής ολιγαρχίας και σκοπό την ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟ ΜΑΜΩΝΑ

Από το ταπεινό αυτό ιστολόγιο διατρανώνουμε τη θέση μας:

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ

ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ-ΑΜΚΑ -ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΥΞΕΛΛΙΏΤΕΣ.

ΕΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΥΡΗΝΕΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ। ΠΗΓΗ