Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Εξαρθρώθηκε σπείρα Αλβανών κακοποιών

Από τις σκληρότερες σπείρες Αλβανών κακοποιών είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, αυτή η οποία εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια της Αττικής.Τα μέλη της ευθύνονται για την δολοφονία του αδελφού της ιδιοκτήτριας πρακτορείου προ-πο, η οποία είχε διαπραχθεί στις 29 Μαρτίου, στα Πατήσια και για πλήθος ληστειών.

Οι δράστες είχαν διαπράξει μία δολοφονία, 5 απόπειρες και 21 ληστείες, όλες στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή των Εξαρχείων.

Όπως είπαν οι αστυνομικοί που εξιχνίασαν την υπόθεση, η συμμορία διέπραττε τις ληστείες στην συγκεκριμένη περιοχή ,διότι τους παρείχε πολλές δυνατότητες διαφυγής.

Συνελήφθησαν 7 μέλη της συμμορίας και αναζητείται άλλο ένα.

Την ημέρα που διέπραξαν την δολοφονία στο πρακτορείο προ-πο στα Πατήσια, είχαν διαπράξει και μία ληστεία σε βάρος Αφγανού υπηκόου, τον οποίο είχαν τραυματίσει σοβαρά.

Οι ληστές είχαν εισβάλει σε ανταλλακτήριο της Western Union, στην συμβολή των οδών Αχαρνών και Σερίφου στα Πατήσια και αφού λήστεψαν τον Αφγανό υπάλληλο, τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν στην κοιλιά.

Εν συνεχεία μετέβησαν σε πρακτορείο ΠΡΟ ? ΠΟ, στην διασταύρωση των οδών Παρασκευοπούλου και Γιάνναρη. Ζήτησαν με την απειλή όπλων τα χρήματα από τον αδελφό της ιδιοκτήτριας ,ο οποίος ήταν συνταξιούχος μαθηματικός και την είχε αντικαταστήσει προσωρινά στο πρακτορείο και όταν αυτός αρνήθηκε, τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ και τον σκότωσαν.


Αναρτήθηκε από http://eglimatikotita.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου