Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ 42ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ?

Την καταγγελία μίας 19χρονης κοπέλας, που ισχυρίζεται ότι είχε πέσει και η ίδια θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του 42χρονου από το Μενίδι, όταν ήταν 6 ετών, εξετάζει η Ασφάλεια.
Ο 42χρονος, που επί οκτώ μήνες ασελγούσε σε ένα 8χρονο κοριτσάκι, κόρη φιλικής του οικογένειας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον τακτικό ανακριτή.
Ήδη, εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου κατ' εξακολούθηση και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Τα στοιχεία σε αυτή την υπόθεση, είναι από μόνα τους συγκλονιστικά. Τουλάχιστον δέκα με δεκαπέντε φορές είχε ασελγήσει στο κορμάκι του 8χρονου αγγέλου, ενώ στα ρούχα του κοριτσιού βρέθηκε γενετικό υλικό του δράστη.
Η τελευταία φορά που ο 42χρονος έκανε πράξη τις αρρωστημένες του φαντασιώσεις, ήταν προχθές. Ο δράστης παρέσυρε το κοριτσάκι στο σπίτι του για να παίξει δήθεν με τα δικά του ανήλικα αγοράκια, 3 και 5 ετών, τα οποία όμως απουσίαζαν.
Εκεί ο 42χρονος ασέλγησε κατ' επανάληψη πάνω του. Για να πετύχει το σκοπό του έδειχνε στην ανήλικη φωτογραφίες και βίντεο παιδικής πορνογραφίας που είχε στο κινητό τηλέφωνό του.Οι αστυνομικοί σε έρευνα που έκαναν παρουσία εισαγγελέα στο σπίτι του συλληφθέντος κατάσχεσαν δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές που περιέχουν υλικό παιδικής πορνογραφίας και το κινητό τηλέφωνο, τα οποία μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας για εξέταση.
http://hakis-hakis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου