Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΗΣ HOL


Ένα εργαλείο που έλειπε απο την Hellas Online ήταν η μέτρηση της πραγματικής ταχύτητας που απολαμβάνουν οι συνδρομητές της. Σκοπός της μέτρησης, είναι ο εντοπισμός προβλημάτων ταχύτητας στις γραμές των συνδρομητών.

Τι ακριβώς κάνει το ADSL Speed Test της hol;

Ανοίγωντας μια σελίδα του πλοηγού σας προς την διεύθυνση http://speedtest.hol.gr/ πατάτε εκκίνηση και ενημερώνεστε για τις ταχύτητες Upstream και Downstream της σύνδεσης σας. Πρόκειται για πραγματικές ταχύτητες και όχι ονομαστικές. Το ζήτημα βέβαια είναι, πως τα αποτελέσματα αυτά αφορούν σε σύνδεση TCP με κάποιον server της εταιρίας και όχι με κάθε site του ελληνικού και παγκόσμιου internet.

Άρα, τα αποτελέσματα δίνουν μια πραγματική εικόνα για την απόδοση της γραμμής σας μέχρι τους servers της Hellas Online και όχι μια εικόνα για τις πραγματικές ταχύτητες που θα απολαμβάνετε σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση όπως P2P προγράμματα, browsing σε sites του εξωτερικού κλπ.

Εαν λοιπόν τα αποτελέσματα σας είναι κοντά στην ονομαστική ταχύτητα “κλειδώματος” της γραμμής σας, τότε θεωρείστε πως απο πλευράς συνδεσιμότητας με τη hol, όλα είναι εντάξει.

apo techspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου