Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΘΕΩΡΕΙ Η ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΛ ΣΕΜΠΑΜΠ,ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΟΠΟΙΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ...ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΓΙΩΡΓΟ?????



Η σομαλική ισλαμική παράταξη Αλ Σεμπάμπ χαιρέτισε το Σάββατο την απόπειρα δολοφονίας του Δανού σκιτσογράφου Κουρτ Βέστεργκορντ από ένα νεαρό Σομαλό, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο εκπρόσωπός της στο Μογκαντίσου.

"Καλούμε όλους τους μουσουλμάνους να στοχεύσουν ανθρώπους όπως αυτός ο διαβολικός Δανός ή άλλους όπως ο Σαλμάν Ρούσντι που προσέβαλαν τη θρησκεία μας και τον προφήτη", τόνισε χαιρετίζοντας την ενέργεια αυτή ο Σεΐχ Αλί Μουχάμαντ Ράτζε.



"Ορισμένοι θα πουν ότι ο νεαρός συνδεόταν με τους Σεμπάμπ ή με άλλες ισλαμικές οργανώσεις. Όμως εγώ σας λεω ότι το επεισόδιο αυτό δεν μπορεί να συνδεθεί μόνο με τους Σεμπάμπ ή με κάποια άλλη οργάνωση. Είναι καθήκον όλων των μουσουλμάνων να προασπίζονται την πίστη τους και τον προφήτη".


Ο 28χρονος σομαλος οπλισμενος με αιχμηρα αντικειμενα εισεβαλλε χθες στο σπιτι του δανου,ο οποιος εχει προχωρησει στην κατασκευη panic room ,το οποιο και τον εσωσε...

Και ομως...σε τετοια αθλια υποκειμενα ο γιωργακης θα προσπαθησει να δωσει ιθαγενεια...Ωστε να παρει μερικους ψηφους..
Δεν σκεφτεται οτι σε 15-20 χρονια οι εκπροσωποι τους στην βουλη θα απαιτουν τον θανατο οσων πανε κοντρα στον αλλαχ και στον μωαμεθ..Γιατι ετσι οριζει η κουλτουρα τους και το υψηλο επιπεδο πολιτισμου που εχουν...


ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟΙ..




ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ "PANIC ROOM" ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΓΙΩΡΓΟ!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου