Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Μετά το κράξιμο έσβησαν τις βλακείες περί "Υπηκοότητας και υπακοής" από το opengov.gr


Χθες έγραψα μια ανάρτηση για τις βλακείες και τα κόμπλεξ του ΠΑΣΟΚ ότι η λέξη «υπηκοότητα» είναι «προσιδιάζουσα σε περισσότερο αυταρχικά πολιτεύματα που αξιώνουν από τον λαό υπακοή». Σχεδόν αυτούσια την έβαλα και σαν σχόλιο στο opengov.gr.

Φυσικά και δεν δημοσίευσαν το σχόλιο το οποίο δεν περιείχε κάτι το μεμπτό...

Αντ' αυτού άλλαξαν τη σελίδα!!!

ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ!!!


Ενώ χθες είχαν δεξιά, δύο λινκ, «Διευκρινήσεις για την έκφραση Υπηκοότητα» (ή κάπως έτσι) και «Πρόγραμμα ΠΑΣΟΚ»... σήμερα έχουν μόνο ένα λινκ: «Διευκρινίσεις για τη διαβούλευση με τους πολίτες»

Στις σημερινές διευκρινήσεις έχουν κόψει την ηλίθια φράση:

"η χρήση της έκφρασης «ιθαγένεια» στο πλαίσιο της σχολιαζόμενης νομοθετικής πρωτοβουλίας συμπίπτει ως προς το νόημά της απολύτως με αυτό της προσιδιάζουσας σε περισσότερο αυταρχικά πολιτεύματα που αξιώνουν από τον λαό υπακοή- έκφρασης «υπηκοότητα»"

Φυσικά σήμερα η σελίδα που χθες έγραφε αυτές τις βλακείες είναι λευκή μιας και τα έσβησαν όλα αλλά δεν έσβησαν τη σελίδα. Δείτε την εδώ και αν τη διαγράψουν έχουμε και φώτο.

ΤΟΣΟ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ...

ΥΓ. Για τους δύσπιστους δεν πήρα δυστυχώς φωτογραφία της σελίδας πριν και η μόνη απόδειξη του ότι το έγραφαν είναι ότι η ίδια ακριβώς έκφραση εμφανίζεται στο cache μιας άλλης σελίδας στην αναζήτηση στο google:


ΥΓ. το σχόλιο θα το ξαναβάλω και αυτή τη φορά θα πάρω και φώτο για να δούμε αν θα το ξανακόψουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου