Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Κάτι παραπάνω από εγκαταλελειμμένο είναι το παλιό αναψυκτήριο στη Ν. Ιωνία, πίσω από το Κολυμβητήριο, καθώς το κτήριο είναι γεμάτο σκουπίδια αλλά και

Κάτι παραπάνω από εγκαταλελειμμένο είναι το παλιό αναψυκτήριο στη Ν. Ιωνία, πίσω από το Κολυμβητήριο, καθώς το κτήριο είναι γεμάτο σκουπίδια αλλά και σύριγγες από χρήστες ναρκωτικών.
Με το θέμα του αναψυκτηρίου είχε ασχοληθεί ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ τον Ιούνιο του 2009, ενώ μέχρι και σήμερα η εικόνα που παρουσιάζει είναι η ίδια και μάλλον χειρότερη.
Κανένας δεν έχει ευαισθητοποιηθεί για τον καθαρισμό του χώρου, παρά μόνο οι κάτοικοι της Ν. Ιωνίας, οι οποίοι κατήγγειλαν πως είναι απαράδεκτο να παραμένει ο χώρος έρμαιο των ναρκομανών τη στιγμή που...



στην περιοχή υπάρχει το Κλειστό Γυμναστήριο, το Κολυμβητήριο αλλά και σχολικό συγκρότημα. Επιπλέον, λίγα μέτρα μακριά είναι το Ελικοδρόμιο, το οποίο αυτές τις ημέρες είναι γεμάτο από παιδιά που παίζουν.
Κάτοικος της περιοχής, ο οποίος έχει προσέξει το κτήριο και έχει διαμαρτυρηθεί για την κατάστασή του, ανέφερε πως «είναι ντροπή μέσα στην πόλη να υπάρχει αυτή η εστία μόλυνσης. Είναι επικίνδυνο για τα μικρά παιδιά που παίζουν και αθλούνται στο χώρο».
Ο ίδιος πολίτης σημείωσε πως μπορεί οποιοσδήποτε να εισέλθει στο κτήριο, καθώς η πόρτα είναι σπασμένη, όπως και το σιδερένιο ρολό, το οποίο παλιά προφύλαγε τους εσωτερικούς χώρους.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως το εν λόγω κτήριο είχε ενταχθεί το πρόγραμμα «Ελλάδα 2004», ενώ είχε χρησιμοποιηθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως χώρος υποδοχής και ενημέρωσης ξένων επισκεπτών.
Σχολιάζοντας το ζήτημα ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας της Ν. Ιωνίας κ. Γιάννης Λημνιός τόνισε πως «εδώ και οχτώ μήνες το κτήριο και ο γύρω χώρος που είναι περίπου 4-5 στρέμματα έχει ενοικιαστεί για 20 χρόνια σε ιδιώτη για αθλητικές εγκαταστάσεις. Πάντως εάν ο ιδιώτης μάς το είχε ζητήσει ή μας το ζητήσει και τώρα, θα μπορούσαμε να πάμε με συνεργείο να το καθαρίσουμε»
www.taxydromos.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου