Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Απάντηση γιά το ''πλέον οι μπάτσοι με το πρόσχημα της επιχείρησης σκούπα, εισβάλουν σε σπίτια μεταναστών''

"Απορώ τι έχετε όλοι σας πάθει με τους λαθρομετανάστες στην έρημη την ελλαδίτσα?? εδώ δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας έχουμε τώρα ένα σορό πακιστανούς, ινδούς,αλβανούς (παράνομους) να τους νταντέβουμε και να τους αφήνουμε να πουλάνε παράνομα CD και κάθε είδους μικροπράγματα στα φαναρια...



και στους δρόμους (αμφιβόλου ποιότητας πάντα και αφορολόγητα φυσικά..). Μετά σας πειράζει η καφετέρια (μόνο) που δεν δίνει απόδειξη, γιαυτούς ούτε κουβέντα ΤΡΟΜΑΡΑ σας!!. Το ότι η εγκληματικότητα έχει αύξηση 500% δεν σας λέει τίποτα, τα ναρκωτικά το ίδιο, η ανεργία στα ύψη λόγο το ότι όλοι αυτοί προσφέρουν εργασία τζάμπα, και δέν μιλάω γιά ανεργία σε δούλειες οπου όλοι εσείς οι βολεμένοι ''αντιρατσιστές'' χαρτογιακάδες και Λαζόπουλοι είσαστε μιλάω για ''άλλες'' δουλειές που εσείς δεν έχετε γνωρίσει!! ελάτε και λίγο στην επαρχία να δείτε.. Κατεβήτε και λίγο στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ να δούμε κυκλοφόρεις?? Εγώ απο επαρχία είμαι (μόνο 4 χρόνια λόγω σπουδών έζησα στην Αθήνα) και άμεσα δεν με απασχολεί αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να με ενδιαφέρει!! σκεφτήτε πόσοι Έλληνες ζούνε εκεί και τι τραβάνε.
Και αυτό με το πολιτικό άσυλο πάλι...σε πόσους το ριμάδι να δώσει μία χώρα σαν την Ελλαδίτσα μας?? δεν είμαστε δα και η Αμερική. Αυτοί έρχοντε κατά κύματα, σε λίγο θα είναι και περισσότεροι από εμάς..κάπου πρέπει να σταματήσει αυτο το κάκο! ήθελα να ξερα δεν το καταλαβαίνετε??
Έγινε χαμός με τον θάνατο απο βόμβα του παιδιού απο το Αφγανιστάν, δεν λέω..μεγάλη καφρίλα, και στο κάτω κάτω άνθρωπος ήταν και αυτός αλλά ακούω ότι η κυβέρνηση ανέλαβε όλα τα έξοδα μέχρι και την μεταφορά του στην χώρα του. Και ερωτώ τώρα: πόσοι έλληνες πάνε ''υπέρ πίστεως'' είτε από λάθος γιατρών είτε απο εγκατάληψη της πολιτείας. Γιαυτούς ποιός νοιάστηκε???
Υπάρχουν μετανάστες οι οποιοί έχουν και τα χαρτιά τους και ζούν νόμιμα στην χώρα μας και συμφωνώ αλλά ρε παιδία θα πρέπει να υπάρχουν και όρια, Εδώ το έχουμε κάνει ''μπάτε σκύλοι αλέστε'' και όταν μιλάει κάποιος τον λέτε ρατσιστή.Πλέον φοβόμαστε μές το ίδιο μας το σπίτι, η κατάσταση έχει γίνει ανεξέλεγκτη!! έλεως ποιά, κάπου πρέπει να σταματήσει αυτό το κακό. Φυσικά δεν φταίνε (μόνο) οι υπεράριθμοι μετανάστες για την κατάντια της χώρας, τα λαμόγια που μας κυβερνάνε έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθήνης!!
Πολλοί θα με πούνε ρατσιστή αλλά θα πρέπει να καταλάβουν πλέον οτι ο μέσος Έλληνας αυτό πιστεύει. Ούτε κοματικά συμφέροντα έχω ούτε κανένας βολεμένος είμαι ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ''ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ'' ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΝΕ!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Αναρτήθηκε από troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου