Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Κάθε μέρα αυτοκτονεί κι από ένας επιχειρηματίας. Φυσικά αυτό πουθενά δεν γράφεται και δεν το μαθαίνει κανείς…


Posted by J.McManus

Κι οι οικείοι του θα το αποκρύψουν (γιά τον φόβο μήπως η Εκκλησία μας αρνηθεί να θάψει τον αυτόχειρα) αλλά και κανένα μέσο δεν θ’ ενδιαφερθεί γιά τη τύχη του.

Και δεν σου προσθέτω και τον τεράστιο αριθμό “φυσιολογικών” θανάτων [ανακοπή, εγκεφαλικό, καρκίνοι κλπ] που όμως κατά βάση οφείλονται στο άγχος και στη στεναχώρια.

Τζερτζελές γίνεται αν αυτοκτονήσει μόνο κανένας επαγγελματίας που΄τυχε, μέσα στην απελπισία του, να φθάσει στο έσχατο σκαλί εξευτελισμού και να “παίξει” τη ζωή του σε reality.

Kι αυτό πάλι έγινε γνωστό διότι κάποιος… Καμπούρης (αυτός ο σκοτεινός τύπος που προσπάθησε να καπηλευθεί τη 2η και πετυχημένη συγκέντρωση των μαυροφορεμένων bloggers στο Σύνταγμα, μετά τις πυρκαγυιές στην Πάρνηθα) ήταν φίλος και γνωστός του, και “πέρασε” την είδηση στην ιστοσελίδα του.

Αν δεν το΄γραφε ο Καμπούρης, ΔΕΝ θα το μάθαινε η Τατιάνα και ΔΕΝ θα το σχολίαζε την επομένη η Λώρη Κέζα.

Όπως καμμία και κανείς τους ΔΕΝ έχει ασχοληθεί με πλείστες άλλες παραπλήσιες περιπτώσεις. Και σοβαρών επιχειρηματιών μάλιστα που κατεστράφησαν ολοσχερώς. Όχι νταλιγκέρηδων που μετετράπησαν σε εστιάτορες μέσα σε μιά νύχτα. Αλλά ΤΙ ακριβώς σημαίνει “σοβαρός” επιχειρηματίας σ’ αυτήν τη χώρα; Οι αγρότες μας -που κληρονόμησαν ένα χωραφάκι- είναι “σοβαροί”; Στο εξωτερικό τελειώνουν ένα κάποιο ΤΕΙ γιά να μάθουν πέντε πράμματα, εκτός του πως παίζεται το ΚΙΝΟ…

Κι αν εγώ αυτοκτονήσω αύριο, θα “πέσουν” κάτι λυνξ “απάνω” μου ελέω ενασχόλησης με τη μπλογκόσφαιρα. Πολύ ωραία τώρα.Αν αυτοκτονήσει όμως η παραδιπλανή μου με την μπουτίκ, ΔΕΝ θα την κλάψει ούτε η μάνα της…

Έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες. Κι όπως είπε κι ο Γιάννης Πετρίδης που επέστρεψε εψές από τις ΗΠΑ, είμαστε ακόμα στην αρχή της κρίσης, ούτε καν στο μέσον της.

(*) Εσείς ξέρετε τι θα κάνετε τώρα: το “πανώ” και τα μάτια σας. Φροντίστε να το παραδώσετε σε καλά χέρια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου