Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ?







Οδός Αγίου Δημητρίου-Θεσσαλονίκη - Οι παρακάτω φώτο προέρχονται από τα συνθήματα που έγραψαν κατά τη διάρκεια της πορείας-(πανεκαιδευτικό συλλαλητήριο) τα χαϊδεμένα "παιδιά" πολιτικών και δημοσιογράφων .Οι φωτογραφίες αποτελούν ΝΤΡΟΠΗ για όσους έγραψαν τα συνθήματα.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ


Σήμερα τα πράγματα είναι καλύτερα για τον 21χρονο Διαμαντή για να μην τον ξεχνάμε. Έγινε του αφαιρέθηκε ο αναπνευστήρας και λειτουργεί με την αναπνοή του.Άντε περαστικά και γρήγορα να αναρρώσει ο άνθρωπος. Τι έφταιγε και αυτός;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΕΟ


Το ξέρετε ότι οι Τούρκοι καταδρομείς που είχαν καταλάβει τη δυτική Ίμια είναι όλοι νεκροί; Ορίστε και η σχετική ανάρτηση:http://strategy-geopolitics.blogspot.com/2008/06/blog-post_7195.html"

Ο ΜΠΕΚΑΜ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ


Παρά τις αμφιβολίες όλων, αν θα μπορέσει ο 33χρονος σταρ να αντέξει στους ρυθμούς ενός ντέρμπι, μάλλον αυτός τα πήγε περίφημα. Με αντίπαλο τη Ρόμα, στο κατάμεστο από 55.000 φιλάθλους και 400 δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο Ολύμπικο, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ξεκίνησε στην αρχική εντεκάδα της ομάδας και κατάφερε να ...αντέξει την πίεση 89 λεπών παιχνιδιού. Μπορεί η καριέρα του διάσημου ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στη δύση της, όμως στάθηκε επάξια δίπλα στους συμπαίκτες του-μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου Ροναλντίνιο, Μαλντίνι, Κακά, Ζέεντορφ και Πίρλο οι οποίοι επίσης ξεκίνησαν τον αγώνα που έληξε ισόπαλος με σκορ 2-2. Τώρα οι μάνατζερς της Μίλαν τρίβουν τα χέρια τους περιμένοντας την υποδοχή του Μπέκαμ στο Σαν Σίρο.(http://www.newsblog.gr)

ΟΙ ΒΛΑΚΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΝΑΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΟΓΟ


Πέρσι είχαν συλλάβει μια αρκούδα, φέτος ήρθε η σειρά ενός αλόγου να περάσει από την αδίστακτη ανάκριση των σκοπιανών αστυνομικών. Το άλογο χρησιμοποιήθηκε από σπείρα που έκλεβε κλιματιστικά από τη Σερβία. Οι αστυνομικοί στα σύνορα είδαν το άλογο να μπαίνει το άλογο που μετέφερε ένακάρο με τα κλιματιστικά και τα εξαρτήματά τους. Δε βρήκαν κανέναν οδηγό όμως μαζί. Αναγκάστηκαν λοιπόν μνα πάνε το άλογο στοπ πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. Δε ξέρουμε τι θα το κάνουν εκεί, αν θα το ανακρίνουν ή όχι αλλά ελπίζουμε να έχουν λίγο σανό να του δώσουν.