Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

ΜΕ ΤΑ <ΠΡΟΣΟΝΤΑ>ΤΗΣ ΜΠΗΚΕ ΒΙΒΛΙΟ GUINNESS



Η Sheyla Hershey απο το Τέξας,κατάφερε να μπει στο βιβλίο GUINNESS μετά απο εννέα εγχειρήσεις με τη μέθοδο εμφυτεύματος στήθους.Για να καταφέρει να μπει στο GUINNESS χρειάστηκε ένα ΓΑΛΟΝΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ.

Τυχη αυτη η ομαδα .


Οι πρωτοι τυχεροι που ανεβηκαν στα πρασινα αεροπλανα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ.
Καλη αρχη........

50 κλήσεις σε μια μέρα


μέσα σε μια μέρα!Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο Elvis Alonzo Barrett ξέφυγε από έλεγχο της αστυνομίας μετά από παράβαση, στην οποία είχε υποπέσει. Ο δράστης πέρασε κόκκινα φανάρια, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο και με έναν φράκτη!Οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητό του ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.Εκτός των άλλων, ο Barrett έχει να πληρώσει περισσότερες από 50 κλήσεις με μία από αυτές λόγω του ότι δεν φορούσε... ζώνη κατά τη διάρκεια της καταδίωξης του.
__________________

ΑΙΝΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΝΕΑΡΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ


Στις 12.30 κοντα στο σκουπιδοτοπο Κορωπιου βρεθηκε πτωμα ανδρος,νεαρης ηλικιας,αγνωστων στοιχειων.Προφανως προκειται για εγκληματικη ενεργεια.Απο πληροφοριες το θυμα ειχε εξαφανιστει πριν απο αρκετο διαστημα απο την οικια του στο Κορωπι και αναζητητο απο τις αρχες.Πιθανολογειτε και η εκδοχη απαγωγης.Εν αναμονη εξελιξεων.JO CALLAHAN
apo troktiko

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Ένας μαύρος κατάδικος στην Καλιφόρνια, 1.95, 140 κιλά με ξυρισμένο κεφάλι, καταφέρνει να αποδράσει από τη φυλακή που τον κράταγαν για 15 χρόνια. Είχε φάει ισόβια για ληστεία με φόνο που είχε κάνει με τα χέρια του.Καθώς έτρεχε στα χωράφια για να ξεφύγει, βρίσκει ένα σπίτι και μπαίνει μέσα σπάζοντας την πόρτα.Βρίσκει ένα νεαρό ζευγάρι που κοιμόταν στο κρεβάτι του.Πιάνει τον σύζυγο, τον πετάει από το κρεβάτι και τον δένει σε μία καρέκλα.Δένει και τη γυναίκα στο κρεβάτι και πέφτει από πάνω της.Τη φιλάει στον λαιμό και στη συνέχεια σηκώνεται και μπαίνει στο μπάνιο.Ο άνδρας δεμένος στην καρέκλα λέει αλαφιασμένος στην γυναίκα του: -Κοίτα, αυτός ο τύπος είναι εγκληματίας, πρέπει να την έχει κοπανήσει από τη φυλακή, είδες τα ρούχα του; Είναι ρούχα φυλακισμένου. Πιθανό να μην έχει δει γυναίκα πολλά χρόνια. Τον είδα πως φίλαγε το λαιμό σου! Αν σου ζητήσει σεξ, μην αντισταθείς, μη πεις όχι, μη παραπονεθείς, γιατί μπορεί να μας σκοτώσει και τους δύο. Δώσ' του ότι σου ζητήσει. Δωσ' του ικανοποίηση, μη κινδυνέψουμε. Μη τον θυμώσεις! Να φανείς δυνατή γλυκιά μου. Σ' αγαπάω πολύ!Και η γυναίκα του απαντάει: -Δε φίλαγε το λαιμό μου. Ψυθίριζε στο αυτί μου. Μου είπε ότι σε βρίσκει πολύ σέξυ και με ρώτησε αν έχουμε βαζελίνη στο μπάνιο. Να φανείς δυνατός χρυσέ μου. Και εγώ σ' αγαπάω πολύ...

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΟΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ TA BLOG ΕΠΩΝΥΜΑ


Ο υπουργός δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας είναι ο άνθρωπος που θέλει να τρομοκρατήσει τα blog και να τα κάνει επώνυμα.Η φαασιστική αντίληψη που έχουν στην κυβέρνηση είναι να φιμώσουν τα blog επειδή έχουν περάσει στην αντεπίθεση. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Παρόν" ο Νίκος Δένδιας θέλει να κάνει όλα τα blog επώνυμα κάτι που δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο. Όμως εδώ είναι ...ΕΛΛΑΝΤΑ δεν είναι παίξε γέλασε. Οι... μάγκες θα μείνουν και θα βάλουν όνομα. Και επειδή δεν έχετε καταλάβει τι γίνεται να σας το εξηγήσουμε. Τα blog γράφουν τα πράγματα με το όνομα τους όχι επειδή είναι ανώνυμα αλλά επειδή δεν είναι διαπλεκόμενα. Και σε τελική ανάλυση άντε να κάνει κάποιο blog λάθος και να καταδικαστεί για δυσφήμηση. Τι έγινε; Χέστηκε η φοράδα στα αλώνι.Αλλά ότι είναι να γραφτεί θα γράφεται. Τέλος!
APO TROKTIKO

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΑ WOOLWORTH ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ



ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ WOOLWORTH ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ 23000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΙΘΜΟ


ΔΝΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ > > ΤΜΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΚΑΙ> ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ , ΧΡΗΣΤΟΣ Φ****** > > ΤΗΛ. 210******** , EMAIL : cfilinis @ote.gr > > Αν σας τηλεφωνήσουν στο κινητό> σας από κάποιον που θα σας πει> ότι είναι τεχνικός εταιρείας,> και κάνουν έλεγχο στο τηλέφωνό> σας και θα πρέπει να πατήσετε #90 ή> 09# ή οποιοδήποτε άλλο αριθμό,> ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ> ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΙΘΜΟ.> Πρόκειται για κάποια> εταιρεία-απάτη που χρησιμοποιεί> κάποια συσκευή, η οποία μόλις> επιλέξετε τους παραπάνω> αριθμούς, μπορεί να μπει στην> κάρτα SIM και να παίρνουν τηλέφωνα> με δική σας χρέωση. > Προωθήστε το μήνυμα σε όσους> περισσότερους μπορείτε.

Τρώει ζωντανά φίδια!


Ένας άντρας, στην Κίνα, δηλώνει πως του αρέσει να ξεκουράζεται τρώγοντας ζωντανά φίδια και πίνοντας μπίρα! Ο κύριος Wen Xide, από το χωριό Wangzhuang, δηλώνει πως ξεκίνησε να τρώει ζωντανά φίδια πριν από δέκα χρόνια όταν κέρδισε στοίχημα για ένα πακέτο τσιγάρα που είχε βάλει με φίλους του! «Έκτοτε εθίστηκα να τρώω ζωντανά φίδια,» είπε ο 41-χρονος άντρας. Ό κύριος Wen Xide παρουσίασε το χόμπι του σε ένα δημοσιογράφο από την εφημερίδα Oriental Today όπου έφαγε δυο φίδια πίνοντας ένα μπουκάλι μπίρα για να κατέβουν! «Μυρίζουν λίγο αλλά έχουν θεσπέσια γεύση,» ανέφερε ο κύριος Wen Xide κατά την παρουσίαση. Μάλιστα ο εν λόγω κύριος έχει μυήσει και τον γιο του σε αυτή τη διαδικασία όπου έχει φάει μέχρι και οκτώ ζωντανά φίδια την ημέρα!

Αυτό - κανιβαλισμός


Ένας θανατοποινίτης στο Τέξας έβγαλε το μάτι του με τα δάχτυλά του και το έφαγε, μένοντας έτσι τυφλός αφού πριν από μερικές ημέρες είχε βγάλει και το άλλο μάτι του, έγινε σήμερα γνωστό από την υπηρεσία ποινικής δικαιοσύνης της Πολιτείας."Δεν ξέρουμε πώς συνέβη", δήλωσε ο Τζέισον Κλαρκ, εκπρόσωπος της υπηρεσίας.