Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

ΣΑΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ!!


How To Head Butt Like A Girl - Watch more Funny Videos

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ

Απολαύστε τον Όλαφ Μέλμπεργκ


Το θέμα, όμως, είναι ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε έναν σπουδαίο αμυντικό. Ίσως τον καλύτερο που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια. Για τον Όλαφ είχε ενδιαφερθεί και το 2001, αλλά τότε εκείνος προτίμησε την Άστον Βίλα. Για την καριέρα του τα λόγια είναι περιττά. Έχει παίξει στην Ισπανία, επί εφτά χρόνια στην Αγγλία με την φανέλα της Βίλα και πέρσι είχε 27 συμμετοχές με την Γιουβέντους με την οποία σημείωσε και δύο τέρματα.

Έχει συμμετάσχει σε Μουντιάλ και Euro και πραγματικά πρόκειται για έναν "βράχο" στην άμυνα με τεράστια πείρα που μπορεί να κατευθύνει με μαεστρία όλη την άμυνα. Είναι κάτι σαν προπονητής μέσα στο γήπεδο. Αυτός ο παίκτης με την τεράστια καριέρα και την πείρα θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα για την επόμενη τριετία. Η είδηση της συμφωνίας του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους και η μεταγραφή του Όλαφ Μέλμπεργκ στον μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδας έχει ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου. Μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία στην Ιταλία και σε ολόκληρη την Ευρώπη και τον κόσμο έχουν ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα.
TA ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ gayros.gr

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΔΟΝΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ anopetra-eleos blogspot.com


…Your idea of dentistry still involves ropes and sticks. - Watch more Year One

Πλυντήριο νέας τεχνολογίας λειτουργεί με ένα ποτήρι νερό

Προσθέστε μόνο ένα φλιτζάνι νερό και λίγο απορρυπαντικό. Λίγη ώρα αργότερα, τα ρούχα βγαίνουν καθαρά και σχεδόν στεγνά από το νέο πλυντήριο που λανσάρει στην αμερικανική αγορά η βρετανική εταιρεία Xeros.
Το νέο σύστημα πλύσης, που απευθύνεται περισσότερο σε επαγγελματικά καθαριστήρια παρά στο μέσο νοικοκυριό, παρουσιάστηκε την Πέμπτη στην Έκθεση Καθαριότητας της Νέας Ορλεάνης.
Το πλυντήριο ρίχνει μέσα στον κάδο με τα ρούχα χάντρες από νάιλον με ειδική μοριακή δομή που «κλειδώνει» πάνω στις ίνες των ρούχων και απομακρύνει τη βρομιά.
Όταν η πλύση τελειώσει, μια σχάρα ανοίγει κάτω από τον κάδο και αφήνει τις χάντρες να πέσουν σε μια υποδοχή. Η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί εκατοντάδες φορές πριν οι χάντρες χάσουν τις καθαριστικές ιδιότητές τους, αναφέρει το CNet.com.
H Xeros βασίστηκε σε έρευνες του Πανεπιστημίου του Λιντς στη Βρετανία και εκμεταλλεύεται εμπορικά την τεχνολογία σε συνεργασία με την GreenEarth Cleaning. H αμερικανική εταιρεία είχε ήδη αναπτύξει μια παρόμοια τεχνολογία που βασίζεται σε υγρή σιλικόνη D5 αντί σε πλαστικές χάντρες.
Η υγρή σιλικόνη είναι εναλλακτική λύση στο περχλωροαιθυλένιο, το οποίο χρησιμοποείται παραδοσιακά για στεγνό καθάρισμα, παράγει όμως τοξικά απόβλητα και θεωρείται πιθανό καρκινογόνο.
Αλλές μέθοδοι καθαρισμού υψηλής τεχνολογίας χρησιμοποιούν υπερήχους αντί για απορρυπαντικό, ή διοξείδιο του άνθρακα που υποβάλλεται σε μεγάλη πίεση ώστε να μετατραπεί σε υγρό.
Σύμφωνα με την GreenEarth Cleaning, η μέθοδος της πλαστικής χάντρας δεν φθείρει τα ρούχα περισσότερο από ό,τι τα παραδοσιακά πληντύρια.
«Εκτεταμένες δοκιμές με μεταξωτά, κεντημένα ρούχα και άλλα ευαίσθητα είδη δεν έχουν δείξει ανεπιθύμητες δράσεις» διαβεβαιώνει ο πρόεδρος της εταιρείας Τιμ Μάξουελ.
Hellenic Business

11φοιτητές νεκροί σε ανατροπή εκδρομικού λεωφορείου στην Τουρκία.


Τραγικό τέλος είχε η εκδρομή που είχαν προγραμματίσει φοιτητές του πανεπιστημίου Χατσέτεπε της Άγκυρας κατά την επιστροφή τους το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν κάτω από μέχρις στιγμής... ανεξακρίβωτες συνθήκες ανετράπη με αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο έντεκα φοιτητές και να τραυματισθούν βαριά επτά
AΠΟ troktiko

BLOG NEWS LIVE ΣΤΙΣ 18:00

BLOG NEWS


ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΜΑΣ LIVE ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18:00
ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ
ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ BLOGS

Iraklio web radio.... Η φωνή των blogs
ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ !!!!
http://irakliowebradio2.blogspot.com

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΑ " ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ"......ΚΑΤΕΡΙΝΗ


Πεταμένη σε αποθήκη του δήμου Κατερίνης η προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου‏ .
Για τους φίλους που μας γράφουν με αφορμή τη συμπλήρωση 2332 ετών από τον θάνατο του μεγάλου Έλληνα Στρατηλάτη και ρωτούν να μάθουν τι απόγινε η προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου από την κεντρική πλατεία Κατερίνης που αποσύρθηκε πριν την "αναμόρφωση"της πλατείας το 2006 (μία ακόμη από τις τόσες και τόσες "αναπλάσεις" της πλατείας), αλλά η προτομή δεν επανήλθε στη θέση της μετά την περαίωση των παρεμβάσεων της τσιμεντοποίησης στην πλατεία. Οι πληροφορίες μας είναι ότι η προτομή, μπροστά στην οποία πολιτιστικοί σύλλογοι της Κατερίνης τιμούσαν κάθε χρόνο το Μέγα Αλέξανδρο, βρίσκεται πεταμένη σε κάποια αποθήκη του δήμου Κατερίνης. Τα συμπεράσματα δικά σας...Η προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην πλατεία της Κατερίνης ως το 2006
Αναρτήθηκε από ΛΕΥΤΕΡΙΑ
aggeloiellas.blogspot.com

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!!

Ο ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ!!!


Πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα είναι πάντα βέβαιο ότι κρύβεται μιά γυναίκα πάρα πολύ δυναμική που θα έχει υπομονή και θα στηρίζει τις επιλογές του.Πόσο μάλλον πίσω από τον Πλανητάρχη, η σύζυγός του πρέπει να έχει τα πάντα,εξυπνάδα,διάθεση για προσφορά,κουράγιο, και τεράστια δύναμη, να αντέχει αυτά που κάνουν την ζωή της δύσκολη. Και να είναι ο κυματοθραύστης στα προβλήματα του.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ....

ΑΥΤΟΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ Ή ΑΤΥΧΟΣ?


Τελικά είναι πολύ τυχερός που ζεί γιατί γλύτωσε από τρομερό ατύχημα λόγω απροσεξίας του.Και πολύ άτυχως γιατί το αυτοκίνητο ακριβώς πίσω του είναι αυτό που δεν θα ήθελε με τίποτα να είναι εκεί.

Δύο νέα κρούσματα της γρίπης Α. Έφτασαν τα 41 στην Ελλάδα



Ανεβαίνει η λίστα των κρουσμάτων της γρίπης Α στη χώρα μας. Με ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν λίγο, γνωστοποιείται ότι από το Εργαστήριο Αναφοράς Νοτίου Ελλάδος ανιχνεύτηκαν δύο επιπλέον περιστατικά της νέας γρίπης.
Πρόκειται για έναν Έλληνα 70 ετών, που ήρθε από τις ΗΠΑ και έναν 27χρονο Αμερικανό υπήκοο, που έφτασε στη χώρα μας από τις ΗΠΑ.
Τα περιστατικά που νόσησαν από το νέο ιό της γρίπης ανέρχονται πλέον σε 41, από τα οποία τα 17 έχουν ιαθεί πλήρως.

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΟ ΣΚΑΦΑΚΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΧΘΕΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ?

Επικίνδυνες αποστολές για 5 «Ευρωπαίους»

Από τους πέντε εκπροσώπους μας φέτος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τη Λάρισα, οι «βυσσινί» θα είναι οι πρώτοι που αύριο το μεσημέρι, στη Νιον, θα μάθουν τον αντίπαλό τους στον 2ο προκριματικό γύρο του νεοσύστατου Europa League ή αν προτιμάτε του... πρώην UEFA.Στις 17 Ιουλίου σειρά θα πάρουν οι δύο «αιώνιοι» (ο Ολυμπιακός στον 3ο προκριματικό «των πρωταθλητών», ο Παναθηναϊκός επίσης στον 3ο προκριματικό, αλλά των «μη πρωταθλητών») αλλά και ο ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Europa League.

Στη συνέχεια, στις 7 Αυγούστου, τον αντίπαλό της θα μάθει και η ΑΕΚ, που θα λάβει μέρος στα «μπαράζ» του Europa League, δηλαδή έναν μόλις γύρο πριν τους ομίλους.

*Στις 7 Αυγούστου, επίσης, κι εφόσον Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν αποκλείσει, στις 28-29 Ιουλίου (α' ματς) και στις 4-5 Αυγούστου (ρεβάνς) τον αντίπαλό τους, οι δύο αιώνιοι θα ξαναμπούν στην κληρωτίδα της UEFA για να μάθουν το όνομα ενός ακόμη αντιπάλου τους.
Ευκολότεροι, τουλάχιστον «στα χαρτιά», μοιάζουν εκείνοι του Ολυμπιακού: για να μην ξεχνιόμαστε όμως, έτσι πίστευε και πέρυσι μόλις διασταυρώθηκε με την Ανόρθωση. Και θυμάστε τι έγινε.

*Στον 3ο προκριματικό λοιπόν, ο Ολυμπιακός θα πέσει με μία από τις Σάλτσμπουργκ (Αυστρία), Κάλμαρ (Σουηδία), ΑΠΟΕΛ, Στάμπαεκ (Νορβηγία), Σλόβαν (Σλοβακία), Βέντσπιλς (Λετονία), Μάριμπορ (Σλοβενία), Χαφναρφιορντούρ (Ισλανδία), Ιντερ Τουρκού (Φιλανδία), Εκράνας (Λιθουανία).

Εάν περάσει, θα παίξει στο πλέι οφ με μία από τις Μακαμπί Χάιφα, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ζυρίχη, Βίσλα Κρακοβίας, Μπάτε Μπορίσοφ.

*Εάν, όμως, τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός μπουν τελικά στις 32 ομάδες που θα μετάσχουν στους ομίλους, γνωρίζουν από τώρα ότι θα βρίσκονται στην 3η ζώνη δυναμικότητας, πράγμα που σημαίνει ότι θ' αποφύγουν ομάδες σαν τις Γιουβέντους, Ρέιντζερς, Μαρσέιγ, Ντιναμό Κιέβου, Μπορντό και Μπεσίκτας, όχι όμως και ομάδες από το 10 και 20 γκρουπ. Δηλαδή μεγαθήρια όπως η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα, η διαστημική Ρεάλ Μαδρίτης των Κριστιάνο Ρονάλντο, Κακά και οι Μίλαν, ιντερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Μπάγερν.

*Αν οι «αιώνιοι» φθάσουν στα πλέι οφ και αποκλειστούν, τότε θα «υποβιβαστούν» στους ομίλους του Europa League...
Enet.gr

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΕΜΑΣ!!!


Την τρίτη κυριακή του Ιούνη κάθε χρόνο γιορτάζουμε χρόνια μας πολλά λοιπόν.Και αν τα αγγελούδια μας μας ξεχάσουν κανένα πρόβλημα εμείς ξέρουμε μόνο να αγαπάμε!!

ΠΑΝΤΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ

Πάντειο: Οι «αντιεξουσιαστικές» συμμορίες εν δράσει

Ο φασισμός των αντεξουσιαστώνΕίμαι φοιτήτρια της Νομικής και φίλη μιας φοιτήτριας Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Ως φοιτήτρια υποστηρίζω την Πανσπουδαστική και γενικότερα το ΚΚΕ. Διαβάζω αρκετά συχνά το Ρεσάλτο το οποίο, αν και διαφωνώ με ορισμένες θέσεις του, θεωρώ ότι είναι ένα μαχητικό έντυπο της Αριστεράς.Στις 17 Ιουνίου στις έξι το απόγευμα συνόδεψα τη φίλη μου στις εξετάσεις του μαθήματος του Καθηγητή Ψυχολογίας Γιάννη Παπαμιχαήλ στο Αμφιθέταρο Σάκη Καράγιωργα του Παντείου Πανεπιστημίου. Εκεί εμφανίστηκε μια ομάδα τραμπούκων, σχετιζόμενοι όπως μου είπαν, με το αντιεξουσιαστικό στέκι του Παντείου, για να καταγγείλει σε όλους τους παρευρισκόμενους φοιτητές το «ύποπτο πολιτικό ήθος» του παραπάνω Καθηγητή. Τον περίμεναν μάλιστα στην είσοδο του Αμφιθεάτρου για να τον διαπομπεύσουν φραστικά, επειδή από όσα μας είπαν και από όσα διαβάσαμε σε μια αφίσα που είχε τοιχοκολληθεί, είχε τολμήσει να συμμετέχει στην παρουσίαση ενός βιβλίου ενός άλλου καθηγητή που αφορούσε το φαινόμενο της μετανάστευσης.Όχι μόνος του, αλλά μαζί με άλλους, όπως το «φασιστικό περιοδικό Ρεσάλτο» και το «γνωστό Τουρκοφάγο Νεοκλή Σαρρή». Τόσο ο εκδοτικός οίκος (Πελασγός), που είχε εκδώσει το βιβλίο που παρουσιάστηκε, όπως και ορισμένοι παρευρισκόμενοι στην παρουσίαση, που όπως φαίνεται ανήκαν στο χώρο της ακροδεξιάς, απετέλεσαν για όλους αυτούς τους «εισαγγελείς πολιτικής κατηγορίας» αποδείξεις όχι μόνο του φασιστικού περιεχομένου του ίδιου του βιβλίου, αλλά και της «φιλοφασιστικής νοοτροπίας» όλων ανεξαιρέτως των ατόμων που παρευρέθηκαν ή συμμετείχαν στην παρουσίαση του βιβλίου. Άρα και του καθηγητή του Παντείου ή του περιοδικού Ρεσάλτο.Καταρχάς, νομίζω ότι είναι όντως λάθος σήμερα, έστω για επικοινωνιακούς λόγους, για ένα αριστερό περιοδικό ή για ένα πολιτικό στοχαστή της αριστεράς να συμμετέχει σε εκδηλώσεις όπου η βασική συνιστώσα τους φαίνεται να γέρνει προς το ΛΑΟΣ. Πιστεύω ότι κάθε ταύτιση της πατριωτικής αριστεράς με την εθνικιστική δεξιά δεν εξυπηρετεί καθόλου τους πολιτικούς στόχους της αριστεράς.Είναι όμως επίσης λάθος (το έκανε ο κ. Παπαμιχαήλ και το άκουσα με τα αυτιά μου) να προσπαθεί να υποβαθμίσει την πολιτική σημασία του φραστικού τραμπουκισμού των ξεκουκουλομένων κουκουλοφόρων, δηλώνοντας στο τέλος του επεισοδίου ότι «κάπως έτσι σκεφτόμουν και εγώ στην ηλικία τους. Απλώς, δεν ξέρουν ούτε που ζουν, ούτε σε ποιον απευθύνονται.»Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Αυτά τα θρασύδειλα υποκείμενα συντηρούνται ίσως από τη φυσική τους αντιπαράθεση με την Αστυνομία και κάθε μορφή κράτους και εξουσίας, αλλά επίσης από όλα σχεδόν τα αστικά ΜΜΕ που τους εμφανίζουν, ήδη από τον περασμένο Δεκέμβρη, ως μια ακραία ίσως μορφή εξέγερσης, αλλά επίσης σαν μια πολιτικά ορθή έκφραση της δημοκρατικής κοινής γνώμης. Εμφανίζονται σχεδόν σαν το πιο ριζοσπαστικό τμήμα των νέων αγανακτισμένων πολιτών. Δεν νομίζω ότι αυτό ίσχυε στο παρελθόν.Όπως με πληροφόρησε η φίλη μου, ο κ. Παπαμιχαήλ είναι ένας καθηγητής απαιτητικός, ίσως υπέρμετρα αυστηρός στη βαθμολογία του, αλλά οπωσδήποτε σοβαρός, δίκαιος και συνεπής στις υποχρεώσεις του απέναντι στους φοιτητές και στο πανεπιστήμιο. Η εντύπωση που υπάρχει είναι ότι ανήκει πολιτικά στο χώρο της αριστεράς, ίσως και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά σύμπτωση, στο ίδιο μέρος, την ίδια στιγμή, κυκλοφορούσαν αρκετοί συνδικαλιστές άλλων φοιτητικών παρατάξεων, αφού στον απάνω όροφο διεξάγονταν οι εκλογές των μεταπτυχιακών φοιτητών του Παντείου.Ήταν εντούτοις εντυπωσιακή η διακριτικότητά τους απέναντι στις φασιστικές πρακτικές των τραμπούκων του αντιεξουσιαστικού χώρου. Ο κ. Παπαμιχαήλ χωρίς καμία ουσιαστική υποστήριξη από κανένα συνάδελφό του ή φοιτητή, εμφανίστηκε ως κατηγορούμενος και ένοχος, που έπρεπε να απολογηθεί στο λαϊκό δικαστήριο των τραμπούκων, που είχαν μάλιστα οι γελοίοι, ένα ύφος εισαγγελέων πολιτικής ορθότητας. Ματαίως προσπάθησε να χειριστεί την κατάσταση με ήπιο τρόπο ή να κάνει διάλογο με τους αντιεξουσιαστές κατηγόρους του. Με απίστευτο θράσος αυτοί συνέχιζαν απτόητοι τις φραστικές τους επιθέσεις και τις απειλές, δηλώνοντας μάλιστα ότι δεν κάνουν καμία συζήτηση με όσους συμμετέχουν σε συζητήσεις με φασίστες.Το θέμα δεν είναι λοιπόν τo ποιοι ακριβώς είναι εκείνοι που προσπαθούν να πουλήσουν και να επιβάλλουν την «πολιτική τους ορθότητα» στα ΑΕΙ. Δεν είναι καν στις γνωστές διαδικασίες καταστρατήγησης κάθε ιδέας ελεύθερης διακίνησης ιδεών που μακροπρόθεσμα υποσκάπτει το άσυλο. Δεν είναι στην απερίφραστη άρνηση κάθε πολιτικού διαλόγου από τους διάφορους αντιεξουσιαστές. Δεν είναι ούτε στους καθοδηγητές ή στα κέντρα που οργανώνουν τα άτομα αυτά ή στις σκοπιμότητες αυτής της τρομοκρατίας των νέων τραμπούκων, που στρέφεται κατά των αιρετικών ή διαφωνούντων. Είναι στην απουσία ενός φοιτητικού κινήματος ικανού να αντιπαρατεθεί σε αυτές τις πρακτικές. Είναι στην αμηχανία των εκπροσώπων των υπόλοιπων φοιτητικών παρατάξεων απέναντι στην φασίσουζα τρομοκρατική δράση των τραμπούκων είτε του αντιεξουσιαστικού χώρου, είτε των οργανωμένων συναδέλφων τους της «Χρυσής Αυγής».Είναι κυρίως στην αδιαφορία και στην ανοχή που δείχνει σε όλα αυτά τα φαινόμενα η φοιτητική και ακαδημαϊκή κοινότητα, ακόμα και όταν οι τραμπουκισμοί στρέφονται κατά ατόμων των οποίων οι προοδευτικές αντιλήψεις και το ήθος παραμένουν εκτός κάθε πιθανής αμφισβήτησης. Και αυτό το τελευταίο ακριβώς είναι το πιο ανησυχητικό σύμπτωμα της σήψης και της παραμικρής, όχι βέβαια της «αριστεράς» γενικώς (αφού αριστερά σήμερα αποκαλείται ακόμα και το ΠΑΣΟΚ), αλλά της ίδιας της κοινωνίας μας. Ίσως έχουμε πλέον πρόβλημα ως οργανωμένη κοινωνία (γιατί από το σύγχρονο αστικό κράτος και τους διαχειριστές των κοινοτικών εντολών δεν μπορεί να περιμένει κανείς τίποτα). Έχουν πετύχει ήδη να μας παθητικοποιήσουν απέναντι στην τρομοκρατία των διαφόρων κουκουλοφόρων που βγάζουν τις κουκούλες τους μόνο όταν μπαίνουν στις τρύπες τους, δηλαδή στα Πανεπιστήμια που τους υποδέχονται λόγω δημοκρατικής ανεκτικότητας, στα διάφορα Εξάρχεια που λειτουργούν ως κέντρα συνάντησης μεταξύ τους ή ακόμα στα αστυνομικά τμήματα ή στις υπηρεσίες στις οποίες πολλοί από αυτούς υπάγονται.Αυτοί οι τραμπούκοι πολιτικά εργάζονται για την ενίσχυση του κάθε Καρατζαφέρη. Γιατί ο ανώνυμος κόσμος που βλέπει αγανακτισμένος τι συμβαίνει γύρω του καθημερινά και δεν βλέπει καμία ελπίδα από πουθενά (παρά τις προσπάθειες του ΚΚΕ), μπορεί κάποτε να στηρίξει την ακροδεξιά με πολύ πιο μαζικό τρόπο από ότι συμβαίνει σήμερα. Αυτή η κατάσταση έχει παρατραβήξει.Δεν είμαι καθόλου υπέρ της ελεύθερης έκφρασης της κάθε άποψης, ούτε υπέρ του δημοκρατικού διαλόγου με φασίστες. Ακριβώς γι’ αυτό, τόσο όταν οι φασίστες εμφανίζονται ως κανονικοί χρυσαυγίτες, όσο και όταν το παίζουν «αντιεξουσιαστές», θεωρώ ότι καταργούν το άσυλο επιβάλλοντας με εκφοβισμούς την σιωπή σε όσους, αυτοί οι ίδιοι θεωρούν πολιτικούς τους αντίπαλους.Ντρέπομαι επειδή κάτω από αυτούς τους εκφοβισμούς είμαι εγώ η ίδια αναγκασμένη να υπογράψω με ψευδώνυμο.Πηγή
WAU_classic('zclz3puavuo0')
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »

ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ