Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΄΄ΤΕΡΑΣ΄΄ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

"Ο βυθός του κόλπου του Μεξικού έχει "σπάσει";"

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ

"Πρέπει να είναι η πιο ανησυχητική είδηση που έχω διαβάσει ποτέ! Εύχομαι να είναι ψέματα. Τι λέει; Εν περιλήψει: Ρώσοι επιστήμονες που κατέβηκαν με βαθυσκάφος στον κόλπο του Μεξικού διαπίστωσαν ότι...


ο βυθός έχει σπάσει σε πολλά σημεία από τα οποία αναβλύζει πετρέλαιο. Οι πιθανές επιπτώσεις; Ασύλληπτες. Καταστροφή του Ατλαντικού ολόκληρου. Δηλητηριώδεις βροχές για όλη τηΒόρεια Αμερική. Κι ο κόσμος αλλαγμένος προς το πολύ χειρότερο μετά απ' αυτό.

Οι Ρώσοι ζητάνε από τους Αμερικάνους να..."

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε και τα video στο post του @nikan_gr στο http://nikangr.posterous.com/21900738

Η κατάσταση χειροτερεύει.............



Η Ομόνοια απροσπέλαστη χθές το πρωϊ με αλλοδαπούς να πουλάνε
τραπεζομάντηλα......ομπρέλες για τον ήλιο....ναρκωτικά.....κ.λ.π.
Χρήστες να πέφτουν σχεδόν επάνω σου για βοήθεια με ταρίφα
τα 50 λεπτά.
Ένας από αυτούς βρήκε άλλον τρόπο επαιτείας περισσότερο
εμπορικό.....
Ήταν δίπλα σε κουλουρά και παρακαλούσε τους περαστικούς....
"Δώστε 50 λεπτά....όχι σε μένα στον κουλουρά για να μου δώσει
ένα κουλούρι....."
Βρίσκονται και οι αφελείς και δίνουν......
Μετά από λίγο ο κουλουράς του δίνει το κέρμα.....
Σίγουρα κάποιο ποσοστό θα έπαιρνε και αυτός.
Στην Αθηνάς παντού χρήστες......τσιγαρούδες Ανατολικές....Αφρικανοί
πασαδόροι ναρκωτικών....ιερόδουλες Αφρικανές και άλλων Χωρών.
Τίποτα δεν αλλάζει....
Γίνονται και κάποιες σκούπες από την Αστυνομία αλλά η κατάσταση
χειροτερεύει....είναι πολλοί και οι χρήστες και οι λαθρομετανάστες
και κυρίως πελαγωμένοι Υπουργός και Αρχηγός της ΕΛΑΣ.
Περιμένει τον ανασχηματισμό ως λύτρωση ο Χρυσοχοϊδης.

"Παγκόσμιο ρεκόρ ελληνίδας υπουργού!"

"ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΠΝΟΑΠΟΓΟΡΕΥΣΗ (ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟ 1929 ΠΟΤΟΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΙΣ Η.Π.Α) ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 5 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ...ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ,(ΑΡΘΡΟ 6)...
Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΕ "ΤΑΞΗ" ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ...

ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΕΔΗΝ..."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ο Ν.Κανελλόπουλος επί υπουργεία πολιτισμού του Καραμανλή έκανε το μεγάλο φαγοπότι

ΜΑΖΕΨΕ 9ΕΚ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ

Ο διευθυντής του υπουργείου πολιτισμού Νίκος Κανελλόπουλος είναι ο άνθρωπος που έχει στον λογαριασμό του 9εκ ευρώ και μάλιστα πλούτισε όταν ήταν πρωθυπουργός και υπουργός πολιτισμού ο Κώστας Καραμανλής. Δεν λειτουργούσε το υπουργείο με τον Καραμανλή και έπεσε το μεγάλο φαγοπότι με τον άνθρωπο που έκανε τον έλεγχο στις υπερωρίες και διαχειριζόταν όλο το χρήμα. Μαζέψτε τώρα όλα τα κλεμμένα και δώστε τα στο κράτος και χώστε τους στην φυλακή. Περισσότερα στο 'Πρώτο Θέμα' και την REAL NEWS

Χωρίς τομογράφο και με χρέος 1,3 εκ, ευρώ άφησαν το Παναρκαδικό νοσοκομείο

Ένα νοσοκομείο, το Παναρκαδικό που ήταν από τα πιο σύγχρονα στην ευρύτερη περιοχή έχει εγκαταλειφθεί και σκανδαλωδώς δεν έχει περάσει κανένας τα κάγκελα! Όχι μόνο δεν έχει μαγνητικό τομογράφο επειδή η εταιρεία που το νοίκιαζε αφαίρεσε το λογισμικό επειδή δεν πληρωνόταν αλλά ο προηγούμενος διοικητής το άφησε με χρέος 1,3 εκ. ευρώ. Έπρεπε με κατεπείγουσα εξέταση να έχει πάει στον εισαγγελέα και ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος. Βρείτε τους και τηρήστε τους νόμους.
Ντροπή σας που αφήσατε ένα στολίδι να καταρρεύσει στην Πελοπόννησο.

Πρόσκληση του Πατριωτικού Μετώπου στην αμερικανίδα συγγραφέα Ellen Brown να επισκεφθεί την Ελλάδα.

Πρόσκληση του Πατριωτικού Μετώπου στην αμερικανίδα συγγραφέα Ellen Brown να επισκεφθεί την Ελλάδα. Εντατικές επαφές στελεχών του ΠΑΜ με το σύστημα της κρατικής τράπεζας της Βόρειας Ντακότα. Παρά τα όσα λένε οι νεοταξίτες, υπάρχουν λύσεις για το χρέος.

Πρόσκληση στην αμερικανίδα συγγραφέα του βιβλίου «Ο ιστός του Χρέους» κ. Ellen Hodgson Brown να επισκεφθεί και να μιλήσει στην Ελλάδα, απεύθυνε το Πατριωτικό Μέτωπο.

Ο πρόσκληση αυτή, εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο των δράσεων του Κινήματος, έτσι ώστε να εξετασθούν όλες εκείνες οι διαφορετικές παράμετροι που έχουν να κάνουν με τις εναλλακτικές προτάσεις για επίλυση του προβλήματος του «πλασματικού» χρέους της Πατρίδας μας, στους διεθνείς τοκογλύφους. Και η πρόταση της κ. Brown, θεωρείται σήμερα διεθνώς, ως η πλέον ενδιαφέρουσα, στο ζητούμενο της αναδιαπραγμάτευσης του ελληνικού χρέους προς τις διεθνείς συμμορίες της Wall Street.

Να υπογραμμίσουμε εδώ πως οι προτάσεις της κ. Brown κινούνται κυρίως, στη κάθετη αμφισβήτηση της λογικής της «εικονικότητας» του χρέους (μεγεθών δηλαδή που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματική διάσταση των υποχρεώσεων του οφειλέτη), στην ανάγκη επαναπροσδιορισμού της παραγωγής ροής χρήματος (cash flow) με τη δυνατότητα που πρέπει να έχουν τα κράτη να διαχειρίζονται αυτή τη ροή προς όφελος των κοινωνιών τους και στις ριζοσπαστικές επιλογές για απεγκλωβισμό των κοινωνιών από την θηλιά των τοκογλύφων.

Ως κλασικό παράδειγμα απεγκλωβισμού από την εικονική αγχόνη, που έχει στηθεί στους λαιμούς των λαών από τον «ιστό» των τοκογλύφων, η κ. Brown αναφέρει την περίπτωση της Πολιτείας Βόρεια Ντακότα των ΗΠΑ. Με τους τραπεζοοικονομικούς παράγοντες της οποίας, όπως και με την ελληνική Ομογένεια που κατοικεί εκεί, έχει έλθει ήδη σε επαφή το ΠΑΜ. Έτσι ώστε να διδαχθούμε ακόμη περισσότερα για το πώς μπορούμε να απεγκλωβιστούμε από την πορεία προς την αγχόνη την οποία σχεδίασε και υλοποιεί στην Πατρίδα μας και στον Λαό μας, η σημερινή κατοχική συμμαχία των συγκυβερνώντων ΓΑΠ-ΔΝΤ-ΤΡΟΙΚΑ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.

Είναι ενδιαφέρον εδώ να σημειώσουμε πως η Πολιτεία της Βόρειας Ντακότα, σε αντίθεση με άλλες πλουσιότερες Πολιτείες όπως αυτή της Καλιφόρνια που βρίσκονται στα πρόθυρα της χρεωκοπίας, έχει στη δεκαετία του 2000 αυξήσει το ΑΕΠ της κατά 56%, το κατά κεφαλή εισόδημα των πολιτών της αυξήθηκε κατά 43%, ενώ οι μισθοί αυξήθηκαν κατά 34%. Την ίδια ώρα, η Πολιτεία της Βόρειας Ντακότα, το τρέχον έτος έχει δημοσιονομικό πλεόνασμα ύψους 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Όπως αναφέρει η κ. Brown, το μυστικό της επιτυχίας οφείλεται στην κρατική τράπεζα της Βόρειας Ντακότας. Η κρατική αυτή τράπεζα ιδρύθηκε από την Πολιτειακή Βουλή το 1919, με πρώτο στόχο να απαλλάξει τους κτηνοτρόφους και τους μικροεπιχειρηματίες από τα νύχια του «κράτους» των τραπεζιτών. Σύμφωνα με τον πολιτειακό νόμο, η Πολιτεία πρέπει να καταθέτει όλα τα κεφάλαια της στην κρατική αυτή τράπεζα, ενώ την ίδια ώρα η Πολιτεία εγγυάται τις καταθέσεις της. Παράλληλα η κρατική αυτή τράπεζα, εγγυάται τη ρευστότητα των ιδιωτικών τραπεζών, σε σχέση πάντα με την παροχή δανείων προς τους αγρότες, την ανάπτυξη ακίνητων περιουσιών, τα σχολεία και τις μικρές επιχειρήσεις και εν γένει την οικονομική ανάπτυξη των κατοίκων της Πολιτείας της Βόρειας Ντακότα. Μια χρηματοπιστωτική δηλαδή φιλοσοφία, που καμία απολύτως σχέση δεν έχει με την «Τράπεζα της Ελλάδος» και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα .

Προφανώς το πρότυπο αυτό που λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία για έναν περίπου αιώνα, συνδέεται άμεσα και με την ανάγκη επαναπροσδιορισμού των χρηματοπιστωτικών επιλογών που έχουμε στη χώρα μας. Με κρατικοποίηση των μεγάλων τραπεζών και πρωταρχικά της Εθνικής, η οποία θα πρέπει να ξαναλειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης της χώρας μας, αλλά και συμπίεσης των τοκογλυφικών επιλογών των ιδιωτικών τραπεζών. Μια πρόταση που πρώτο το Πατριωτικό Μέτωπο υιοθέτησε ως μονόδρομο για έξοδο από την κρίση, με πέρασμα του ελέγχου της εθνικής μας οικονομίας αλλά και της ρευστότητας του χρήματος στον εθνικό έλεγχο. Και φυσικά, την προώθηση εκείνων των χρηματοπιστωτικών επιλογών μέσω ενός ισχυρού εθνικού νομίσματος, που θα έδιναν και πάλι ώθηση στην μικρομεσαία ελληνική επιχείρηση, που ιστορικά ήταν και πρέπει να παραμείνει η ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας.

Για την Παπαρήγα υπάρχουν δύο κατηγορίες: οι εργαζόμενοι και οι κομμουνιστές

Πάντως για να λέμε την αλήθεια το ΚΚΕ χθες με την ανακοίνωση του απέδειξε ότι χωρίζει τους ανθρώπους σε εργαζόμενους και κομμουνιστές-κορόιδα για τα οποία δεν λογοδοτεί! Είναι λέει κομμουνιστές και όχι εργαζόμενοι με την έννοια που ξέρουμε. Και μάλιστα λέει ότι αυτοί τους έκαναν δημοσιογράφους και άρα δεν πρέπει να έχουν και παράπονο.

Τι είναι αυτά που ακούμε ρε παιδιά και δεν ανοίγουν οι ...ουρανοί; Λέει η Παπαρήγα ότι στο κόμμα της μπορεί να μην τηρεί την συλλογική σύμβαση εργασίας και να κάνει μειώσεις μισθών μεγαλύτερες από το ΔΝΤ. Με αυτό και μόνο έχασε κάθε πλεονέκτημα και η πρόκληση θα έρθει από την ΠΝΟ που θα κλείσει το λιμάνι στις 8 Ιουλίου. Και ο κόσμος πρέπει να αντιδράσει κάποια στιγμή. Να πάνε να κλείσουν τα γραφεία των βουλευτών και τις κρουαζιέρες των επιχειρηματιών με τους δημοσιογράφους για λόγους δημοσίων σχέσεων.

"Σταμάτησαν οι επεμβάσεις στο Αγία Σοφία στο Καρδιοχειρουργικό λόγω έλλειψης προσωπικού"

Νεογνά με σοβαρές καρδιοπάθειες βρίσκονται σε κίνδυνο καθώς δεν μπορούν να υποβληθούν στις προγραμματισμένες επεμβάσεις λόγω των ελλείψεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο ..
Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Το Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του «Αγία Σοφία» - με την επωνυμία «Εθνικό Κέντρο Αντιμετώπισης Συγγενών Καρδιοπαθειών Παίδων» (ΕΚΑΣΚΑΠ) - είναι το μοναδικό στο δημόσιο Σύστημα Υγείας, αλλά βρίσκεται υπό αναστολή λειτουργίας, λόγω των ελλείψεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Τη δραματική αυτή προειδοποίηση κάνουν οι έξι γιατροί του Α' Παιδοκαρδιοχειρουργικού Τμήματος με έγγραφη αναφορά τους προς το διοικητή του Νοσοκομείου «Αγία Σοφία» και το διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας και την οποία κοινοποιούν προς την υπουργό Υγείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες μέρες αναβλήθηκαν δύο προγραμματισμένοι καρδιακοί καθετηριασμοί σε νεογνά με σοβαρές καρδιοπάθειες, ενώ σύντομα θα χρειαστούν καρδιοχειρουργική επέμβαση άλλα τρία νεογνά. Ομως, όπως περιγράφουν με οδύνη οι γιατροί, το Παιδοκαρδιοχειρουργικό Τμήμα αδυνατεί να καλύψει αυτά τα περιστατικά καθώς αποδυναμώνεται από προσωπικό με ταχείς ρυθμούς.

Το ΕΚΑΣΚΑΠ είναι το μοναδικό στο δημόσιο Σύστημα Υγείας και συγκροτείται απ' τα εξής τμήματα: 1 Καρδιολογικό, 2 καρδιοχειρουργικά και 1 καρδιοαναισθησιολογικό. Παρά τις χρόνιες ελλείψεις, όπως υπογραμμίζουν οι γιατροί στην αναφορά τους, το ΕΚΑΣΚΑΠ πραγματοποίησε το 2009 κατά 60% περισσότερες επεμβάσεις σε σχέση με το 2000. «Απ' την αρχή του 2010, επισημαίνουν οι γιατροί, το Κέντρο έχει αποδυναμωθεί σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με αποτέλεσμα να αδυνατεί να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες των μικρών καρδιοπαθών ασθενών». Απ' το Γενάρη αποχώρησαν δύο καρδιοαναισθησιολόγοι και δύο ακόμη επικουρικές αναισθησιολόγοι βρίσκονται σε άδειες (η μία σε αναρρωτική και η άλλη σε τοκετού).

Ετσι οι μέρες των χειρουργείων από τέσσερις μειώθηκαν σε δύο και οι πέντε μέρες του αιμοδυναμικού σε μία. «Η κατάσταση αυτή αφενός θέτει τη ζωή κάποιων ασθενών σε κίνδυνο αναμένοντας για χειρουργείο, αφετέρου τους εξωθεί να καταφεύγουν για αντιμετώπιση σε ιδιωτικά παιδοκαρδιοχειρουργικά κέντρα (έχουμε υπόψη δύο τέτοιες περιπτώσεις) και φυσικά δίνονται λαβές για απαξιωτικά και δυσφημιστικά σχόλια κατά του νοσοκομείου μας», προειδοποιούν οι γιατροί και καλούν τη διοίκηση του νοσοκομείου και το υπουργείο Υγείας να πάρουν άμεσα μέτρα, ώστε το Κέντρο να μην αναστείλει τη λειτουργία του.

ΠΡΕΖΑ TV
2-7-2010

http://prezatv.blogspot.com

Σύλληψη λαθρομεταναστών στην Ηγουμενίτσα

"Σήμερα και περί ώρα 08:40 εντοπίσθηκαν στην Πύλη λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας
από άντρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών 51 ναι καλά διαβάζετε 51 άτομα
άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη εντός φορτηγού οχήματος

με Βουλγάρικες πινακίδες καθώς και τον οδηγό αυτού, το οποίο μετέφερε
κατεψυγμένες σαρδέλες με προορισμό την Ιταλία.
Προανάκριση διεξάγεται από το Κ..Λ.ΗΓ/ΤΣΑΣ.
Αναγνώστης

Τα κυριακάτικα πρωτοσέλιδα σε βίντεο



www.enimerwsi.com

Αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας- Για την πάταξη του παραεμπορίου, της πορνείας και της διακίνησης ναρκωτικών

Επιχείρηση-«σκούπα» πραγματοποίησε χθες η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας για την αντιμετώπιση εγκληματικών και παραβατικών φαινομένων.

Σύμφωνα με ...
στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Ελληνική Αστυνομία, σε ελέγχους που διενήργησαν αστυνομικοί, σε συνεργασία με υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων, για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου, σε κεντρικούς δρόμους και πλατείες του κέντρου της Αθήνας, ελέγχθηκαν 65 άτομα και κατασχέθηκαν συνολικά 1.522 είδη, τα οποία παραδόθηκαν στη Δημοτική Αστυνομία.

Επίσης, παρασχέθηκε συνδρομή στον Δήμο Αθηναίων, τη Διεύθυνση Υγιεινής της Νομαρχίας Αθηνών και την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (ΥΠΕΕ) του Υπουργείου Οικονομικών για τον έλεγχο κτιρίων που είχαν μετατραπεί σε ανθυγιεινές εστίες ή υπήρχαν οικονομικές παραβάσεις, ως προς το καθεστώς παραχώρησης μίσθωσης ή τα εντός αυτών ευρισκόμενα προϊόντα. Συγκεκριμένα, ελέγχθηκαν δύο κτίρια και προσήχθησαν δεκαέξι άτομα. Βρέθηκαν δεκαπέντε κούτες που περιείχαν συνολικά εκατόν ογδόντα ζεύγη υποδημάτων χωρίς τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν για φύλαξη στο Δήμο Αθηναίων.

Σε έκτακτους αστυνομικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας ελέγχθηκαν 230 άτομα, 37 οχήματα και 23 καταστήματα, προσήχθησαν 7 άτομα, ενώ συνελήφθησαν συνολικά 54 άτομα για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί εκδιδομένων προσώπων, περί αλλοδαπών, και ένας για ληστεία.

Συνολικά κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης, κάνναβης, φαρμακευτικά δισκία, καθώς και ένα μαχαίρι.

Οι ειδικές δράσεις θα συνεχιστούν σε περιοχές και χρόνο που καθορίζεται από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.