Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2009

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΕΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΟ !!ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ!!


Κρατάει μόλις 2 λεπτά αλλά αξίζει πολλά παραπάνω. Το αυτοκίνητο στο οποίο ταξίδευε η Jacqueline χτυπήθηκε από άλλο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 17χρονος μαθητής πηγαίνοντας σπίτι αφού είχε πιει μερικά ποτά με φίλους.

ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.....ΣΚΕΨΟΥ!!


Στον πραγματικό κόσμο δεν θα έχουμε τέτοιες προειδοποιήσεις. Οδηγούμε προσεκτικά προβλέποντας τις επικίνδυνες καταστάσεις. Δεν έχει σημασία ποιος φταίει, με την μηχανή η κατάληξη στο νοσοκομείο σε μια πτώση ή τρακάρισμα είναι σχεδόν βέβαιη.

ΤΑ 32 ΑΛΜΠΟΥΜ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ MICHAEL JACKSONTo ένα εκατομμύριο ίσως έχουν φτάσει τα κρούσματα γρίπης Η1Ν1 στις ΗΠA


Τα περιστατικά γρίπης των χοίρων που έχουν καταγραφεί επίσημα είναι μόνο «η κορυφή του παγόβουνου» επανέλαβε εκπρόσωπως των αμερικανικών υγειονομικών αρχών. Ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων στις ΗΠΑ ίσως ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο, δείχνουν τα επιδημιολογικά μοντέλα.

Πολλοί ασθενείς στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο δεν καταγράφονται επίσημα επειδή τα συμπτώματά τους είναι ήπια και δεν προσέρχονται στα νοσοκομεία. Ο ιός Η1Ν1 φαίνεται ότι είχε μολύνει δεκάδες χιλιάδες άτομα στο Μεξικό πριν γίνει αντιληπτός.

Μέχρι στιγμής τα αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) έχουν επιβεβαιώσει σχεδόν 28.000 κρούσματα, αριθμός που αντιστοιχεί περίπου στο μισό των συνολικών περιστατικών σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο τα μαθηματικά μοντέλα για την εξέλιξη της επιδημίας μέχρι σήμερα δείχνουν ότι στην πραγματικότητα τα κρούσματα προσεγγίζουν το ένα εκατομμύριο, δήλωσε εκπρόσωπος των CDC, μιλώντας την Παρασκευή ενώπιον της επιτροπής που ασχολείται με την παρασκευή εμβολίου.

«Γνωρίζαμε ότι τα διαγνωσμένα κρούσματα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου» επισήμανε η Δρ Λιν Φινέλι.

Από τα 28.000 άτομα που έχουν επιβεβαιωμένα νοσήσει στις ΗΠΑ, μόνο τα 3.065 χρειάστηκαν νοσηλεία και μόλις τα 127 τελικά απεβίωσαν. Σύμφωνα με τη Δρ Φινέλι, η εισαγωγή στο νοσοκομείο έρχεται κατα μέσο όρο τρεις ημέρες μετά την εμφάνιση συμπτωμάτων και η μέση νοσηλεία διαρκεί τρεις ημέρες.

Από τους ασθενείς που χρειάστηκε να νοσηλευτούν, πολλοί είχαν προϋπάρχοντα προβλήματα υγείας: το ένα τρίτο έπασχε από άσθμα, το 16% από διαβήτη, το 12% από διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος και το 11% από χρόνια καρδιοπάθεια.

Οι νέοι είναι πράγματι πιο ευάλωτοι στη μόλυνση, αντιμετωπίζουν όμως μικρότερο κίνδυνο από επιπλοκές: η μέση ηλικία των ασθενών είναι τα 12 έτη, η μέση ηλικία για όσους νοσηλεύονται είναι τα 20, ενώ για όσους τελικά υπέκυψαν είναι τα 30. Στους ασθενείς άνω των 65, η πιθανότητα θανάτου υπερβαίνει το 2%.

Σύμφωνα με τα νεώτερα στοιχεία που ανακοίμωσε την Παρασκευή ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, η γρίπη των πτηνών έχει μολύνει 59.814 ανθρώπους σε 113 χώρες και έχει προκαλέσει 263 θανάτους.
Hellenic Bysiness

ΑΛΚΟΟΛΙΚΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ?ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΜΕΘΥΣΙ.


Μελέτες έχουν δείξει ότι το ποσοστό του αλκοολισμού σε αυτούς τους πιθήκους ξεπερνάει το 12%. Ενα 5% πίνει μέχρι και την τελευταία σταγόνα.Είναι αυτό που λέμε άσπρο πάτο.

H Άρτεμις νεκρή - Γράμμα απάντηση στη ΜΟmH Άρτεμις ήταν μια μικρή φώκια την οποία είχε περιθάλψει η MOm. Μετά από 4 μήνες περίθαλψης, η Άρτεμις απελευθερώθηκε στις 11 Απριλίου στις Βόρειες Σποράδες, στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου. Στις 14 Μαΐου έγινε γνωστό ότι η Άρτεμις βρέθηκε νεκρή στο λιμάνι της Σκιάθου. Σε αυτό το σύνδεσμο βρίσκεται το σχετικό δελτίο τύπου της MOm. Ακολουθεί το γράμμα μιας εθελόντριας που βοήθησε στην περίθαλψη της Άρτεμης - που δεν απαντήθηκε ποτέ από τη MOm - το οποίο χωρίς υπεκφυγές και μισόλογα, στιγματίζει τον υποκριτικό χαρακτήρα που διακρίνει ΟΛΕΣ τις περιβαλλοντικές οργανώσεις (Για τη μοναδική εξαίρεση παγκοσμίως δες το σχετικό σύνδεσμο).


Στην αρχή ένιωσα μια μεγάλη θλίψη. Όσο όμως περνούσε η ώρα άρχισα να αισθάνομαι οργή. Τι φταίει; Γιατί να συμβεί αυτό στην Άρτεμη; Φταίνε οι ψαράδες; Φταίνε οι ψαροφάγοι; Φταίει το σύστημα, ο καπιταλισμός; Τι φταίει τέλος πάντων;!

Σε αυτό περιμένω μια απάντηση από εσάς-την ΜΟΜ. Η Άρτεμις μάλλον μπερδεύτηκε σε αλιετικά εργαλεία.. Και τι κάνουμε εμείς γι'αυτό; Α! Έχω μια ιδέα! Πάμε να φάμε κανα ψαράκι και να το συζητήσουμε..

Που είναι το οικολογικό προφίλ της ΜΟΜ; Στην κρεοφαγία; Που είναι οι ζωόφιλοι της ΜΟΜ; Στις ψαροταβέρνες; Και εν τέλη που είναι οι φωκόφιλοι της ΜΟΜ; ...

Υπεραλίευση; Ιχθοαποθέματα που εξαντλούνται; Καταστροφικός αλιευτικός εξοπλισμός για το οικοσύστημα; Ψαράδες που χρησιμοποιούν δόλια μέσα ψαρέματος; Ξεχασμένα αλιευτικά εργαλεία που σκοτώνουν ό,τι περάσει δίπλα τους; Ψαράδες που κουβαλάνε και όπλα στις ψαρόβαρκες μην τυχόν και συναντήσουν καμία φώκια; Αυτό υποστηρίζει η ΜΟΜ; Και όχι απλά και μόνο η ΜΟΜ γενικά και αόριστα. Ο καθένας προσωπικά.

Αλλά, έστω ότι σε τελική ανάλυση ας κάνει ο καθένας ό,τι νομίζει με τον εαυτό του και την συνείδηση και τον ουρανίσκο του. Αλλά δεν μπορείς να έχεις και πρόταγμα το «φάτε ψάρια»! Το περιοδικό της ΜΟΜ σε κάθε τεύχος με συνταγή θαλασσινών;;Πάμε καλά; Δηλαδή τι λέει η ΜΟΜ στον κόσμο, υποστηρίξτε την αλιεία που όμως καταστρέφει το περιβάλλον; Τους ψαράδες που μπορεί και να πυροβολούν φώκιες; Υποστηρίξτε μια από τις σημαντικότερες απειλές της Μεσογειακής φώκιας (ουσιαστικά την σημαντικότερη); Υποστηρίξτε την αιτία για το τουλάχιστον 47% των θανάτων νεαρών φωκών;;

Όσο για την υποστήριξη της τοπικής οικονομίας μπορεί να ακούγεται πολύ «εναλλακτκή» αλλά όταν πατε για χταποδάκια και ψαρομεζέδες στο λιμάνι της Σκοπέλου και της Αλοννήσου δεν νομίζω ότι αυτό που έχετε κατά νου είναι η υποστήριξη της τοπικής οικονομίας.. Και στην τελική, αν η τοπική οικονομία χρειάζεται να εξοντώσει και τα ψάρια και τις φώκιες μαζί, ε απλά δεν θα την υποστηρίξω σε αυτό. Απλά.

Αισθάνομαι πολύ θυμωμενη και απογοητευμένη όχι γιατί ένιωσα κορόιδο που έχω βοηθήσει την ΜΟΜ ως εθελόντρια, ούτε και για τα αποθαρρυντικά σχόλια και αστεία που έπρεπε να ακούσω όντας 'χορτοφάγος περίθαλψης', αλλά γιατί η ΜΟΜ αρνείται να αντιμετωπίσει το 'κακό' από την ρίζα του, να πολεμήσει για μια πραγματικότητα όπου καμία φώκια δεν θα απειλείται απο καμία ανθρώπινη δραστηριότητα και αδυνατεί οικειθελώς να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής που στοχεύει στην ουσιαστική απελευθέρωση του πλανήτη από τον ανθρώπινο ζυγό.

Θεωρώ πως θα υποδήλωνε μόνο συνέπεια αν όλοι οι μη-χορτοφάγοι, αλλά «οικολόγοι-φιλόζωοι-φωκόφιλοι» της ΜΟΜ αισθάνονταν τουλαχιστον συνυπεύθυνοι για αυτό που συνέβη στην Άρτεμη.

Με μεγάλη θλίψη,

Όλες οι αλλαγές στη στρατιωτική θητεία Τι ισχύει για τους αντιρρησίες συνείδησης


Γεγονός αποτελεί από σήμερα η μείωση της θητείας στους εννέα μήνες για όσους υπηρετούν στο στρατό ξηράς. Η υπουργική απόφαση δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και πλέον έχει ισχύ νόμου. Ας σημειωθεί ότι στο ναυτικό και την αεροπορία η θητεία παραμένει ως έχει, στους 12 μήνες.

Αναλυτικά, ιδού πώς διαμορφώνεται η νέα χάρτα για τους στρατευμένους και τους αντιρρησίες συνείδησης.

Φαντάροι

Οι υπόχρεοι πλήρους θητείας θα παίρνουν απολυτήριο, αφού συμπληρώσουν υπηρεσία:

 • 11 μηνών, όσοι κατατάχθηκαν από 1 Ιανουαρίου 2009 μέχρι 30 Απριλίου 2009.
 • 10 μηνών όσοι παρουσιάστηκαν στα κέντρα εκπαίδευσης από 1 Μαΐου 2009 και όσοι καταταχθούν μέχρι 31 Ιουλίου 2009.
 • Εννέα μηνών όσοι θα καταταχθούν από 1 Αυγούστου 2009 και μετά.
Όσοι δικαιούνται μειωμένη θητεία εννέα μηνών θα απολυθούν σε οχτώ μήνες, εφόσον κατετάγησαν από την 1η Ιανουαρίου και μετά. Καμία μείωση δεν προβλέπεται για όσους μπήκαν στο στρατό μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2008.

Δόκιμοι Εφεδροι Αξιωματικοί (ΔΕΑ)

Απολύονται έπειτα από υπηρεσία:

 • 16 μηνών όσοι κατατάχθηκαν από 1 Ιανουαρίου 2009 μέχρι 30 Απριλίου 2009.
 • 15 μηνών, όσοι κατατάχθηκαν ή θα καταταγούν από 1 Μαΐου 2009 μέχρι 31 Ιουλίου 2009.
 • 14 μηνών, όσοι θα καταταγούν από 1 Αυγούστου 2009 και μετά.
 • Καμία μείωση δεν προβλέπεται για όσους κατατάχθηκαν μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2008.
Αντιρρησίες συνείδησης

Όσοι εκπληρώνουν άοπλη στρατεύσιμη στρατιωτική υποχρέωση απολύονται έπειτα από υπηρεσία:

 • 18 μηνών όσοι θα απολύονταν αν εκπλήρωναν ενόπλως τη στρατεύσιμη στρατιωτική τους υποχρέωση μετά συμπλήρωση χρόνου πραγματικής υπηρεσίας 12 μηνών.
 • 16 μηνών και 15 ημερών όσοι θα απολύονταν εάν εκπλήρωναν ενόπλως τη στρατεύσιμη στρατιωτική τους υποχρέωση 11 μηνών.
 • 15 μηνών, όσοι θα απολύονταν εάν έκαναν ένοπλη θητεία 10 μηνών.
 • 13 μηνών και 15 ημερών, όσοι θα έκαναν ένοπλη εννέα μηνών.
 • 12 μηνών, όσων η ένοπλη θητεία αντιστοιχούσε σε διάρκεια οχτώ μηνών.
 • Εννέα μηνών, όσοι αν εκπλήρωναν ενόπλως τη στρατεύσιμη στρατιωτική τους υποχρέωση θα υπηρετούσαν έξι μήνες.
 • Τεσσάρων μηνών και 15 ημερών, όσοι σε περίπτωση ένοπλης θητείας θα απολύονταν στους τρεις μήνες.
Εναλλακτική θητεία

Οι αντιρρησίες συνείδησης, που εκπληρώνουν εναλλακτική υπηρεσία, απολύονται μετά τη συμπλήρωση υπηρεσίας:

 • 23 μηνών, όσοι θα απολύονταν αν εκπλήρωναν ενόπλως τη στρατεύσιμη στρατιωτική τους υποχρέωση μετά τη συμπλήρωση χρόνου στρατιωτικής υπηρεσίας 12 μηνών.
 • 21 μηνών για όσους αντιστοιχούσε ένοπλη θητεία 11 μηνών.
 • 19 μηνών σε όσους αντιστοιχούσε ένοπλη 10 μηνών. 17 μηνών, αν εκπλήρωναν ενόπλως θητεία εννέα μηνών.
 • 15 μηνών, αντί ένοπλης οχτώ μηνών.
 • 11 μηνών σε όσους αντιστοιχούσε ένοπλη έξι μηνών.
 • Πέντε μηνών, όσοι θα απολύονταν αν εκπλήρωναν ένοπλη θητεία τριών μηνών.

Ενα ατύχημα που κόβει την ανάσα για δείτε!!


Soccer Player Hit By Van - Watch more Funny Videos

Michael Jackson

Άρχισε η μεταφορά λαθρομεταναστών σε περιοχές της Β.Ελλάδος.


Αποκλειστικό Greece Salonika.

Άρχισε να υλοποιείται το σχέδιο για μεταφορά λαθρομεταναστών σε περιοχές της ηπειρωτικής Eλλάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν πριν λίγο στο Greece Salonika,αργά χθες βράδυ μεταφέρθηκαν οι 13 πρώτοι λαθρομετανάστες (από Μπαγκλαντές,Ιράκ,Αφγανιστάν & Σομαλία) στην Καστοριά και προς το παρόν παραμένουν σε κρατητήρια διάφορων αστυνομικών τμημάτων του νομού καθώς δεν υπάρχουν υποδομές σε κανένα εγκαταλειμμένο στρατόπεδο ώστε να διαμείνουν τα συγκεκριμένα άτομα!
Η όλη επιχείρηση κρατήθηκε κρυφή, ενώ,σύμφωνα με τις πληροφορίες του Greece-Salonika, ακόμα και οι αστυνομικοί διοικητές της περιοχής αφνιδιάστηκαν καθώς ενημερώθηκαν λίγες μόνο ώρες πριν την άφιξη των πρώτων ατόμων!
Το κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί "έξυπνη" μια ιδέα βάσει της οποία θα επιβαρυνθούν ακριτικοί νομοί της χώρας με την παρουσία ασιατών και Αφρικανών μεταναστών την ώρα που οι ίδιοι αυτοί νομοί αποτελούν πύλη εισόδου βαλκάνιων λαθρομεταναστών θα το κρίνει η ιστορία..
Ο πανικός στην Κυβέρνηση λόγω της ανόδου των ποσοστών του ΛΑ.Ο.Σ στις ευρωεκλογές,καθώς και οι ερασιτεχνικοί χειρισμοί του κ.Μαρκογιαννάκη απλώς διασπείρουν το πρόβλημα των αστικών κέντρων σε περιοχές της επαρχίας χωρίς καμία απολύτως μέριμνα.

*Στην περιοχή της Καστοριάς πάντως ήδη ξεκινούν οι αντιδράσεις καθώς η συνοριοφυλακή της περιοχής η οποία είναι επιφορτισμένη με το έργο της φύλαξη των ορεινών συνόρων του Γράμμου αδυνατεί να οργανώσει και τη φύλαξη επιπλέον λαθρομεταναστών.

http://greece-salonika.blogspot.com/2009/06/blog-post_6318.html

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΓΑΝΑ[ΖΑΚΥΝΘΟΥ] ΜΑΛΙΑ [ΚΡΗΤΗΣ] ΦΑΛΗΡΑΚΙ [ΡΟΔΟΣ]

Η ιστορία της επιστήμης στην αρχαία Ελλάδα

Η ιστορία της επιστήμης στην αρχαία Ελλάδα, ξεκινάει με τους
προσωκρατικούς φιλοσόφους. Την εποχή εκείνη η επιστήμη και η φιλοσοφία
δεν αποτελούσαν ξεχωριστά αντικείμενα όπως σήμερα. Η δίψα για γνώση
ξεκινούσε από φιλοσοφικά ερωτήματα σχετικά με τη φύση του ανθρώπου και
του κόσμου. Οι απαντήσεις δίνονταν μέσα από έναν φιλοσοφικό τρόπο
σκέψης και όχι με μεθόδους που θεωρούμε σήμερα "επιστημονικές". Έτσι η
αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία γέννησε την Επιστήμη κι όχι αντίθετα. Η
φιλοσοφία αγκάλιαζε και δικαιολογούσε την επιστημονική έρευνα, με την
έννοια που εμείς δίνουμε σήμερα στην επιστήμη.

http://promhtheas.blogspot.com/2009/02/blog-post_27.html

Παγκόσμια μέρα κατά των ναρκωτικών σήμερα!!


Στην Ελλάδα την τελευταία πενταετία πλήθυναν κατά 81,5% οι θάνατοι που οφείλονται σε κατάχρηση ουσιών, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ετήσιας έκθεσης του Ευρωπαϊκού Κέντρου Παρακολούθησης Ναρκωτικών και Τοξικομανίας. Σύμφωνα με την έκθεση, η Ελλάδα, μαζί με την Ιρλανδία και την Πορτογαλία, συγκαταλέγεται μεταξύ των χωρών στις ΕΕ, στις οποίες παρουσιάζεται σημαντική αύξηση θανάτων από ναρκωτικά, ενώ αντίθετα στην Ισπανία, τη Γαλλία την Ιταλία και τη Γερμανίαν ο σχετικός αριθμός έχει μειωθεί ή σταθεροποιηθεί.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ .....


Το 1896 ανοίγει το πρώτο σινεμα στις ΗΠΑ και το εισιτήριο κοστίζει δέκα δολάρια

1000 ευρώ bonus στον κάθε λαθρομετανάστη που θα φεύγει οικειοθελώς...


Και τα εισιτήρια πληρωμένα!

Μπόνους αποχώρησης 1.000 ευρώ θα μοιράζει η ΕΛ.ΑΣ. σε όσους λαθρομετανάστες θελήσουν να εγκαταλείψουν τη χώρα, χωρίς προηγουμένως να έχουν συλληφθεί. Το πρόγραμμα της εθελοντικής αποχώρησης από τη χώρα θα περιλαμβάνει επίσης δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο από την Αθήνα προς τη χώρα των λαθρομεταναστών, ενώ από την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών σε πρώτη φάση θα διατεθούν 600.000 ευρώ, τα οποία προέρχονται από ευρωπαϊκά κονδύλια.
Στο υπουργείο Εσωτερικών επεξεργάζονται τις τελικές λεπτομέρειες για την υλοποίηση του σχεδίου, το οποίο έχει εφαρμοσθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., θα διεξαχθεί διαγωνισμός μεταξύ Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, στις οποίες και θα ανατεθεί η προώθηση της πρωτοβουλίας. Ο διαγωνισμός θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στον Αύγουστο και στη συνέχεια η ΜΚΟ θα αναλάβει να διαφημίσει την πρωτοβουλία και να βρει τους εθελοντέςλαθρομετανάστες.
Όπως αποκαλύπτει κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Εσωτερικών, φιλοδοξία της ΕΛ.ΑΣ. είναι μερικές εκατοντάδες λαθρομεταναστών να θελήσουν να επιστρέψουν στη χώρα τους, έχοντας εξασφαλίσει ένα μικρό εισόδημα, αντί για να κινδυνεύουν να χάσουν τα πάντα σε περίπτωση που συλληφθούν.
«Η ΜΚΟ που θα αναλάβει την προώθηση του προγράμματος θα πάει στα μέρη όπου βρίσκονται οι λαθρομετανάστες και θα εξηγεί πως μπορούν να επιστρέψουν την πατρίδα τους δωρεάν και με 1.000 (ίσως και 1.500) ευρώ στην τσέπη, χρήματα που ισοδυναμούν με τα έσοδα ενός χρόνου για πολλούς από αυτούς. Όποιος δεχθεί, θα επιστρέφει άμεσα χωρίς καμία εις βάρος του συνέπεια». Εάν η πρώτη φάση του σχεδίου κριθεί επιτυχημένη, τότε είναι σίγουρο πως η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίζει να δελεάζει με τον τρόπο αυτό τους λαθρομετανάστες. Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος, σύμφωνα με το οποίο θα απλοποιούνται οι διαδικασίες έκδοσης ασύλου.
Η κυβέρνηση φυσικά δεν δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα το ότι κατασπαταλώνται τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών, προκειμένου να δελεαστούν οι λαθρομετανάστες και να φύγουν. Κάποιοι ίσως φύγουν, αλλά η αποτυχία του "προγράμματος" είναι δεδομένη, αν και η συγκεκριμένη σκέψη των bonus παράδοσης και αποχώρησης δείχνει το τραγικό αδιέξοδο και την απελπισία που υπάρχει στα κυβερνητικά όργανα.
Μία ερώτηση μόνο: Μπορεί η κυβέρνηση να παραβαίνει το νόμο και να αθωώνει τους παράνομους (έστω και λαθρομετανάστες) δίνοντάς τους και χρήματα, για να απαλλαχθεί η ίδια από τις ευθύνες που την βαραίνουν; Είναι δυνατόν στο μέλλον κάποιος εγκληματίας να κάνει το ίδιο απαιτώντας χρήματα προκειμένου να παύσει την εγκληματική του δραστηριότητα;

ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALNEWSΘεόδωρος Αγγελόπουλος. Γιατί έκλεισα τον Ελεύθερο Τύπο.

Οι θέσεις του επιχειρηματία και όλο το θρίλερ.

Έχανε 6 εκ. το μήνα. 75 εκ. οι ζημιές το 2008. 27,2 εκ. οι υποχρεώσεις από προηγούμενα έτη.Οι φόροι του Παπαθανασίου με στόχο 1,9 δις ευρώ. Σκάφη αναψυχής, κινητά, αυτοκίνητα και τζόγος στο στόχαστρο.Χρηματιστήριο. Γιατί οι αναλυτές προβλέπουν χαμηλή πτήση για όλο το καλοκαίρι;Εμπορική Τράπεζα. Απολύει και κλείνει καταστήματα. Η ύστατη προσπάθεια σωτηρίας της.Η Δ.Ε.Θ. μετακομίζει.Δημ. Κοπελούζος. Η βίλα υπερπαραγωγή και το πυρηνικό καταφύγιο που έχει στη Κηφισιά.Μάχη των εργολάβων για τα φιλέτα 3,5 δις ευρώ. Οι συμμαχίες, τα συμφέροντα, οι συγκρούσεις.Ακόμα οι παρεμβάσεις Βγενόπουλου, οι συμμαχίες του Μυλωνά στο Ιράν, τα σχέδια Βαρδινογιάννη-Ρέστη.Γιώργος Αποστολόπουλος. Τα νέα project του leader της υγείας.

Διαβάστε στην Deal αναλύσεις ειδικών για το χρηματιστήριο και στήλες που ξαφνιάζουν για την οικονομία τα media και τα spor.Deal newsΗ πρώτη επιχειρηματική εφημερίδα στην Ελλάδα.

Στα περίπτερα κάθε Παρασκευή.

Εμείς δεν είμαστε με κανέναν.

Στην εντατική ο Δεληκάρης


Μία τεράστια μορφή του Ολυμπιακού δίνει μάχη με την ζωή. Ο λόγος για τον Γιώργο Δεληκάρη, ο οποίος είχε τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητο του και τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να διακομιστεί στον Ευαγγελισμό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η παλιά δόξα της ομάδας μας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε ένα δέντρο.

Ο Δεληκάρης βρίσκεται στην εντατική του 7ου ορόφου του Ευαγγελισμού και δίνει το σημαντικότερο αγώνα. Η παλιά δόξα του Ολυμπιακού όπως προαναφέραμε είχε τροχαίο δυστύχημα από το οποίο υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ενώ παράλληλα υπέστη και καρδιακό επεισόδιο. Ο Δεληκάρης έχει ήδη χειρουργηθεί και είναι στην εντατική. Οι ιατροί που τον παρακολουθούν δεν μπορούν αυτή την ώρα να πουν κάτι παραπάνω για την κατάσταση της υγείας του και όπως αναφέρουν "τα πρώτα 24ώρα είναι κρίσιμα". Σύμφωνα με τον ιατρό που τον παρακολουθεί την Παρασκευή θα γίνει προσπάθεια να τον ξυπνήσουν. Γίνεται αντιληπτό ότι η κατάσταση του είναι πολύ δύσκολη και ήδη το σοκ είναι μεγάλο στην οικογένεια του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Δεληκάρης ήρθε στον Ολυμπιακό στις 13/7/1969 και φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα μέχρι τις 8/1/1978. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες μορφές που αγωνίστηκε στην ομάδα μας και τίμησαν την φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος.

Αυτή την στιγμή δίνει μία σημαντική μάχη και όλοι είμαστε στο πλευρό του προκειμένου να κερδίσει και αυτόν τον αγώνα όπως αυτούς που μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Είναι δυνατός και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά.

πηγη gayros.gr

ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο Michael Jackson ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΣΤΟ UCLA medical centerΤΟΥ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣΝΕΚΡΟΣ ΣΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΤΟΥ Ο Michael Jackson ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ

ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ 50ΤΟΥ ΕΝΩ ΦΕΤΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ THRILLER

ΤΟΥ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΠΕΘΑΝΕ Ο Michael Jackson!!!!

ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο Michael Jackson ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΣΤΟ UCLA medical centerΤΟΥ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ.

Michael JacksonWe've just learned Michael Jackson has died. He was 50.

Michael suffered a cardiac arrest earlier this afternoon at his Holmby Hills home and paramedics were unable to revive him. We're told when paramedics arrived Jackson had no pulse and they never got a pulse back.

A source tells us Jackson was dead when paramedics arrived.

LaToya ran in the hospital sobbing, after Jackson was pronounced dead.

Michael is survived by three children: Michael Joseph Jackson, Jr., Paris Michael Katherine Jackson and Prince "Blanket" Michael Jackson II.

H Άρτεμις νεκρή - Γράμμα απάντηση στη ΜΟm


H Άρτεμις ήταν μια μικρή φώκια την οποία είχε περιθάλψει η MOm. Μετά από 4 μήνες περίθαλψης, η Άρτεμις απελευθερώθηκε στις 11 Απριλίου στις Βόρειες Σποράδες, στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου. Στις 14 Μαΐου έγινε γνωστό ότι η Άρτεμις βρέθηκε νεκρή στο λιμάνι της Σκιάθου. Σε αυτό το σύνδεσμο βρίσκεται το σχετικό δελτίο τύπου της MOm. Ακολουθεί το γράμμα μιας εθελόντριας που βοήθησε στην περίθαλψη της Άρτεμης - που δεν απαντήθηκε ποτέ από τη MOm - το οποίο χωρίς υπεκφυγές και μισόλογα, στιγματίζει τον υποκριτικό χαρακτήρα που διακρίνει ΟΛΕΣ τις περιβαλλοντικές οργανώσεις (Για τη μοναδική εξαίρεση παγκοσμίως δες το σχετικό σύνδεσμο).


Στην αρχή ένιωσα μια μεγάλη θλίψη. Όσο όμως περνούσε η ώρα άρχισα να αισθάνομαι οργή. Τι φταίει; Γιατί να συμβεί αυτό στην Άρτεμη; Φταίνε οι ψαράδες; Φταίνε οι ψαροφάγοι; Φταίει το σύστημα, ο καπιταλισμός; Τι φταίει τέλος πάντων;!

Σε αυτό περιμένω μια απάντηση από εσάς-την ΜΟΜ. Η Άρτεμις μάλλον μπερδεύτηκε σε αλιετικά εργαλεία.. Και τι κάνουμε εμείς γι'αυτό; Α! Έχω μια ιδέα! Πάμε να φάμε κανα ψαράκι και να το συζητήσουμε..

Που είναι το οικολογικό προφίλ της ΜΟΜ; Στην κρεοφαγία; Που είναι οι ζωόφιλοι της ΜΟΜ; Στις ψαροταβέρνες; Και εν τέλη που είναι οι φωκόφιλοι της ΜΟΜ; ...

Υπεραλίευση; Ιχθοαποθέματα που εξαντλούνται; Καταστροφικός αλιευτικός εξοπλισμός για το οικοσύστημα; Ψαράδες που χρησιμοποιούν δόλια μέσα ψαρέματος; Ξεχασμένα αλιευτικά εργαλεία που σκοτώνουν ό,τι περάσει δίπλα τους; Ψαράδες που κουβαλάνε και όπλα στις ψαρόβαρκες μην τυχόν και συναντήσουν καμία φώκια; Αυτό υποστηρίζει η ΜΟΜ; Και όχι απλά και μόνο η ΜΟΜ γενικά και αόριστα. Ο καθένας προσωπικά.

Αλλά, έστω ότι σε τελική ανάλυση ας κάνει ο καθένας ό,τι νομίζει με τον εαυτό του και την συνείδηση και τον ουρανίσκο του. Αλλά δεν μπορείς να έχεις και πρόταγμα το «φάτε ψάρια»! Το περιοδικό της ΜΟΜ σε κάθε τεύχος με συνταγή θαλασσινών;;Πάμε καλά; Δηλαδή τι λέει η ΜΟΜ στον κόσμο, υποστηρίξτε την αλιεία που όμως καταστρέφει το περιβάλλον; Τους ψαράδες που μπορεί και να πυροβολούν φώκιες; Υποστηρίξτε μια από τις σημαντικότερες απειλές της Μεσογειακής φώκιας (ουσιαστικά την σημαντικότερη); Υποστηρίξτε την αιτία για το τουλάχιστον 47% των θανάτων νεαρών φωκών;;

Όσο για την υποστήριξη της τοπικής οικονομίας μπορεί να ακούγεται πολύ «εναλλακτκή» αλλά όταν πατε για χταποδάκια και ψαρομεζέδες στο λιμάνι της Σκοπέλου και της Αλοννήσου δεν νομίζω ότι αυτό που έχετε κατά νου είναι η υποστήριξη της τοπικής οικονομίας.. Και στην τελική, αν η τοπική οικονομία χρειάζεται να εξοντώσει και τα ψάρια και τις φώκιες μαζί, ε απλά δεν θα την υποστηρίξω σε αυτό. Απλά.

Αισθάνομαι πολύ θυμωμενη και απογοητευμένη όχι γιατί ένιωσα κορόιδο που έχω βοηθήσει την ΜΟΜ ως εθελόντρια, ούτε και για τα αποθαρρυντικά σχόλια και αστεία που έπρεπε να ακούσω όντας 'χορτοφάγος περίθαλψης', αλλά γιατί η ΜΟΜ αρνείται να αντιμετωπίσει το 'κακό' από την ρίζα του, να πολεμήσει για μια πραγματικότητα όπου καμία φώκια δεν θα απειλείται απο καμία ανθρώπινη δραστηριότητα και αδυνατεί οικειθελώς να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής που στοχεύει στην ουσιαστική απελευθέρωση του πλανήτη από τον ανθρώπινο ζυγό.

Θεωρώ πως θα υποδήλωνε μόνο συνέπεια αν όλοι οι μη-χορτοφάγοι, αλλά «οικολόγοι-φιλόζωοι-φωκόφιλοι» της ΜΟΜ αισθάνονταν τουλαχιστον συνυπεύθυνοι για αυτό που συνέβη στην Άρτεμη.

Με μεγάλη θλίψη

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ 4ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΔΕ ΘΥΜΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ!!http://www.kallitheaonline.gr/