Σάββατο 18 Απριλίου 2009

ΕΛΕΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΕ ΝΕΟ

ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ

Σοκ στην κοινωνία του Νομού Κοζάνης. Ιερέας σε χωριό του Νομού, συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ιερέας, χθες Μ.Παρασκευή, μετά το πέρας... της Θείας Λειτουργίας, ζήτησε από 17χρονο να τον ακολουθήσει στο υπόγειο του Ι.Ναού του χωριού, όπου και προέβη σε διάφορες πράξεις. Ο ιερέας μετά από καταγγελία των γονιών του ανηλίκου συνελήφθη και κρατείται. Το αξιοσημείωτο είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ιερέας και στο παρελθόν έχει προβεί σε παρόμοιες πράξεις.(http://www.newsblog.gr)



Αναρτήθηκε από troktiko

JUDAS FOR EVER

Xios!!!TO εθιμο του ΠΑΣΧΑ!!!

ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΚΥΛΙΑ

MONAXOI ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΨΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!


Σε όσους εργάζονται απόψε μέσα σε αυτούς και εγώ εύχομαι ΄από τώρα Χριστός Ανέστη!!!

Ο Ν. Κακλαμάνης υποδέχτηκε αποστολή Ιταλών μαθητών από την Άκουϊλα

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Ν. Κακλαμάνης, υποδέχτηκε αποστολή Ιταλών μαθητών από τη σεισμόπληκτη Άκουϊλα
Ιταλούς μαθητές και φοιτητές από την Άκουϊλα, παιδιά, που έζησαν τη μανία του καταστροφικού σεισμού της 6ης Απριλίου στην περιοχή, υποδέχτηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, στο δημαρχιακό μέγαρο.

Τα 30 παιδιά της αποστολής, που με πρωτοβουλία του ίδιου, φιλοξενούνται στην πρωτεύουσα από τη Μεγάλη Πέμπτη και για μια εβδομάδα, προκειμένου να βρεθούν μακριά από τον τόπο της καταστροφής και να γνωρίσουν την πόλη, καλωσόρισε ο κ. Κακλαμάνης.

«Είναι λίγα εκείνα, που μπορεί κανείς να κάνει την ώρα του σεισμού. Είναι, όμως, πολλά αυτά που μπορούμε να κάνουμε μετά», είπε ο δήμαρχος ΑΘηναίων, προσθέτοντας ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ξυπνούν στους ανθρώπους ανακλαστικά ανθρωπιάς και φιλίας.

«Μπορεί να χάσατε δικούς σας ανθρώπους, αλλά δεν πρέπει να χάσετε την πίστη σας ότι όλα μπορούν να διορθωθούν και ότι το αύριο για εσάς, τα παιδιά, μπορεί να είναι καλύτερο», τόνισε ο κ. Κακλαμάνης και υπογράμμισε ότι στην Αθήνα, τα παιδιά μπορούν να βρουν απλόχερα, «την αγκαλιά, το ενδιαφέρον, τη φροντίδα και την αγάπη μας».

«Στις δύσκολες αυτές στιγμές αναγνωρίζονται οι φίλοι και εμείς σας αναγνωρίζουμε ως τέτοιους», είπε ο προξενικός ακόλουθος της ιταλικής πρεσβείας στην Αθήνα, Μάρτιν Μπρουκ, που μαζί με τον πρόεδρο του Ελληνοϊταλικού Συνδέσμου, Ευάγγελο Αλεξανδρή, συνόδευσαν τα παιδιά στο δημαρχείο.

Ο κ. Μπρουκ ευχαρίστησε την ελληνική Δημοκρατία διότι «από την πρώτη στιγμή έδειξε έμπρακτα την αλληλεγγύη της για τη σεισμόπληκτη περιοχή» και τόνισε πως με την υποδοχή της αποστολής των παιδιών από τη Άκουϊλα, δίνεται έμπρακτο μήνυμα ανθρωπιάς σε όλο το λαό της Ιταλίας.

Για τη «φανταστική» έως τώρα εμπειρία της αποστολής στην Αθήνα, μίλησε ο 30χρονος καθηγητής Καλών Τεχνών από την Άκουϊλα, Μάρκο. Ο νεαρός καθηγητής, που όπως και πολλοί άλλοι κάτοικοι της περιοχής ζει σε αντίσκηνο, υπογράμμισε ότι θα μεταφέρουν μήνυμα αισιοδοξίας στην πατρίδα τους.

Στο πλαίσιο της γνωριμίας των παιδιών με τα ήθη και τις παραδόσεις της χώρας μας, η αποστολή θα μεταβεί αύριο στην αεροπορική βάση της Δεκέλειας, στο Τατόι. Οι Ιταλοί φιλοξενούμενοι θα συμμετάσχουν στον εορτασμό του Πάσχα με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας,
Ηellenic Business

ΕΝΑΣ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑ!!!


Ενα βίντεο ιστορικό ενός ελέφαντα σε δράση που εκτελείται το 1959.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ


Αποστολή σε ένα φίλο μια προσαρμοσμένη έκδοση αυτού του βίντεο. http://google.com/latitudes ... Για να μάθετε περισσότερα για το Google Πλάτος, επισκεφθείτε: http://google.com/latitude

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΕΛΙ ΦΥΛΑΚΗΣ!!!


Το σπουδαίο όμως είναι ποιόν φιλοξένησε.....τον Αλ Καπόνε τελικά από τότε οι διάσημοι
φυλακισμένοι είχαν προνόμια όπως γίνεται και στις μέρες μας.Μπροστά στα άλλα κελιά αυτό πρέπει να είναι βιλίτσα.

ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΣΥΛΛΟΓΗ!!


Αν αγαπάς την μπύρα ο μόνος τρόπος να το δείξεις στους γύρο είναι ένας, να συλλέγεις
τα κουτάκια από τις πιο σπάνιες μπύρες ορισμένα είναι 70 χρόνων. Καλό...ε!!!

Ο κοντινότερος συγγενής του ανθρώπου υπάρχει περίπτωση να είναι άλλος?

Η ΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ- holy light

ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ-ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Μύνημα του Free Gaza:
«ΙΣΡΑΗΛΙΝΙΑ ΠΛΟΙΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΑΟΠΛΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ - ΕΠΕΙΓΟΝ(ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ) Πλοία του ισραηλινού ναυτικού πυροβολούν αυτή την ώρα άοπλα παλαιστινιακά ψαροκάικα και διεθνείς, ακτιβιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Τα ψαροκάϊκα βρίσκονταν μερικά μίλια έξω από τα παράλια της πόλης της Γάζας, σε παλαιστινιακά χωρικά ύδατα. Στις 11 το πρωί, κανείς δεν είχε τραυματιστεί, αλλά πραγματικά πυρά συνέχιζαν να έρχονται προς την κατεύθυνσή τους.Τα καϊκια βγήκαν στη θάλασσα σήμερα το ξημέρωμα, σε μια απόπειρα να ψαρέψουν στα δικά τους, τα παλαιστινιακά, νερά. Εξι διεθνείς ακτιβιστές από πέντε διαφορετικές χώρες συνόδευαν τους ψαράδες με την ελπίδα ότι η παρουσία τους θα απέτρεπε το ισραηλινό ναυτικό από το να πυροβολήσει τους ψαράδες. Στο παρελθόν, το ισραηλινό ναυτικό έχει πυροβολήσει και έχει σκοτώσει παλαιστίνιους ψαράδες απλώς επειδή προσπάθησαν να ψαρέψουν στα δικά τους χωρικά ύδατα.

Μαζί με τους ψαράδες βρίσκονται οι:

Vittorio Arrigoni, ιταλία
Γ. Καρατζάς, Ελλάδα
Adam Qvist, Δανία
Andrew Muncie, Σκωτία
Donna Wallach, ΗΠΑ
Darlene Wallach, ΗΠΑ»
ΑΠΟ totefteri.blogspot

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑΚΙΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ


Η ΟΥΕΦΑ τιμώρησε με αποκλεισμό οκτώ ετών από όλες τις διεθνείς
διοργανώσεις την ομάδα των Σκοπίων "Πομπέντα", καθώς έκρινε ότι το
αποτέλεσμα στον αγώνα που είχε δώσει με την ομάδα από την Αρμενία
"Πιούνικ" ήταν "στημένο". Το ...


παιχνίδι είχε διεξαχθεί το 2004 και η
σκοπιανή ομάδα είχε ηττηθεί, κάτι που όπως θεώρησε η ΟΥΕΦΑ ήταν
σκόπιμο. Επίσης, ο πρόεδρος της ομάδας των Σκοπίων και ο αρχηγός της
τότε, τιμωρήθηκαν με ισόβιο αποκλεισμό, καθώς είχαν ποντάρει σε
στοίχημα χρήματα για την ήττα της ομάδας τους και τον αποκλεισμό
της.(http://www.newsblog.gr)


Αναρτήθηκε από troktiko

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ!!

New York 18 April 09 Foxreports : Οι Iσραηλινοί στρατιωτικοί ετοιμάζουν μαζική αεροπορική επίθεση στα Ιρανικά πυρηνικά εργαστήρια μέσα στις προσεχείς μέρες αφού πήραν το πράσινο φως από την νέα πολιτική ηγεσία της χώρας αναφέρουν έγκυρες πηγές! Μεταξύ των μέτρων που λαμβάνονται σαν προετοιμασία για την επικίνδυνη επιδρομή είναι η απόκτηση τριών (AWAC) αεροσκαφών και των περιφερειακών για την προσομοίωση της επίθεσης!!!. " Το Ισραήλ θέλει να γνωρίζει ότι, εάν οι δυνάμεις του το πράσινο φως που θα μπορούσε να ολοκληρώσει μια τέτοια αποστολή μέσα σε λίγες μέρες , ακόμα και ώρες. Οι προετοιμασίες για την πραγματοποίηση γίνονται σε κάθε επίπεδο για την περίπτωση αυτή. Το μήνυμα προς το Ιράν είναι ότι η απειλή δεν είναι απλώς λόγια, "ένας ανώτερος υπάλληλος είπε στους Times. Όλοι πρέπει να ξέρουν ότι το Ισραήλ θα μπορούσε να πλήξει περισσότερους από δώδεκα στόχους . !!!!
Αναρτήθηκε από DIAPORON-BL

Παρέμβαση σε ζωντανή σύνδεση της ΕΡΤ για το Θοδωρή Τενέζο



http://anemos5.blogspot.com/

ΑΓΙΟ ΦΩΣ

Έλλειψη πυρομαχικών αυτό το Πάσχα

Κάτι λιγότερο από μισό εκατομμύριο κροτίδες έχουν κατασχέσει άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας από την 1η Μαρτίου μέχρι και χθες, στο πλαίσιο ελέγχων εν όψει του Πάσχα και αυτός ο τεράστιος αριθμός αφορά μόνο την Αττική… Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διάρκεια ελέγχων που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας από τις 13 μέχρι και τις 16 Μαΐου συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν και όπως ήταν φυσικό κατασχέθηκαν 8.738 κροτίδες, 1.600 φωτοβολίδες, 679 βεγγαλικά, 476 πυροτεχνήματα και 12 ρουκέτες.
Hellenic Business

ΑΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΝΑ!!!

Ο Pac-Man τα έκανε γυαλιά κρφιά!!

Ένα έλατο στα πνευμόνια του!!!


Αφαιρέθει από αυτόν τον άνθρωπο 2 ιντσες έλατο που με κάποιο τρόπο είχε ριζώσει στον πνευμονά του.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία, βλ. "Η διάγνωση; ελάτης για τον πνεύμονα» στο The Guardian. (μέσω morbid anatomy]