Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Συναγερμός στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης!-ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΗΣ


*Συμβαίνει τώρα:

Τουριστικό λεωφορείο οδηγήθηκε πριν από λίγη ώρα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ καθώς οι περισσότεροι επιβάτες του παρουσίασαν αιφνιδίως συμπτώματα της νέας γρίπης!

Στο λεωφορείο,σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επιβαίνουν πολίτες των ΗΠΑ και του Παναμά οι οποίοι ενώ κατευθύνονταν προς Θεσσαλονίκη στη διάρκεια εκδρομής ,παρουσίασαν όλα τα συμπτώματα της νέας γρίπης με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν οι αρχές και να μεταφερθούν άμεσα με αστυνομική συνοδεία στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

*Προστέθηκε αργότερα 11:45'μμ
Πριν λίγο ο πρόεδρος του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), Ιωάννης Πιερουτσάκος δήλωσε στο ΑΠΕ πως όλοι τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για τις αναγκαίες εξετάσεις και από αυτούς 11 παραμένουν για νοσηλεία και οι 20 μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο της πόλης όπου και παραμένουν κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων, σύμφωνα με τον κ. Πιερουτσάκο, αναμένεται να γίνουν γνωστά αύριο.http://greece-salonika.blogspot.com/

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!


του Θωμά Τουσιάδη

Η μεγάλη πλειοψηφία των λαθρομεταναστών είναι μουσουλμάνοι οι οποίοι έρχονται από την Ασία ή την Αφρική. Και έρχονται εδώ για να βρουν μια καλύτερη ζωή. Αυτήν όμως την καλύτερη ζωή εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν μπορούμε να τους την δώσουμε. Εμείς εδώ έχουμε 2 εκατομμύρια Έλληνες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, εμείς εδώ έχουμε 600 χιλιάδες άνεργους και δεν μπορούμε να τους βοηθήσουμε, πώς να βοηθήσουμε και 2 εκατομμύρια ξένους; Έτσι συζητούμε την προώθησή τους σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Γιατί όμως 2 εκατομμύρια μουσουλμάνοι να πάνε οπωσδήποτε στην χριστιανική Ευρώπη και στην χριστιανική, φτωχή Ελλάδα; Γιατί δεν συζητάνε την προώθηση τους στην τεράστια, στην πάμπλουτη και, το κυριότερο, στην μουσουλμανική Σαουδική Αραβία; Γιατί όχι στα πάμπλουτα μουσουλμανικά Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι, Αμπού Ντάμπι, κ.λπ.) Γιατί όχι στα πάμπλουτα Μπαχρέιν, Κατάρ, Ομάν που είναι και χώρες μουσουλμανικές; Γιατί όχι σε αυτά τα κράτη όπου η ανεργία είναι μηδέν και στα οποία υπάρχει ένας οργασμός έργων, κατασκευών δημόσιων και ιδιωτικών; Γιατί όχι και στην τεράστια μουσουλμανική Τουρκία; Γιατί όχι στην πετρελαιοπαραγωγό Λιβύη;

Φαντάζομαι ότι αυτές οι πλούσιες, έως πάμπλουτες, μουσουλμανικές χώρες θα θέλουν να στηρίξουν και να προστατέψουν τους ομόθρησκούς τους. Και βέβαια αναρωτιέμαι γιατί άραγε αυτοί που φεύγουν από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, την Ινδία ή το Μπαγκλαντές δεν πάνε να ζητήσουν άσυλο, δουλειά και μια αξιοπρεπή ζωή στην κοντινή τους, πλούσια και ομόθρησκη Σαουδική Αραβία και έρχονται στην μακρινή, φτωχή και χριστιανική Ελλάδα; Ή στην πιο μακρινή Ιταλία; Ή στην ακόμα πιο μακρινή Γαλλία; Δεν καταλαβαίνω γιατί φεύγουν από την Σομαλία, την Αιθιοπία ή το Σουδάν και κάνουν χιλιάδες χιλιόμετρα δύσκολου και επικίνδυνου ταξιδιού για να φτάσουν στην μικρή φτωχή και χριστιανική Ελλάδα, ενώ απέναντι τους στα 50 χιλιόμετρα, στην απέναντι ακτή της Ερυθράς θάλασσας, είναι η τεράστια πάμπλουτη και μουσουλμανική Σαουδική Αραβία. Γιατί άραγε φεύγουν από το Ιράκ και έρχονται στην Ελλάδα, ενώ το Ιράκ συνορεύει με την Σαουδική Αραβία; Δεν είναι πολύ περίεργο;

Ας δεχθούμε λοιπόν ότι πράγματι υπάρχει ανθρωπιστική κρίση σε ορισμένες περιοχές τού κόσμου λόγω φτώχειας, λόγω πολέμων, λόγω ασθενειών ή για όποιους άλλους λόγους, που αναγκάζουν τους ανθρώπους να φεύγουν από τα σπίτια τους. Μήπως πρέπει να το δούμε και από αυτήν την άποψη το πρόβλημα και να αρχίσει η Ε.Ε. να πιέζει τις πλούσιες μουσουλμανικές χώρες, αλλά και τις ΗΠΑ να αναλάβουν τις ευθύνες τους όσον αφορά την βοήθεια των, όπως λένε, φτωχών και κατατρεγμένων μουσουλμάνων; Και θα ήθελα να δω πώς θα αντιδράσουν αυτές οι μουσουλμανικές χώρες; Θα ήθελα να δω πόσο ανθρωπιστές είναι και πόσο νοιάζονται για τους αναξιοπαθούντες ομόθρησκούς τους. Και θα ήθελα να δω πώς θα αντιδράσουν οι ΗΠΑ, που κάθε χρόνο με κάτι περίεργες εκθέσεις κατηγορούν τους Έλληνες και τους άλλους Ευρωπαίους ότι κακομεταχειρίζονται του δυστυχισμένους μουσουλμάνους πρόσφυγες.

ΠΗΓΗ

50 ευρώ για 2 ξαπλώστρες στο Cape Sounio



"Την Κυριακή που μας πέρασε, προσπάθησα ο δυστυχής, μαζί με την κοπέλα μου, να βρούμε μια παραλία που θα έχει όσο το δυνατόν λιγότερο κόσμο, τα στοιχειώδη για να μην μας κάψει ο ήλιος και στην οποία θα μπορούμε να πιούμε...
έναν καφέ.
Ο δρόμος μάς έβγαλε στο Σούνιο. Εκεί, σε μια φοβερή τοποθεσία, απέναντι από το ναό του Απόλλωνα, βρίσκεται μια από τις ωραιότερες παραλίες της Αττικής. Έτσι τουλάχιστον μου είχαν πει οι φίλοι μου.

Βλέπω με έκπληξη και χαρά ότι όχι μόνο είναι πολύ ωραία παραλία αλλά έχει και ξαπλώστρες με ομπρέλες. Σκέφτομαι: «Πόσο να κοστίζουν; ¤10, 12, 15;» Ήμουν διατεθειμένος να τα δώσω για να έχω την άνεσή μου. Με πλησιάζει ένας νεαρός με μια ταμειακή στο χέρι και μου λέει: «50 ευρώ». Τον κοιτάω έκπληκτος! Νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα! Του λέω: «Συγγνώμη, ¤50 για μια ξαπλώστρα;» Μου απαντάει πως αποτελούν ιδιοκτησία του Cape Sounio και είναι για τους πελάτες του ξενοδοχείου. Όσοι δεν είναι πελάτες πληρώνουν αυτή την τιμή. Προφανώς, ο τύπος μας τα έλεγε αυτά για να μας διώξει.

Εγώ, όμως, θέλω να θέσω το εξής απλό ερώτημα στις δημοτικές αρχές: Είναι δυνατόν να θεωρείται μια παραλία ελεύθερη για το κοινό, όταν την δίνετε σε επιχειρηματίες και την εκμεταλλεύονται με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο; Ουσιαστικά, κύριοι, όταν ενοικιάζετε τις ξαπλώστρες με ¤50, η παραλία είναι prive. Αυτό δεν τιμά ούτε τους ιδιοκτήτες του Cape Sounio ούτε και τους δημοτικούς άρχοντες της περιοχής. Αυτό λέγεται αισχροκέρδεια και ρατσισμός σε όλο του το μεγαλείο. Η κυρία με τα μπικουτί και το τραβηγμένο πρόσωπο να απολαμβάνει την παραλία δωρεάν, επειδή είναι πελάτης του ξενοδοχείου κι εμείς πρέπει να ξοδέψουμε μια περιουσία για να κάνουμε μια βουτιά;

Σε τελική ανάλυση βάλτε μια ταμπέλα στην είσοδο της παραλίας με τις τιμές ή απαγορέψτε την είσοδο σε όσους δεν είναι πελάτες του ξενοδοχείου. Όχι τέτοια κοροϊδία!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Ελληνας σεφ σύμβολο του σεξ στην Αυστραλία!




Ο άνθρωπος που έκανε μόδα την ελληνική κουζίνα στην Αυστραλία, τώρα έγινε και ο ίδιος "σύμβολο του σεξ". Πρόκειται για τον πολυβραβευμένο Ελληνοαυστραλό σεφ Γιώργο Καλομπάρη ο οποίος, εκτός των άλλων δραστηριοτήτων του, αναδεικνύεται και αστέρι της τηλεόρασης.

Το αυστραλιανό τηλεοπτικό δίκτυο "ΤΕΝ" στήριξε πάνω του τις ελπίδες του για ανάκαμψη και τον πληρώνει 150.000 δολάρια, για να συμμετέχει ως κριτής στην εκπομπή "Masterchef Australia", που είναι καθημερινή και σημειώνει μεγάλη επιτυχία.Κάθε βράδυ τον παρακολουθούν περίπου δυο εκατομμύρια τηλεθεατές.

Χιλιάδες ήταν οι υποψήφιοι της εκπομπής που θέλησαν να κερδίσουν τον τίτλο του "Κορυφαίου Μάγειρα της Αυστραλίας". Μέσα από την εκπομπή αυτή αναδείχθηκε ακόμα περισσότερο ο ίδιος ο Καλομπάρης αλλά και η ελληνική κουζίνα. Επί πλέον, όπως γράφει ο αυστραλιανός Τύπος αλλά και όπως προκύπτει και από τα διάφορες ιστοσελίδες του ίντερνετ, ο Καλομπάρης είναι και σύμβολο του σεξ.

Ο ίδιος γελά και λέει πως δεν πιστεύει πως είναι σύμβολο του σεξ. "Είμαι ένας μάλλον κοντός Έλληνας χωρίς μαλλιά", λέει ο 30χρονος ομογενής και προσθέτει πως ελκύει την προσοχή λόγω του ταλέντου του στην κουζίνα. "Εξάλλου η ελληνική κουζίνα είναι και σέξι" προσθέτει γελώντας.

Ο Καλομπάρης πιστεύει ότι από τη Μελβούρνη ξεκίνησε μια "αναγνώριση" της ελληνικής κουζίνας που θα επεκταθεί διεθνώς και γι' αυτό θεωρεί "υψίστης σημασίας" να έχει παρουσία και στην Αθήνα. Καταλήγει λέγοντας πως "μετά τη Μύκονο, όπου βρίσκομαι από πέρυσι, σύντομα ελπίζω να έχω παρουσία και στην Αθήνα".

Δείτε το promo video της εκπομπής "Masterchef Australia"



ΠΗΓΗ http://www.espressonews.gr

ΣΕ ΤΖΑΜΕΝΙΟ ΦΕΡΕΤΡΟ Ο Michael Jackson !!ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ?

Καμία αναφορά για την προσβολή νεκρού


Όπως μάθαμε πολύ καλά πήγε το Γενικό Συμβούλιο της 1ης Ιουλίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. αλλά για την προσβολή νεκρού που έγινε στον αδικοχαμένο Νεκτάριο δεν ακούστηκε ούτε κουβέντα .....................
ΠΗΓΗ Greek Policeman

Έκλεισαν τα καζίνo στη Ρωσία

Είκοσι χρόνια μετά τη νομιμοποίηση του τζόγου στη Ρωσία έκλεισαν με προεδρικό διάταγμα, από 1ης Ιουλίου, όλα τα καζίνα, εκτός από τέσσερα που βρίσκονται πολύ μακριά από τη Μόσχα, στις ανατολικές ακτές της Σιβηρίας και στα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα.

Σύμφωνα με ορισμένους, η απόφαση στρέφεται εναντίον της κοινότητας των γεωργιανών μεταναστών που δραστηριοποιούνται έντονα στον χώρο. Επισήμως ο λόγος για τον οποίον ετέθη σε εφαρμογή ο νόμος είναι για να περιορίσει την απειλή που αποτελεί ο τζόγος για τους ρώσους πολίτες, πολλοί από τους οποίους παίζουν τα χρήματά τους μανιωδώς, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ο τζόγος στη Ρωσία δεν έχει και τις καλύτερες επιδόσεις ως προς τη διαφάνεια με την οποία διεξάγεται. Επιπλέον 400.000 άνθρωποι αναμένεται ότι θα μείνουν χωρίς δουλειά μετά την εξάλειψη του τομέα, και μάλιστα σε μια εποχή που η Παγκόσμια Τράπεζα προβλέπει αρνητικό ρυθμό ανάπτυξης 7,9% για τη Ρωσία. Η βιομηχανία του τζόγου απέφερε στην κυβέρνηση έσοδα ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων σε φόρους κάθε χρόνο. Το πιθανότερο είναι ότι οι Ρώσοι θα επιστρέψουν στις σοβιετικές συνήθειες παίζοντας σε παράνομα καζίνα
Hellenic Business

Ο Δήμος Αμαρουσίου για Κασναφέρη

Διευκρινίσεις αναφορικά με το θέμα του Γιώργου Κασναφέρη έδωσε στην δημοσιότητα ο Δήμος Αμαρουσίου. Μάλιστα καταφέρθηκε κατά του Τύπου αλλά και των όσων έβγαλαν στην... επιφάνεια το συγκεκριμένο ζήτημα.


http://www.gazzetta.gr

Η σχετική ανακοίνωση:

Για την αποκατάσταση της αλήθειας κατόπιν των όσων κακόβουλων και αναμφίβολα κατευθυνόμενων σχολίων είδαν το φως της δημοσιότητας, για τη μεταφορά στο Δήμο Αμαρουσίου, του κ. Γ. Κασναφέρη από την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «Οργανισμός Εργασίας στο Δήμο Αμαρουσίου», πρέπει να διευκρινιστούν τα εξής:...

Η νέα Δημοτική Αρχή με την ανάληψη των καθηκόντων της, δεσμεύτηκε εξ αρχής ότι δε θα γίνει καμία απόλυση και στο πλαίσιο αυτό κινείται μέχρι σήμερα. Η Δημοτική Αρχή βρήκε τον κ. Κασναφέρη να έχει ήδη σύμβαση αορίστου χρόνου (ήδη από τον Μάρτιο του 2002) με τον «Οργανισμό Εργασίας στο Δήμο Αμαρουσίου», εργαζόμενος ως διοικητικός υπάλληλος σε υλοποίηση αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου, με ασυνήθιστα υψηλή αμοιβή. Στο πλαίσιο της εξυγίανσης και του νοικοκυρέματος των οικονομικών του Δήμου, επήλθε άμεσα προσαρμογή των αποδοχών του στα νόμιμα πλαίσια, που ορίζουν οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας, συνεχίζοντας την εργασία του με τα ίδια καθήκοντα.

Η Δημοτική Αρχή διεκδίκησε για ενάμιση χρόνο με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, την κατοχύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων και για τους εργαζομένους του «Οργανισμού Εργασίας στο Δήμου Αμαρουσίου» (αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας), όπως αυτά κατοχυρώθηκαν για το προσωπικό των δημοτικών επιχειρήσεων. Μετά από ενέργειες του Δημάρχου Αμαρουσίου, δόθηκε τελικά η δυνατότητα αυτή με νομοθετική ρύθμιση τον Δεκέμβριο του 2008 και με βάση την παραπάνω σύμβαση, ο κ. Κασναφέρης θεμελίωσε, μαζί με άλλους 374 εργαζομένους, εργασιακά δικαιώματα για την μεταφορά του στο Δήμο ή σε Νομικά Πρόσωπα του Δήμου. Με βάση τις σχετικές διατάξεις προκρίθηκε η μεταφορά του στις υπηρεσίες του Δήμου, καθώς μάλιστα ο τομέας του αθλητισμού και της προαγωγής της άθλησης και της νεολαίας, αποτελούν βασική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.

Όπως και άλλοι άνθρωποι του αθλητισμού, που εργάζονται στις υπηρεσίες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, ο κ. Κασναφέρης έκανε χρήση των νόμιμων δικαιωμάτων του (χρήση νόμιμων αδειών και αδειών άνευ αποδοχών κ.λπ.).

Αφού ο κ. Κασναφέρης έλαβε γνώση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την μεταφορά του στο Δήμο Αμαρουσίου, υπέβαλε αίτημα ζητώντας την μετακίνησή του στις υπηρεσίες του Ο.Α.Κ.Α. (Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών), ευχαριστώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γεώργιο Πατούλη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, δηλώνοντας ότι δεν επιθυμεί να παραμείνει στο Δήμο.

Επιπλέον, η Δημοτική Αρχή εγγυήθηκε τις θέσεις εργασίας όλων των εργαζομένων του «Οργανισμού Εργασίας στο Δήμο Αμαρουσίου» και, παρά τα κακεντρεχή και δόλια σχόλια μια μικρής μειοψηφίας, εργάζεται εντατικά προς την κατεύθυνση αυτήν, υλοποιώντας ήδη τις απαραίτητες ενέργειες για τη μεταφορά του προσωπικού. Όσο κάποιοι ασχολούνται με τη διαστρέβλωση της αλήθειας, η Δημοτική Αρχή εργάζεται για τη διασφάλιση των εργαζομένων. Κατόπιν των παραπάνω διευκρινίσεων, κάθε περαιτέρω σχόλιο παρέλκει και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Εκ του Γραφείου Τύπου

ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΕΟ..ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΛΟΒΕΝΟΙ


How they drive on Slovenian highways! (7.8 Mb)

Τα Μυστικά Όπλα των Δελφών



Από τον χρυσούν αιώνα του Περικλέους, μέχρι τους Ρωμαίους, τους Γότθους, τους Σταυροφόρους, τους Οθωμανούς και τον Χίτλερ, επεκτατικοί πόλεμοι και τυραννικά καθεστώτα προκάλεσαν βάναυσες γενοκτονίες και ανεπανόρθωτες πολιτιστικές καταστροφές.
Ο αφανισμός και η αρπαγή των αρχαιοελληνικών συγγραμμάτων, η ισοπέδωση των μνημείων και των ιερών, η καταστροφή ανεπανάληπτων έργων τέχνης και η πυρπόληση όλων σχεδόν των βιβλιοθηκών, αποτέλεσαν την μεγαλύτερη πολιτισμική τραγωδία της ανθρώπινης ιστορίας.
Η ελληνική διάνοια προσέφερε στην ανθρωπότητα τα μέγιστα, τις επιστήμες, τις τέχνες, την ποίηση, την ελευθερία της έκφρασης και την διαύγεια του πνεύματος, όλα προσανατολισμένα προς τον Δημιουργό θεό των πάντων, την Τριαδική υπόσταση του οποίου μόνον οι Έλληνες μπορούσαν να συλλάβουν πριν την Έλευση Του στην γη.
Τα επιτεύγματα του πνεύματος του κορυφαίου πολιτισμού που άνθισε στους αιώνες, λεηλατήθηκαν, κλάπηκαν και ποδοπατήθηκαν αναρίθμητες φορές μέσα στην μακραίωνη ιστορική διαδρομή του.
Οι λεηλασίες και οι βαρβαρότητες, ξεκίνησαν με την κατακτητική εκστρατεία των Περσών. Ο Ξέρξης κατά την εισβολή του στην Ελλάδα, κατέστρεψε όσα ιερά συνάντησε στο πέρασμα του. ενώ το 480 π.Χ., κατευθύνθηκε προς το μαντείο των Δελφών, με σκοπό να το συλήσει.
Οι κάτοικοι των Δελφών, βλέποντας τους Πέρσες να πλησιάζουν, ρώτησαν στο μαντείο τον Απόλλωνος, αν θα έπρεπε να κρύψουν ή να μεταφέρουν τα ιερά αντικείμενα του ναού.
Ο θεός δεν άφησε να τα μετακινήσουν τους είπε ότι ήταν ικανός να προστατεύσει ότι τον ανήκει.... Όταν οι βάρβαροι έφθασαν κοντά, βλέποντας από την θέση τους το ιερό, ο προφήτης που λεγόταν Ακήρατος βλέπει να μετακινούνται έμπροσθεν τον ναού όπλα ιερά που εξήλθαν από το άδυτον αυτά δεν επιτρεπόταν να τα αγγίζει κανείς.
Τρέχει να αναφέρει το σημείον εις τους κατοίκους που είχαν μείνει. Και οι βάρβαροι όμως, όταν έφθασαν τρέχοντας εις το ιερόν της Αθηνάς Προνοίας, είδαν σημεία μεγαλύτερα από το πρώτο.
Βέβαια είναι μεγάλο θαύμα να φανερωθούν από μόνα τους αυτόματα πολεμικά όπλα, έμπροσθεν τον ναού. Τα δεύτερα όμως (σημεία) που ακολούθησαν, αξίζει να τα θαυμάσεις περισσότερο απ' όλα τα φαινόμενα.
Όταν οι βάρβαροι έφθασαν βιαστικοί εις τον ναόν της Αθηνάς Προνοίας, πέφτουν επάνω τους κεραυνοί από τον ουρανό, δυο κορυφές από τον Παρνασσό κόβονται και κατρακυλούν επάνω τους με πολύ πάταγο και καταπλακώνουν πολλούς απ' αυτούς.... Όσοι εσώθησαν κατευθύνθησαν εις την Βοιωτίαν.
Αυτοί οι βάρβαροι που επέστρεψαν, όπως μου είπαν, εκτός απ' αυτά είδαν και άλλα θεία σημεία.
Δυο οπλίτες με ανάστημα μεγαλύτερο από άνθρωπο τους ακολουθούσαν σκοτώνοντας και διώκοντας τους. Οι κάτοικοι λένε ότι αυτοί οι δυο είναι οι ντόπιοι ήρωες Φύλακος και Αυτόνοος.
(Ηρόδοτος, Ιστορίαι, 8,36)
Ανάλογη τύχη με τους Πέρσες είχαν και οι Γαλάτες οι οποίοι επίσης προσπάθησαν να συλήσουν το μαντείο των Δελφών, το 279 π.Χ.
Μόλις λοιπόν συνεπλάκησαν, αμέσως κεραυνοί κατευθύνονταν εναντίων των Γαλατών και πέτρες που αποκόπηκαν από τον Παρνασσό, και άνδρες οπλισμένοι πρόξενοι, τρόμου ορθώθηκαν εναντίον των βαρβάρων.
Απ' αυτούς λέγεται ότι άλλοι μεν ήλθαν από τους Υπερβόρειους. Ο Υπέροχος και ο Αμάδοκος και τρίτος, ο Πυρρός του Αχιλλέως.
(Παυσανίας, Αττικά, 4,4)
Μετά τις επιδρομές των Περσών και των Γαλατών, ακολουθούν τέσσερις αιώνες άγριας λεηλασίας, από τους Ρωμαίους. Ο λαός της κατασφάχτηκε και όσα έργα τέχνης διασώθηκαν μεταφέρθηκαν στην Ρώμη
Από http://www.diodos.gr

Ο ΜΠΑΡΟ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΡΓΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ



ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΡΓΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ....ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣ ΚΟΝΦΕΡΑΝΣ ΜΕ ΤΟΝ Α.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ...

ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ???

ΘΥΜΩΣΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ.
ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Η Ε.Ε ΘΑ ΠΙΕΣΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ,ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...ΔΗΛ..ΠΑΚΙΣΤΑΝ,ΙΡΑΚ,ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΛΠ.....
ΕΙΠΕ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ...
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ..
ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΜΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ..ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΠΑΛΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΦΟΜΟΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ..
ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΝΟΧΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ...ΟΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ..ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΛΛΟΙ.ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ...ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ,Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΕΓΚΛΗΜΑ...ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ,ΛΗΣΤΕΙΕΣ,ΒΙΑΣΜΟΙ,ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΤΛ...ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ 5 ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ...
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ...ΒΕΒΑΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΦΗΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΟΔΗΓΗΤΕ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΧΛΟΣ ΠΙΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΗΣ,ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΩΝ...ΒΕΒΑΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ..ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ........ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΘΑ ΛΥΠΗΘΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΖΗΣΩ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΘΗ.ΕΓΩ ΟΣΟ ΖΗΣΩ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ ΨΗΛΑ...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΧΑΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ..ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ......
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΑΝΩ...ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ...ΣΕ 15-20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΜΠΟΥΛ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΤΕ..ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΔΩ Ή ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ)..

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1966 ΤΟ STRANGERS IN THE NIGHT ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


Ο Φράνσις Aλμπερτ Σινάτρα γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 1915 σε μια φτωχική εργατική γειτονιά στο Xόμποκεν του Nιου Tζέρσι. Ο πατέρας του Mάρτιν ήταν μποξέρ και πυροσβέστης. H μητέρα του Nτόλι ήταν νοσοκόμα και εξέχον μέλος της τοπικής οργάνωσης του Δημοκρατικού Kόμματος. Ο μικρός Φρανκ, μοναχογιός, μεγάλωσε κυρίως με τη φροντίδα της γιαγιάς του, αλλά παραχαϊδεύτηκε απ’ όλη την οικογένεια, που δεν έπαυε να του χαρίζει τα ωραιότερα ρούχα και παιχνίδια. Γρήγορα έγινε το αστέρι της γειτονιάς και ο αρχηγός μιας συμμορίας παιδιών που πέρναγε την ώρα της κάνοντας ψιλοκλοπές, μέχρι που η οικογένειά του μετακόμισε.

Tο 1933 ο Φρανκ Σινάτρα πήγε να ακούσει τον Mπινγκ Kρόσμπι και βγήκε από το θέατρο αποφασισμένος να γίνει τραγουδιστής. Δεν ήθελε, όμως, να γίνει ένα κακέκτυπο του μεγάλου Kρόσμπι. «Aυτό που πραγματικά έβαλα στόχο να κατακτήσω ήταν περισσότερο η ιταλική σχολή του “μπελ κάντο” με την απαλή διαδοχή από νότες», έχει δηλώσει στο περιοδικό «Λάιφ» το 1965. «Hταν πολύ πιο δύσκολο από το στιλ του Kρόσμπι».




Mέχρι να μπει στο χώρο της μουσικής έκανε ό,τι δουλειά τού έπεφτε στα χέρια. Tελικά, αφού πέρασε ένα φεγγάρι από το Kουαρτέτο Major Bowes Amateur Hour, το 1939 άρχισε να τραγουδά με την ορχήστρα του Xάρι Tζέιμς, για να καταλήξει γρήγορα στο πλευρό του διάσημου τρομπονίστα Tόμι Nτόρσεϊ, που είχε τη φήμη ότι αναδείκνυε νέους τραγουδιστές. Ο Σινάτρα, που είχε έφεση στους πειραματισμούς με τη φωνή του, εντυπωσιάστηκε με τον τρόπο που ο Nτόρσεϊ έλεγχε την αναπνοή του. Προσπάθησε να τον αντιγράψει και να μάθει να χρησιμοποιεί τη φωνή του σαν ένα μουσικό όργανο.

Παράλληλα, για να βελτιώσει την κατάσταση των πνευμόνων του αθλείτο συστηματικά τρέχοντας και κολυμπώντας. Hταν ο πρώτος τραγουδιστής που χρησιμοποίησε την αναπνοή του για να δώσει δραματικότητα στο τραγούδι του, καθώς και το μικρόφωνο για να κάνει τη φωνή του ωραιότερη. Οπως μάλιστα έλεγε ο ίδιος, βαθιά του πεποίθηση ήταν ότι ο τραγουδιστής πρέπει να νιώθει ότι διηγείται μια ιστορία και να τοποθετεί τα πνευμόνια του ανάλογα.



Ο νέος τραγουδιστής τού Tομ Nτόρσεϊ γρήγορα απέκτησε τους δικούς του θαυμαστές και το 1941 ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού, ξεπερνώντας τον Mπινγκ Kρόσμπι. Tο 1942, με μια σειρά εμφανίσεων στο Θέατρο Παραμάουντ της Nέας Yόρκης, κατέκτησε την καρδιά του αμερικανικού έθνους με έναν τρόπο ακόμα πρωτόγνωρο και που δεν επαναλήφθηκε παρά πολύ αργότερα με την εισβολή του Eλβις Πρίσλεϊ στη δεκαετία του ‘50 και των Mπιτλς στη δεκαετία του ‘60.

Οι εμφανίσεις του προκαλούσαν πραγματική υστερία. Οι εφημερίδες αναγκάστηκαν να απευθυνθούν σε ψυχίατρους για να ερμηνεύσουν το φαινόμενο. Tο 1944 η Σινατρομανία έφτασε στα άκρα όταν 10.000 νεαροί στριμώχτηκαν στο Παραμάουντ Θίατερ της Nέας Yόρκης για να τον ακούσουν, ενώ άλλες 20.000 έξω από το θέατρο τα έκαναν λίμπα στην Tάιμς Σκουέαρ.

Ο Φρανκ Σινάτρα έκανε πάταγο και δημιουργούσε την είδηση όχι μόνο τραγουδώντας αλλά και με την ίδια τη ζωή του. Παντρεύτηκε τέσσερις φορές. Tη Nάνσι Mπαρμπάτο (1939) με την οποία απέκτησε τρία παιδιά: τη Nάνσι, που έγινε αργότερα γνωστή τραγουδίστρια, τον Φρανκ τζούνιορ και την Kριστίνα. Tην ηθοποιό Aβα Γκάρντνερ (1951), την ηθοποιό Mία Φάροου (1966) και, τέλος, το 1976 την Mπάρμπαρα Mαρξ, πρώην σύζυγο του Zέπο Mαρξ. Πολλοί από τους συνεργάτες και φίλους του είχαν φάκελο στο FBI και οι σχέσεις του με τη Mαφία και το οργανωμένο έγκλημα συζητούντο ευρέως. Ο Φρανκ Σινάτρα, όμως, κατάφερνε να επιβιώνει όλων των σκανδάλων και να συνεχίζει το δρόμο του απτόητος, έχοντας την ευχέρεια να μπαινοβγαίνει ακόμα και στο Λευκό Οίκο -στο μεταξύ οι πολιτικές του πεποιθήσεις είχαν αλλάξει, από παιδί της εργατικής τάξης έφτασε να γίνει, όπως και πολλοί άλλοι της γενιάς και της τάξης του, οπαδός των Pεπουμπλικάνων.



Στις 15 Μαϊου 1998 πέρασε στην άλλη ζωή σε ηλικία 82 ετών το είδωλο της δεκαετίας του ‘40, που με το πλούσιο ταλέντο του και την συνεχώς αποδοτική καλλιτεχνική καριέρα του ψυχαγωγούσε την σύγχρονη και την προηγούμενη γενιά μας και τον θυμούνται οι Αθηναίοι να τραγουδά το 1962 στο Ηρώδειο θέατρο και το 1992 στο Ολυμπιακό Στάδιο, κάτω από τον καταγάλανο αττικό ουρανό.
ΠΗΓΗ Just Beauty

.Πρωϊνή Ματιά στον Κόσμον Όλον!..


GARMSIR, το Αφγανιστάν (Reuters) - Χιλιάδες πεζοναύτες των ΗΠΑ ξεκίνησαν νωρίς σήμερα την μεγαλύτερη στρατιωτική επιχείρηση μέσα σε εδάφη της κοιλάδας του Αφγανισταν εναντίον των Ταλιμπάν, πρόκειται για την μεγαλύτερη επιχειρηση επι εποχής Barack Obama στην προεδρία !...Mexico City (Reuters) Αστυνομικοί ανακάλυψαν τις απανθρακωμένες σορούς 14 ανθρώπων σε μαζικό τάφο στο κεντρικό Μεξικό, θύματα εκτελεστών των δικτυωμένων, πολυπλόκαμων καρτέλ που μάχονται για τις οδούς διαμετακομιδής ναρκωτικών από τη Νότια Αμερική στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, ανέφεραν οι αρχές χθες Τετάρτη!...TEGUCIGALPA (Reuters) -Το Κογκρέσο της Ονδούρας ενέκρινε χθες Τετάρτη την "προσωρινή" αναστολή Συνταγματικά κατοχυρωμένων ελευθεριών κατά την διάρκεια της απαγόρευσης της κυκλοφορίας που θα διαρκέσει --σύμφωνα με όσα είναι γνωστά επίσημα-- ως το τέλος της εβδομάδας, μετά από σχετική πρόταση της κυβέρνησης του "μεταβατικού" προέδρου Ρομπέρτο Μιτσελέτι, ανέφεραν μέλη της εθνοσυνέλευσης στην πρωτεύουσα Τεγκουσιγκάλπα!...Οι υγειονομικές αρχές της Παραγουάης επιβεβαίωσαν χθες Τετάρτη το πρώτο θανατηφόρο κρούσμα της γρίπης των χοίρων· έτσι, η χώρα έγινε η έβδομη στη Νότια Αμερική που καταγράφει θάνατο από τον ιό της γρίπης A(H1N1)!...SEOUL (Reuters) - Κρατικοί υπάλληλοι της Βόρειας και Νότιας Κορέας συναντήθηκαν και συνομίλησαν την Πέμπτη για να διασώσουν ένα κοινό πάρκο στο κομμουνιστικό τμήμα της χώρας που έχει καταστεί βασική πηγή συναλλάγματοςγια για την Πιονγκγιάνγκ, που έχει πληγεί από τις κυρώσεις του ΟΗΕ για τις πυρηνικές δοκιμές!...

Ο ΟΚΑΝΑ θέλει να μείνει στη Σοφοκλέους....



Εχθές το πρωϊ η Σοφοκλέους έξω από τον ΟΚΑΝΑ καθαρή από "εμπόρους"
του θανάτου και η Πλατ. Θεάτρου επίσης καθαρή από ξαπλωμένους
(χρήστες).
Έχουν τραβηχτεί στην οδό Πειραιώς στα εκεί σκαλάκια και πεζοδρόμια
με διάσπαρτους τους Αφρικανούς πασαδόρους (λίγους)
στα γύρω στενά για να μη προκαλούν.
Τα μέτρα αρχίζουν να αποδίδουν.
Άκουγα σε μια συνέντευξη ένα γιατρό από τον ΟΚΑΝΑ να δηλώνει
ότι δεν επιθυμούν από το διοικητικό συμβούλιο να φύγει
(ο ΟΚΑΝΑ) από το Κέντρο και να πάει σε Νοσοκομείο
(στη Σωτηρία μάλλον).
Προτιμούν να παραμείνει εκεί αλλά η δίωξη των ναρκωτικών να βάλει
έναν άντρα να διώχνει τους εμπόρους έξω από τον ΟΚΑΝΑ.
Οι άνθρωποι είναι στον Κόσμο τους.
Συμφωνεί ότι πολλοί χρήστες βγαίνοντας έξω μετά την χορήγηση
της μεθαδόνης παίρνουν και μια δόση ναρκωτικών από τους εμπόρους.
Δεν προβλέπεται όπως είπε από τον ΟΚΑΝΑ κάποιο είδος ποινής.
Ευτυχώς που η απόφαση από τα Υπουργεία Εσωτερικών και Υγιεινής
ισχύει και μέσα σε ένα μήνα πρέπει να μεταφερθεί ο ΟΚΑΝΑ από
την Σοφοκλέους.
Αθηναίος

Με τρομακτικά αντίποινα απειλεί η Al Qaeda τη Γαλλία



ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΟΥΡΓΚΑ

Ισως ήταν αναμενόμενο μετά τις δηλώσεις του Σαρκοζύ για τη Μπούργκα. Η Al Qaeda υποσχέθηκε τρομακτική εκδίκηση για αυτά που είπε ο Γάλλος πρόεδρος σχετικά με τη μπούργα και τις...


γυναίκες των Μουσουλμάνων. Μέσα από σελίδες που παρακολουθούν οι μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής φαίνεται ότι η Al Qaeda καλεί όσους μένουν στη Γαλλία να αντιδράσουν με όση εχθρότητα μπορούν.



ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALNEWS


Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στο μαγικό κόσμο του χρήματος.

Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.

Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.

Αποκλειστική συνέντευξη του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη. Ρίχνει το γάντι: Θα συγκρουστούμε. “Υπάρχουν δυνάμεις που αντιδρούν σε κάθε καινούριο.

11 δις ευρώ για τη στήριξη των μικρομεσαίων. Τι λέει για τη βενζίνη, τους αγωγούς, την ενέργεια, το ΤΕΜΠΕ και το ΕΣΠΑ.

Μόνο στη Deal. Oι διαπραγματεύσεις Carlyle-Λαυρεντιάδη. Τα επιχειρήματα των δύο πλευρών για το αγκάθι της Νεοχημικής και οι νέες συμφωνίες που υπογράφει ο επιχειρηματίας για τα media.

Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο στόχος του για τον Ολυμπιακό.

Η μεγάλη σύγκρουση των κατασκευαστών και η εισβολή του Κόκκαλη στα έργα. Το πολιτικό παιχνίδι στο παρασκήνιο.

Έμποροι όπλων ανέγγιχτοι στην στην κρίση.

Οι κολοσσοί καταρρέουν εκείνοι έχουν κέρδη ρεκόρ.

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ. Σενάρια, σορτάκηδες και μυστικά.

Δημήτρης Μελισσανίδης. Το φτωχόπαιδο από την Κοκκινιά επενδύει σε Ελλάδα και Καραϊβική.

Τι αλλάζει στις Τράπεζες με την εισβολή του «λευκού Τειρεσία».

Ακόμα: Θα αντέξει ο Φιλίππου της ΦΑΓΕ;

To διαβατήριο του Μυτιληναίου, οι συμφωνίες του Άγγελου Φιλιππίδη.

Διαβάστε στην Deal αναλύσεις ειδικών για το χρηματιστήριο και στήλες που ξαφνιάζουν για την οικονομία τα media και τα spor.

Deal news

O ANΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ...ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ!!


ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ!!ΟΧΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΩ!!

ΕΑΝ ΕΝΑ ΜΠΟΙΝΓΚ 727 ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ? ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ!!!

META ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ''ΜΕΓΑΛΟΥ'' ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ!!

ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΤΟΚΥΟ !!!!

Πέντε ληστείες σε σούπερ μάρκετ στην Αττική

Μπαράζ ληστειών σημειώθηκε το απόγευμα σε διάφορες περιοχές της Αττικής, καθώς σε διάστημα μίας ώρας και είκοσι λεπτών, ένοπλοι εισέβαλαν σε πέντε super market.
Η πρώτη ληστεία σημειώθηκε στο super market Βερόπουλος, που βρίσκεται επί της οδού Γεννηματά 106 και Μυστρά στη Γλυφάδα. Δύο ένοπλοι άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Κατά τη διαφυγή τους, μάλιστα, πυροβόλησαν μία φορά στον αέρα και διέφυγαν πεζή.
Στη συνέχεια, δύο άτομα εισέβαλαν στο super market, Μαρινόπουλος, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και Λευκάδος, στην Ηλιούπολη, απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με μοτοσικλέτα.
Ακολούθησε άλλη μία ληστεία, στην οδό Παπανδρέου 146 στη Μεταμόρφωση, στο super market Προμηθευτική. Αυτή τη φορά, δράστης ήταν ένα άτομο το οποίο διέφυγε πεζό.
Στη διασταύρωση Δικελείας και Τρωάδος στη Νέα Φιλαδέλφεια, έγινε η τέταρτη απογευματινή ληστεία, όταν δύο άγνωστοι άρπαξαν τα χρήματα από τα ταμεία του super market Ατλάντικ και διέφυγαν με μοτοσικλέτα.
Δέκα λεπτά αργότερα, επίσης δύο ένοπλοι, που ενδέχεται να είναι οι ίδιοι με τους δράστες της προηγούμενης ληστείας, εισέβαλαν και πάλι σε super market Ατλάντικ, στην οδό Μεσηνίας 31 στη Νέα Ιωνία και αφού πυροβόλησαν μέσα στο κατάστημα, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με μοτοσικλέτα.

Hellenic Business