Κυριακή 10 Μαΐου 2009

To blog "ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" αναστέλλει την λειτουργιά του...



Κάποιοι ίσως νομίσουν ότι κέρδισαν… Αλλά κάνουν λάθος…!


Ένας συνάδελφος ίσως χάσει τη δουλειά του γιατί το αφεντικό του ανακάλυψε ότι γράφει στο blog.


Δεν λέμε τίποτα παραπάνω…


ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ…


Απλά οφείλουμε μια εξήγηση… σε κάποιους...


Δύο μήνες λειτουργίας, 35.000 επισκέπτες δεν είναι και λίγο πράγμα ρε παιδιά…

Ευχαριστούμε… και ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ χωρίς νταβατζήδες ΣΥΝΤΟΜΑ!


Υ.Γ Επεξεργαζόμαστε μια ιδέα... που θα φέρει τα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ...


ΣΥΝΤΟΜΑ η τελευταία ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ...
Τικ- τακ... Τικ- τακ...

Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΕΝΟΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ!!


Και μετά σου λένε ότι αυτοί που κάθονται στους καναπέδες είναι πολίτες που δεν ενδιαφέρονται για τα πολιτικά δρώμενα!!Εχω την αίσθηση ότι αυτοί κυρίως ενδιαφέρονται.Το θέμα είναι τα πυρομαχικά θα φθάσουν?

Οι άνδρες ρισκάρουν την υγεία τους για να παραμείνουν νέοι


Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των μεσηλίκων ανδρών που κάνουν ενέσεις αναβολικών ορμονών στην προσπάθειά τους να νικήσουν το χρόνο και να παραμείνουν νέοι, ξοδεύοντας για το σκοπό αυτό πάνω από 15.000 δολάρια το χρόνο.

Η σχετική νομοθεσία προβλέπει την χορήγηση τέτοιων αναβολικών ουσιών σε μικρά παιδιά με προβλήματα φυσιολογικής ανάπτυξης και σε άνδρες με μεγάλα προβλήματα ορμονών.

Σύμφωνα με μία έρευνα της εφημερίδας «The Age», πολλές κλινικές που διαφημίζουν ότι καταπολεμούν τα γηρατειά στα πλούσια προάστια της Μελβούρνης, παραβιάζουν τους κανονισμούς χορήγησης αναβολικών ορμονών, χρησιμοποιώντας τις ορμόνες αυτές και σε άνδρες ηλικίας μέχρι και 35 ετών που θέλουν να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση, τις επιδώσεις τους στο σεξ και να δείχνουν νεότεροι.

Οι περισσότεροι άνδρες που χρησιμοποιούν τις ορμόνες αυτές, γνωστές ως «human growth hormone» (HGH) για να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και να γίνουν πιο ενεργητικοί, δεν γνωρίζουν ότι θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους, λόγω του ότι οι ορμόνες αυτές έχουν και αρκετές παρενέργειες σύμφωνα με τους ειδικούς.

Όσο αυξάνεται η ζήτηση των αναβολικών αυτών, τόσο αυξάνεται και η τιμή τους στην μαύρη αγορά, ενώ ένας πρώην έμπορος δήλωσε ότι αναβολικά αξίας 5.000 δολαρίων πωλούνται παράνομα προς 50.000 και αρκετοί τα εφοδιάζονται από τις πιο πάνω κλινικές.

Ας σημειωθεί ότι, παρά το γεγονός ότι απαγορεύεται από την σχετική νομοθεσία η εισαγωγή και διάθεση των συγκεκριμένων αναβολικών ουσιών, οι αρμόδιες τελωνειακές αρχές της χώρας δήλωσαν ότι αυξάνεται συνεχώς η ποσότητα των αναβολικών που φτάνουν παράνομα στην Αυστραλία από την Κίνα και κυρίως από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής που παραμένουν, λόγω της εκτεταμένης χρήσης εκεί, η κύρια πηγή παραγωγής αναβολικών ουσιών.

Οι φαρμακοβιομηχανίες που ρωτήθηκαν από την εφημερίδα, για τις ποσότητες των αναβολικών που διαθέτουν, αρνήθηκαν να προβούν σε οποιοδήποτε σχόλιο, ενώ ένας εκπρόσωπος της πιο πάνω βιομηχανίας δήλωσε ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο σημειώνεται άνοδος στην εισαγωγή τέτοιων ουσιών, είναι γιατί τις χρησιμοποιούν αρκετοί μεσήλικες άνδρες, οι οποίοι και θέλουν να δείχνουν νεώτεροι.

Ως παράδειγμα η εφημερίδα έφερε τον 77χρονο γιατρό, Τζον Λέβιν, από το Περάν, ο οποίος χρησιμοποιεί τα αναβολικά αυτά για 15 χρόνια, ενώ, παράλληλα, τα έχει χορηγήσει και σε 100 ασθενείς του που ήθελαν να καθυστερήσουν τα γηρατειά.

«Αισθάνομαι υπέροχα», δήλωσε ο 77χρονος γιατρός στην εφημερίδα, «ενώ, αν και θα γίνω σε δύο χρόνια 80 χρονών, αισθάνομαι σαν 50άρης. Τα αναβολικά δεν τα δίνω στους ασθενείς για αισθητικούς λόγους, αλλά για να βελτιώσω την ποιότητα της ζωής τους».

Ο ανθρώπινος οργανισμός παράγει αυτή την ορμόνη σε νεαρή ηλικία για να βοηθά την σωματική ανάπτυξη, ενώ το συνθετικό παρασκεύασμα δημιουργεί παράπλευρες παρενέργειες στον οργανισμό και κυρίως στο συκώτι.
Ηelenic Business

EΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΑΜΣΤΕΡ!!

ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΣ!!!


ΣΕ ΜΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΟΛΗ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΨΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ.

Απρόθυμοι οι Καναδοί να δηλώσουν λαμπαδηδρόμοι


Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί προσβολή για τα Ολυμπιακά σύμβολα, η αδιαφορία των Καναδών να γίνουν λαμπαδηδρόμοι στους Ολυμπιακούς του 2010.
Η Ολυμπιακή Φλόγα θα ανάψει στην Αρχαία Ολυμπία στις 22 Οκτωβρίου όμως όταν θα φτάσει στον Καναδά ελάχιστοι θα ασχοληθούν μαζί της.
Μπορεί να μεταφέρει δεκάδες μηνύματα η Ολυμπιακή Φλόγα, όμως οι Καναδοί εμφανίζονται απρόθυμοι να συμμετάσχουν στη μεταφορά της. Τα στοιχεία είναι απογοητευτικά και ο αριθμός των ενδιαφερομένων εξαιρετικά πολύ μικρός συγκριτικά με τα 6 εκατ. που είχαν δηλώσει συμμετοχή στους Ολυμπιακούς του 1988 στο Κάλγκαρι.
Η προθεσμία για να γίνει κάποιος λαμπαδηδρόμος λήγει στις 15 Ιουλίου όμως αν και δεν έχουν δώσει αριθμό οι διοργανωτές στο Βανκούβερ μιλάνε για απροθυμία να τρέξουν μόλις 300 μέτρα με την Ολυμπιακή δάδα. Αυτό που περιμένουν είναι να τους… σώσει η Royal Bank of Scotland (RBC) και η Coca-Cola, χορηγοί της λαμπαδηδρομίας που είχαν σα στόχο να συγκεντρώσουν περίπου ένα εκατομμύριο αιτήσεις.
Όμως και εκεί οι αριθμοί δεν είναι ενθαρρυντικοί. Οι Καναδοί φοβούνται ότι δεν έχουν καταφέρει να περάσουν το μήνυμα ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι για όλη τη χώρα και όχι μόνο για μία συγκεκριμένη περιοχή, την πολιτεία της Βρετανικής Αμπέρτα.
Και μπορεί πρόβλημα να μην υπάρξει στην επιλογή των περίπου 11.000 λαμπαδηδρόμων που θα χρειαστούν για τη διαδρομή των 45.000 χιλιομέτρων και τις 106 ημέρες, όμως αποτελεί πλήγμα για την εικόνα του Βανκούβερ.
Και όλα αυτά όταν το ενδιαφέρον για εισιτήρια των Αγώνων είναι πολύ υψηλό. Αθλήματα όπως το χόκεϊ και οι παγοδρομίες θα έχουν γεμάτες εξέδρες σχεδόν σε όλους τους αγώνες, πρωί και απόγευμα.

http://greek-olympics.blogspot.com/

Η sexy Άντζελα, που στον ρυθμό της θα χορέψουν οι νεολαίοι της ΠΑΣΠ Πύργου!


"Καυτό" πάρτι οργανώνει αύριο η ΠΑΣΠ Πύργου αν κρίνουμε από την αφίσα της και από τη sexy dj που προφανώς θα χορέψει στο... ταψί την "πράσινη" νεολαία με τη μουσική της. Η Άντζελα Παντελή είναι γνωστή dj και έχει βάλει φωτιά στα πλατό πολλών μεγάλων clubs. Τα κάνει όλα, μα πώς προλαβαίνει ρε παιδί μου απορώ... Εντάξει, έχει τα προσόντα (εσείς τι λέτε;) αλλά παίζει σε πολλά... πλατό και... ταμπλόϊντ το κορίτσι. Είναι d.j, ραδιοφωνική παραγωγός αλλά και δημοσιογράφος στην Espresso.

Και HOT DANCE SHOW λέει η αφίσα

Έχει πει:
"Κάποια κοριτσάκια δεν ξέρουν να δέσουν το βρακί τους κι όμως βγαίνουν έξω και φλερτάρουν ασύστολα. Και δεν φταίνε τα κοριτσάκια. Φταίνε αυτά που βλέπουν γύρω τους και η ισοπέδωση των θεσμών".
Παρεμπιπτόντως είχε ακουστεί (και γραφτεί) ότι θα πεταχτεί και μέχρι την Αμερική να παίξει μουσική και στη μεγάλη παρέλαση των Ελλήνων Ομογενών στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν που έγινε την Κυριακή 26 Απριλίου. Δεν ήμουν εκεί, δεν ξέρω, θα σας γελάσω και δεν το θέλω... Παράκληση να μας ενημερώσει, αν γίνεται...
http://show-bitch.blogspot.com/

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1899 ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΟΡΕΥΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Ο ΦΡΕΝΤ ΑΣΤΕΡ

Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ-ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ


Στοχοποιήσεις Ελλήνων πολιτών μέσα από το Indymedia

10 Μάϊος 2009

Να επέμβει ο νόμος επιτέλους!

Μετά την χθεσινή συγκέντρωση-εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά εγκατάλειψης από την κυβέρνηση της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα, στο έλεος των λαθρομεταναστών, υπήρξαν κάποιες συγκρούσεις που προκλήθηκαν από λαθρομετανάστες και μέλη των κουκουλοφόρων.
Η αντίδραση των πολιτών ήταν τέτοια που ανάγκασε τους αντεξουσιαστές να εξαφανιστούν ελπίζοντας πως την επόμενη φορά θα μπορέσουν να δημιουργήσουν προβλήματα απέναντι στους πολίτες που έχουν πλέον οργανωθεί και δεν διστάζουν να αντιμετωπίζουν τους γνωστούς-αγνώστους των παρακρατικών οργανώσεων.
Μέσα από το γνωστό Indymedia αναρτήθηκαν από εχθές του βράδυ φωτογραφίες μέσα από τις οποίες στοχοποιούνται, ονομαστικά και με διεύθυνση κατοικίας, πολίτες που τόλμησαν να αντισταθούν στην δύναμη της κουκούλας...
Στις φωτογραφίες μπορείτε να διαβάσετε τι γράφουν τα μέλη του Indymedia. Και τα γράφουν για πολίτες και όχι πλέον για αστυνομικούς.

Στόχος τους πλέον είναι οι πολίτες που αντιστέκονται στα σχέδια των "χορηγών" τους...
Τόσο το Indymedia όσο και οι αρμόδιοι Εισαγγελείς είναι άμεσα υπεύθυνοι εάν συμβεί οτιδήποτε σε αυτούς τους ανθρώπους που στοχοποιούνται από εγκληματικά στοιχεία και των οποίων η σωματική ακεραιότητα αλλά και η ίδια τους η ζωή κινδυνεύει.

http://kostasxan.blogspot.com/2009/05/indymedia.html

Εφημερίδα Πρώτο Θέμα: Εντυπωσιακά τα ποσοστά του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου

"Εντυπωσιακά" χαρακτηρίζει η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" τα ποσοστά αποδοχής
που καταγράφονται στο εκλογικό σώμα, από την κάθοδο του Πανελληνίου
Μακεδονικού Μετώπου στις επικείμενες ευρωεκλογές.

Σε γκάλοπ που δημοσιεύει η μεγάλης κυκλοφορίας κυριακάτικη εφημερίδα, 32%
των Ελλήνων πολιτών που θα ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές, λένε "ΝΑΙ" στο
Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο.
Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, "η ίδρυση του Πανελληνίου Μακεδονικού
Μετώπου, έρχεται να καλύψει το κενό της αναποτελεσματικής - όπως φαίνεται να
τη θεωρούν οι πολίτες - εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης".

Το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο σήμερα θα δώσει στη
δημοσιότητα, όλα τα στοιχεία του γκάλοπ που δείχνουν την σαρωτική αποδοχή που
τυγχάνει στη συνείδηση του ελληνικού λαού.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Απογευματινές ώρες της (09-05-2009), πραγματοποιήθηκαν διάφορες συγκεντρώσεις ατόμων, στην πλατεία Ομονοίας, στην πλατεία Κοτζιά, στην πλατεία Κάνιγγος, στην οδό Μενάνδρου και στην οδό Σωκράτους, ενώ ακολούθησαν και πορείες στις οδούς πέριξ της πλατείας Ομονοίας.

Κατά τη διάρκεια των ως άνω συγκεντρώσεων – πορειών, ομάδες ατόμων από τους συγκεντρωθέντες στην πλατεία Κάνιγγος προξένησαν περιορισμένης έκτασης φθορές σε τέσσερα (4) υποκαταστήματα τραπεζών ( θραύση τζαμαρίας εισόδου – φθορές σε Α.Τ.Μ.) στην πλατεία Κάνιγγος, σε πέντε (5) αυτοκίνητα στην περιοχή των Εξαρχείων, σε κάμερα ιδιωτικού χώρου στάθμευσης και σε κεντρική είσοδο ιδιωτικής εταιρείας, στην πλατεία Κάνιγγος. Ακόμη άτομα από την ίδια συγκέντρωση επιτέθηκαν και κατά των αστυνομικών δυνάμεων με χρήση αντικειμένων ( πέτρες, ξύλα, βόμβες μολότοφ κ.λ.π.).

Από τις επιθέσεις αυτές τραυματίστηκαν εννέα (9) αστυνομικοί, ενώ τα άτομα μετά την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων εισήλθαν στο Ε.Μ.Π.

Από τι κτίριο της οδού Μενάνδρου ( πρώην Εφετείο), παρελήφθησαν από σταθμό ΕΚΑΒ, δύο (2) αλλοδαποί. Επίσης από το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε η Υπηρεσία μας για μεταφορά σε νοσοκομείο τριών (3) ακόμη αλλοδαπών από την οδό Αγ. Κωνσταντίνου.

Τέλος στην οδό Σωκράτους τραυματίστηκε ένας (1) ακόμη αστυνομικός από ρίψη ξύλινου δοκαριού, από το μπαλκόνι του προαναφερόμενου κτιρίου.

Τρία (3) από τα άτομα που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, έφεραν επιπόλαια τραύματα και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησαν, ενώ δύο (2) αλλοδαποί παρέμειναν για νοσηλεία. Επίσης δύο (2) τραυματισθέντες αστυνομικοί μετά την παροχή πρώτων βοηθειών, αποχώρησαν από το 401 Γ.Σ.Ν. όπου είχαν μεταφερθεί, ενώ στους υπόλοιπους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από την Υπηρεσία τους.

Προσήχθησαν συνολικά τρία (3) άτομα και συνελήφθη ένα (1) άτομο για επίθεση στις αστυνομικές δυνάμεις με πέτρες και μολότωφ.

Προανάκριση ενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Οι γιατροί του Κόσμου στο αίσχος της Σωκράτους!!!!



Σήμερα το πρωϊ οι γιατροί του Κόσμου με παραγγελία του Δήμου
φόρεσαν μάσκες και μπήκαν στο κτίριο του παλιού Εφετείου
της Σωκράτους όπου το έχουν καταλάβει "αμαχητί" 550
αλλοδαποί.
Αυτά που είδαν δεν τους έκαναν εντύπωση γιατί τα συναντούν
στις Χώρες του Τρίτου Κόσμου σε καταυλισμούς, σε παραγκουπόλεις κ.λ.π.
Τα σκουπίδια σε λόφους η δυσοσμία έντονη και στην γύρω περιοχή
ενώ το υπόγειο ήταν γεμάτο ακαθαρσίες και μόνο η Πυροσβεστική
μπορεί να κάνει κάτι με τις ειδικές μάνικες όπως δήλωσαν οι γιατροί.
Οι περισσότεροι που εξετάσθησαν πάσχουν από δερματικά νοσήματα
με κυρίαρχο την ψώρα.
Κάποιους πήραν στο νοσοκομείο για εξετάσεις γιατί υπάρχει υπόνοια
ηπατίτιδας λόγω έλλειψης τρεχούμενου νερού.
Ο Δήμος έχει ζητήσει Εισαγγελική παραγγελία να εκκενώσει το κτίριο
αλλά είναι ιδιωτική ιδιοκτησία.
Ανήκει στο Ταμείο Εμπόρων το οποίον αφήνει την περιουσία του
να καταστρέφεται.
Οι 88 μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής (ήρωες) κατέφυγαν στον Εισαγγελέα
για την δυσοσμία και τα παρατράγουδα που γίνονται μεταξύ αλλοδαπών
εντός και εκτός κτιρίου.
Ο Αντιδήμαρχος δήλωσε ότι οι αλλοδαποί έχουν καταλάβει περισσότερα
από 100 παλιά κτίρια της Αθήνας όπου ζούν κάποιες χιλιάδες άτομα
σε άθλιες συνθήκες.
Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η Πολιτεία προτιμάει να έχει
μαντρωμένους τους λαθρομετανάστες στις όποιες συνθήκες παρά
να γυρίζουν στους δρόμους, στις πλατείες και στα πάρκα να αφοδεύουν
και να κοιμούνται αυξάνοντας τον αριθμό των αστέγων με αποτέλεσμα
να γινόμαστε ο περίγελος της Ευρώπης και όχι μόνον!
Όλα αυτά πίσω από την Ομόνοια!
Λύνεται έτσι το πρόβλημα;
Αθηναίος

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ!!


ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΖΟΜΠΙ

ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ..

Porsche Panamera. Το πιο πολυσυζητημένο αυτοκίνητο της Shanghai στο Auto Show 2009:
Σας το είπα τα όνειρα είναι τσάμπα!!!

ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ!!

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο κουκουλοφόρος


Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ένα άτομο, που συνελήφθη χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας, τα οποία σημειώθηκαν κυρίως στην πλατεία Κάνιγγος, όπου πραγματοποιήθηκε αντιρατσιστική συγκέντρωση ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου, ως αντίδραση στη συγκέντρωση της Ομόνοιας, στην οποία συμμετείχαν κυρίως ακροδεξιά στοιχεία με αιτήματα κατά των αλλοδαπών και κεντρικό σύνθημα «Όχι στην εγκληματικότητα και την ανεργία».

Επίσης, προσήχθησαν άλλα τρία άτομα τα οποία όμως αφέθηκαν ελεύθερα, γιατί δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος τους. Εκτός από τη συγκέντρωση στην Ομόνοια και τη αντισυγκέντρωση στην Κάνιγγος πραγματοποιήθηκαν αντιρατσιστικές συγκεντρώσεις στην πλατεία Κοτζιά, καθώς και στις οδούς Σωκράτους και Μενάνδρου μπροστά στο κτήριο του παλιού Εφετείου, όπου διαμένουν κάτω από άθλιες συνθήκες πολλοί αλλοδαποί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι συγκεντρωθέντες στην πλατεία Κάνιγγος επιτέθηκαν με πέτρες, ξύλα και βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 9 αστυνομικοί. Από αυτούς διακομίστηκαν δύο στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, οι οποίοι αποχώρησαν λίγη ώρα αργότερα. Στους υπόλοιπους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους συναδέλφους τους.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων και οι διαδηλωτές απωθήθηκαν και κλείστηκαν στο Πολυτεχνείο με αποτέλεσμα να υπάρχει ένταση για αρκετή ώρα στη γύρω περιοχή και στα Εξάρχεια.

Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, από το κτήριο του πρώην Εφετείου στην οδό Μενάνδρου, διακομίστηκαν τραυματισμένοι με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ δύο αλλοδαποί, ενώ τρεις ακόμα, όπως προέκυψε αργότερα, διακομίστηκαν από την οδό Αγίου Κωνσταντίνου. Οι δύο αλλοδαποί παραμένουν για νοσηλεία. Οι άλλοι, μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, αποχώρησαν.

Στο ίδιο σημείο τραυματίστηκε και ένας ακόμα αστυνομικός από ξύλινο δοκάρι, που πέταξαν άτομα από το μπαλκόνι του κτηρίου του πρώην Εφετείου. Δε διευκρινίζεται στην ανακοίνωση πως προκλήθηκαν τα επεισόδια στο σημείο αυτό, ωστόσο, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι συγκεντρωθέντες ακροδεξιοί στην Ομόνοια, οι οποίοι παρέμεναν εκεί υπό την επιτήρηση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες είχαν κλείσει τους δρόμους για να μην έρθουν σε επαφή με τους διαδηλωτές των αντίθετων συγκεντρώσεων, κινήθηκαν προς την οδό Σωκράτους, όπου επιτέθηκαν με πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον των αλλοδαπών, με αποτέλεσμα να σημειωθούν τα επεισόδια.

Προανάκριση για τα γεγονότα διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Helenic Business

MADCON "Έναρξη" Αγαπώ


Πρωτοακούστηκε το 1967 απο τους Four Seasons.Οι MADCON το ξανα έφεραν στο προσκήνιο
Ειμαι οπαδός...

ΚΙΝΗΤΟ 1,2,3,4,5,6 ΓΕΝΙΑΣ


Και κόκκινο έτσι για να μην ξεχνιόμαστε

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΔΙΑΙΤΑ-ΔΕΙΤΕ ONLINE ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ 20 ΚΙΛΑ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟΣ


Το WeightMirror είναι μια online εφαρμογή η οποία σας επιτρέπει να δείτε τον εαυτό σας μέχρι και 20 kg ελαφρύτερο με 2 απλές κινήσεις και χωρίς κάποια ειδική γνώση ή τεχνική, όπως θα ήταν για παράδειγμα η χρήση του photoshop. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι ανεβάσετε μια φωτογραφία σας και να ρυθμίσετε την φωτογραφία σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται, για την ακρίβεια, αρκεί απλά να επιβεβαιώσετε την θέση του προσώπου και απο εκεί και πέρα η αυτοματοποιημένη διαδικασία θα σας δώσει το αποτέλεσμα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά!

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ













ΑΠΟ ΤΟ http://36dimotiko.blogspot.com/

ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΟ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΛΟΓΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

www.argo-mme.gr


Τα επεισοδια που ξεκινησαν μεταξυ των οπαδων του Αρη και ΠΑΟΚ
στην πολη της Κατερινης ειχαν ασχημα αποτελεσματα. Τεσσερες ωρες
απο 12-04 η πολη ηταν κομμενη στα δυο.
Περιπου ΔΕΚΑ νεαροι τραυματιστηκαν .Ο ενας εχει σοβαρο τραυμα
στο ματι.Δεχτηκαν τις πρωτες βοηθειεςστο Νοσοκομειο Κατερινης και
ανεχωρισαν προς αγνωστη κατευθυνση.