Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ,80-70

ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

Στις 21.45 Τριών Ιεραρχών 4 Πετράλωνα,3 άτομα πυροβόλησαν στα πόδια ιδιοκτήτη πρακτορείου προ-πο και αφαίρεσαν άγνωστο ποσό. Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.
JO CALLAHAN

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ

«Στις 15.47 σήμερα, προσγειώθηκε ελικόπτερο στην οροφή του ειδικού χώρου κράτησης των φυλακών Κορυδαλλού, με το οποίο και απέδρασαν χρησιμοποιώντας ανεμόσκαλα για την επιβίβασή τους, οι ευρισκόμενοι στο προαύλιο κρατούμενοι Βασίλης Παλαιοκώστας και Αλκέτ Ριτζάι.

Κατά τη διάρκεια τόσο της προσγείωσης όσο και της απογείωσης έκαναν χρήση του υπηρεσιακού τους όπλου και πυροβόλησαν το ελικόπτερο τρεις υπάλληλοι της εξωτερικής φρουράς των φυλακών, από απόσταση περίπου 80 - 100 μέτρων, από τους τέσσερις συνολικά ευρισκόμενους σε υπηρεσία, οι οποίοι είχαν οπτική επαφή με το ελικόπτερο.

Ο τέταρτος, ευρισκόμενος σε απόσταση 15 μέτρων από το χώρο στον οποίο προσγειώθηκε το ελικόπτερο, δεν έκανε χρήση του υπηρεσιακού του όπλου, επικαλούμενος ότι απειλήθηκε με πυροβόλα όπλα από έναν άνδρα και μια γυναίκα, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτό.

Έβαλε επίσης εναντίον του ελικοπτέρου αστυνομικός της διμοιρίας επιφυλακής της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία βρισκόταν εκείνη την ώρα στον εξωτερικό περίβολο των Φυλακών.

Παρά τη χρήση όπλων όμως από τους τρεις εξωτερικούς φρουρούς και τον αστυνομικό και το γεγονός ότι το ελικόπτερο εβλήθη από σφαίρες, δεν κατέστη δυνατό να ματαιωθεί η απόδραση.

Για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού διεξάγεται ήδη πειθαρχική και ποινική έρευνα, με εντολή του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Νικολάου Δένδια».

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ



http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

ΔΙΠΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ


Η βασίλισσα του καρναβαλιου στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας εμφανίστηκε με τατουάζ του Barack Obama στο αριστερό πόδι της,ενώ στο στομάχι της έχει ένα μήνυμα που γράφει στα Πορτογαλικα ,<προς πώληση>εννοώντας την πώληση του Αμαζώνιου στην Αμερίκη.

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΞΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ

ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ


Καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου στους επιβάτες και στο
πλήρωμα:

Αγαπητοί μου, έχω ένα καλό και ένα κακό νέο. Ποιο θέλετε να
ακούσετε πρώτα?
Το καλό.
Πάμε για 14 βραβεία Όσκαρ!!!!

ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΗΣΑΝΕ?



Λοιπόν ο μοναδικός τρόπος να βρούνε το χρήμα του Παναγόπουλου ήταν να αφήσουνε ελεύθερο τον αρχηγό της απαγωγής,το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα λεφτά του βιομήχανου,και οχι οι ανθρώπινες ζωές,εξάλλου τις τελευταίες μέρες ειχε αρκετές επαφές ο κύριος Παναγόπουλος με πολύ σημαντικά πρόσωπα.

ΑΠΕΔΡΑΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ...




Πως δικαιολογείτε απόδραση με τον ίδιο ακριβώς τρόπο; Δεν είχα παρθεί μέτρα κύριε Παυλόπουλε και Μαρκογιαννάκη για τέτοιου είδους αποδράσεις με ελικόπτερο; Με ελικόπτερο έχει ξαναγίνει απόδραση. Αφού η μέθοδος ήταν γνωστή. Δεν έπρεπε να είχαν παρθεί μέτρα; Πρέπει να παραιτηθείτε όχι σήμερα, χθες.
Πολλά ερωτήματα προκαλεί η χρονική στιγμή της απόδρασης. Ως γνωστόν, οι δυο κακοποιοί είχαν μεταφερθεί στο Κορυδαλλό από φυλακές της επαρχίας, μια και αυτές τις μέρες ελάμβανε χώρα στα δικαστήρια του Πειραιά η δίκη τους. Μπορείτε να φανταστείτε για ποια κατηγορία; Μα φυσικά για την απόδρασή τους πάλι με ελικόπτερο από τις φυλακές του Κορυδαλλού το 2007. Γι'αυτό το λόγο βρίσκονταν και στην απομόνωση, υπό δρακόντεια(;) μέτρα ασφαλείας. Και αύριο μάλλον αναμενόταν η απολογία τους.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τώρα, το ελικόπτερο προσγειώθηκε ανάμεσα στο Πολυδένδρι και στο Καπανδρίτι, ενώ την προηγούμενη στο Σχιστό. Δε γνωρίζει κανείς από πού ενοικίασαν το ελικόπτερο. Το σίγουρο είναι ότι ήθελαν να βρίσκονται κοντά στην εθνική οδό για να μπορούν να ξεφύγουν πιο εύκολα.
O κακοποιός Αλκέτ Ριτζάι, είχε αποδράσει μαζί με τον Βασίλη Παλαιοκώστα με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού στις αρχές του Ιουνίου. Μαζί τότε μαζί και τώρα
Καλά το ελικόπτερο θα βρεθεί πολύ σύντομα. Δεν υπάρχει περίπτωση. Το θέμα είναι αν θα βρεθούν και οι κρατούμενοι. Ο Παλαιοκώστας με τον Ριζάι έφυγαν με μηχανές μεγάλου κυβισμού από την περιοχή και με συνεργούς. Και ήταν και σε απομόνωση! Και οι δύο. Και έφυγαν με ανεμόσκαλα από την ταράτσα των φυλακών Κορυδαλλού.
Το ωραίο είναι πως όλες αυτές τις μέρες που γινόταν η δίκη στον Πειραιά, υπήρχε τεράστια αστυνομική δύναμη στα δικαστήρια, ακόμα και άνδρες των ΕΚΑΜ. Άλλωστε, και η προηγούμενη απόδραση είχε γίνει Κυριακή και μεσημερινές ώρες. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το ελικόπτερο πετούσε σε χαμηλό ύψος και έριξε ανεμόσκαλα με την οποία ανέβηκαν οι δραπέτες. Ούτε στις επίλεκτες δυνάμεις του στρατού να ανήκαν...
Από το αρμόδιο υπουργείο, το Δικαιοσύνης, κάνουν λόγο για 2 δραπέτες, τον Παλαιοκώστα και τον Ριτζάι.
Καλά πήραν τα λύτρα από την απαγωγή του Παναγόπουλου και πάνε να τα φάνε. Σε καλή μεριά και καλή τους όρεξη.
Σιγά μην έφυγαν στα καλά καθούμενα. Όλα ήταν σχεδιασμένα. Και αύριο υποτίθεται ότι έπρεπε να απολογηθούν στην δίκη για την προηγούμενη απόδραση. Καλά...
θα είναι αντ'αυτών οι δικηγόροι τους. Να δούμε πότε θα παραιτηθεί ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.
Σε διαθεσιμότητα τίθενται σύμφωνα με πληροφορίες οι υπεύθυνοι των φυλακών Κορυδαλλού, όσοι είχαν βάρδια και ήταν στην αρμοδιότητα τους και πάνε κατευθείαν για την δικαιοσύνη.
ΑΠΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ

Η ΠΑΤΡΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΤΟ RΙΟ ΜΑΚΡΙΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!!!

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΣ!
Οι "Μακεδόνες" υποδέχονται στο αεροδρόμιο τον "απόγονό" τους, πρίγκιπα της φυλής Χούσνα του Πακιστάν.
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!
Οι "Μακεδόνες" άγρυπνοι φρουροί του παρελθόντος των.
ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ.ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΓΙΕΛΤΣΙΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΙΝΤΟΝ ΟΤΑΝ Ο ΓΙΕΛΤΣΙΝ ΗΤΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΙΝΤΟΝ ΓΕΛΑΓΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ,ΕΠΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ CNN ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΚΗΝΗ.ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ BRONX


15.000 Νιγηριανές έχουν εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα και εκπορνεύονται. Τα κέρδη τα εισπράττει η Νιγηριανή Μαφία. Στην Ελλάδα μπήκαν ζητώντας…πολιτικό άσυλο(!). Κάθε νταλαβέρι της Νιγηριανής Μαφίας με άλλες μαφίες της περιοχές ονομάζεται «συνεργασία».



Η έρευνα διεξήχθη από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha στην οδό Αθηνάς όπου όπως δήλωσαν οι ελάχιστοι εναπομείναντες καταστηματάρχες της περιοχής, μετά την δύση του ήλιου η πόλη μετατρέπεται σε γκέτο εγκληματιών που ακόμα και η αστυνομία δεν τολμά να προσεγγίσει.


Η ρεπόρτερ που έκανε την έρευνα δεν μπόρεσε να πλησιάσει την περιοχή και είδαμε Νιγηριανές να της φωνάζουν να φύγει από εκεί γιατί είναι πολύ επικίνδυνο αν παραμείνει τόσο για την ίδια όσο και για τις ίδιες. Υπάρχουν και δύο οικήματα που έχουν μετατρέψει σε «ναούς» όπου τελούνται τελετές βουντού με τις οποίες όπως μάθαμε «κρατούν» τις κοπέλες που οδηγούν στην πορνεία. Να σημειωθεί ότι σε πολλές από τις Νιγηριανές έχει διαπιστωθεί ηπατίτιδα και συνεχίζουν να εκδίδονται.

Η διακίνηση,το εμπόριο ηρωίνης καθώς και το ένοπλο ξεκαθάρισμα λογαριασμών είναι ρουτίνα και γίνεται ανενόχλητα. Χρήστες χτυπούν ενέσεις στις γωνίες, άλλοι ξεψυχούνε στα πεζοδρόμια της βρωμιάς, αλισβερίσια βαρόνων καταμεσής του δρόμου, κτίρια που στεγάζουν στιβαγμένους εκατοντάδες λαθρομετανάστες σε πρωτόγονες συνθήκες, υγειονομικό και αρχές ανύπαρκτες είναι εικόνες που συνθέτουν το ελληνικό Bronx.

Και όλα αυτά μία ανάσα από το Δημαρχείο της Αθήνας.
APO http://hellenicrevenge.blogspot.com/

<ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ>ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Η χρήση στο αυτοκίνητο εξατομικευμένη πινακίδας στη Γερμανία έχει τεθεί υπό έλεγχο, αφού ένας αυξανόμενος αριθμός αυτών των πινακίδων είναι γιά να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για να εκφράσουν οι νεοναζί τις πολιτικές προτιμήσεις τους.Στη Γερμανία, ο αγοραστής ενός νέου αυτοκινήτου θεωρεί ως δεδομένο την επιλογή για να διαμορφώσει τον αριθμό πινακίδας κατά την εγγραφή του οχήματος με τα αρχικά που αυτός προτιμάει.Οι εξτρεμιστές έχουν κάνει κατάχρηση του συστήματος με την επιλογή γραμμάτων και αριθμών που φέρει αναφορά στη δεξιά ιδεολογία, τους υπαλλήλους του Βρανδεμβούργου.Σε ένα πρόσφατο έγγραφο για την κατάσταση, στο Βραδεμβούργο η Συνταγματική Αρχή Προστασίας προειδοποίησε ότι νεοναζί χρήσιμοποιουν τις πινακίδες ως μέσο για να εκφράζουν τις πολιτικές τους πεποιθήσεις και να εντοπίζει ο ένας τον άλλο.Ορισμένοι συνδιασμοί γραμμάτων η και αριθμών που παραπέμπουν σε ναζιστικι ιδεολογία είναι,όπως τα αρχικά AH Αδόλφος Χίτλερ,σε αντίθεση τα νούμερα 88 για το ΗΗ σημαίνει Heil Hitler.Η γερμανική κυβέρνηση εξετάζει την πλήρη απαγόρευση ορισμένων συνδυασμών που θα μπορούσαν να έχουν ως παραπομπή ανάλογα συνθ\ηματα.