Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

To συμβούλιο ασφαλείας του Ισραήλ ψήφισε υπέρ της κατάπαυσης του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας και τον τερματισμό της επί τρείς εβδομάδας επίθεσής του κατά της ισλαμιστικής παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς, σύμφωνα με ισραηλινό κυβερνητικό αξιωματούχο.

Η παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς ανακοίνωσε σήμερα ότι η δήλωση του Ισραήλ για μονομερή κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας δεν θέτει... τέλος στην "αντίσταση" της οργάνωσης.

'Η μονομερής κατάπαυση του πυρός δε σημαίνει και το τέλος της ισραηλινής επίθεσης και το τέλος του αποκλεισμού μας. Αυτά συνιστούν πράξεις πολέμου κάτι που αυτονόητα σημαίνει ότι η αντίστασή μας δεν τελειώνει" ανέφερε σε ξένα μμε ο εκπρόσωπος της Χαμάς, Φαουζί Μπαρχούμ.

Μεγαλες καταστροφες στο βαι της Κρητης


Φανταζομαι πολλοι εχετε δει απο φωτογραφιες η απο κοντα το απειρου καλλους φοινικοδασος στη κρητη.Λοιπον υπαρχει προβλημα ενα σκαθαρι πολυ ανθεκτικο

στους ψεκασμους εισαγομενο απο την Αφρικη το καταστρεφει.

Ελπιζω οι αρμοδιοι να προλαβουν να κανουν κατι πριν ξεραθουν ολα τα φοινικοδενδρα

ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΥς ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, απο το εξωτερικο.

ΦΟΒΕΡΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙ




Εσείς απλά μας το ζητήσατε και εμείς το κάναμε!Το θέμα είναι όμως μόλις το τελειώσαμε μείναμε έκπληκτοι!......ανακαλύψαμε πως μοιάζει τρομερά με κάποιον..δείτε και πείτε μας ποιόν σας μοιάζει....;;Ναι λοιπόν,είναι ίδιος ο Αντώνης Νικοπολίδης!!....Και όμως...και εμείς κουφαθήκαμε.!

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΡΩΑΣ Ο ΜΠΟΥΣ.




ΗΤΑΝ ΗΡΩΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ Πολλές είναι οι χώρες που περιμένουν με αγωνία την αποχώρηση του Μπους από τον Λευκό οίκο αλλά δε συμβαίνει το ίδιο στην Αλβανία. Εκει ο Μπους ήταν κάτι σαν εθνικός ήρωας, δρόμοι και μαγαζιά έχουν πάρει το όνομά του από τότε που τους επισκέφτηκε. Κανείς δε θα ξεχάσει την υποδοχή ροκ σταρ που του είχαν ετοιμάσει τον Ιούνιο του 2007 που πήγε.

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑ


ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑΕκνευρισμό στη Χιλή αλλά και τους Χριστιανικούς κύκλους του κόσμου προκαλεί η προκλητική δουλειά του σχεδιαστή Ricardo Qyarzun. Έντυσε κοπέλες με ρούχα και υφάσματα με τέτοιο τρόπο που να θυμίζουν την Παναγία. Οι εικόνες που έχουν δημοσιευτεί προκαλούν και ο ίδιος προσπαθεί να διαφημίσει την επίδειξη που θα κάνει. Επίσημα η Ρωμαϊκή Καθολική εκκλησία έχει ήδη καταδικάσει την επίδειξη. apo troktiko

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΡΥΚ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ?


Καυτό καλοκαίρι ζει φέτος η Αυστραλία, καθώς σε πολλές περιοχές το θερμόμετρο έφτασε τους 45 βαθμούς Κελσίου.Ωστόσο, δεν καταρρίφθηκε το ρεκόρ θερμοκρασίας που είχε σημειωθεί πριν από 70 χρόνια, όταν ο υδράργυρος είχε ξεπεράσει τους 50 βαθμούς.Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι τα στοιχεία αυτά καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς περί "φαινομένου του θερμοκηπίου"."Αν όντως ο πλανήτης έχει υπερθερμανθεί, τότε γιατί τώρα δεν έχουμε υψηλότερες θερμοκρασίες και διατηρείται ένα ρεκόρ 70 ετών;" διερωτήθηκε ο Ντέϊβιντ ΄Εβανς, πρώην Σύμβουλος του Γραφείου Περιβαλλοντολογικών Μελετών.Ο ίδιος υποστήριξε ότι σε λίγα χρόνια λίγοι θα πιστεύουν στα περί φαινομένου του θερμοκηπίου."Είναι μια ατζέντα που προωθείται από οικονομικά συμφέροντα" είπε.
ΑΠΟ ΣΚΑΙ

ΠΑΛΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ


Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε στο sentra fm και μόνο που δεν...έδειρε τους δημοσιογράφους λέγοντας ότι δεν θα του πει κανείς τι να κάνει στο θέμα του Κηπουρού. Κατάρχάς Χρόνια πολλά για την γιορτή σου. Να σε κεράσουμε ένα λίπασμα για δώρο; Στην συνέντευξη του αναφέρθηκε και.. στο θέμα που έχει προκύψει με την επικείμενη πρόσληψη στον Δήμο Κηφισιάς ως δενδροκηπουρός: «Δεν ήξερα τον νόμο που υπάρχει. Οντως το 2005 κατέθεσα τα χαρτιά μου για πρόσληψη. Αποφάσισα στον Δήμο Κηφισιάς γιατί εκεί είναι που δουλεύει και η γυναίκα μου, στο τμήμα αθλητισμού. Το έκανα μόνο και μόνο για να ασχοληθώ με τα αθλητικά δρώμενα του Δήμου. Οσο για το κηπουρός, έτσι έπρεπε να γίνει. Είμαι απόφοιτος τεχνικού επαγγελματικού λυκείου, με ειδικότητα γεωτροφικότητας. Αν γινόταν με άλλο τρόπο, θα ήταν παράνομο. Κανείς δεν θα μου πει τι θα κάνω».Δεν σου λέμε τι να κάνεις βρε Αντώνη, αλλά σήκω και φύγε γρήγορα από τον δήμο γιατί θα ρίξουμε δάκους και ζουζούνια σε όλα τα δέντρα! Θα τρέχεις όλη μέρα στην Κηφισιά.Αναρτήθηκε από troktiko

ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Η ανακοίνωση της Τσουμελέκα είναι παλικαρίσια. Αποφάσισε να σταματήσει αθλητισμό όχι γιατί η όποια τιμωρία μπορεί να έρθει αποτελεί πρόβλημα(μικρή είναι)αλλά γιατί δεν θέλει να κάνει άλλο τέτοιον πρωταθλητισμός. Της υποκρισίας και της αηδίας. Δείγματα που αναλύονται δύο και τρεις φορές και γίνονται χωρίς την παρουσία του αθλητή; Χωρίς να έχει ένα δείγμα και ο αθλητής; Ακόμα και στα...διπλότυπα είσπραξης κάτι κρατάς και εσύ και στο ντόπινγκ τίποτα; Δύο δείγματα δίνουν οι αθλητές και τα δύο τα κρατάνε οι αρχές-φορείς που κάνουν τον έλεγχο. Κανένα όμως ο αθλητής. Γιατί να συνεχίσει αθλητισμό; Ποιο το κίνητρο; Εδώ διασύρεσαι από το πουθενά. Έγινε χρυσή Ολυμπιονίκης καθαρή και βγήκε 9η στο Πεκίνο ντοπαρισμένη; Αυτό μας λέει το σύστημα της ΔΟΕ;Ή μήπως δεν άρεσε ότι έσπασε το ανατολικό μπλοκ μια Ελληνίδα αθλήτρια; Και δεν ήρθε από...το πουθενά αλλά έκανε διακρίσεις σε όλες τις κατηγορίες. Πέρασε πολλούς ελέγχους πήγε προετοιμασία και πριν τους Ολυμπιακούς έδωσε πάμπολλα δείγματα. Ανακοινώθηκαν όλα. Ήταν καθαρά. Και τώρα μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες και ενώ πέρασαν 5,5 μήνες βγαίνει θετικό. Ρε άντε να χαθείτε όλοι σας.Ακόμα και αν πάρουμε την εκδοχή όπως την θέλουν ότι την πήρε εν γνώση της, τι σημαίνει; Ότι ήταν η αθλήτρια που βρώμισε το αγώνισμα στις πεντακάθαρες Ρωσίδες; Όχι τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται. Από την εποχή του Γ.Δρυμωνάκου λέμε ότι θα έχουμε δείγματα. Πριν περάσουν οι αθλητές μας από έλεγχο!
ΑΠΟτροκτικο

Αναλίν Μακ Κορντ: Αναβάθμιση φαντασιώσεων


Για όλους εσάς που αναζητάτε ένα νέο “κόλλημα”, μια νέα γυναίκα να ανανεώσει τις φαντασιώσεις σας κ.τ.λ., κ.τ.λ., βρέθηκε η λύση. Ακούει στο όνομα Αναλίν Μακ Κορντ, την είχαμε αναφέρει ξανά πριν αρκετά post.
Πρόκειται για την πρωταγωνίστρια του 90210 (απογόνου του original Beverly Hills) όπου υποδύεται- τι άλλο- την ωραία του σχολείου.
Δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει η σειρά, αλλά μάλλον η καριέρα της

Αναλίν (που φωτογραφήθηκε για το τελευταίο GQ) μόλις πήρε τα πάνω της… Eσείς;

SPORT 24

Δικαίωση πολυτέκνων από το ΣτΕ για το ειδικό επίδομα



Αθήνα

Κόλαφο για τη δυσλειτουργία του Δημοσίου αποτελεί απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που δίνει ταυτόχρονα διέξοδο στους πολύτεκνους, οι οποίοι στερήθηκαν το ειδικό επίδομα λόγω των προϋποθέσεων του νόμου 2459/97.
Σύμφωνα με Τα Νέα Σαββατοκύριακο, με την απόφασή του το ΣτΕ υποχρεώνει την πολιτεία να καταβάλει στους πολυτέκνους το ειδικό επίδομα χωρίς να προσφύγουν στα δικαστήρια, καθώς οι διατάξεις του συγκεκριμένου νόμου έχουν κριθεί αντισυνταγματικές από το 2001.
Στο ΣτΕ είχαν προσφύγει πολύτεκνη μητέρα, στην οποία αρνήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες να επαναχορηγήσουν το επίδομα πολυτέκνου που είχε πάψει να λαμβάνει βάσει του νόμου, παρά το γεγονός ότι το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο είχε κρίνει αντισυνταγματικές τις διατάξεις του.
Η άρνηση στηριζόταν στο γεγονός ότι η πολύτεκνη μητέρα δεν ήταν διάδικος ενώπιον του ΣτΕ, όταν εκδόθηκε η απόφαση του 2001 και γι' αυτόν τον λόγο δεν ήταν δυνατόν να εφαρμοστεί στην περίπτωσή της.
Το ΣτΕ ωστόσο δέχθηκε ότι η διοίκηση όφειλε να ανακαλέσει την απόφασή της εφόσον στηριζόταν σε διάταξη νόμου, που κρίθηκε αντίθετη προς το Σύνταγμα, υπογραμμίζοντας ότι τυχόν παράλειψη ανάκλησης παράνομης διοικητικής πράξης συνιστά παράλειψη οφειλόμενης νόμιμης ενέργειας. in.gr

O EΛΛΗΝΑΣ


Για περισσότερα από 30 χρόνια «στέλνει» την Ελλάδα στα σπίτια των ομογενών. Το National Greek TV είναι το μοναδικό ελληνικό ομογενειακό κανάλι που εκπέμπει ασταμάτητα από το 1975, προσφέροντας στους ξενιτεμένους Ελληνες της Νέας Υόρκης τα νέα από την πατρίδα.
Δημιουργός του, ο Δημήτρης Καστανάς, ακόμη ένας ξενιτεμένος από την εποχή της δικτατορίας ο οποίος αναζήτησε μια καλύτερη ζωή στις ΗΠΑ. Είναι ο πρώτος Ελληνας της διασποράς που λειτουργεί ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΙΟΣ

Την προσοχή των χρηστών ηλεκτρονικών υπολογιστών εφιστούν οι εταιρίες ασφαλείας, μεταξύ των οποίων και η φιλανδική F-Secure. Ο νέος ιός με τις καταστροφικές συνέπειες έχει ήδη προσβάλλει από τον Οκτώβριο περίπου 2,5 εκατομμύρια υπολογιστές, καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολη η απομάκρυνσή του από το σύστημα. Ο ιός Dowbandup, γνωστός και ως Conficker ή Kido, κατάφερε να μολύνει εκτός από οικιακούς και εταιρικούς υπολογιστές και αρκετούς διακομιστές. Η κύρια διάδοση του ιού πραγματοποιείται μέσω του διαδικτύου, ενώ ύποπτα θεωρούνται πλέον και τα τοπικά δίκτυα, αλλά και οι συσκευές αποθήκευσης USB. Ο ιός Dowbandup δημιουργεί ένα δίαυλο επικοινωνίας που επιτρέπει στους χάκερς την εκτέλεση κακόβουλου λογισμικού, όποτε οι ίδιοι το θελήσουν. Επίσης ο ιός αυτός διαφέρει από τους άλλους στο ότι έχει την ιδιότητα να κατεβάζει στους μολυσμένους υπολογιστές κακόβουλο κώδικα όχι από μια τοποθεσία μόνο, αλλά από απεριόριστες δικτυακές τοποθεσίες. Η τακτική του ιού να ενσωματώνεται στο αρχείο services.exe των Windows, να τροποποιεί το μητρώο (registry) και να δημιουργεί αντίγραφα του εαυτού του με τη μορφή .dll τον καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνο και δύσκολο στην αντιμετώπισή του. Πάντως οι εταιρίες ασφαλείας έχουν κυκλοφορήσει ειδικό εργαλείο για την απομάκρυνση του Dowbandup από τους προσβεβλημένους υπολογιστές.

Στην αναθεώρηση του προϋπολογισμού


Στην αναθεώρηση του προϋπολογισμού οδηγείται η κυβέρνηση, μετά τις δυσοίωνες προβλέψεις της ΕΕ για την ελληνική οικονομία. Η αλλαγή πλεύσης του οικονομικού επιτελείου θα αποτυπωθεί στο νέο Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης που θα καταθέσει το υπουργείο Οικονομίας στην Κομισιόν περί τα τέλη Ιανουαρίου.
Ο υπουργός Οικονομίας Γιάννης Παπαθανασίου θα συναντηθεί τη Δευτέρα με τον αρμόδιο επίτροπο Χοακίν Αλμούνια, από τον οποίο θα πληροφορηθεί την περίοδο χάριτος που θα δώσει η ΕΕ στις χώρες-μέλη για να αντιμετωπίσουν τη διεθνή χρηματοπιστωτική κρίση.
Όπως σημειώνει Το Βήμα του Σαββάτου, στη συνάντηση που θα έχει ο υπουργός Οικονομίας με τον κ. Αλμούνια θα ενημερωθεί επίσης για το αν η ανοχή αυτή της ΕΕ στα φαινόμενα χαλάρωσης από το Σύμφωνο Σταθερότητας θα διαρκέσει δύο ή τρία χρόνια, για να κατανείμει στη συνέχεια στην επόμενη διετία ή τριετία την πολιτική την οποία θα πρέπει να ακολουθήσει για να καλύψει το χαμένο έδαφος στην προσπάθεια εξυγίανσης της οικονομίας.

απο in.gr

Επίθεση αυτοκτονίας στην Καμπούλ με με δύο Αμερικανούς στρατιώτες νεκρούς



Καμπούλ

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους δύο Αμερικανοί στρατιώτες, και δώδεκα τραυματίσθηκαν το πρωί του Σαββάτου σε επίθεση αυτοκτονίας μπροστά από την πρεσβεία της Γερμανίας στο κέντρο της Καμπούλ. Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβαν οι Ταλιμπάν.
Κοντά στον τόπο της επίθεσης βρίσκονται ένα κτίριο του ΟΗΕ και μια βάση του αμερικανικού στρατού.
«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερις Αμερικανοί στρατιώτες τραυματίσθηκαν ελαφρά» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος του αμερικανικού στρατού.
Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβαν οι Ταλιμπάν με τηλεφώνημα εκπροσώπου τους στο Γαλλικό Πρακτορείο.απο in.gr

ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΝΤΟΠΑΣ




Δύο φάρμακα τα οποία ενεργοποιούν γενετικούς διακόπτες, «ξεγελώντας» έτσι τον οργανισμό ώστε να πιστεύει ότι έχει ασκηθεί, είναι τα πρώτα που προστίθενται στη λίστα απαγορευμένων ουσιών της Παγκόσμιας Υπηρεσίας Αντιντόπινγκ (World ΑntiDoping Αgency, WΑDΑ) εξαιτίας της σύνδεσής τους με το γονιδιακό ντόπινγκ. Είναι η πρώτη φορά που η WΑDΑ ανοίγει «πόλεμο» με το γονιδιακό ή γενετικό ντόπινγκ το οποίο βασίζεται σε μη θεραπευτική χρήση γονιδίων, γενετικών στοιχείων ή κυττάρων που έχουν την ικανότητα να βελτιώνουν την αθλητική απόδοση. Τα φάρμακα αυτά, η επίδραση των οποίων αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στον δικτυακό τόπο του επιστημονικού εντύπου «Cell» στις 31 του περασμένου Ιουλίου, προστέθηκαν στην εννεασέλιδη λίστα απαγορευμένων ουσιών που εξέδωσε η WΑDΑ σε μια νέα κατηγορία που αφορά το γονιδιακό ντόπινγκ. Πρόκειται για μια κατηγορία στην οποία αναμένεται να προστεθούν πολλοί ακόμη παράγοντες μέσα στα επόμενα πέντε-δέκα χρόνια, όπως ανέφερε ο δρ Γκάρι Γουάντλερ, επικεφαλής της Επιτροπής για τη Λίστα Απαγορευμένων Ουσιών της Υπηρεσίας. Σύμφωνα με τον Γουάντλερ, επιτήδειοι είναι σίγουρο ότι θα εκμεταλλευθούν την πρόοδο της ιατρικής επιστήμης στον τομέα της γονιδιακής θεραπείας ασθενειών προκειμένου να αυξήσουν την απόδοση αθλητών.Το ένα από τα φάρμακα είναι μια συνθετική πρωτεΐνη που ονομάζεται Αicar και η οποία όταν χορηγήθηκε σε ποντίκια βελτίωσε την αντοχή κατά 44% έπειτα από τέσσερις εβδομάδες, χωρίς καν τα ζώα να... ιδρώσουν. Το δεύτερο είναι ένα πειραματικό φάρμακο της φαρμακευτικής εταιρείας GlaxoSmithΚline με την κωδική ονομασία GW1516, το οποίο και πάλι σε ποντίκια έδειξε ότι μπορεί να παρέμβει στους σκελετικούς μυς και να αυξήσει την αντοχή κατά 75%, όταν παράλληλα τα ζώα έτρεχαν σε διάδρομο.Η νέα ανανεωμένη λίστα της WΑDΑ για το 2009 περιλαμβάνει περί τα 70 αναβολικά στεροειδή, περί τα 60 διεγερτικά, ορμόνες, διουρητικά και άλλους καλυπτικούς παράγοντες, μεθόδους ντοπαρίσματος του αίματος και ορισμένα ισχυρά ναρκωτικά παυσίπονα.
Αναρτήθηκε από kafeneio

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΔΩ
http://kafeneio-gr.blogspot.com/2009/01/blog-post_4920.html

ΝΕΚΡΟΣ 55ΧΡΟΝΟΣ

ΣΟΚ - ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ένα αυτοκίνητο μπλε BMW σταμάτησε με πρόσχημα να βάλει βενζίνη αλλα με στην πραγματικότητα οι επιβαίνοντες είχαν σκοπό να ληστέψουν το πρατήριο. Ο 55χρονος υπάλληλος του βενζινάδικου φαίνεται να αντιστάθηκε και έτσι έπεσε νεκρός απο τους ληστές. Έγινε καταδίωξη απο την αστυνομία αλλά τους έχασαν. Γινόμαστε Μεξικοοοοοο

Με ανοιχτή επιστολή προς τις κόρες του ο Μπαράκ Ομπάμα εξηγεί γιατί ήθελε να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ


Νέα Υόρκη- Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, έγραψε μια μεγάλη, ανοιχτή επιστολή, που απευθύνεται στις δυο κόρες του και δημοσιεύτηκε σε ένα λαϊκό περιοδικό, με την οποία εξηγεί ότι ήθελε να γίνει πρόεδρος για τις ίδιες «και για όλα τα παιδιά της χώρας». «Ήρθατε στη ζωή μου με όλη την περιέργεια, την κατεργαριά και τα χαμόγελα που πάντα γεμίζουν την καρδιά μου» γράφει ο 47χρονος Ομπάμα στις δύο κόρες του, τη 10χρονη Μαλία και την 7χρονη Σάσα στην επιστολή που δημοσιεύεται στο περιοδικό Parade. «Κατάλαβα ότι η δική μου ζωή δεν θα μετρούσε ιδιαίτερα αν δεν ήμουν σε θέση να διασφαλίζω ότι θα είχατε κάθε ευκαιρία για να ευτυχήσετε (...) Για αυτό, κορίτσια, ήμουν υποψήφιος για πρόεδρος» γράφει, προσθέτοντας ότι θέλει «κάθε παιδί να έχει τις ίδιες ευκαιρίες για να μάθει, να ονειρευτεί και να πετύχει» όπως οι κόρες του. Στην επιστολή του, που την υπογράφει «Ο μπαμπάς», εξηγεί ακόμη στα δύο κορίτσια την αναγκαιότητα του πολέμου. «Μερικές φορές πρέπει να στέλνουμε τους νέους και τις νέες μας στον πόλεμο και σε άλλες αποστολές για να προστατεύσουμε τη χώρα μας. Όταν το κάνουμε όμως, θέλω να είμαι σίγουρος ότι αυτό γίνεται για το σωστό λόγο και ότι θα προσπαθούμε να επιλύσουμε τις διαφορές μας ειρηνικά», σημειώνει. Όσο για τις ίδιες, τους τονίζει ότι «έχουν την υποχρέωση να δώσουν κάτι στη χώρα αυτή που έδωσε τόσα πολλά στην οικογένειά τους».απο Greek Insight

To γελοιο ομορφαινει την ζωη


ο κλειδαρας της εποχης του
kazani.gr