Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΄΄ΚΟΒΟΥΝ΄΄ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Η ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ-ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ


ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ 100.000.000ΠΤΗΣΕΩΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ 6 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ.

..ΕΝΩ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΒΑΤΩΝ 7.015.630.000 ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ 547 ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΠΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ 1 ΣΤΑ 10.408.000 ΠΕΡΙΠΟΥ.

Kατεπείγουσα προκαταρκτική για τους στημένους αγώνες


Nέα επεισόδια με «οσμή» δικαστικού θρίλερ προστίθενται στο σίριαλ των στημένων αγώνων που απασχολεί εδώ και περίπου ένα μήνα την Eυρώπη και στο οποίο, όπως αποκαλύπτεται, πρωταγωνιστικό ρόλο διαδραμάτιζαν Eλληνες ποδοσφαιρικοί παράγοντες!
Xθες, ο προϊστάμενος της Eισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Iωαννίδης διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν οι καταγγελίες για προκαθορισμένα αποτελέσματα ποδοσφαιρικών αγώνων, καθώς και να εξακριβωθεί η ταυτότητα όλων όσων φέρονται να εμπλέκονται στο διεθνές κύκλωμα και διαμένουν στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, ζητάει να διακριβωθεί τυχόν τέλεση αξιόποινων πράξεων και η ταυτότητα των υπαιτίων με βάση τα δημοσιεύματα των εφημερίδων «Eθνος», «Mακεδονία», «Aγγελιοφόρος» και «Σπορ του Bορρά» ενώ ζητάει να εξεταστεί από την Aσφάλεια η κασέτα της εκπομπής «Δίκη» του Kυριάκου Θωμαΐδη που προβλήθηκε την περασμένη Δευτέρα.
Στη διάρκεια της εκπομπής, ο Kώστας Σ., ο «Eλληνας σύνδεσμος» σύμφωνα με τις καταθέσεις του 26χρονου διαιτητή Pόμπερτ Xόιτσερ, παραδέχτηκε ότι στο κύκλωμα συμμετείχαν ακόμα ένας πρώην μάνατζερ, ένας πρώην μεγάλος παράγοντας της διαιτησίας, αδελφός παλιού διεθνούς παίκτη και νυν προπονητή, άλλος ένας πρώην διαιτητής, μεγαλοπαράγοντας ομάδας της Θεσσαλονίκης και ένας βοηθός προπονητή - πρώην διεθνής παίκτης.
Σύμφωνα μάλιστα με νέες αποκαλύψεις, στο αποκαλούμενο «Bαλκανικό κέντρο» (τελούσε φυσικά υπό τις οδηγίες των «εγκεφάλων» της υπόθεσης, αδελφών Σάπινα) συμμετείχε επίσης ένας πρώην τερματοφύλακας ομάδας της A΄ Eθνικής, αλλά και ένας εν ενεργεία διαιτητής.
Oπως προέκυψε στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ο πρόεδρος της EΠO προτίθεται να επισκεφθεί την Παρασκευή τον προϊστάμενο της Eισαγγελίας Πρωτοδικών Aθηνών Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τον αθλητικό εισαγγελέα Aθηνών Σπύρο Mουζακίτη, προκειμένου να «ενεργοποιηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και να συνδράμει στην πάγκοινη επιθυμία αποκάλυψης της αλήθειας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της Oμοσπονδίας. H επίσκεψη του προέδου της ΕΠΟ γίνεται ύστερα από την άρνηση της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να επιτρέψει στην αντίστοιχη ελληνική την πρόσβαση στα στοιχεία που έχουν ήδη προκύψει από την έρευνα για τα προσυνεννοημένα αποτελέσματα με το αιτιολογικό ότι θεωρούνται απόρρητα.
Στην απαντητική της επιστολή η Π.O. Γερμανίας διευκρίνισε ωστόσο ότι αυτό μπορεί να συμβεί με τη συμβολή εξουσιοδοτημένων νομικών, όπως είναι εν προκειμένω οι δύο Eλληνες εισαγγελείς. Σημειώνεται ότι οι κ. Παπαγγελόπουλος και Mουζακίτης έχουν εδώ και αρκετές ημέρες στη διάθεσή τους το προανακριτικό υλικό που έχει συγκεντρώσει ο αρμόδιος εισαγγελέας Bερολίνου, Mίκαελ Γκρούνβαλτ.

ΣΧΟΛΙΟ "ΔΙΚΗΣ": Ο τίτλος και το κείμενο που διαβάσατε ανήκουν στην "Καθημερινή".Πότε δημοσιεύτηκαν; Στις 24-02-05!
Ναι,καλά διαβάσατε: to 2005.
Μπήκαμε στο 2010 και ακόμα να μάθουμε τι απέγινε η κατεπείγουσα προκαταρκτική...
Στην Ελλάδα ποτέ δεν αλλάζει τίποτε και η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα.

dikisports.blogspot.com

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ..

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ:Έκρυβε 6 λαθρομετανάστες στο φορτηγό του


Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, εντός λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, έξι (06) αλλοδαποί άνδρες, στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων, οι οποίοι βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένοι εντός του φορτίου φορτηγού οχήματος, το οποίο θα ταξίδευε για εξωτερικό, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας.

Έδινε 5 ευρώ σε μικρά αγόρια για να τα αποπλανήσει



Πέντε ευρώ φέρεται να έδινε σε δύο αγόρια, ηλικίας οκτώ και εννιά χρόνων, ένας 39χρονος από την Πάτρα, για να τα οδηγήσει σε ερημική περιοχή με σκοπό να προβεί σε ασελγείς πράξεις, όπως κατήγγειλαν τα ίδια τα παιδιά...



Ο 39χρονος, που αρνείται τις κατηγορίες, οδηγήθηκε την Κυριακή στον εισαγγελέα, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση στις ανακριτικές Αρχές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα παιδιά, στις χωριστές καταθέσεις που έδωσαν, αναφέρθηκαν με... λεπτομέρειες στο καταγγελλόμενο συμβάν, πράγμα που ωθεί τις Αρχές στην εκτίμηση ότι τα λεγόμενα των δύο ανηλίκων έχουν βάση.

Για τον ίδιο λόγο, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση και εξέταση DNA στα ρούχα των παιδιών, ώστε να περιληφθούν τα αποτελέσματά τους στην αξιολόγηση της υπόθεσης.

Την καταγγελία έκαναν οι γονείς των παιδιών, αρχικά στο 4ο Αστυνομικό Τμήμα, και εν συνεχεία στην Ασφάλεια Πατρών. Από την Αστυνομία διερευνάται αν είχε επαναληφθεί ασέλγεια εις βάρος των δύο ανήλικων και κατά το παρελθόν, όπως υποστηρίζεται από τις οικογένειές τους.
Εφημερίδα Πελοπόννησος

ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΘΕΩΡΕΙ Η ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΛ ΣΕΜΠΑΜΠ,ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΟΠΟΙΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ...ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΓΙΩΡΓΟ?????



Η σομαλική ισλαμική παράταξη Αλ Σεμπάμπ χαιρέτισε το Σάββατο την απόπειρα δολοφονίας του Δανού σκιτσογράφου Κουρτ Βέστεργκορντ από ένα νεαρό Σομαλό, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο εκπρόσωπός της στο Μογκαντίσου.

"Καλούμε όλους τους μουσουλμάνους να στοχεύσουν ανθρώπους όπως αυτός ο διαβολικός Δανός ή άλλους όπως ο Σαλμάν Ρούσντι που προσέβαλαν τη θρησκεία μας και τον προφήτη", τόνισε χαιρετίζοντας την ενέργεια αυτή ο Σεΐχ Αλί Μουχάμαντ Ράτζε.



"Ορισμένοι θα πουν ότι ο νεαρός συνδεόταν με τους Σεμπάμπ ή με άλλες ισλαμικές οργανώσεις. Όμως εγώ σας λεω ότι το επεισόδιο αυτό δεν μπορεί να συνδεθεί μόνο με τους Σεμπάμπ ή με κάποια άλλη οργάνωση. Είναι καθήκον όλων των μουσουλμάνων να προασπίζονται την πίστη τους και τον προφήτη".


Ο 28χρονος σομαλος οπλισμενος με αιχμηρα αντικειμενα εισεβαλλε χθες στο σπιτι του δανου,ο οποιος εχει προχωρησει στην κατασκευη panic room ,το οποιο και τον εσωσε...

Και ομως...σε τετοια αθλια υποκειμενα ο γιωργακης θα προσπαθησει να δωσει ιθαγενεια...Ωστε να παρει μερικους ψηφους..
Δεν σκεφτεται οτι σε 15-20 χρονια οι εκπροσωποι τους στην βουλη θα απαιτουν τον θανατο οσων πανε κοντρα στον αλλαχ και στον μωαμεθ..Γιατι ετσι οριζει η κουλτουρα τους και το υψηλο επιπεδο πολιτισμου που εχουν...


ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟΙ..




ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ "PANIC ROOM" ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΓΙΩΡΓΟ!!!!!!!!!!!

Μετά το κράξιμο έσβησαν τις βλακείες περί "Υπηκοότητας και υπακοής" από το opengov.gr


Χθες έγραψα μια ανάρτηση για τις βλακείες και τα κόμπλεξ του ΠΑΣΟΚ ότι η λέξη «υπηκοότητα» είναι «προσιδιάζουσα σε περισσότερο αυταρχικά πολιτεύματα που αξιώνουν από τον λαό υπακοή». Σχεδόν αυτούσια την έβαλα και σαν σχόλιο στο opengov.gr.

Φυσικά και δεν δημοσίευσαν το σχόλιο το οποίο δεν περιείχε κάτι το μεμπτό...

Αντ' αυτού άλλαξαν τη σελίδα!!!

ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ!!!


Ενώ χθες είχαν δεξιά, δύο λινκ, «Διευκρινήσεις για την έκφραση Υπηκοότητα» (ή κάπως έτσι) και «Πρόγραμμα ΠΑΣΟΚ»... σήμερα έχουν μόνο ένα λινκ: «Διευκρινίσεις για τη διαβούλευση με τους πολίτες»

Στις σημερινές διευκρινήσεις έχουν κόψει την ηλίθια φράση:

"η χρήση της έκφρασης «ιθαγένεια» στο πλαίσιο της σχολιαζόμενης νομοθετικής πρωτοβουλίας συμπίπτει ως προς το νόημά της απολύτως με αυτό της προσιδιάζουσας σε περισσότερο αυταρχικά πολιτεύματα που αξιώνουν από τον λαό υπακοή- έκφρασης «υπηκοότητα»"

Φυσικά σήμερα η σελίδα που χθες έγραφε αυτές τις βλακείες είναι λευκή μιας και τα έσβησαν όλα αλλά δεν έσβησαν τη σελίδα. Δείτε την εδώ και αν τη διαγράψουν έχουμε και φώτο.

ΤΟΣΟ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ...

ΥΓ. Για τους δύσπιστους δεν πήρα δυστυχώς φωτογραφία της σελίδας πριν και η μόνη απόδειξη του ότι το έγραφαν είναι ότι η ίδια ακριβώς έκφραση εμφανίζεται στο cache μιας άλλης σελίδας στην αναζήτηση στο google:


ΥΓ. το σχόλιο θα το ξαναβάλω και αυτή τη φορά θα πάρω και φώτο για να δούμε αν θα το ξανακόψουν...

Ανάσα ρευστότητας για χιλιάδες επιχειρήσεις



Απελευθέρωση από τα... δεσμά του "Τειρεσία" και ρευστότητα ύψους τριών δισεκατομμυρίων ευρώ στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, προκειμένου να ξεπεράσουν....

τις αντιξοότητες της κρίσης, επιδιώκει να φέρει με νόμο το υπουργείο Οικονομίας. Την ίδια ώρα, προκηρύσσεται και ο δεύτερος κύκλος των επιδοτήσεων μέσω ΠΕΠ για ΜμΕ με προϋπολογισμό 500 εκ. ευρώ και έμφαση στη δημιουργία θέσεων απασχόλησης.

Αναλυτικότερα και όσον αφορά στις ρυθμίσεις του Τειρεσία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό, ρυθμίζονται τα ληξιπρόθεσμα επιχειρηματικά χρέη της τελευταίας διετίας, αλλά και οι ενήμερες οφειλές των έμπορων που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους προς τις τράπεζες.

http://www.kirikas.net/news/

ΠΩΣ ΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΛΕΕΙ ΑΝΤΙΟ!!!

Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ Lucian Craita ΖΟΥΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ...ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ..



8 στους 10 λένε όχι στην χορήγηση ιθαγένειας



ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ "ΣΤΗΜΕΝΑ" ΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ...--ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ--



"Διαβάστε να δείτε τι παίζει.... έχω μείνει άφωνος..."
Η Λιάνα Κανέλλη παρέδωσε στον πρόεδρο της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας της Βουλής κ. Αναστάσιο Καραμάριο
μια λίστα 1.200 ατόμων, οι οποίοι έχουν κερδίσει υπέρογκα ποσά στο "ΣΤΟΙΧΗΜΑ".
Στον κατάλογο, σύμφωνα πάντα με τη Λιάνα Κανέλλη, φέρονται να βρίσκονται πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου και μάλιστα,
η γνωστή δημοσιογράφος έκανε ειδική αναφορά στον επικεφαλής της Θύρας 7. Ο επικεφαλής της Θύρας 7 φέρεται ότι έχει κερδίσει
5,7 εκ. ευρώ, ενώ επίσης στη λίστα περιλαμβάνονται παράγοντες του ποδοσφαίρου, διαιτητές, προπονητές, ποδοσφαιριστές,
επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και άνθρωποι της νύχτας.

Στον κατάλογο, μάλιστα,
δεν εμφανίζονται μόνο τα συγκεκριμένα πρόσωπα,

αλλά και τα μέλη των οικογενειών τους. Τα 1.200 αυτά άτομα κέρδισαν συνολικά 186 δισεκατομμύρια δραχμές στο διάστημα αυτών
των ετών, ενώ όπως έκανε γνωστό η κ.Κανέλλη, υπήρξε παίκτης που αποκόμισε οικονομικά οφέλη της τάξης των 900 εκατομμυρίων
δραχμών, μέσα σε έναν μόλις χρόνο.

Όλα τα άτομα που περιλαμβάνονται στην λίστα, φαίνεται να έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με το ποδόσφαιρο. ....
Η λίστα των 1.200 ονομάτων περιλαμβάνεται σε πόρισμα της Υπηρεσίας Ειδικών Ερευνών, η οποία κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης
κατέγραψε όλους τους τυχερούς, που έχουν κερδίσει περισσότερα από 100.000 ευρώ, όπως και εκείνους που κέρδιζαν μικρότερα ποσά αλλά
για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο κατάλογος είχε καταρτιστεί με ευθύνη της επικεφαλής της υπηρεσίας εισαγγελέως Πρωτοδικών κ. Μαλούχου.
Αυτό δεν σημαίνει ότι

και τα 1.200 άτομα έχουν ποινική ευθύνη
ή αναμειγνύονται σε παράνομες ενέργειες.


Όσον αφορά την έρευνα για την υπόθεση, αυτή έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2004 και σε ό,τι αφορά ποδοσφαιριστές, διαιτητές
και παράγοντες του ποδοσφαίρου, οι αρχές κοιτούν και την περίπτωση των στημένων αγώνων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που
έχουν διαρρεύσει, οι εισαγγελείς που έχουν αναλάβει την υπόθεση, έχουν ζητήσει το πόθεν έσχες των εμπλεκόμενων προσώπων,
καθώς και την άρση του τραπεζικού απορρήτου. ....

Θέμα των ημερών, ο Κατάλογος νικητών του «Πάμε Στοίχημα» που παρέδωσε στη Βουλή η Βουλευτής Λιάνα Κανέλλη. Συμφωνα με
όσα υποστήριξε η Βουλευτής, οι άνθρωποι αυτοί κέρδισαν από το 2002 έως το 2005 το ιλιγγιώδες ποσό των 186 δισεκατομμυρίων
δραχμών από το «Πάμε Στοίχημα», χάρη σε παρεμβάσεις στο λογισμικό του ΟΠΑΠ, το οποίο ανήκει στην Ιντραλότ του Σ. Κόκκαλη,
μετά τη διεξαγωγή των αγώνων (σσ: Αλλά και το ψηφιακό πεδίο στο οποίο στηρίζει την τεχνολογία του ο ΟΤΕ, αγοράστηκε και
εγκαταστάθηκε από εταιρείες συμφερόντων του ιδίου ατόμου.

Ενδεχομένως να εκκρεμούν ακόμη καταγγελίες που αφορούσαν σκανδαλώδεις «απ' ευθείας» αναθέσεις των εργασιών αυτών από τις
τότε διοικήσεις του ΟΤΕ προς την Ιντρακόμ. Θα το ερευνήσουμε και θα επανέλθουμε). ... (σσ: Να ληφθεί υπ' όψιν ότι και οι μηχανές των
πρακτορείων έχουν -συμπτωματικά - αγοραστεί από εταιρεία συμφερόντων του ιδίου ατόμου..
Μάλιστα, λίγο καιρό μετά την προμήθεια των χιλιάδων αυτών μηχανών, ο ΟΠΑΠ αποφάσισε να τις αντικαταστήσει λόγω ...
ακαταλληλότητας.
Τις ξανά-αγόρασε από τον ίδιο επιχειρηματία. Οι παλαιές σαπίζουν σε αποθήκες κάπου στην Παλλήνη. Οι αποθήκες αυτές ενοικιάζονται
από τον ΟΠΑΠ έναντι αδράς αμοιβής.
Πληροφορίες που θέλουν τις αποθήκες αυτές να ανήκουν στον Σ. Κόκκαλη δεν έχουν διασταυρωθεί και κρίνονται μη ασφαλείς) ...
Όλα τα άτομα που περιλαμβάνονται στην λίστα, φαίνεται να έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με το ποδόσφαιρο. Σε ό,τι αφορά την
κ. Σταματίνα Μαρμαρά, σύζυγο του στενού συνεργάτη του Σωκράτη Κόκκαλη, Γιώργου Σαλονίκη, που βρέθηκε στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ
για ξέπλυμα χρήματος, προκύπτει ότι τον Οκτώβριο έλαβε από τον ΟΠΑΠ δυο νέες βεβαιώσεις για κέρδη 700.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η κ.Μαρμαρά μέσα σε μία διετία εξασφάλισε κέρδη 11 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς να ελεγχθεί το πόθεν έσχες, αλλά
και η σύνδεση του συζύγου της με την Ιντραλότ και τα αθλητικά δρώμενα. .... Ιστορικό λάθος!(SportDay/ Αντώνης Πανούτσος)

..Εδώ και πέντε μέρες η συζήτηση στα δημοσιογραφικά γραφεία ήταν «Υπάρχει ένα Φίτσος, ένας ήρωας να δημοσιεύσει πρώτος τη λίστα
της Κανέλλη για να ξεκινήσει η συζήτηση στα σοβαρά;». Η λίστα ή αποσπάσματά της ήταν από καιρό γνωστά. Από τον περασμένο
Νοέμβριο, όταν η Αριστέα Μπουγάτσου είχε αποκαλύψει στο Σκάι ότι η Σταματίνα Σαμαρά, σύζυγος του Γιώργου Σαλονίκη,
εμφανιζόταν να έχει κερδίσει 4,7 εκατ. ευρώ. ...

Οσο για τον «Ηλία Σπάθα», που στη λίστα έχει κερδίσει 141 χιλ. ευρώ, δεν είναι ο πρώην θρυλικός πρόεδρος των διαιτητών Πειραιά
Γιάννης Σπάθας. Ο Γιάννης όμως έχει έναν γιο που είναι διαιτητής και ονομάζεται Ηλίας. Μπορεί λοιπόν να μην είναι το «Γουρούνι»,
αλλά το «Γουρουνάκι». Αλλά εδώ είναι εύκολο να βγει άκρη. Εχουν τα δελτία λεκέδες από σάλτσα ψητού;
Αν ναι, ο Γιάννης είναι ένοχος. ...."

http://aigio.org/2009/12/blog-post_8015.html

ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ;;;;
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΟΜΒΑ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ...
πηγη

Που πάνε τα λεφτά απο τους φόρους; Η επιλογή είναι περισσότερο ιδεολογική παρά πολιτική!


Του Στάθη Σαραφόπουλου

Κυρίαρχο θέμα των ημερών είναι η Φορολογική πολιτική της κυβέρνησης μας, δηλαδή ποιοί, πότε και πόσους φόρους θα πληρώσουν, είτε ανάλογα με τα εισοδήματα τους, είτε ανάλογα με τις συναλλαγές που θα πραγματοποιήσουν. Δεν εξετάζουμε σήμερα, αν η πολιτική που θα εφαρμοσθεί είναι δίκαιη ή όχι..
Από την Φορολογία των πολιτών και των επιχειρήσεων, το ελληνικό Δημόσιο συγκεντρώνει πάρα πολλά έσοδα τα οποία όμως δεν αξιοποιούνται όπως θα έπρεπε! Με άλλα λόγια, όλοι γνωρίζουμε, ότι τα χρήματα αυτά... καταλήγουν στον πίθο των Δαναϊδων, όταν δεν καταλήγουν σε τσέπες.
Αν τα έσοδα αυτά τα είχε μια άλλη χώρα με τους ίδιους πολίτες θα μπορούσε να κάνει θαύματα! Όντως είχε δίκιο ο κ. Παπανδρέου που μας έλεγε: "λεφτά υπάρχουν!"

Το πρόβλημα της χώρας μας είναι το σύστημα που εφαρμόζεται και το οποίο αποτελείται από επι μέρους συστήματα, δηλ:
Το σύστημα Υγείας χρηματοδοτείται επαρκώς, αλλά αγοράζει υλικά σε δεκαπλάσιες τιμές!
Το σύστημα Παιδείας απολαμβάνει επαρκείς πόρους οι οποίοι χάνονται στην "παραπαιδεία" και σε μια στρατιά εκπαιδευτικών οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να μην ασχολούνται με την εκπαίδευση!
Το σύστημα Διοίκησης είναι καλοπληρωμένο! Σήμερα ο Δημόσιος Υπάλληλος έχει τον διπλάσιο μισθό του εργαζόμενου στον Ιδιωτικού τομέα, πράγμα που δεν υπάρχει σε καμία άλλη χώρα του πλανήτη! Γι' αυτό είναι και επίζηλο, αλλά έγινε πρυτανείο που σιτίζει αργόσχολους και εργαστήριο συναλλαγής και εύκολου πλουτισμού!
Το Ασφαλιστικό σύστημα έχει πόρους τους οποίους όμως διαθέτει στο να συνταξιοδοτεί πολίτες 40 - 50 ετών!
Το σύστημα Υποδομών απορροφά πακτωλούς χρημάτων, αλλά παράγει μίζες και υπερκέρδη για κάθε δημόσιο έργο που αναλαμβάνει. Το κόστος των έργων του δημοσίου κοστίζει τρείς φορές περισσότερο απ'ότι αν ήταν ιδιωτικό!
Το σύστημα Συλλογής των φόρων μετατρέπει τον φοροσυλλέκτη σε φοροσυνένοχο με το αζημίωτο!
Και το πολιτικό σύστημα κατασκευάζει πολιτικούς που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η "πολιτική τους επιβίωση", συγκροτώντας ιδιωτικούς στρατούς που διατηρεί στα κόμματα η Διαπλοκή!
Άρα αν η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου επαναφέρει τη ροή του δημοσίου χρήματος στην φυσική του κοίτη, δεν θα λύσει μόνο το δημοσιονομικό. Θα αλλάξει δραστικά το προφίλ της χώρας και την λειτουργία της κοινωνίας!
Δηλαδή η καταπολέμηση της διαφθοράς και της σπατάλης είναι η λύση.
Ακούγεται ουτοπικό και ανεφάρμοστο. Εύκολα να το λες δύσκολα να το κάνεις.
Η μάλλον μόνο μακροπρόθεσμα μπορείς να ελπίζεις ότι θα το πετύχεις!
Αλλά όπως έλεγε και ο Κέυνς "Μακροπρόθεσμα θα είμαστε όλοι νεκροί".
Η επιλογή είναι περισσότερο ιδεολογική παρά πολιτική!

Αισχος!!!! Για λίγα κλικς βαλαν το νεκρό Κακαουνακη στο Ιντερνετ


| ]

ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά!!! Αυτος ο Λαικισμός δε θα περασει ΚΑΙ στο διαδικτυο!!! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ... Ο Κακαουνακης Νεκρος στο ΦΕΡΕΤΡΟ και τον εχουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με το λογοτυπο μας ακριβώς πανω στο κεφάλι!!!!!!!!
Αυτες ειναι οι Νεες Ιδεες; ΕΛΕΟΣ!!!!
Καταλάβατε τι έγινε; Τα Blogs γραφαν για τα ροζ Videos και ο Μακης τα βγαλε στο site...
Και τωρα....

Ο Ευαγγελάτος έχει "ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ" φωτογραφια με το νεκρό συναδελφό του!!!!γιατι το λογότυπο μπήκε πάνω στη σωρό του Κακαουνάκη

ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ

ΠΗΓΗ

Ο "ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΝΟΥ ΗΤΑΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ!!!



Πριν λίγο στον Αντένα ο Χιλιανός που λύσσαξαν να γράφουν και να λένε τα ΜΜΕ καθώς και το astynomia.gr ότι τον βασάνισαν, ΔΗΛΩΣΕ ότι οι ειδικοί φρουροί του έδωσαν....χαστούκια στο μάγουλο. Ήθελε να κάνει κάποιο τηλεφώνημα και έκανε νοήματα, οι αστυνομικοί νόμισαν ότι τους κάνει άσχημες χειρονομίες και του έριξαν κανά δυο χαστούκια.

Αυτά ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ο Χιλιανός ο οποίος ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ μετά από ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΛΑΜΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ!!!!

Αυτό που ζούμε στην Ελλάδα της ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ είναι κάτι το ασύλληπτο... κάτι το ανεπανάληπτο!!!!

Δεν τους έκατσε η σούπα με τους Χιλιανούς, μία νέα επιχείρηση "κοράνι" πήρε πρόωρο τέλος... και άντε τώρα να ψάξεις και να ΣΤΗΣΕΙΣ νέα προβοκάτσια μπας και περάσεις το νομοσχέδιο που θα κάνει Έλληνες τους μαχαιροβγάλτες, τους ναρκέμπορους, τους δολοφόνους, τους ληστές, τους βιαστές και τους νταβατζήδες.

Σκούρα τα πράγματα Γιωργάκη... Άνθραξ ο "χρυσός"... και που να εφεύρεις άλλον... Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη...τρεις και τη κακή του μέρα λέει ο σοφός λαός!

ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΝ ΣΤΑ ΤΣΙΡΚΟ



Baby Elephant Trainings in Circus (24 pics)

Baby Elephant Trainings in Circus (24 pics)

Baby Elephant Trainings in Circus (24 pics)



Baby Elephant Trainings in Circus (24 pics)

Baby Elephant Trainings in Circus (24 pics)

Baby Elephant Trainings in Circus (24 pics)

Baby Elephant Trainings in Circus (24 pics)

Baby Elephant Trainings in Circus (24 pics)

Baby Elephant Trainings in Circus (24 pics)



Baby Elephant Trainings in Circus (24 pics)

Baby Elephant Trainings in Circus (24 pics)

Baby Elephant Trainings in Circus (24 pics)

Baby Elephant Trainings in Circus (24 pics)

Baby Elephant Trainings in Circus (24 pics)

Baby Elephant Trainings in Circus (24 pics)



Baby Elephant Trainings in Circus (24 pics)





Baby Elephant Trainings in Circus (24 pics)







Τα κυριακάτικα πρωτοσέλιδα 03/01/10 σε video από το ενημέρωση