Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΔΟΝΤΟΓΙΑΤΡΟ

Σε ενα πλοιο..

--------------------------------------------------------------------------------

Σε ενα πλοιο που ταξιδευει φωναζει ξαφνικα ενας ναυτης:
<<Καπετανιε,ερχονται πειρατες καταπανω μας!>>
Ο καπετανιος διαταζει:<<Το κοκκινο πουκαμισο γρηγορα!>>
Ο ναυτης απορει:<<Γιατι καπετανιε,τι το θες?>>
<<Αν πληγωθω δε θελω να φαινεται το αιμα,ετσι ωστε να μη φοβηθουν οι αντρες μου.>>
Σε ενα αλλο ταξιδι ο ναυτης φωναζει:
<<Καπετανιε,ειμαστε περικυκλωμενοι απο δεκα πειρατικα!
Να φερω το κοκκινο πουκαμισο?>>
<<Ποιο πουκαμισο..........Το καφε παντελονι μου,γρηγορα!!!>>

Κι άλλο θαύμα α λα Ρεπούση σε βιβλίο του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου!



Τα... θαύματα σε βιβλία του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου δεν έχουν τελειωμό. Μετά το... θαύμα με το περιλάλητο βιβλίο της κυρίας Ρεπούση, η οποία ανακάλυψε ότι για την καταστροφή της Σμύρνης έφταιγε ο... συνωστισμός, άλλο θαύμα στο βιβλίο της Βʼ Λυκείου «Εισαγωγή στο Δίκαιο και στους πολιτικούς θεσμούς» εντόπισε ο καθηγητής του Πολυτεχνείου κ. Κλεάνθης Α. Νικολαΐδης:

Το κοινωνικό κράτος αμφισβητεί το κράτος Δικαίου!

Γράφει σε σημείωμά του ο κ. Νικολαΐδης όχι γενικόλογες απόψεις, αλλά προσεκτικές διαπιστώσεις. Συγκεκριμένα:

«Επί του θέματος των βιβλίων ο καθένας μας έχει την εμπειρία του. Το ίδιο και το παιδί μου το οποίο τελείωσε φέτος τη Βʼ Λυκείου. Μεταξύ των βιβλίων που ήταν υποχρεωμένο να μελετά (και εν πολλοίς να αποστηθίζει), για το αντίστοιχο μάθημα, ήταν ένα με τίτλο “Εισαγωγή στο Δίκαιο και στους πολιτικούς θεσμούς”. Έχει τέσσερις συγγραφείς, ενώ άλλοι αναγράφονται ως υπεύθυνοι επιμελείας, εποπτείας και κρίσης. Υποθέτω ότι όλοι έχουν αμειφθεί για τη δουλειά που έκαναν υπέρ της καλής εκπαίδευσης των νέων.

Η εκπαιδευτική χρησιμότητα σχολικών βιβλίων που διαπραγματεύονται τέτοια θέματα απαιτεί λογική και λιτή διατύπωση των εννοιών σε καλή ελληνική γλώσσα και αντικειμενική παρουσίαση και εξήγηση των υπαρχόντων θεσμών και λειτουργιών χωρίς δόσεις απόψεων ή επιθυμιών του συγγραφέα. Ίσως γι' αυτόν τον λόγο μου έκαναν εντύπωση διάφορα τμήματα του ως άνω βιβλίου. Π.χ. το υποκεφάλαιο “Η αρχή του κράτους Δικαίου στο Σύνταγμα του 1975/86” τελειώνει με το απόσπασμα (σελ. 69): “Έτσι, η αρχή του κοινωνικού κράτους έρχεται να αμφισβητήσει το κράτος Δικαίου, γιατί επιδίωξή του είναι η αξίωση για ανακατατάξεις στην οικονομική και κοινωνική τάξη.

Έτσι, η αρχή του κοινωνικού κράτους αποτελεί αμφισβήτηση του αστικού κράτους και εγγυάται τις προϋποθέσεις για τον εκσυγχρονισμό του. Συνεπώς, το κοινωνικό κράτος αμφισβητεί ουσιαστικά το αστικό κράτος και η αμφισβήτηση αυτή θέτει εν δυνάμει την ανάγκη του εκσυγχρονισμού του. Με άλλα λόγια, το κοινωνικό κράτος αποκαλύπτει στους ανθρώπους την ανεπάρκεια του αστικού κράτους και κάνει επιτακτική την ανάγκη του εκσυγχρονισμού του”.

Το παιδί μου πήρε είκοσι στο μάθημα. Όμως, ακόμη μειδιά και απορεί με κείμενα σχολικών βιβλίων όπως το ανωτέρω, ενώ εγώ θλίβομαι γνωρίζοντας τι το περιμένει στο Ελλαδικό Πανεπιστήμιο στο οποίο προσδοκά να φοιτήσει...».

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Το facebook χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες σας για διαφημίσεις


| ]


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ-ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!

Το Facebook εχει συμφωνησει με μια ομαδα διαφημιστών να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες σας για διαφημίσεις χωρίς την άδεια σας. Για να μη το δεχθείτε κάντε τα εξής....Πατηστε...
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ - ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - Πρόσφατα Νέα και Ανακοινώσεις Τοίχου - ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ FACEBOOK - επιλεξτε ΚΑΝΕΙΣ και πατηστε Αποθηκευση!!


junk mail είναι αλλα καντε το έτσι για να τουςτην σπάσετε...

Υπήρξαν πρόσφατα παραπλανητικές φήμες σχετικά με τη χρήση των φωτογραφιών σας σε διαφημίσεις. Μην τις πιστεύετε
Αυτές οι φήμες σχετίζονται με εφαρμογές τρίτων, και οχι με τις διαφημίσεις του Facebook.
Δείτε όλη την ιστορία στο Facebook Blog, ή να δείτε το Κέντρο Βοήθειας.

ΠΗΓΗ

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ

Απάτη η είδηση για τη γυναίκα με τα δωδεκάδυμα

Κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες η είδηση πως γυναίκα κυοφορεί δωδεκάδυμα, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί μέχρι τώρα. Τελικά η γυναίκα από την Τυνησία... εξετάστηκε από το Υπουργείο Υγείας και διαγνώστηκε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η γυναίκα δήλωνε πως είναι στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης 6 αγοριών και 6 κοριτσιών αλλά αμφιβάλλουν αν ήταν καν έγκυος. Η γυναίκα είχε ψυχολογικά προβλήματα, και πιθανώς να εφυηρε την ιστορία για να βγάλει χρήματα από την τηλεόραση. Άλλωστε, νωρίτερα τον ίδιο χρόνο Αμερικανίδα γέννησε οκτάδυμα και έκλεισε πολλές συμφωνίες με τηλεοπτικά κανάλια...

http://ourgreektv.blogspot.com

Σεισμός επιφανειακός στην Κρήτη

ΠΗΓΗ

GFZ Potsdam - Earthquake Bulletin

Region: Crete, Greece
Time: 2009-08-19 02:29:18.6 UTC+3 ώρες
Magnitude: 4.1
Epicenter: 26.12°E 34.81°N
Depth: 10 km
Status: automatic

gfz2009qedp location map

ρε, άι σιχτίρ !


Πριν από μερικούς μήνες, ένας Έλληνας αστυνομικός έσκισε ένα σακουλάκι, που περιείχε μια σελίδα με ισλαμικές προσευχές. Οι "πρόθυμοι" (να υποστηρίξουν οτιδήποτε καταστρέφει την Ελλάδα) έκαψαν την Αθήνα, στην εξέγερση του κορανίου. Οι γνωστές εφημερίδες, δικτυακοί τόποι, γέμισαν από περισπούδαστες αναλύσεις περί σεβασμού της ανεξιθρησκείας.
Στην Παναγία Σουμελά, οι τουρκικές αρχές, δια της διευθύντριας του "μουσείου" της Παναγίας Σουμελά, άρπαξαν και έσβησαν ένα κερί (σύμβολο κι αυτό, όπως το κοράνι) και βούλωσαν κτηνωδώς το στόμα μιας ορθόδοξης επισκέπτριας, που έψαλε τον Ακάθιστο Ύμνο.

Ούτε ένα άρθρο, για το δικαίωμα των ορθόδοξων, να προσευχηθούν σε έναν ανοιχτό χώρο, δεν έγραψαν οι "προοδευτικοί" ακαδημαϊκοί, που λοιδωρούν συνεχώς την Ελλάδα, αλλά αρπάζουν τον παχυλό μισθό τους από τα δημόσια ελληνικά ΑΕΙ !

Θα σας το πούμε Τουρκικά (αφού τόσο σας συναρπάζουν οι ..τουρκικού περιεχομένου φαντασιώσεις): ρε, άι σιχτίρ !

Γυναίκες ξεκινήστε να πίνετε μπύρες!



Επιστήμονες, σύμφωνα με μελέτες που έγιναν σε 1700 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 48 χρόνια, δείχνουν ότι ενισχύεται η κατάσταση των οστών τους όταν καταναλώνουν μέτριες ποσότητες μπύρας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης, όσες γυναίκες κατανάλωναν χαμηλές ή μέτριες ποσότητες μπύρας – δηλαδή περίπου 280 γραμμάρια την εβδομάδα- είχαν καλύτερη οστική πυκνότητα από εκείνες που δεν έπιναν καθόλου αλκοόλ.

Οι ερευνητές επισημαίνουν ότι αυτή η επίδραση πιθανώς οφείλεται στις φυτικές ορμόνες (φυτοοιστρογόνα) που περιέχονται στην μπύρα και όχι στο αλκοόλ.

Η υπερκατανάλωση μπύρας πέρα των 280 γραμμαρίων την εβδομάδα(μιλάμε για μεγάλες ποσότητες) φυσικά και δεν κάνουν καλό στα οστά των γυναικών, μάλλον το αντίθετο!

Πίνετε με μέτρο... όπως πάντα!
ΠΗΓΗ http://ymagblog.blogspot.com

Πάρτα πίσω, αλλιώς παραιτήσου...


...ζήτησε η ηγεσία του Συνασπισμού από τον Περ. Κοροβέση
.
Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΝ ύστερα από τη σημερινή της συνεδρίαση ζήτησε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Περικλή Κοροβέση να ανακαλέσει τις γνωστές δηλώσεις του (δείτε εδώ) περί εμπλοκής του ενιαίου Συνασπισμού, την περίοδο 1989-1990, σε μίζες της Siemens, διαφορετικά τον καλεί να αναλάβει τις πολιτικές του ευθύνες απέναντι στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.
Η Πολιτική Γραμματεία χαρακτήρισε «απαράδεκτες, ακατανόητες» και «γεμάτες από ανυπόστατες κατηγορίες και ανακριβείς αναφορές» τις δηλώσεις του βουλευτή:

«Είναι πράγματα τα οποία δεν έχουν διανοηθεί να ισχυριστούν πολιτικοί μας αντίπαλοι, ακριβώς επειδή δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Οι βουλευτές της Αριστεράς οφείλουν να σέβονται τους αγώνες και τις αγωνίες των αριστερών αγωνιστών και αγωνιστριών, που πρώτα απ’ όλα τους χαρακτηρίζει μια ανιδιοτελής στάση ζωής. Το σκάνδαλο Siemens είναι σύμφυτο με το πολιτικό σύστημα εξουσίας και αφορά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ».

Συνελήφθησαν τα ανθρωπόμορφα κτήνη που είχαν βιάσει διανοητικά ανάπηρη κοπέλα στην Άρτα μπροστά στον πατέρα της, αφού τον είχαν ξυλοκοπήσει

Συνελήφθησαν από την αστυνομία τρία ανθρωπόμορφα κτήνη, ενώ διαφεύγει της σύληψης ένας τέταρτος δράστης, οι οποίοι το Μάρτιο είχαν βιάσει στην Άρτα μία διανοητικά ανάπηρη κοπέλα μπροστά στα μάτια του πατέρα της, αφού πρώτα τον είχαν ξυλοκοπήσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε ο άτυχος άνδρας να χάσει τη ζωή του ένα μήνα μετά στο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν από τα τραύματα που είχε. Οι τέσσερις δράστες είναι όλοι τους Ρουμάνοι, εκ των οποίων ο ένας είχε εργαστεί για λογαριασμό του άτυχου πατέρα. Οι τρεις συνελήφθησαν ύστερα από την προσπάθεια που έκαναν να ξεφορτωθούν το δίκανο που είχαν κλέψει φεύγοντας από το σπίτι, πετώντας το σε αγροτική περιοχή, έγιναν όμως αντιληπτοί και από εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι. Ο τέταρτος δράστης που δεν συνελήφθη, έχει καταφέρει και έχει διαφύγει στην Ρουμανία.ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ YOUTUBE ΣΤΟ SAN BRUNO ΣΤΗ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ















ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗ ΖΥΡΙΧΗ,ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Καρλ Μπιλντ: Ο Σουηδός συνέταιρος αλλά και το τσιράκι της Άγκυρας


Άλλοι έχουν τιμή στην τσέπη

και άλλοι έχουν τιμή στην καρδιά

Ο Σουηδός Υπουργός των Εξωτερικών Καρλ Μπιλντ μας έριξε την ευθύνη για το Κυπριακό! Λίγο καιρό πριν, ο Σουηδός ΥΠΕΞ, είχε προκαλέσει και τον ίδιο τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, προκαλώντας την αναβολή της επίσκεψής του στη Σουηδία. Φυσικά, τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα «Σημερινή», σε άρθρο που υπογράφει ο Γιάννος Χαραλαμπίδης, ο Καρλ Μπιλντ «έχει δεθεί με την Τουρκία μέσω επενδύσεων εκατομμυρίων. Σε τέτοια έκταση, που ο σουηδικός Τύπος ζητούσε, λίαν προσφάτως, ακόμη και αυτή την παραίτησή του». Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα «Dagens Nyheter», «ο κ. Μπιλντ προωθούσε επενδύσεις στην Τουρκία, μέσω σουηδικού ταμείου. Πρόκειται για το Ταμείο East Capital, στο οποίο ο Σουηδός ΥΠΕΞ έχει, κατά άμεσο ή έμμεσο τρόπο, προσωπικά κεφάλαια.
Τα εξωφρενικά
Κι εδώ φτάνουμε στα πλέον εξωφρενικά, για ΥΠΕΞ ευρωπαϊκής χώρας. «Τα σουηδικά κεφάλαια του Επενδυτικού Ταμείου για την Τουρκία απορροφήθηκαν και από εταιρεία του τουρκικού στρατού! Συνολικά οι επενδύσεις στη χώρα αυτή, λόγω της δράσης του Μπιλντ, φθάνουν το ένα δις κορόνες (105.898.329 εκατομμύρια ευρώ). Ο Μπιλντ είχε αναλάβει τη διαφημιστική προβολή της σημασίας των επενδύσεων στην Τουρκία. Και το έπραξε επιτυχώς. Μεταξύ των συμφωνιών τις οποίες προώθησε, περιλαμβάνεται και αυτή με εταιρεία του τουρκικού στρατού, ιδιοκτησίας του ΟΥΑΚ (Ordu Yardimlasma Kurumu). Δηλαδή του τουρκικού «Armed Forces Pension Fund» (Ταμείο Συντάξεων των Ενόπλων Δυνάμεων). Το ΟΥΑΚ έχει υπό τον έλεγχό του περί τις 40 εταιρείες και συνιστά μέρος του τουρκικού οικονομικού κατεστημένου». Μία από αυτές, η Adana Cimento είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής τσιμέντου στη Μεσόγειο.
Σουηδός κακοποιός και... ΥΠΕΞ!
Οι επενδύσεις του Ταμείου East Capital με την εταιρεία του τουρκικού στρατού θεωρούνται «κόκκινη κηλίδα» για τη σουηδική πολιτική ζωή. Σε σχετικό με το θέμα άρθρο, που δημοσιεύτηκε στο σουηδικό Τύπο, και πιο συγκεκριμένα στην εφημερίδα «Expressen», οι επενδύσεις προς την εταιρεία του τουρκικού στρατού χαρακτηρίζονται ως «ματωμένες μετοχές». Και δόθηκε αυτός ο χαρακτηρισμός, διότι προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι εκείνοι οι οποίοι διοικούν την τουρκική εταιρεία Adana Cimento χρηματοδοτούσαν 12 μέλη της τουρκικής μυστικής αστυνομίας, που κατηγορούνταν για βασανιστήρια και δολοφονίες οκτώ αντικαθεστωτικών Κούρδων, μεταξύ των οποίων και ο συγγραφέας Musa Anter.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

650εκατ. ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΣΕ 1Λ.ΚΑΙ 20ΔΕΥΤ.


EMBED-650 Million Years in 1 Min. and 20 Sec. - Watch more free videos

Έδεσε σκύλο στο αυτοκίνητο του και τον έσερνε μέχρι να πεθάνει!!!

Μία φρικιαστική ιστορία κακοποίησης ζώου εξελίχθηκε στην Κάρυανη του Νομού Καβάλας όπως προκύπτει μετά από σχετική μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε το φιλοζωικό σωματείο Αίσωπος. Σύμφωνα με τη μήνυση «στην Κάρυανη του Νομού Καβάλας στις 19 Ιουλίου στις 18:30 ο οδηγός του αυτοκινήτου με αρ κυκλοφορίας …. μάρκας Souzouki, έδεσε από το ως άνω όχημα από το πόδι σκύλο τον οποίο και εφόνευσε αφού...

πρώτα τον κακοποίησε και βασάνισε με ιδιαίτερη σκληρότητα, οδηγώντας με μεγάλη ταχύτητα σε χωματόδρομο πίσω από τα νεκροταφεία της Κάρυανης προς το παλιό χωριό» σέρνοντας το δύστυχο ζώο πάνω στο δρόμο!!!! Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια των περιοίκων και των παραθεριστών μεταξύ των οποίων υπήρχαν και μικρά παιδιά.

Χαρακτηριστικό της ανάλγητης συμπεριφοράς του βασανιστή ήταν ότι παρά τις φωνές και τα όσα μύρια άκουσε από τους περιοίκους, όχι μόνο δεν πτοήθηκε αλλά επιτάχυνε το αυτοκίνητο του με αποτέλεσμα το δεμένο ζώο να υποφέρει φρικτά μέχρι να επέλθει ο θάνατος του. Πέρα από το αυτό κάθε αυτό περιστατικό του βασανισμού του άτυχου ζώου, από τον τρόπο με τον οποίο οδηγούσε ο αχαρακτήριστος, έθεσε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των περαστικών που αμέριμνοι κυκλοφορούσαν στην περιοχή. Ο βασανιστής αφού βεβαιώθηκε ότι ο σκύλος δεν ζει πλέον έκοψε το σκοινί και πέταξε το άψυχο σώμα στα σκουπίδια θέτοντας έτσι σε κίνδυνο και την υγεία των κατοίκων της περιοχής από τον άταφο σκύλο.

Πηγή: Kavalanet.gr
Αναρτήθηκε από troktiko

Βουλγαρικά διαβατήρια παίρνουν οι ...’μακεδόνες’ των Σκοπίων




Μέσα σε ένα κλίμα αμφισβήτησης της ‘μακεδονικής εθνότητας’ από τη Βουλγαρία που παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες, έρχεται το δημοσίευμα του βουλγαρικού πρακτορείου Novite για έκδοση χιλιάδων βουλγαρικών διαβατηρίων από τους Σκοπιανούς. Υπονοώντας σαφώς την βουλγαρική καταγωγή των ‘Μακεδόνων’ των Σκοπίων.
Γράφει συγκεκριμένα:
«Πάνω από 60.000 αιτήσεις έχουν επισωρευτεί για έκδοση βουλγαρικών διαβατηρίων στη Διεύθυνση έκδοσης βουλγαρικής ιθαγένειας του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Μερικές από τις αιτήσεις αυτές χρονολογούνται από το 2006 και η μεγάλη ζήτηση αποδόθηκε στην αύξηση του ενδιαφέροντος των κατοίκων της ΠΓΔΜ μετά την είσοδο της Βουλγαρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.»

Όπως σημειώνεται μόνο κατά το 2007 πάνω από 10.000 κάτοικοι της ΠΓΔΜ έχουν λάβει βουλγαρική υπηκοότητα. Παρόλα αυτά από τις αιτήσεις που κατατίθενται το 60% δεν έχουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ή πολλά είναι πλαστά. Αποτέλεσμα αυτών είναι η μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται για την έκδοση βουλγαρικού διαβατηρίου.

«Το υπουργείο Δικαιοσύνης σχεδιάζει να αυξήσει τους υπαλλήλους για να βοηθήσει στη συντόμευση της διαδικασίας αλλά συγχρόνως να απαιτήσει τα ατομικά στοιχεία των αιτήσεων να κατατίθενται από τους ενδιαφερόμενους να μην δίνονται μέσω ενδιάμεσων εταιριών.

»Για αυτούς που ζουν στο εξωτερικό οι αιτήσεις πρέπει να γίνονται δεκτές αδιαμαρτύρητα από τις διπλωματικές και προξενικές αρχές της Βουλγαρίας και τα άκυρα ή ατελή δικαιολογητικά να μην γίνονται δεκτά, έτσι ώστε να αποφευχθεί και να μειωθεί η πιθανότητα πρακτικών χρηματισμού».ΠΗΓΗ

Σε κρίσιμη κατάσταση τρεις Πακιστανοί που δέχτηκαν επίθεση με ρόπαλα και μαχαίρια

Μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας τρεις νεαροί Πακιστανοί ύστερα από επίθεση που δέχτηκαν από τέσσερα άτομα αγνώστων στοιχείων.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια, τις πρώτες πρωινές ώρες και ενώ οι τρεις αλλοδαποί βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Τερψιχόρης και Κύπρου στο Περιστέρι, τέσσερα άτομα τους πλησίασαν και άρχισαν να τους χτυπούν με ρόπαλα και μαχαίρια.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, παρά τις εκκλήσεις των έντρομων Πακιστανών να τους λυπηθούν και να σταματήσουν να τους χτυπούν, οι δράστες συνέχισαν το έργο τους με απίστευτη μανία.

Οταν πια οι αλλοδαποί έπεσαν αιμόφυρτοι στο έδαφος, έψαξαν τις τσέπες τους, όπου βρήκαν και άρπαξαν συνολικά 150 ευρώ και έπειτα τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά.

Περαστικοί ενημέρωσαν την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τους τρεις άνδρες και τους μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

ΠΗΓΗ http://www.espressonews.gr/

Σαν Σήμερα: 19/08/2009

1662: Πεθαίνει ο γάλλος μαθηματικός, φυσικός και φιλόσοφος Μπλεζ Πασκάλ.
1934: Οι Γερμανοί καλούνται σε δημοψήφισμα και ανακηρύσσουν πρόεδρο τον Αδόλφο Χίτλερ.
1936: Δολοφονείται από τις δυνάμεις του Φράνκο ο ισπανός ποιητής και θεατρικός συγγραφέας Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα.
1945: Γεννιέται ο Ίαν Γκίλαν, ο κιθαρίστας των «Deep Purple».
1949: Γεννιέται ο τραγουδοποιός Νικόλας Άσιμος.
1953: Γεννιέται ο ιταλός σκηνοθέτης Νάνι Μορέτι.
1973: Ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος ορκίζεται πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά την κατάλυση της μοναρχίας.
1988: Ιράν και Ιράκ συνάπτουν κατάπαυση του πυρός, μετά τον οκταετή μεταξύ τους πόλεμο.
1991: Πραξικόπημα με πρωταγωνιστές σκληροπυρηνικούς κομουνιστές ανατρέπει τον τελευταίο πρόεδρο της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ

Vasil Ilyov: Οι Έλληνες Δανείστηκαν Τις Λέξεις ‘ΚΟΣΜΟΣ’ και ‘ΙΣΤΟΡΙΑ’ Από Εμάς


Η διανόηση στη σύγχρονη Σκλαβουνία

Βασιλάκη, από τα αριστερά προς τα δεξιά διαβάζεται αυτή!


Γράφει ο Γιώργος Εχέδωρος

Στα ...πρωτο-παλιο-σκοπιανά (γλώσσα των προγόνων των σημερινών Σκοπιανών που έζησαν το 800.000 π.Χ. στη χώρα που λεγότανε Σκοπιανολάντ (Skopjeland) η λέξη ‘κόπ’ σημαίνει ‘άνω’ και η λέξη ‘ροι’ κοιτάζω, θωρώ. Δηλαδή η σύνθετη λέξη κόπ-ροι σημαίνει 'κοιτώ άνω'. Αυτή ήταν μια εξελιγμένη μορφή ανθρώπων που δημιούργησαν μια κάστα που ευρέως είναι γνωστοί ως ‘κοπριά’.



Φωτο: Vasil Ilyov




Αυτή η ανθρωπολογική ομάδα της ‘κοπριάς’ πίστευε σε μια θεότητα που ζούσε στη σκιά των δώδεκα θεών του Ολύμπου. Ο θεός αυτός λεγότανε Ηλιθιόφσκι και οι απόγονοι αυτού έφεραν το όνομα Ιλίθοφ. Αυτή δημιούργησαν την πρώτη γλώσσα του κόσμου, αυτοί δημιούργησαν τον πρώτο πολιτισμό στον πλανήτη γη.
Οι Έλληνες ήρθαν πολύ αργότερα στο προσκήνιο που έκλεψαν τα πάντα από τους πρωτο-παλαιο-σκοπιανούς, τη γνωστή ομάδα της ‘κοπριάς’.
Αυτοί, λοιπόν, οι φάρα των Ελλήνων είχε μια έφεση προς την κλοπή και την ιδιοποίηση κατόπιν των κλοπιμαίων. Έτσι ‘δανείστηκαν΄’ από τους αρχέγονους ‘παλιοσκοπιανούς κοπρίτες’ το όνομα, την ιστορία, τον πολιτισμό τους.
Αλλά ας ακούσουμε έναν απόγονο αυτών που φέρει το όνομα Ιλίοφ, Βασίλ Ηλίοφ. Αυτός ο σπουδαίος απόγονος της αθρωπολογικής ομάδας της ‘κοπριάς’ λέει τα εξής στην ιστοσελίδα του.
« Ο μακεδονικός λαός και η μακεδονική επιστήμη που συνιστούν το μακεδονικό πολιτισμό, εκτός από το παλαιότερο φωνητικό αλφάβητο και πολλών άλλων επιτευγμάτων έχουν προσφέρει στην ανθρωπότητα δύο θεμελιώδεις έννοιες: Κόσμος και Ιστορία..
Δηλαδή, αυτές τις λέξεις οι Έλληνες τις δανείστηκαν από τους Μακεδόνες, τις χρησιμοποίησαν και τις χρησιμοποιούν, υποστηρίζουν μάλιστα πως είναι από τη γλωσσική παραγωγή τους, χωρίς όμως να μπορούν να δώσουν μια επαρκή ετυμολογική ερμηνεία.(σ.σ.οι Έλληνες, δηλαδή, δεν μπορούν να δώσουν…)
Στην πραγματικότητα, όμως, τι είναι οι έννοιες ΚΟΣΜΟΣ και η ΙΣΤΟΡΙΑ, ποια είναι η ουσιαστική σημασία τους;»
Ο Βασίλ Ηλίθοφ, αυτός ο μεγάλος επιστήμονας των Σκοπίων, γνωστός ‘κόπρος’, συνεπικουρούμενος από τους ομοϊδεάτες του της γνωστής ‘ομάδας της κοπριάς’ δεν διστάζει να μας κατατοπίσει,επιτέλους (!) τι στο διάολο σημαίνει η λέξη ΚΟΣΜΟΣ. Ας τον ακούσουμε για να μάθουμε τι θα πει η λέξη που χρησιμοποιούμε και δεν έχει καμιά σχέση με το ’κόσμημα’, το ρήμα ’κοσμέω-ώ’ που θα πει ‘θέτω σε αρμονία’ κλπ. Έτσι μας πληροφορεί, εμάς τους κλεπταποδόχους ο Ηλίθοφ:

«Η βάση του ουσιαστικού ‘Κόσμος’, στην αρχαία μακεδονική γλώσσα (μπα, υπήρχε και τέτοια;) διαμορφώνεται από το επίθετο ΚΟΣ που θα πει ‘περιστρεφόμενος’ και το ουσιαστικό ΜΟS που είναι η γέφυρα. Δηλαδή ΚΟΣΜΟΣ είναι μια ‘περιστρεφόμενη γέφυρα’.»
Κουφαθήκατε;
Όχι, ακόμη; Καλά!
Συνεχίζει ο Ηλίθοφ:
« Γι’ αυτό οι αρχαίοι Μακεδόνες αστρονόμοι (βρε, πες και ένα όνομα!) με το όνομα αυτό (κόσμος) ονόμασαν ένα άθροισμα, ένα σύνολο, αστέρων στο γαλαξία καθώς έβλεπαν από τη γη να περιτυλίγεται σαν μια κεκλιμένη γέφυρα ή μπορεί με το όνομα αυτό να αποκαλούσαν την τέταρτη διάσταση του γαλαξία ή του κοσμικού διαστήματος μας. Ακριβώς, δηλαδή, όπως οι σύγχρονοι αστρονόμοι ονόμασαν τα σφαιροειδή σμήνη του σπειροειδούς γαλαξία NGC 4594, ως ‘σομπρέρο’ γαλαξιών M1O4, επειδή τα σφαιροειδή σμήνη έμοιαζαν με το ισπανικό ή λατινοαμερικάνικο σομπρέρο.»
Αυτά λοιπόν θα πει η λέξη ΚΟΣΜΟΣ, μια γέφυρα που γυρίζει. Εκείνο που πρέπει να προσέξει ο Ηλίθοφ είναι μην τον χτυπήσει αυτή γέφυρα καθώς γυρίζει, σαν χαζή, γύρω από τα Σκόπια.
Κάντε λίγη υπομονή!
Τώρα ερχόμαστε στη λέξη ΙΣΤΟΡΙΑ.
Ο Σκοπιανός, λοιπόν, ...‘επιστήμονας’ που καθώς λένε δεν έπαθε, ακόμη, μαλάκυνση θα μας πει τα εξής διευκρινιστικά:

“ Η ρίζα της λέξης ΙΣΤΟΡΙΑ βρίσκεται στο αρχαίο μακεδονικό ουσιαστικό ‘TR’, που είναι η παλαιότερη μορφή του ονόματος του Θεού της Καταιγίδας. Με την εμφάνιση των πρώτων καινοτομιών στην προϊστορία ή καλύτερα με την έναρξη λειτουργίας ενός βασικού υγιούς νόμου, που είναι ο νόμος του ανοίγματος των συλλαβών παρήχθησαν οι παρακάτω μορφές:
" TOR" , " TOOR" , " TUR" , " TUUR" , " TAR" , " TARA" κ.λπ. από το ουσιαστικό " TOR" το ατελές ρήμα ήταν διαμορφωμένο σε " TORI" και από αυτό με τη βοήθεια των προθεμάτων " S" και " IS" προήλθε το ρήμα " STORI" ή " ISTORI" και διαμορφώθηκε έτσι, σύμφωνα πάντα με τις πράξεις των προγόνων μας., σε ΙΣΤΟΡΙ.»

Γιατί η ‘ΙΣΤΟΡΙΑ’, δεν είναι ελληνική λέξη

«Το 5ο αιώνα π.Χ. ο Ίωνας Ηρόδοτος (σ.σ στο κείμενο του Ηλίθοφ: “ Herodot ή το Irodot”) δημοσίευσε τις γραφές του έχοντας τίτλο το ουσιαστικό ‘ΙΣΤΟΡΙΑ’ και με τη δημοσίευση αυτή θεωρείται πως απέδωσε τα θεμέλια της επιστήμης που αποκαλείται ΙΣΤΟΡΙΑ, αν και υπάρχουν πολύ παλαιότερες δικές του ιστορίες. Εάν οι Έλληνες επιθυμούσαν να δημοσιεύσουν κάτι για το παρελθόν των προγόνων τους θα έπρεπε να παραγάγουν ένα δικό τους ουσιαστικό κατάλληλο με το ρήμα τους "KANO" (ka¢nw) > " EKANA" (ekanan) και θα ονόμαζαν τα γεγονότα των προγόνων τους με το ουσιαστικό ‘ΕΚΑΝΑΝ’»

Αυτά μας λέει ο σκοπιανός ‘ετυμολόγος’ Vasil Ilyov, ο οποίος είναι και μεγάλος ...αποκρυπτογράφος. Έχει μεταφράσει επιγραφές που βρέθηκαν σε σπήλαια χρονολογίας 8 και 10 χιλιάδων ετών π.Χ. καθώς και την επιγραφή του Δισπηλιού της Καστοριάς. Τάκα-τάκα τη μετέφρασε αφού ήταν πολύ γνωστή του γλώσσα. Ήταν στην ….’πρωτο– παλαιο-σκοπιανή’ των πέντε-δέκα χιλιάδων χρόνων προ Χριστού.
Τελευταία παιδεύεται , συγκροτώντας όλες τις πνευματικές δυνάμεις που του παρέχει η ομάδα της ‘κοπριάς’ να αναλύσει και να δημοσιεύσει την επιγραφή που δημοσιεύουμε. Βρέθηκε σε μια σπηλιά γεμάτη με περιττώματα ζώων, έξω από τα Σκόπια. Παιδεύεται πολύ γιατί δεν ξέρει από πού προς τα πού να την διαβάσει. Από δεξιά ή από τα αριστερά...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1975 ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΤΖΙΜ ΛΟΝΤΟΣ!!

Los Angeles, California (12-14-32)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ-ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΦΡΑΠΕ

H Σοφία φτιάχνει φραπέ
Δείτε παρακάτω ένα βίντεο για την παρασκευή Φραπέ από μια εξαιρετικά ταλεντούχα παρουσιάστρια, τη χαριτωμένη Σοφία Γκιούσου



ΑΠΟ http://shell-land.blogspot.com/

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ