Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ










ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ!




...αύριο, σαν έλθει η δική σου σειρά να απολυθείς, να βρεθείς στο δρόμο και να πεινάσεις, να θυμάσαι ανθρωπάκο πως όταν έκαναν οι άλλοι απεργίες, εσύ αντί να είσαι στο πλευρό τους "γκρίνιαζες"... θα έρθει και η δική σου σειρά ανθρωπάκο, να είσαι σίγουρος!...
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ

Κλειστή λόγω...Διακοπων!!! Ειμαστε για γελια τελικά!! Δε θα ανοιγει η γεφυρα της Χαλκίδας για τα πλοια

Δε θα ανοίγει η γέφυρα τον Αυγουστο σε καθημερινή βάση εξαιτίας έλλειψης προσωπικού! Ετσι οι τουρίστες δε θα απολαυσουν το θέαμα αλλά και το βασικότερο τα σκάφη θα παραμείνουν εγκλωβισμένα κατά τις ημέρες

2, 3, 6, 13, 14, 15, 20, 21, 30, 31 Αυγούστου!!! Για γέλια είμαστε

Τι πρέπει να ξέρετε για τροχαίο με ανασφάλιστο αυτοκίνητο ή με εκτός Ελλάδος πινακίδες κυκλοφορίας




Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα φθάνουν τα 500.000.Παράλληλα το καλοκαίρι λόγω της αύξησης των τουριστών από τρίτες χώρες αυξάνεται και ο αριθμός των αυτοκινήτων με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας.

Έτσι αυξάνονται και οι πιθανότητες να εμπλακείτε σε τροχαίο με αυτοκίνητα που είτε είναι ανασφάλιστα είτε ο κάτοχός τους είναι κάτοικος εκτός Ελλάδος και με πινακίδες κυκλοφορίας από την χώρα του. Δείτε μερικές οδηγίες και πρακτικές συμβουλές τι πρέπει να κάνετε σε αυτές τις περιπτώσεις

Τροχαίο ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα

Ανασφάλιστο όχημα θεωρείτε το όχημα που κινείται στους δρόμους χωρίς να έχει την προβλεπόμενη κάλυψη προς τρίτους για τυχόν σωματικές βλάβες η υλικές ζημιές που μπορεί να προκαλέσει .

Σε περίπτωση που εμπλακείτε σε ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα με Ελληνικές Πινακίδες , ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να κάνουμε ;

1. Καλούμε την τροχαία ώστε να γίνει καταγραφή του συμβάντος .

2. Ειδοποιούμε τον ασφαλιστή μας ή την ασφαλιστική μας εταιρεία .

3. Δείτε αν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, σας καλύπτει για τυχόν ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα .Αν σας καλύπτει είναι μεγάλη ευκολία για εσάς γιατί αναλαμβάνει η εταιρία σας μέσω του ασφαλιστή σας όλα τα διαδικαστικά ώστε να αποζημιωθείτε από το Επικουρικό Κεφάλαιο . Αν δεν σας καλύπτει η ασφαλιστική σας με την παροχή ¨κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα ¨ απευθύνεστε μόνοι σας στο Επικουρικό κεφάλαιο το οποίο λειτουργεί με τις ίδιες διαδικασίες που ενεργεί κάθε ασφαλιστική εταιρία. Ασφαλώς αν έχετε την κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα γλιτώνετε από περιττή ταλαιπωρία και ενδεχομένως να αποζημιωθείτε σε συντομότερο χρονικό διάστημα .Ετσι σωστό ειναι ελέγξετε αν έχετε την κάλυψη και αν δεν την έχετε ζητήσετε να προστεθεί. Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες την συγκεκριμένη κάλυψη την παρέχουν δωρεάν στους πελάτες τους.

Η διεύθυνση και το τηλέφωνο του επικουρικού κεφαλαίου είναι:Yπατίας 5 , Τ.Κ. 10557 Αθήνα Τηλ 210-3327400 FAX 210-3327427

Ατύχημα με αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας

Ο κίνδυνος να εμπλακούμε σε ατύχημα με κάποιο όχημα με ξένες πινακίδες είναι αυξημένος το καλοκαίρι σε σχέση με τους υπόλοιπους μήνες

Τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση που το όχημα που οδηγούμε συγκρουστεί με κάποιο άλλο όχημα με ξένες πινακίδες εντός Ελληνικής επικράτειας .

Ειδοποιούμε την τροχαία .

Ειδοποιούμε την ασφαλιστική εταιρία μέσω της παροχής Φροντίδα Ατυχήματος (δες φροντίδα ατυχήματος ) .

Κόβουμε και κρατάμε από την πράσινη κάρτα του αλλοδαπού οχήματος το σχετικό απόκομμα.

Αν αυτό δεν είναι εφικτό συμπληρώνουμε το φιλικό διακανονισμό .. το πιο πιθανό είναι να έχει και ο οδηγός του αλλοδαπού οχήματος ανάλογο έντυπο στην γλώσσα του όπου το συμπληρώνει. Σημ. Ο φιλικός διακανονισμός δεν θα σας βοηθήσει στο να αποζημιωθείτε από την ασφαλιστική σας εταιρία απλά είναι ένα επιπλέον έντυπο που θα βοηθήσει στον διακανονισμό του ατυχήματος .

Συνήθως οι ασφαλιστικές εταιρίες έχουν μια ασφαλιστική εταιρία που λειτουργεί ως ανταποκριτής τους στην Ελλάδα , Το Γραφείο Διεθνούς ασφάλισης θα σας ενημερώσει για το ποια εταιρία είναι αυτή . Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ανταποκρίτρια εταιρία στην Ελλάδα αναλαμβάνει το γραφείο Διεθνούς ασφάλισης να ορίσει μια εταιρία .

Απευθυνόμαστε εμείς η ο Ασφαλιστής μας στο Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης (Διεύθυνση : Ξενοφώντος 9 στο Σύνταγμα Αθήνα Τ.Κ. 10557 τηλέφωνα επικοινωνίας 210-3223324 , 210-3236562 FAX 210-3238370) .

Πηγή : asfalysis.net

I.x.: 3.000 κατασχεμένα στο «σφυρί» τον iούνιο



Online δημοπρασίες υπό προϋποθέσεις ετοιμάζουν οι τράπεζες και για ιδιώτες καταναλωτές. Αντιδρούν οι έμποροι οι οποίοι απειλούν πως θα τις μηνύσουν για αθέμιτο ανταγωνισμό, τονίζοντας ότι η συμμετοχή των ιδιωτών καταναλωτών στις εκποιήσεις θα αποτελέσει ένα τεράστιο πλήγμα στην αγορά των καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.
Του Γιώργου Aνδρή
Περισσότερα από 3.000 κατασχεμένα αυτοκίνητα εκποιήθηκαν τον Iούνιο από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της χώρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι κατασχέσεις οχημάτων συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς από τις τράπεζες τόσο σε εμπόρους αυτοκινήτων όσο και σε ιδιώτες καταναλωτές.

Ωστόσο, οι έμποροι οι οποίοι συμμετέχουν στις εκποιήσεις κατασχεμένων αυτοκινήτων εξαιτίας της έλλειψης ρευστότητας δεν μπορούν να αποκτήσουν πολλά οχήματα, και ιδίως μεγάλου κυβισμού, επιλέγοντας τα πιο εμπορικά μοντέλα, στα οποία, όμως, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έχουν ανεβάσει τις τιμές εκκίνησης στα ύψη και σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούν ακόμη και τις τιμές υπερπολυτελών αυτοκινήτων με κινητήρες όμως πολύ μεγάλου κυβισμού που είναι πλέον απαγορευτικοί για την χρήση των ιδιωτών καταναλωτών...
e-δημοπρασίες
I.X.: 3.000 κατασχεμένα στο «σφυρί» τον Iούνιο
O υπερβολικός αριθμός των κατασχεμένων αυτοκινήτων, ο οποίος συνεχώς μεγαλώνει, αλλά και η μείωση του αριθμού των συμμετεχόντων εμπόρων στις εκποιήσεις οχημάτων έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό τα στελέχη των τραπεζών τα οποία αναζητούν λύσεις. H μόνη, ωστόσο, διέξοδος που εξετάζουν αυτή τη στιγμή αφορά στο Διαδίκτυο και στις online δημοπρασίες και σε ιδιώτες καταναλωτές. Όμως, για να υλοποιηθεί το σχέδιο θα πρέπει αρχικά οι τράπεζες να λύσουν το πρόβλημα με τους εμπόρους, οι οποίοι απειλούν πως θα τους μηνύσουν για αθέμιτο ανταγωνισμό, και από την άλλη μεριά η συμμετοχή των ιδιωτών καταναλωτών στις εκποιήσεις θα αποτελέσει ένα τεράστιο πλήγμα στην αγορά των καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που ήδη διατίθενται από τις εμπορίες αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα εξετάζουν να ακολουθήσουν ένα μοντέλο ώστε όλοι να είναι ικανοποιημένοι και να πουλήσουν πάρα πολύ γρήγορα το στόλο των κατασχεμένων οχημάτων που έχουν στη διάθεσή τους.

Σύμφωνα με το σχέδιο, όσα κατασχεμένα αυτοκίνητα συμμετέχουν σε περισσότερες από 3 δημοπρασίες και δεν καταφέρνουν να πουληθούν σε εμπόρους θα εκποιούνται σε online δημοπρασίες που θα συμμετέχουν ιδιώτες καταναλωτές.

Mε αυτόν τον τρόπο λύνεται το πρόβλημα που μπορεί να προκύψει με τους εμπόρους, ενώ από την άλλη μεριά οι τράπεζες θα διαθέσουν άμεσα μεγάλο αριθμό οχημάτων που καταβάλλουν ημερήσιο ενοίκιο για την φύλαξή τους σε κάποιο τελωνειακό ή άλλο χώρο που βρίσκονται σταθμευμένα.

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν στελέχη της αγοράς, τα εν λόγω αυτοκίνητα δεν είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, ενώ από την άλλη μεριά δεν παρέχεται από τα πιστωτικά ιδρύματα καμία απολύτως εγγύηση καλής λειτουργίας του οχήματος. Oσον αφορά στις τιμές διάθεσης των I.X. στους ιδιώτες είναι απίστευτα υψηλές έως και ασύμφορες για τα δεδομένα της αγοράς.

Παράλληλα, ένα μεγάλο πρόβλημα που πιθανόν να προκύψει στις online δημοπρασίες κατασχεμένων αυτοκινήτων σε ιδιώτες καταναλωτές αφορά στην χρηματοδότηση των εν λόγω οχημάτων, καθώς όπως είναι γνωστό οι στρόφιγγες των τραπεζών παραμένουν ασφυκτικά κλειστές και ίσως το επιχείρημα να μην έχει επιτυχία καθώς θα αφορά μόνο όσους καταναλωτές διαθέτουν μετρητά...

Δάνειο με υπερασφάλιση!
Oι τράπεζες είναι γνωστό ότι αποτελούν τους βασικούς ρυθμιστές στην αγορά αυτοκινήτου καθώς όποτε ανοίγουν οι στρόφιγγες των δανείων «ανασαίνει» η αγορά, ενώ αντίθετα όταν παραμένουν ερμητικά κλειστές η αγορά ασφυκτιά.

Xαρακτηριστικό παράδειγμα των τελευταίων εβδομάδων αποτελεί, σύμφωνα με στελέχη της αγοράς αυτοκινήτου, το γεγονός πως οι αιτήσεις δανείων που απέστειλαν ιδιοκτήτες καταστημάτων εμπορίας αυτοκινήτων προς όλες σχεδόν τις τράπεζες απορρίπτονται και όταν οι υποψήφιοι αγοραστές επισκέπτονται μόνοι τους τα υποκαταστήματα των τραπεζών οι αιτήσεις εγκρίνονται!

O λόγος, όπως αναφέρουν στην «H» έμποροι αυτοκινήτων, είναι απλός καθώς όταν ο υποψήφιος αγοραστής μεταβαίνει ο ίδιος στην τράπεζα εγκρίνουν το δάνειο για αγορά αυτοκινήτου υπό προϋποθέσεις, όπως υποχρεωτική ασφάλιση ζωής του δανειολήπτη για όσο διαρκεί η αποπληρωμή του δανείου, ενώ επιπροσθέτως πληρώνει και ένα άλλο ασφάλιστρο για την περίπτωση που δεν μπορεί να αποπληρώσει τις δόσεις του για διάφορους λόγους ανεβάζοντας βέβαια το ύψος του δανείου.

Ωστόσο, οι τράπεζες με αυτό τον τρόπο έχουν το «κεφάλι τους ήσυχο» και ο πονοκέφαλος περνά στις ασφαλιστικές εταιρείες...

Nέοι όροι... για απόκτηση Ι.Χ. από εμπόρους
Πρόσφατα σχεδόν όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που έχουν κατασχεμένα αυτοκίνητα και διεξάγουν δημοπρασίες άλλαξαν τους όρους απόκτησής τους από τους εμπόρους. Eιδικότερα, όπως αναφέρεται σε αναγγελία εκποίησης οχημάτων, «οι επιταγές θα είναι εισπρακτέες στη λήξη τους για όσα αυτοκίνητα δεν πουληθούν».

Πρακτικά σημαίνει πως μέχρι πρότινος υπήρχε η διευκόλυνση προς τους εμπόρους και αν τα αυτοκίνητα που είχαν αποκτήσει σε κάποια δημοπρασία δεν είχαν καταφέρει να τα πουλήσουν μέχρι τη στιγμή που έληγε η επιταγή είχαν τη δυνατότητα να εκδώσουν νέα επιταγή με λήξη από 2 έως 4 μήνες αργότερα. Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα αυτό καταργείται και πλέον δεν μεταχρονολογούνται επιταγές, αλλά σφραγίζονται! Παράλληλα, στις νέες προϋποθέσεις μειώνεται και ο χρόνος αποπληρωμής των πλειοδοτημένων αυτοκινήτων, ο οποίος εξαρτάται από τον αριθμό των οχημάτων που έχει αποκτήσει κάποιος έμπορος. Eιδικότερα, αν κάποιος έμπορος έχει αποκτήσει από 1 έως 10 αυτοκίνητα η επιταγή που δέχονται κάποιες τράπεζες είναι έως 6 μηνών.

Aν αποκτήσει 10 έως 50 αυτοκίνητα η επιταγή μπορεί να έχει διάρκεια λήξης έως 9 μήνες, ενώ αν κάποιος έμπορος «τολμήσει» και αγοράσει 50 αυτοκίνητα και άνω τότε η επιταγή μπορεί να λήγει μετά από 12 μήνες...

Στα αζήτητα τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού
H επαναφορά των τεκμηρίων διαβίωσης στα αυτοκίνητα σε συνδυασμό με την εκτίναξη των τιμών στα καύσιμα, στα ασφάλιστρα και η αβεβαιότητα που υπάρχει για το ύψος των Tελών Kυκλοφορίας του 2011 έχουν οδηγήσει στα αζήτητα χιλιάδες πολυτελή αυτοκίνητα (καινούρια και μεταχειρισμένα) τα οποία διατίθενται σε άκρως εξευτελιστικές τιμές.

Xαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί κάποιο υπερπολυτελές I.X. με κινητήρα άνω των 4.000 κ.εκ.

Mε 1η άδεια κυκλοφορίας το 2006 και τιμή απόκτησης υψηλότερη από 100.000 ευρώ διατίθεται από εμπορία αυτοκινήτων μόλις 17.000 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα βέβαια μας είπε ο έμπορος που το έχει στο κατάστημά του: «Aν με επισκεφθεί πελάτης για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα το πουλήσω ακόμη και κάτω από την τιμή διάθεσής του καθώς όσο μένει στο μαγαζί απαξιώνεται ακόμη περισσότερο...».

Πάμφθηνα!
Aντιπρόσωπος πολυτελών αυτοκινήτων αναφέρει, στην «H», χαρακτηριστικά: «Aπό τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα που έχω στο κατάστημά μου τα μόνα που παρουσιάζουν κάποια κίνηση είναι τα μεταχειρισμένα και βέβαια μόνο αν διατίθενται σε άκρως εξευτελιστικές τιμές. Eπειδή τα πάγια έξοδα τρέχουν κάθε μήνα αναγκάζομαι να τα πουλάω ακόμη και πολλές χιλιάδες ευρώ κάτω από την τιμή απόκτησής τους.

Eιδικότερα πριν από 18 μήνες απέκτησα ένα υπερπολυτελές I.X. ως ανταλλαγή στην τιμή των 16.000 ευρώ.

Σήμερα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το πουλάω έναντι 8.000 ευρώ, χωρίς, ωστόσο, να έχει ενδιαφερθεί κανείς καταναλωτής...».


Τώρα κανένας “κίνδυνος” για τους bloggers και τα blogs, ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ με Ισλανδική Σημαία!

Η Βουλή της Ισλανδίας ψήφισε ΟΜΟΦΩΝΑ νόμο που θεωρεί το Δικαίωμα του Blogging και των Bloggers Ιερό και Απαραβίαστο!

Με βάση το νόμο, δεν επιτρέπεται:
- δίωξη σε bloggers για ότι γράφουν ή αναρτούν
- μήνυση ή αγωγή, ακόμη κι αν δημοσιοποιήσουν απόρρητα στρατιωτικά έγγραφα
Αν κάποιος καταθέσει μήνυση ή αγωγή εναντίον blog ή blogger, δίνεται αυτοδίκαια το δικαίωμα να καταγγελθεί και να μηνυθεί για προσπάθεια φίμωσης της ελεύθερης διακίνησης πληροφοριών
Η απόφαση της Ισλανδικής Βουλής: IMMI - Icelandic Modern Media Initiative, επιφέρει την αλλαγή 13 προϋπαρχόντων νόμων, αρμοδιότητας 4 υπουργείων!

114.jpg

P1010778e.jpg


Ο Smαri McCarthy, ιδρυτής της Icelandic Digital Freedoms Society, και η βουλευτής Birgitta Jonsdottir, ίσως ακόμη δεν έχουν κατανοήσει την παγκόσμια επιτυχία τους, μια πραγματική Επανάσταση!

Το δικό μας blog, ήδη συμμετέχει -μαζί με άλλα ευρωπαϊκά blogs- σ' αυτό το εγχείρημα και συνεπώς ποσώς μας απασχολεί τι νόμους επεξεργάζονται οι Βενιζέλοι και σια ...;

3346426445_4c3678e5d0.jpg

Στη διάθεση όλων για να πάρουμε μέτρα, πριν πάρουν μέτρα εναντίον μας οι κάθε είδους εξουσιαστές, νταβατζήδες, εργολάβοι δημοσίων έργων, πολιτικάντηδες και "πολιτικοί", καναλάρχες, μεγαλο-δημοσιογράφοι, ιδιοκτήτες ΜΜΕ ...;

Τώρα, έχουμε κι εμείς Ισλανδική Σημαία!
ΠΗΓΗ

ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΝΕΡΟΜΠΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΞΑΧΡΟΝΟ!!!






Ο Kieron Williamson είναι μόλις 6 χρονών και ετοιμάζεται ήδη γιά την πρώτη του έκθεση με πίνακες ζωγραφικής.

Ειναι ολα τελικα θεμα "θετικης ενεργειας" ?


Ισως να ειναι η πιο κλισε απαντηση σε ολα τα προβληματα.Καθε φορα που συζηταμε ενα προβλημα ειτε πορσωπικο ειτε οικογενειακο ειτε επαγγελματικο ολοι μας συμβουλευουν στο τελος με αυτη την ατακα... " εχε θετική ενεργεια - be positive ( για τους αγγλομαθεις ) και ολα θα πανε καλα!". Προσφατα βρεθηκα με καποιες φιλες μου για ποτο και συζητωντας για αισθηματικου περιεχομενου ζητηματα η μονη "συμβουλη" που ακουσα ηταν αυτη.... να εχω θετική ενεργεια και ολα θα γινουν,ολα θα λυθουν δια μαγειας!.Δεν μπορουσα να σταματησω να αναρωτιεμαι μετα απο αυτο, ειναι οντως τελικα ολα θεμα θετικής ενεργειας? Ξυπνας μια μερα με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια, σαν να πηγαινουν ολα τελεια στη ζωη σου και τα προβληματα σου ειναι απλα κουκιδες στον ωκεανο, και ολα ξαφνικα γυρω σου αλλαζουν και μεταμορφωνονται σε κατι πολυχρωμο γεματο ζεστασια? Οι ειδικοι ισχυριζονται οτι η θετικη ενεργεια και σκεψη μπορει να μας βοηθησει να αντιμετωπισουμε οχι μονο το στρες και το πιθανον πεσμενο ηθικο μας αλλα ακομα και αρρωστιες. Θεωρουν οτι η δημιουργια αρνητικων σκεψεων προκαλει με τη σειρα της τη δημιουργια τοξινων στον οργανισμο. Καθε "κακο" συναισθημα οπως πχ ζηλια, θυμος, φθονος και αλλα παρομοια δεν δηλητηριαζουν μονο το μυαλο μας αλλα και το αιμα μας και αυτο γιατι -επιστημονικα παντα μιλωντας - η αναπτυξη τετοιων συναισθηματων επηρρεαζει το ενδροκρινολιγο συστημα του οργανισμου. Ωραια τα λενε δεν μπορω να πω, μολις μου εδωσαν ενα extra κινητρο για να σταματησω να ζηλευω τον συναδελφο απο τη δουλεια που θα παει διακοπες 2 βδομαδες στη Μυκονο αλλα και παλι, ποσο ευκολο ειναι να πεις στον εαυτο σου μη ζηλευεις, μη θυμωνεις , μην απογοητευεσαι και αυτος να υπακουσει? Μηπως υπαρχει καποιο κολπο που κανεις και το μυαλο υπακουει? Αυτο ολως τυχαιως παραλειπεται απο ολα τα ευγγελια των ειδικων για καλυτερη και χαρουμενη ζωη.... Θα ειμαι ειλικρινης, το κουρασα το θεμα μεσα στο μυαλο μου, μπορει και στο κειμενο αυτο, γιατι ναι θελω πολυ να πιστεψω σε αυτη τη θετικη ενεργεια που λυνει ολα τα προβληματα.Δεν θεωρουμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος - θετικος ανθρωπος και τις περισσοτερες φορες θα εστιασω πρωτα στα αρνητικα μιας καταστασης και μετα στα θετικα. Ισως να κανω λαθος και αυτο να μου εχει στερησει στιγμες χαρουμενες και χαλαρες ισως ομως να ειμαι απλα και ο εαυτος μου χωρις να πιεζομαι να δειξω ενα συναισθημα που δεν νιωθω. Το να μπορεις να κοντρολαρεις εντονα συναισθηματα ειναι σιγουρα μεγαλο προσον αλλα οταν σου συμβαινει κατι ασχημο δεν γινεται να το παραμερισεις και να το μεταφρασεις μεσα σου ως κατι θετικο και ευχαριστο...Θεωρω οτι ειναι πιο υγειες το να μπορεις να εκφραζεις αυτο που νιωθεις.. ισως και πιο ειλικρινες ,οχι για τους αλλους αλλα για εσενα τον ιδιο πιο πολυ. Επισης μπορει να ισχυει και το θεωρημα του μισοαδειου και μισογεματου ποτηριου... μπορει τελικα ο κοσμος να ειμαι χωρισμενος σε δυο κατηγοριες ανθρωπων, αυτους που βλεπουν τη ζωη αισιοδοξα και αυτους που τη βλεπουν με λιγοτερη αισιοδοξια...Γκριζα ζωνη υπαρχει ??Ενδεχομενως και να υπαρχει αλλα σιγουρα ειναι λιγοι οι τυχεροι που κατοικουν εκει,.... ΠΗΓΗ

ΙΕΡΕΑΣ ΕΠΝΙΞΕ ΜΩΡΟ ΣΤΗ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ!!

Ενα απίστευτο περιστατικό έγινε την ώρα της βάφτισης ενός βρέφους μόλις έξι εβδομάδων!

Τραγική κατάληξη είχε η βάφτιση ενός μωρού 6 εβδομάδων στην περιοχή Ρασκάνι στην Μολδαβία.

Ο ιερέας την ώρα της βάφτισης έβαλε το κεφάλι του μωρού πολλές φορές κάτω από το νερό μέσα στην κολυμπήθρα προκαλώντας μάλιστα την έκπληξη των καλεσμένων αφού δεν έβαζε προστατευτικά το χέρι του στο στόμα του μωρού.

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Το βίντεο που τραβούσαν οι συγγενείς την ώρα της βάφτισης δείχνει το μωρό να είναι ζωντανό μετά τις αλλεπάλληλες φορές που του βούτηξε όλο το πρόσωπο ο ιερέας μέσα στο νερό, όμως λίγο αργότερα φαίνεται να δυσκολεύεται να αναπνεύσει!
ΠΗΓΗ
Είκοσι λεπτά αργότερα, το βρέφος άρχισε να αιμορραγεί από την μύτη και το στόμα!

Το 6 εβδομάδων βρέφος πέθανε την ώρα που μεταφερόταν στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τη νεκροψία ο θάνατός του οφείλεται σε εισρόφηση μεγάλης ποσότητας νερού, δηλαδή σε πνιγμό.



"Την ώρα που του έβαζε το κεφάλι κάτω από το νερό το μωρό είχε ανοικτό το στόμα του αφού έκλαιγε", δήλωσε απαρηγόρητη η γιαγιά του.

Μάλιστα είπε οτι κατά την διάρκεια του μυστηρίου διαμαρτυρήθηκαν στον ιερέα αλλά εκείνος τους αποπήρε λέγοντάς τους οτι εκείνος ήξερε καλύτερα τι έκανε!

Στον ιερέα απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία. Κινδυνεύει με τρία χρόνια φυλάκιση.

ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΤΟΥ CLEARWATER ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΔΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ


H 3η ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ...


ΠΩΛΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε.Η.23740.jpg2.jpg

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ '' ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ''.... ΛΟΓΩ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΚΥΡΙΑΡΧΙΑς..!

''Πουλήστε μεγάλο μέρος των λιγντικών και υδροηλεκτρικών μονάδων της Δ.Ε.Η., είναι η μόνη αποτελεσματική λύση για να ανοίξει η αγορά, όλα τα υπόλοιπα είναι τσιρότα, έχουν δοκιμαστεί σε άλλες χώρες, χωρίς επιτυχία ''

ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ-ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ


«Ξεκλείδωσε» το iPhone της Apple

Πώς αντιδρά η εταιρεία

Σε «ξεκλείδωμα» των κινητών τηλεφώνων οδήγησε η αναθεώρηση του αμερικανικού νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Στην αλλαγή αυτή ήταν αντίθετη η Apple, καθώς το iPhone διατίθετο μέχρι σήμερα αποκλειστικά με σύνδεση στον πάροχο ΑΤ&Τ.

Στο πλαίσιο της ανά τριετίας αναθεώρησης των παραμέτρων εφαρμογής του νόμου περί ψηφιακών δικαιωμάτων, η Υπηρεσία Πνευματικών Δικαιωμάτων ανακοίνωσε ότι θέσπισε τροποποίηση με την οποία αναγνωρίζεται ότι «το "κλείδωμα" των τηλεφώνων δεν έχει ως στόχο να προστατεύσει την πνευματική ιδιοκτησία των δημιουργών, αλλά να δεσμεύσει τους χρήστες σε συγκεκριμένο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας», όπως επισημαίνει εκπρόσωπος του ιδρύματος προστασίας δικαιωμάτων χρηστών του διαδικτύου Electronic Frontier Foundation (EFF).

Το «ξεκλείδωμα» του iPhone θα επιφέρει ρήξη στην «αλυσίδα εμπιστοσύνης» μεταξύ του ομίλου και των πελατών του, θα καταστήσει τα κινητά ευάλωτα σε ιούς και θα επηρεάσει την ποιότητα καθ' εαυτής της συσκευής, αναφέρει με επιστολή της προς την Υπηρεσία Πνευματικών Δικαιωμάτων η Apple.

Τη Δευτέρα η μετοχή της Apple σημείωσε πτώση κατά 0,25% στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, το οποίο κατέγραψε άνοδο. Η μετοχή της εταιρείας τηλεφωνίας Sprint Next.ΠΗΓΗ

Το 51% των γυναικών δήλωσαν ότι δεν έχουν καμία όρεξη για σεξ...

....ενώ το 42% δήλωσε πως έχουν ξεχάσει την έννοια της λέξης οργασμός!

.Πτώση στο ναδίρ παρατηρείται τον τελευταίο μήνα στη λίμπιντο των ελληνίδων εξαιτίας της οικονομικής συγκυρίας, αλλά και λόγω της συζήτησης για τον νέο ασφαλιστικό νόμο.

Έρευνα της εταιρείας Μελέτης της Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας, σε συνεργασία με την εταιρεία δημοσκοπήσεων Alco, διαπιστώνει ότι ποσοστό 72% των γυναικών ανέστειλαν τις ερωτικές τους επαφές, μέσα στον γάμο, κατά την περίοδο της συζήτησης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Ο επικεφαλής της μελέτης, ουρολόγος - ανδρολόγος, Κ. Κωνσταντινίδης, κάνει λόγο για σύγχρονες «Λυσιστράτες», που τιμωρούν τους εαυτούς τους, αλλά και τους συντρόφους τους, απέχοντας από το σεξ. Η επιλογή για αραίωση, ή και αποχή, από τις ερωτικές συνευρέσεις αποτελεί παθητική στάση, που προκύπτει από τις αρνητικές ψυχολογικές επιπτώσεις των κοινωνικών μεταβολών.

Στην έρευνα συμμετείχαν 600 γυναίκες από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Σε ποσοστό 68% οι ερωτειθείσες δήλωσαν ότι μείωσαν τη συχνότητα των ερωτικών τους επαφών τους τελευταίους μήνες και ποσοστό 40% εξ αυτών αποδίδουν το γεγονός στην αρνητική επιρροή, που είχε στην ψυχολογία τους, η συζήτηση επί του ασφαλιστικού νομοσχεδίου. Στην ίδια ερώτηση, η αντίστοιχη απάντηση από τους άνδρες, ήταν μόλις σε ποσοστό 26%.

Σημειώνεται ότι 24 στις εκατό γυναίκες δήλωσαν ότι το κυριότερο συναίσθημα, που βιώνουν αυτή την περίοδο, είναι η ανασφάλεια, 27 η απογοήτευση, ενώ μόλις τρεις έχουν ελπίδα για το μέλλον. Γενικά, τα κυρίαρχα συναισθήματα, που προκύπτουν από τις σχετικές απαντήσεις του ερωτηματολόγιου είναι οργή, απογοήτευση, ανασφάλεια και φόβος.

Στην έρευνα συνοψίζεται ότι «σε μια κοινωνία, που το "φάντασμα" της ηδονής περνάει από το καλάθι της νοικοκυράς, η προοπτική μιας επισφαλούς σύνταξης πυροδοτεί τις γυναίκες με άγχος και στεναχώρια, στοιχεία που "ευνουχίζουν" τη χαρά της ζωής και περιορίζουν τον γυναικείο οργασμό».

Η διαπίστωση προκύπτει από τα ποσοστά των γυναικών, που δήλωσαν έλλειψη επιθυμίας για σεξ τους τελευταίους μήνες (51%) και έλλειψη οργασμού, όταν κάνουν σεξ (42%).ΠΗΓΗ