Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Παράσταση νίκης και στο… σεξ!


• Αυξήθηκε η ερωτική επιθυμία στο 62% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ
• Μειώθηκε η ερωτική επιθυμία στο 51% των ψηφοφόρων της ΝΔ
• Η απάντηση των Ελλήνων στην κρίση είναι μείωση του σεξ και αύξηση των εξόδων!


Ο νικητής στην πολιτική είναι και νικητής στο σεξ; Και αντιστρόφως, ο ηττημένος της πολιτικής χάνει και στο κρεβάτι;

Η απάντηση είναι ΝΑΙ και στα δύο, σύμφωνα με έρευνα της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (Ε.Μ.Α.Σ.) , Tηλ: 210 .677 70 70.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την Ε.Μ.Α.Σ. σε συνεργασία με την ALCO με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων σε δείγμα 600 ενηλίκων (υγιές δείγμα ALCO) και 2000 (δείγμα της Ανοιχτής Γραμμής Βοήθειας και Στήριξης της ΕΜΑΣ), στρωματοποιημένο, αναλογικό του πραγματικού πληθυσμού.

Οι μισοί από τους ψηφοφόρους της ΝΔ (ποσοστό 51%), που πήραν μέρος στην έρευνα, δήλωσαν ότι μειώθηκε η ερωτική τους επιθυμία τους τελευταίους μήνες. Το 31% ανέφερε πως παρέμεινε σταθερή και μόλις 12% ότι αυξήθηκε, ενώ ποσοστό 6% δεν απάντησε, γεγονός που υποδηλώνει ότι δεν νοιώθουν άνετα να απαντήσουν στο ερώτημα.

Στην αντίπερα όχθη, μόλις 9% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως μειώθηκε η ερωτική τους επιθυμία! Αντιθέτως, το 62% ανέφερε πως η ερωτική τους επιθυμία αυξήθηκε και το 29% ότι παρέμεινε σταθερή. Είναι χαρακτηριστικό ακόμη ότι όλοι οι ερωτηθέντες απάντησαν στο ερώτημα.

«Σε παλιότερες μελέτες μας είχαμε δείξει ότι οι οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας, που χάνει, χάνουν και τη λίμπιντό τους σε σχέση με τους νικητές. Με τη νέα έρευνα αναζητήσαμε να δούμε ποια είναι η σεξουαλική ζωή του οπαδού ενός κόμματος που φιλοδοξεί να είναι στην εξουσία και πως ένας άλλος που το κόμμα του κινδυνεύει να χάσει την εξουσία.

Είναι φανερό ότι η πολιτική εξουσία ως άλλη μορφή αφροδισιακού επηρεάζει τη σεξουαλική μας ζωή. Η παράσταση νίκης είναι μια θετική ψυχολογική άποψη, που κινητοποιεί ευφορικούς μηχανισμούς νευροβιολογικά άρα αυξάνει και τη λίμπιντο», επισημαίνει ο πρόεδρος της ΕΜΑΣ, χειρουργός ουρολόγος-ανδρολόγος κ. Κώστας Κωνσταντινίδης.

Μάλιστα, από την έρευνα προκύπτει ότι οι διάφορες φαρμακευτικές αγωγές, που αφορούν στα προβλήματα στύσης δεν βοηθούν. Στην ερώτηση «αν πιστεύουν ότι τα φάρμακα βοηθούν σε αυτήν την κρίση της επιθυμίας και τη ερωτική ζωή εν γένει», το 67% απάντησε αρνητικά! Να σημειώσουμε ότι παλαιότερη έρευνα της Ε.Μ.Α.Σ. είχε δείξει ραγδαία πτώση τους τελευταίους 6 μήνες στη χρήση των φαρμάκων αυτών.

Το γεγονός ότι η οικονομική και κοινωνική κρίση έχει επιδράσει καταλυτικά σε βάρος της σεξουαλικότητας των Ελλήνων αποδεικνύεται από το ότι στο σύνολο των ερωτηθέντων του δείγματος το 90% δηλώνει ότι μειώθηκε η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών και η ερωτική επιθυμία.

Από την άλλη, ένα ακόμη εντυπωσιακό εύρημα της δημοσκόπησης είναι ότι σχεδόν το 80% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι είτε δεν έχουν μειώσει τις δαπάνες τους (ποσοστό 38,6%) είτε τις έχουν αυξήσει (ποσοστό 39,9%). Δηλαδή, οι Έλληνες αντιμετωπίζουν την οικονομική κρίση μειώνοντας τις σεξουαλικές επαφές, αλλά αυξάνοντας τα έξοδά τους!

«Αυτό το φαινόμενο που αρχικά φαίνεται σαν παράδοξο, εξηγείται από τον τρόπο που ο σύγχρονος Έλληνας με άκρατο φιλελευθερισμό σε μια ατομοκεντρική πλέον κοινωνία, προσπαθεί να τονώσει το ανασφαλές Εγώ του με επίδειξη και ματαιοδοξία, ιδιαίτερα όταν η φτώχια χτυπά τη πόρτα του και λιγότερο με σεξουαλικές επιδόσεις που ούτως ή άλλως κανείς δεν θα τις επιβεβαιώσει», σημειώνει ο κ. Κωνσταντινίδης.

«Παλιότερα σε πιο συλλογικές μορφές οργάνωσης το σεξ λειτουργούσε, σαν αντίδοτο της φτώχειας και της μίζερης πραγματικότητας, Τώρα το σεξ δεν λειτουργεί σαν αντικαταθλιπτικό και αντίδοτο της αλήθειας της κρίσης αφού δεν είναι το ζητούμενο. Σαν αντικαταθλιπτικό της σύγχρονης ατομοκεντρικής αντίληψης είναι το αγοράζω άρα υπάρχω».

Το κόλπο με τους 'bloggers'


Σε ερωτήσεις των blogger θα απαντήσει την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , σε μια ανοιχτή συζήτηση που οργανώνεται από το Tvxs. Πέρα από τα γενικότερα θέματα, ο κ. Παπανδρέου θα αναπτύξει τις θέσεις του για το ιντερνετ και τα ΜΜΕ, τα μέτρα για την καταπολέμηση της διαφθοράς και την διαφάνεια. Την διαδικτυακή συνέντευξη θα συντονίσει ο Στέλιος Κούλογλου.
Στην συνέντευξη έχουν κληθεί να πάρουν μέρος blog από όλη την Ελλάδα. Οι blogger εκτός Αθηνών που δεν θα παρευρίσκονται στην συνάντηση και βεβαίως οι επισκέπτες και φίλοι του Tvxs, μπορούν να υποβάλλουν με σχόλια τις ερωτήσεις τους.
tvxs
...οι "Ενωμένοι Bloggers" καταθέτουν μια ένσταση: πια blog προσκάλεσε το tvxs και με πια κριτηρια?
...o αναγνώστης μας Νεοκλής Θεοδωρόπουλος δίνει τη δική του απάντηση, στο "διάλογο" που άνοιξαν ορισμένα blogs:
"Κανείς δεν μπορεί να θέτει ερωτήσεις στο tvxs για την πρωτοβουλία-επιτυχία του, διότι είναι μια εμπορική ιστοσελίδα, με προοδευτική-αριστερή τοποθέτηση, που χρησιμοποιεί πολύ καλά το blogging για να αυξήσει τα έσοδά της.
Συνεπώς, κανείς δεν μπορεί να θέτει ερωτήματα για το ποιους θα καλέσει στη δική της εκπομπή μια εμπορική ιστοσελίδα-επιχείρηση, που διευθύνει ο πολύ καλός δημοσιογράφος Σ. Κούλογλου. Ας μην ξεχνάμε ότι η ΕΡΤ τον απέλυσε για τις καλές εκπομπές του και θα πρέπει άμεσα -με τη νέα κυβέρνηση- να αναλάβει εκπομπές και παραγωγές στην ΕΡΤ.
Τέλος, αυτή η συζήτηση είναι στα πλαίσια αυτών που συμβαίνουν στους τηλεοπτικούς σταθμούς: προσκαλούν όποιους εκείνοι θεωρούν ότι καλύπτουν τις εμπορικές ή πολιτικές τους ανάγκες"

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/10/bloggers-tvxs.html


Καλα,ο ρόλος του Κουλογλου(ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ αλλα.... μέλος του συστήματος κ αυτος κ θα εξηγησω παρακάτω)ειναι πολυ γνωστός..
Αυτός κ διάφοροι αλλοι 'προοδευτικοί'(και καλα) δημοσιογράφοι εξυπηρετούν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ συμφέροντα..
Ποια ειναι αυτα?
Μα το να υπηρετούν ο τον εναν πολο του διπολικου παρακρατικου μηχανισμου κ συγκεκριμενα αυτον του αμερικανοφερτου μαυροκοκκινου φασισμού που εκφραζεται με την πολυφορεμενη κ πολυδιαφημισμενη ταμπελα: 'προοδευτικος χωρος'.

Το σύστημα εχει δημιουργήσει 2 παρακρατικα κομματια..Τους 'προοδευτικους'(ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΙNDYMEDIA,ψευτοαναρχικοι κλπ που οι κεφαλες τους ειναι μελη της πρωην ΚΥΠ και νυν ΕΥΠ κ ειναι εκπρόσωποι του αμερικανοφερτου μαυροκοκκινου φασισμου) κ τους ΄φασιστες'( με επικεφαλείς εξίσου μελη της πρωην ΚΥΠ και νυν ΕΥΠ και οι οπαδοι χρυσαυγιτες και Λαος να ακολουθουν σαν στρατιωτακια)

Για αποπροσανατολισμό του κοσμου ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ(ανεργία,φτώχεια,εξαθλίωση),αυτα τα 2 παρακρατικα κομματια και καλα εχουν πολεμο μεταξυ τους..Οι οπαδοι τους φυσικα κ εχουν πολεμο.Γιατι ειναι ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ που δεν αντιλαμβάνονται το καλοστημένο ΘΕΑΤΡΟ.Το μονο που δεν γνωριζουν οι αφελεις ειναι οτι ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..
Ενα θεατρο του παραλόγου παιζουν αυτες οι 2 ομαδες κ οποιος εχει ανοιχτά τα ματια το βλέπει ξεκάθαρα.

Ολα τα αλλα ειναι ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ κ σε δουλεια να βρισκομαστε..

Οπως επισης και οι ιδεολογιες-διαχωρισμοι 'δεξιος','αριστερος' και μαλακιες.

ή εισαι με τον λαο και το ΔΙΚΑΙΟ(οπως αυτο εκφραζεται πχ στα εργασιακα θέματα το δίκαιο διεκδικείται σωστά μέσω της 'αριστερας', στα εθνικα θεματα ειναι με το διεθνες δικαιο) ή εισαι με τους μεγαλονταβατζηδες και τους εντολοδοχους τους, τους κρυφούς παρακρατικούς του ΣΥΝ-ΛΑΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ που ειναι δοχεία υποδοχής απογοητευμένων Πασοκων και ΝΔτων(τα 2 κομματα που ειναι ολοφανερα πλεον υπηρέτες του ιδιου συστήματος ) κλπ...

Αρα μην περιμενουμε απο τον Κουλογλου κ τον καθε Κουλογλου ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ να αφησει οι ΑΓΝΟΙ bloggers να θεσουν ερωτηματα στον Παπανδρεου..
Ενα καλοστημενο παιχνιδι ειναι σαν αυτο που εστησε εχθες στις τηλεορασεις μας ο Αλης..
Ποιους περιμενατε να αφησει να ρωτησουν?Εσας τους απλους κ αγνους Bloggers ή οσους ανοιξαν Blog για να ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ τα ιδια αφεντικα του κουλογλου?Δηλαδη τον παρακρατικο μηχανισμο..

Bloggers ειμαστε εμεις..Που ειμαστε χρονια εδω και δε εξυπηρετουμε συμφεροντα..

Και κατι άσχετο με τους Bloggers αλλα σχετικό με τις εκλογες:χθες σε κεντρικη πλατεια περιοχης των ΔΠ της Αθηνας ηταν 2 πουλμαν με οπαδους του ΠΑΣΟΚ που περιμεναν να ξεκινησουν για να πανε στην ομιλια του Παπανδρεου..

Εκει ηταν κ αλλα κομματοσκυλα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ καθως σε εκεινη την πλατεία ηταν στημενα προεκλογικα περιπτερα ολων των κοινοβουλευτικων κομματων καθώς κ των παπαρολογων ψευτο-Οικολογων!

Ειδα κατι που δεν το πιστευα:ειδα ΟΠΑΔΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ(περισσοτεροι βεβαια οι πασοκοι γιατι περιμεναν να ξεκινησουν τα πουλμαν) να μιλανε ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ,να γελανε,να κανουν πλακα,να μιλουν ΦΙΛΙΚΑ...

Μηπως κατι κινειται?Μηπως ακομα και οι ΤΥΦΛΟΙ αρχιζουν σιγα σιγα να ξυπνανε?

Μηπως ο τυφλος φανατισμός αρχίζει και υποχωρεί και ο κόσμος ελέω των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ(που δεν ειναι αλλο απο την έλλειψη χρήματος,την ανεργία,την φτώχεια)καταλαβαίνει οτι οι διαχωρισμοί κ ο ατέρμων πόλεμος μεταξυ ψευτοιδεολογιων κ ψευτο-διαχωρισμών οπως 'αριστερος','δεξιος' κλπ ειναι μονο για να συντηρούν τις καρέκλες τους και τις κουτάλες ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ υποτακτικές στους ΜΕΓΑΛΟΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ?

Μηπως τελικα υπαρχει ελπιδα?

Θα δειξει..

Υ.Γ.τα σχολια θα τα ανοίξω ξανα μετα τις εκλογες.. Συγνώμη αν σε καποιους φάνηκε φασιστικό το να βαζω αναρτήσεις χωρις σχολια αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να διαχειριστώ τα νευρα μου οταν εχω να κανω με ΤΥΦΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ κ επειδη ΣΙΓΟΥΡΑ πολλοι απο αυτους θα σχολίαζαν,προτίμησα να διαφυλάξω την ψυχική μου ηρεμία..

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ...ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2007 ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ,ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΟ ΤΟΥΣ...



Βημα 18/9/2007

Δειτε,πως οι εκδοτες,καθοριζουν
το πως θα κινηθει το πολιτικο σκηνικο στην Ελλαδα.

Το Σεπτεμβριο του 2007,η εφημεριδα Το Βημα,οπως και αρκετες αλλες τοτε,εκανε συντονισμενη κατα μετωπο επιθεση στον Γιωργο Παπανδρεου...το ιδιο ατομο που στο σημερινο της φυλλο παρουσιαζει ως τον επομενο μεγαλο ηγετη και μεσσια,ο οποιος θα σωσει την Ελλαδα απο την δυσκολη κατασταση στην οποια βρισκεται.
Βημα 3/10/2009

Μιλαμε για πραγματικο δημοσιογραφικο καφριλικι.
Για κατα παραγγελια αρθρα και στρατευμενες δημοσιογραφικες πενες αναλογα με τα εκαστοτε συμφεροντα που εξυπηρετει ο καθε εκδοτης.
Τα συμπερασματα δικα σας
ΠΗΓΗ

Εδώ ήρθαμε…. Πάμε να φύγουμε τώρα μάγκες (Μη ξεχάσεις να σκουπιστείς μόρτη)

Posted by J.McManus

Image5 copyddd


ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ?

[via.]

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ..


1226: Πεθαίνει ο Άγιος Φραγκίσκος της Ασίζης, ιδρυτής του τάγματος των Φραγκισκανών.
1866: Θεμελιώνεται το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών.
1900: Γεννιέται ο αμερικανός συγγραφέας Τόμας Γουλφ.
1915: Η κυβέρνηση του Αλέξανδρου Ζαΐμη απορρίπτει πρόταση της Μ. Βρετανίας για ενσωμάτωση της Κύπρου στην Ελλάδα.
1944: Οι Ναζί με την αποχώρησή τους από την Πελοπόννησο ανατινάζουν τη διώρυγα της Κορίνθου.
1945: Ο Έλβις Πρίσλεϊ παίρνει μέρος σε διαγωνισμό ταλέντων, σε ηλικία 10 ετών, κάνοντας την πρώτη δημόσια εμφάνισή του. Καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση και λαμβάνει ως έπαθλό 5 δολάρια.
1974: Ξεκινά η δίκη για το σκάνδαλο «Watergate».
1987: Πεθαίνει ο γάλλος θεατρικός συγγραφέας Ζαν Ανούιγ.
1990: Ενοποιούνται η Ανατολική και η Δυτική Γερμανία.
2001: Πεθαίνει, σε ηλικία 80 ετών, ο δημοφιλής

''Toν μαυρίσανε'' / ''Μαύρο δαγκωτό''

0 Κάθε ''κάλπη'' στην παλιότερη εποχή,που ήταν διαφορετικά τα συστήματα της ψηφοφορίας,ήταν χωρισμένα σε δύο μέρη. Το δεξιό που ήταν βαμμένο άσπρο και το αριστερό που ήταν μαύρο. Η τρύπα της κάλπης όπου έμπαινε το χέρι ήταν μία,ώστε να μην καταλαβαίνει ο άλλος,που θα σε έβλεπε,αν ψηφίζεις προς το άσπρο ή προς το μαύρο. Έτσι ο ψηφοφόρος βάζοντας το χέρι έριχνε ψήφο δεξιά για να υπερψηφίσει,ή αριστερά στο μαύρο για να καταψηφίσει...

Σε κάθε εκλογικό κέντρο υπήρχαν τόσες κάλπες,όσοι ήταν και οι υποψήφιοι. Οι κάλπες ήταν ορθογώνια μεταλλικά κουτιά,κλειστά από όλες τις πλευρές,εκτός από μια τρύπα στην οποία υπήρχε ένας σωλήνας σε σχήμα χοάνης. Μέσα σε αυτόν τον σωλήνα που είχε διάμετρο 12 εκ.,ο ψηφοφόρος έβαζε το χέρι του και έριχνε το σφαιρίδιο. Εσωτερικά η κάλπη ήταν χωρισμένη στα δύο. Στο ένα μέρος να δέχεται τα καλά σφαιρίδια,δηλ. τις θετικές ψήφους για κάθε υποψήφιο και στο άλλο μέρος να δέχεται τις ψήφους αποδοκιμασίας,τα μαύρα σφαιρίδια...

Απ'αυτόν τον χαρακτηρισμό μαύρο/άσπρο ξεκινάνε και οι παροιμιώδεις εκφράσεις για τους αποτυχόντες υποψηφίους,όπως: ''...τον μαυρίσανε...'', ή '' ...έφαγε μαύρο...'' και άλλοι ανάλογοι χαρακτηρισμοί της εκλογικής αποτυχίας..!

Το ''μαύρο και δαγκωτό'' πάλι,μας έμεινε ως εξής...

Πολλοί ψηφοφόροι που είχαν ιδιαίτερο λόγο να φαίνεται η ψήφος τους,δάγκωναν το σφαιρίδιο,πριν το ρίξουν στην κάλπη,λέγοντας: ''Να,μαύρο και δαγκωτό...!'',θέλοντας να δείξουν έτσι την αγανάκτησί τους προς τον υποψήφιο,πιθανόν για αθέτησι συμφωνίας,ρουσφετιού ή κάτι άλλο...Άλλοι πάλι έριχναν σφαιρίδια με το όνομά τους ή και επιχρυσωμένα και έτσι έβαζαν σε μπελάδες τις εφορευτικές επιτροπές που μάλωναν,αν τα σφαιρίδια αυτού του ψηφοφόρου,έπρεπε να υπολογιστούν σαν έγκυρα ή σαν άκυρα...!

ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1500 ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΗΣ!!!


Σεξοθεραπεύτρια

Κάθομαι εδώ και ώρα μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή και δεν ξέρω τι να πρωτογράψω γι' αυτό το πρωτοφανές θέμα. Ναι, κύριες και κύριοι, αυτή η γυναίκα έχει πάει με τουλάχιστον 1500 άντρες. Αλλά αυτή είναι η δουλεία της. Η πιστοποιημένη από το κράτος δουλειά της. Είναι λέει, «θεραπεύτρια του σεξ».

Κατάλαβες τώρα, Ινδίες, τάντρα και οι λοιπές χίπικες μπούρδες περί σεξ. Η Μάρα Σιμόν είναι πιστοποιημένη «sex surrogate», δηλαδή πηγαίνει με κόσμο για να τους λύσει σεξουαλικής φύσεως προβλήματα. Συχνά πάει με τον άντρα ενώ η γυναίκα είναι μπροστά και παρακολουθεί. Τα ραντεβού της είναι πολύ πιεσμένα, αλλά ευτυχώς η Μάρα κάνει και τουρ ανά τον κόσμο για να βοηθήσει άντρες που την έχουν ανάγκη.

Α, κι αν θες τσέκαρε στο site της για κάποιο ταξίδι που μπορείς να πας μαζί της σε έναν εξωτικό προορισμό που θα βοηθήσει τη στύση σου.

Τα ραντεβού κοστίζουν περίπου 150 ευρώ. Έπειτα από τα πρώτα αναγνωριστικά ραντεβού, που αναλώνονται στο χάιδεμα και το μασάζ, αρχίζει η κανονική «θεραπεία». Υπάρχει «θεραπεία» για όλα τα γούστα. Ύστερα από τη Μάρα τίποτα δεν θα είναι το ίδιο.

Η Μάρα -περιέργως- λέει στην οικογένειά της ότι είναι δασκάλα της γιόγκα, το ίδιο και στους επίδοξους γκόμενούς της (ήταν και παντρεμένη περικαλώ). Όλο αυτό, λέει, το κάνει γιατί θυμάται το δικό της πρόβλημα τη βίασε ο γκόμενός της όταν ήταν πιτσιρίκα. Φοβόταν το σεξ, αλλά έπειτα από τρομερή εκπαίδευση στο ταντρικό σεξ (διήρκησε 4 ολόκληρες μέρες) απέκτησε το μεγάλο και δυνατό χαρτί, αυτό της «θεραπεύτριας του σεξ».

Μπορώ να συνεχίσω με τις ώρες, αλλά καλύτερα δες εσύ τις δηλώσεις της ιερόδουλης θεραπεύτριας Μάρας. Είναι πολύ λεπτομερείς και περιγραφικές.

Yupi

1990: Ενοποιούνται η Ανατολική και η Δυτική Γερμανία

Πώς μαζεύει σταυρούς ο Γρηγόρης Ψαριανός;



…Υπό κανονικές συνθήκες και με τον ΣΥΡΙΖΑ να παίρνει πάνω από 3%, ο Γρηγόρης θα έμπαινε μαρς στη Βουλή, αλλά κύκλοι γύρω από τον Γρηγόρη (ή ο Γρηγόρης, που θα έλεγε και ο Αναστόπουλος) ανησυχούν ότι ο κομματικός μηχανισμός δεν αντέχει το ανεξάρτητο πνεύμα και τον αισθησιασμό που εκπέμπει ο φωτεινός ηγέτης. Λέγεται ότι στη Β' Αθήνας, στην οποία και βάζει υποψηφιότητα ο Ψαριανός, η darling του ΣΥΡΙΖΑ ονομάζεται Νάντια Βαλαβάνη, που βασίζεται στην αμεσότητα του λόγου της…

..Επίσης, οι κύκλοι του Ψαριανού ανησυχούν ότι η Βαλαβάνη είναι φερετζές του Αλαβάνου. Οτι δηλαδή ο Αλαβάνος, όπως κάνει και ο Βγενόπουλος με τον Ξυλά στο Δ.Σ. της ΠΑΕ του Παναθηναϊκού, τη βάζει στο ψηφοδέλτιο για να υποστηρίζει τις θέσεις του πρώην προέδρου…

…Τέλος πάντων, ο Γρηγόρης και οι οπαδοί του δεν ασχολούνται με εσωκομματικές ίντριγκες και μικρότητες. Και ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του. Βέβαια, ένας έβαλε σταυρό στον Γρηγόρη και έπιασε τον πρώτο αριθμό στο Εθνικό, ενώ μία έβαλε σταυρό στη Βαλαβάνη και τον γκόμενό της τον έφαγε κάποια πωλήτρια του Hondos Center….

Για περισσότερες πληροφορίες στο δημοσίευμα του «nova ΣΠΟΡ FM» : Η πίεση έβγαλε δύναμη! SportDay / Πανούτσος Αντώνης

Γήπεδο Λεβαδειακού = Emirates ;


Τιμή εισιτηρίου του αγώνα Λεβαδειακός-Ολυμπιακός: 35€
Τιμή εισιτηρίου του αγώνα Arsenal-Ολυμπιακός: 37€

Και στις δύο περιπτώσεις η τιμή αφορά τις θύρες των οπαδών του Ολυμπιακού.

Εκτός και εάν στην τιμή του εισιτηρίου του αγώνα στη Λιβαδειά συμπεριλαμβάνονται τα σουβλάκια και τα μεταφορικά, αυτό σημαίνει μάλλον ότι το γήπεδο του Λεβαδειακού δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από το Emirates.

Ο ΑΝΙΨΙΟΣ, Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

01-10-2009

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 24/09/2009

Τα καλά νέα είναι ότι όλη αυτή η αντιαισθητική προεκλογική εκστρατεία φτάνει, επιτέλους, στο τέλος της….

Τα κακά νέα είναι ότι τίποτα δεν πρόκειται ν΄ αλλάξει… Το πολύ πολύ ο εγγονός του Παπανδρέου να διαδεχθεί στην εξουσία το ανιψιό του Καραμανλή…

Τα άλλα καλά νέα είναι ότι αυτή την εβδομάδα βγαίνουν στους κινηματογράφους κάποιες καλές ταινίες…

Τα άλλα κακά νέα είναι ότι τις καλές ταινίες λίγοι, συνήθως, τις βλέπουν…

Οι νέες ταινίες συνοπτικά:

•ΑΛΗΘΟΦΑΝΗ ΨΕΜΑΤΑ (THE INFORMANT)

Στέλεχος μεγάλης πολυεθνικής γίνεται πληροφοριοδότης του FBI για να τους αποκαλύψει τις παρανομίες των εργοδοτών του.

Μαύρη κωμωδία του Στίβεν Σόντερμπεργκ με τον Ματ Ντέιμον.

•ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

Ένα ζευγάρι, για να ξεφύγει από την τραγωδία του χαμού του παιδιού του, απομονώνεται στη φύση. Όμως η Φύση αποφασίζει να τους δώσει τα δικά της μαθήματα…

Η πολύκροτη ταινία του Λαρς φον Τρίερ.

•ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ

Στην αρχαία Ελλάδα τα …ζόμπι τα βρήκαν σκούρα… Θα τα καταφέρουν καλύτερα στη σύγχρονη Αθήνα;

Η πλάκα και ο χαβαλές από το Γιώργο Νούσια συνεχίζονται…

•ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ

Δημοσιογράφος συνεργάζεται με μια νεαρή χάκερ, για να ανακαλύψει την αλήθεια γύρω από την εξαφάνιση της ανιψιάς ενός βιομήχανου.

Σουηδικό θρίλερ, βασισμένο στο μπεστ σέλερ του Στιγκ Λάρσον.

•ΠΕΘΑΙΝΩ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ

Διάσημος κωμικός που μαθαίνει ότι πάσχει από μια σπάνια ασθένεια και ότι έχει λίγη ζωή μπροστά του, ανακαλύπτει την κενότητα της ζωής του και προσλαμβάνει ένα νέο κωμικό για να περάσει ευχάριστα τον υπόλοιπο χρόνο που του απομένει.
Και όμως, πρόκειται για κωμωδία και μάλιστα όχι χαζοχαρούμενη…

•FAME

Μαθητές και μαθήτριες της Ακαδημίας Τεχνών της Νέας Υόρκης ξεγοφιάζονται στο χορό για να γίνουν διάσημοι…Ε ρε γλέντια!
Ριμέικ, λέει, του μιούζικαλ που γύρισε το 1980 ο Αλαν Πάρκερ..

•G-FORCE

Τέσσερα ινδικά χοιρίδια, ένας τυφλοπόντικας και μια μύγα αναλαμβάνουν να σώσουν τον κόσμο…. Μπορούμε τώρα να κοιμηθούμε ήσυχοι!
Κινούμενα σχέδια της Disney.

ΠΗΓΗ