Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

ΣΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ <ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ>ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ!!!

Δημοσιεύουμε μερικά αποσπάσματα από συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα ο Ολλανδός ευρωβουλευτής (φωτογ.) Έρικ Μέγερ
-υπεύθυνος εισηγητής στο Ευρωκοινοβούλιο της τρίτης έκθεση προόδου της ΠΓΔΜ η οποία εγκρίθηκε χθες-
τα οποία έχουν ειδικό ενδιαφέρον καθώς αντικατοπτρίζουν τις απόψεις του,πάνω στην ιστορία της περιοχής αλλά και της Ελληνοσκοπιανής διένεξης..
Ο κ.Μέγερ αναφερόμενος στο θέμα της ονομασίας δήλωσε ότι "οι Σλάβοι που ζουν σε αυτή την περιοχή αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες τουλάχιστον από τις αρχές του 19ου αιώνα και η Μακεδονία ονομάζετο έτσι ως περιοχή της Γιουγκοσλαβίας. Κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να αποκαλεί τον εαυτό της όπως θέλει".
Αναγνώρισε ωστόσο οτι "έχουν γίνει πολλές προκλητικές πράξεις "στην ΠΓΔΜ, όπως αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου, σε "Μέγας Αλέξανδρος" και του βασικού αυτοκινητοδρόμου που οδηγεί στην Ελλάδα.
Κατά την άποψη μάλιστα του κ. Μέγερ "και στις...δύο χώρες φαίνεται ότι ο ένας περιμένει από τον άλλο να κάνει μία σημαντική παραχώρηση. Η κοινή γνώμη και στις δύο χώρες διαφωνεί με τις παραχωρήσεις αυτές, δηλαδή το πρόβλημα υφίσταται και στις δύο πλευρές"...

http://greece-salonika.blogspot.com/2009/03/19.html

ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ?

ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ?

Αν είναι αλήθεια ότι οι αστυνομικοί χθές στο Κολωνάκι πήραν εντολή να μην επιχειρήσουν κάτα των κουκουλοφόρων ΄με αποτέλεσμα να μην μείνει τίποτα όρθιο
τότε τι να πει κανείς πραγματικά έχω πέσει από τα σύννεφα.
Τελικά οι μόνοι που έφαγαν ξύλο και μάλιστα το ξύλο της αρκούδας ήταν οι
αγρότες από την Κρήτη.Φαίνεται έδω στην χώρα μας μόνο αν διεκδικείς
π.χ αυξήσεις,λιγότερη φορολογία, καταδέχονται να σε δείρουν.
Οι κουκουλοφόροι ούτε ζητάνε τίποτα ούτε χρειάζονται τίποτα άρα είναι ακίνδυνοι....
Κάπου άκουσα ότι τα κλεμμένα στην Αλβανία τελειώνουν από τα μαγαζιά όπου πωλούνται
γι΄ αυτό προσοχή ΚΟΣΜΕ...Είσαι μόνος σου κατά πως φαίνεται.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!!

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ <ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ>


ΡΙΧΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ http://iliden.blogspot.com/ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ!!
<Οι σλαβόφωνοι της Μακεδονίας είχαν ελληνική συνείδηση»!!!
Αυτή την άποψη επαναλαμβάνουν κατά κόρον οι θιασώτες της «ελληνικότητας» της Μακεδονίας, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα που η ελλαδική κοινή γνώμη πληροφορήθηκε έκπληκτη ότι υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός που δεν έχει ως μητρική γλώσσα την ελληνική αλλά τη μακεδονική>

ΟΥΣΤ!!!! ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ!!!!


Το ακούσατε αυτό ψευτόμαγκες αληταράδες των Ελληνικών γηπέδων.
Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε μόνο 115.000 ψωροχιλιάρικα πρόστιμο για ότι κάνατε
στο γήπεδο στον αγώνα μετάξυ ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
Οπότεμπορείτε να συνεχίσετε το θεάρεστο έργο σας,115.000 χιλιάρικα για Ολυμπιακό,Παναθηναικό,Αεκ,Παοκ,Αρη κ,λ,π ανώνυμες εταιρείες είναι ψύχουλα, τα έχουνε για πρωινό. Αμα δεν καταλάβατε μάγκες το μήνυμα της σούπερ λίγκας είναι ότι [δεν υπάρχει μήνυμα] οπότε συνεχίστε να σπάτε, να καίτε, να δέρνεται, ότι υπάρχει μέσα και έξω από τα γήπεδα.Όσο για μας τούς αγνούς φιλάθλους των γηπέδων δεν πρόκειτε
να μας δούνε ούτε ζωγραφιστούς.Κύριοι μας προκαλείτε αηδία αυτό πρέπει να το έχετε καταλάβει όσο ηλίθιοι και αν είσθε όλοι σας.Και όπως λέει μια προσωπικότητα των
γηπέδων σας .....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....ΟΥΣΤ!!!!!!

ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ-ΦΟΒΕΡΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΑΡΤΙ ΜΕ MARKETING


1. Είσαι σε ένα πάρτι και βλέπεις έναν ωραίο άντρα.
Τον πλησιάζεις και του λες:
"Είμαι καταπληκτική στο κρεβάτι."
Αυτό λέγεται Direct Marketing.

2. Είσαι σε ένα πάρτι με παρέα και βλέπεις έναν ωραίο άντρα.
Μια φίλη απ' την παρέα σου τον πλησιάζει, δείχνει εσένα, και του λέει:
"Είναι καταπληκτική στο κρεβάτι."
Αυτό λέγεται Διαφήμιση.

3. Είσαι σε ένα πάρτι και βλέπεις έναν ωραίο άντρα.
Τον πλησιάζεις και παίρνεις τον αριθμό του τηλεφώνου του.
Την επόμενη μέρα τον παίρνεις τηλέφωνο και του λες :
"Γεια, είμαι καταπληκτική στο κρεβάτι."
Αυτό λέγεται Telemarketing.

4. Είσαι σε ένα πάρτι και βλέπεις έναν ωραίο άντρα.
Σηκώνεσαι, ισιώνεις το φόρεμα σου.
Τον πλησιάζεις και τον κερνάς ένα ποτό.
Του λες "Μπορώ;" και του ισιώνεις τη γραβάτα ενώ ακουμπάς απαλά πάνω στο μπράτσο του, και του ψιθυρίζεις: "Α, επίσης είμαι καταπληκτική στο κρεβάτι."
Αυτό λέγεται Δημόσιες Σχέσεις.

5. Είσαι σε ένα πάρτι και βλέπεις έναν ωραίο άντρα.
Σε πλησιάζει αυτός και σου λέει:
"Έμαθα πως είσαι καταπληκτική στο κρεβάτι..."
Αυτό λέγεται Αναγνωρισιμότητα Προϊόντος.

6. Είσαι σε ένα πάρτι και βλέπεις έναν ωραίο άντρα.
Τον πλησιάζεις και τον πείθεις να πάρει την φίλη σου σπίτι του.
Αυτό λέγεται πώληση προϊόντος.
Αυτός όμως δεν είναι ευχαριστημένος με την απόδοση της φίλης
σου, και έτσι σε παίρνει τηλέφωνο.
Αυτό λέγεται Τεχνική Υποστήριξη.

7. Πας σε ένα πάρτι και στον δρόμο διαπιστώνεις πως μέσα σε όλα αυτά τα σπίτια που περνάς μπορεί να υπάρχουν ωραίοι άντρες.
Σκαρφαλώνεις πάνω σε ένα παγκάκι που βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της γειτονιάς, και ξελαρυγγιάζεσαι φωνάζοντας:
"Είμαι καταπληκτική στο κρεβάτι!"
Αυτό λέγεται Spam. (Ενοχλητική Αλληλογραφία)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ MR-DREAM


Νέα Δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την εταιρία Oneiron Analysis για λογαριασμό του hakis-hakis.blogspot.com,φέρνει σαν πρώτο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία που υπολείπεται από το ΠΑΣΟΚ με 6 μονάδες, και βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό.

Στην Δημοσκόπηση συμμετείχαν 10.000 προβατάκια,και η διάρκειά της ήταν one night stunt.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως τη δημοσκόπηση την παρουσίασε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στους συνεργάτες του στη Ριγηλής,οι οποίοι ακόμη ψάχνονται που την βρήκε.

Εμείς λοιπόν σας δείχνουμε την απάντηση με στοιχεία!

Οι αισιόδοξοι ζουν περισσότερο και πιο υγιείς

Οι αισιόδοξοι άνθρωποι ζουν περισσότερο και με λιγότερα προβλήματα υγείας σε σχέση με τους απαισιόδοξους, αναφέρουν ερευνητές στις ΗΠΑ σε μια μελέτη που θα μπορούσε να δώσει ακόμη μια αφορμή για… γκρίνια σε όσους βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο.

Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ μελέτησαν τα ποσοστά θνησιμότητας και την κατάσταση υγείας μεταξύ 100.000 γυναικών ηλικίας πενήντα ετών και πάνω, για 15 χρόνια. Οι γυναίκες που χαρακτηρίστηκαν «αισιόδοξες» με βάση σειρά ψυχολογικών και ψυχομετρικών τεστ, είχαν 14% λιγότερες πιθανότητες να πεθάνουν από οποιαδήποτε αιτία σε σχέση με τις απαισιόδοξες, και 30% λιγότερες πιθανότητες να πεθάνουν από καρδιαγγειακή πάθηση. Επιπλέον, οι αισιόδοξες γυναίκες είχαν πολύ λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν υψηλή αρτηριακή πίεση ή διαβήτη.

Η ερευνητική ομάδα, της οποίας ηγείτο η Δρ. Χίλαρι Τιντλ, μελέτησε επίσης γυναίκες που δεν εμπιστεύονταν εύκολα ανθρώπους και τις συνέκρινε με εκείνες που έτειναν να πιστεύουν πιο εύκολα τις προθέσεις των άλλων. Σύμφωνα με τη μελέτη, οι πρώτες είχαν 16% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από κάποια ασθένεια, κατά τη διάρκεια των 15 ετών που διήρκεσε η έρευνα, ενώ είχαν 23% περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο.

Η Τίντλ επισημαίνει ότι τα αποτελέσματα δεν αποδεικνύουν ότι οι αρνητική στάση απέναντι στη ζωή έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία, αν και κάποια σχέση φαίνεται να υπάρχει μεταξύ των δύο. «Πρέπει να πραγματοποιήσουμε περισσότερες μελέτες στο συγκεκριμένο θέμα, ώστε να σχεδιάσουμε θεραπείες που θα συμπεριλαμβάνουν τη στάση των ανθρώπων απέναντι στη ζωή» πρόσθεσε.

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ,ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 4374 ΓΡ. ΧΤΥΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΩ!!!


Επειδή μας κούρασαν τα αμέτρητα e-mails με τη σχετική σειρά φωτογραφιών:

Από το 2004, κυκλοφορεί αυτή η παπαριά στο διαδίκτυο, σε e-mails, στο facebook κ.λ.π. Πρόκειται φυσικά για chain e-mail ή hoax ή καλύτερα Urban legend. Οι φωτογραφίες είναι από το Ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων http://www.peykeiran.com/ (φαίνεται η στάμπα κάτω αριστερά) το οποίο έκανε "ρεπορτάζ δρόμου", σε μια περίεργη συνήθεια, που στο Ιράν λέγεται Maareke giry και στο δυτικό κόσμο "street magic" ! Tο πρακτορείο και ο φωτογράφος του Siamak Yari, έδωσε άπειρες φορές εξηγήσεις για το θέμα αυτό, από το 2004.

Πρόκειται για "σόου μαγείας", γι' αυτό και δεν υπάρχουν αστυνομικές, θρησκευτικές κ.λ.π. αρχές στις φωτογραφίες (που θα υπήρχαν, αν επρόκειτο για εκτέλεση ποινής).

Στην πρώτη φωτογραφία, εικονίζεται ο πατέρας (μάλλον) του πιτσιρικά, που αναγγέλει δια μικροφώνου το show στους θεατές.

Άλλωστε (και αυτός ήταν ο λόγος, που μόλις είδαμε στο taxalia, πριν από πολύ καιρό τις φωτογραφίες, καταλάβαμε περί τίνους πρόκειται) η Σαρία, ο Ισλαμικός Νόμος (άρθρο 49, παρ.1 του Ιρανικού Ποινικού Κώδικα), ορίζει ότι παιδιά μέχρι 15 ετών δεν τιμωρούνται, παρά μόνο εαν τα κλοπιμαία αντιστοιχούν σε αξία 4.374 γραμμαρίων χρυσού. Εαν η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά αυτό το ποσό, επιβάλλεται το κόψιμο του δεξιού χεριού. Στις φωτογραφίες "κόβεται" το αριστερό χέρι !

Ο Ισλαμικός νόμος, εδώ http://www.iran-bulletin.org/political_islam/punishmnt.html
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΑΝ Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ "ΚΟΨΕΙ ΧΕΡΙ", ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΟΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΑΘΙΑ.....
Αναρτήθηκε από taxalia

ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΒΙΟΝΙΚΑ ΜΑΤΙΑ

Νεαρή κοπέλα από τη Ρωσία ισχυρίζεται ότι διαθέτει ένα εξαιρετικό χάρισμα που της επιτρέπει να ρίξει ματιές μέσα στο ανθρώπινο σώμα!
Η ιστορία της Natasha Demkina μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από τις σελίδες ιστορίας επιστημονικής φαντασίας, όμως η Natasha μπορεί να δει μέσα στο ανθρώπινο σώμα και να διαγνώσει ιατρικά προβλήματα χωρίς τη βοήθεια ιατρικού εξοπλισμού.


Η μητέρα της Natasha, Tatyana Vladimovna, αναφέρει ότι η κόρη της καθώς μεγάλωνε έδειχνε να είναι όπως όλα τα άλλα παιδιά της ηλικίας της, αν και λίγο πιο ώριμη. Η Natasha μάθαινε πολύ γρήγορα, κατάφερε να μιλήσει σε ηλικία 6 μηνών και όταν έγινε 1 ετών κατάφερε να απαγγείλει Pushkin. Σε ηλικία 3 ετών, η μικρή Natasha είχε μάθει την αλφαβήτα και ήξερε να χειρίζεται όχημα για κίνηση στα χιόνια. Όταν η Natasha έγινε 10 ετών, πήγε στο νοσοκομείο για αφαίρεση σκωληκοειδούς απόφυσης. Ένα μήνα αργότερα η Natasha άρχισε να παρατηρεί ότι μπορεί να δει από μέσα το ανθρώπινο σώμα. Όπως είπε στην έντρομη μητέρα της, μπορούσε να δει κάτι που έμοιαζε με την άκρη μιας ηλεκτρικής σκούπας, δύο φασόλια και μια ντομάτα μέσα στο σώμα της. Η Tatyana πίστεψε τη μικρή της κόρη, αν και δε χρησιμοποιούσε τα σωστά λόγια για να περιγράψει τα έντερα, τα νεφρά και την καρδιά της μητέρας της.


Στο νοσοκομείο της πόλης Saransk, στη Δυτική Ρωσία, οι γιατροί έκαναν μια σειρά από εξετάσεις για να ανακαλύψουν ότι η μικρή Natasha έχει όντως διαπεραστική όραση. Σε μια από τις εξετάσεις η Natasha ζωγράφισε το εσωτερικό του στομάχου ενός γιατρού, σχηματίζοντας ένα σκοτεινό σημείο σε σημείο που ο προηγούμενος είχε έλκος. Επίσης, διαφώνησε με τη διάγνωση ενός ασθενούς για καρκίνο, λέγοντας ότι μπορούσε να δει μόνο μια μικρή κύστη. Περαιτέρω εξετάσεις στον ασθενή απέδειξαν ότι η Natasha είχε δίκιο.
Η Natasha μεταφέρθηκε στην Αγγλία και εντόπισε όλα τα θραύσματα και μεταλλικά κομμάτια στο σώμα μιας γυναίκας που αναμίχθηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Η γυναίκα ήταν πλήρως καλυμμένη και δεν είχε κάποια ορατά σημάδια για το πώς ή που είχε τραυματιστεί.


Στη συνέχεια ακολούθησαν εξετάσεις από τις επιτροπές Committee for the Scientific Investigation of Claims of the Paranormal (CSICOP) και Commission for Scientific Medicine and Mental Health (CSMMH) για την επιστημονική επιβεβαίωση των ισχυρισμών της νεαρής Ρωσίδας. Οι εξετάσεις ξεκίνησαν με ένα αρχικό στάδιο, το οποίο, εάν περνούσε, τότε οι επιστήμονες θα συνέχιζαν με περαιτέρω έρευνες και εξετάσεις. Ωστόσο η Natasha κατάφερε να δει μόνο 4 από τους 7 στόχους, ενώ οι επιστήμονες είχαν θέσει ως όριο τους 5 στόχους για τη συνέχιση των ερευνών.


Οι υποστηρικτές της Natasha συνεχίζουν να πιστεύουν ότι έχει ξεχωριστές δυνάμεις και ισχυρίζονται ότι οι εξετάσεις ήταν λανθασμένες.

ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ SEA WORLD ΣΤΟ ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΕ ΔΕΛΦΙΝΙΑ