Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

MARADO OLE,OLE,OLE,


Olé, olé, olé, olé,Diego, Diego....Olé, olé, olé, olé,Diego, Diego...Olé, olé, olé, olé,Diego, Diego...Olé, olé, olé, olé,Diego, Diego...Olé, olé, olé, olé,Diego, Diego...Olé, olé, olé, olé,Diego, Diego
Ο άνθρωπος έχει παίξει την καλύτερη μπάλα απο οποιονδήποτε στον κόσμο,έχει κάνει
την χειρότερη ζωή από οποιονδήποτε διάσημο ποδοσφαιριστή,γράφει κάθε μέρα ιστορία
και όποτε γουστάρει λέει και κάνα τραγούδι <για τον ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ>....ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ-ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ ΠΟΠΑΥ


Το πρώτο-πρώτο επεισόδιο σε κινούμενα σχέδια του POPEYE.Με αρκετή βία ,λίγο ρατσισμό,και τον θάνατο του BRUTO!!






ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ!!!ΔΕΙΤΕ

Τραγικός θάνατος 42χρονου από καπάκι

Ένας 42χρονος, πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, έχασε το μεσημέρι του Σαββάτου τη ζωή του. Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του στο Φρε Αποκορώνου και προσπαθούσε με ένα τροχό να κόψει στα δύο μεταλλικό βαρέλι, από αυτά που περιέχουν το υλικό των διαγραμμίσεων του οδικού δικτύου και το οποίο θα χρησιμοποιούσε ως δοχείο για να ταΐζει τα ζώα του. Ξαφνικά, ακούστηκε μια ισχυρότατη έκρηξη.

Ο άτυχος άνδρας είχε χτυπηθεί στο κεφάλι από το καπάκι του μεταλλικού βαρελιού το οποίο και βρέθηκε σε απόσταση 100 μέτρων. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος. Η σωρός του 42 χρόνου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για νεκροψία νεκροτομή.
ΠΗΓΗ hellehic business

ΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ..ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..

"Σήμερα το μεσημέρι στις 15.30 καταγγέλθηκε από τον πρόεδρο της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πολυτεχνείου στου Ζωγράφου μεγάλης έκτασης φθορά στις εγκαταστάσεις, στα εργαστήρια αλλά και κλοπή τεχνολογικού εξοπλισμού, στα κτίρια της Πολυτεχνειούπολης. Υπολογιστες, σκάνερ, μηχανήματα αξίας είχαν κλαπεί απο τους γνωστούς αγνώστους. Ο πρόεδρος της Σχολής μετά από έγγραφη άδεια από τον Πρύτανη, φώναξε... την αστυνομία η οποία εισήλθε στο χώρο του Πολυτεχνείου στην περιοχή του Ζωγράφου. Προανάκριση λένε από την ΓΑΔΑ ότι διενεργεί το τμήμα Ζωγράφου, ουσιαστικά την υπόθεση όμως έχει αναλάβει ο Διευθυντής Ασφαλείας Γιάννης Δικόπουλος. Η υπόθεση είναι σοβαρή αφού, από πρωτες πληροφορίες, οι δύο σχολές έχουν λεηλατηθεί και καταληστευτεί απο τα γνωστά καθίκια των υποτιθέμενων αντιεξουσιαστών
Δεν το βλέπουμε καλά το Τμήμα Ζωγράφου. Ας στείλει καμιά διμοιρία ΜΑΤ εκεί ο Ραχωβίτσας απόψε μήπως πιάσει κανέναν και ξεβρωμίσει ο τόπος."

http://adiakritos.blogspot.com/2009/03/blog-post_2531.html


Αναρτήθηκε από troktiko

ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Ανακάλυψη που θα αποκαλύψει τους ντοπαρισμένους


Πολλές φορές έχετε διαβάσει στο http://greek-olympics.blogspot.com θέματα που αφορούν το ντόπινγκ, τις ουσίες, δηλώσεις πρωταγωνιστών, αλλά και την αμφισβήτηση των διαδικασιών.
Αυτός ο τομέας είναι ιδιαίτερα σημαντικός, αφού όταν μιλάμε για ντόπινγκ και κατονομάζουμε αθλητές θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι έκαναν χρήση είτε το παραδέχονται είτε όχι.
Η αξιοπιστία των ελέγχων από τη μία και οι μέθοδοι ανίχνευσης ουσιών είναι πάντα τομείς κρίσιμοι για τη WADA που θέλει διαδικασίας που δεν θα δέχονται αμφισβήτηση.
Το τελευταίο διάστημα η WADA έχει αλλάξει τη διαδικασία για τους αθλητές που πρέπει μία ώρα την ημέρα να είναι πάντα στη διάθεσή της και προσπαθεί να δημιουργήσει ένα «διαβατήριο γονιδιακού ελέγχου» για κάθε αθλητή που θα τον συνοδεύει σε όλη του την καριέρα και θα… μαρτυρά όλες τις ενέργειες που έχει κάνει.
Φυσικά κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο. Όμως η επιστήμη καθημερινά κάνει βήματα προόδου προς αυτή την κατεύθυνση και τα ευρήματα είναι σημαντικά. Στην Κολωνία το εργαστήριο ντόπινγκ εκτός από ελέγχους κάνει και έρευνα πάνω σε νέες μεθόδους και κατάφερε να εντοπίσει στο γονίδιο μία ουσία με το κωδικό όνομα «GW1516» που ευθύνεται για τις παρεμβάσεις.

Ας δούμε πρώτα τι κάνει το γονίδιο και γιατί θέλουν οι αθλητές να το… πειράξουν.
Αυξάνει τον όγκο και την αντοχή των μυών, καθώς και τα ένζυμα με αποτέλεσμα ο αθλητής να κερδίζει ενέργεια από λίπος. Θα ήθελαν λοιπόν κάποιο να… επέμβουν εξωτερικά για να αλλάξουν τα δεδομένα.
Το γονιδιακό ντόπινγκ, είναι η πρακτική της χρήσης της γενετικής μηχανικής για την τεχνητή ενίσχυση της αθλητικής απόδοσης και από πολλούς θεωρείται ως «η επόμενη μέρα» στο ντόπινγκ.
Ο εντοπισμός έγινε με την μέθοδο της φασματομετρίας της μάζας και όλες οι δοκιμές επιβεβαίωσαν την τεχνητή παρεμβολή στο γονίδιο. Οι δοκιμές πέτυχαν και τώρα το τεστ θα πάρει έγκριση από τη WADA το επόμενο διάστημα. Δεν αποκλείεται λοιπόν να δούμε στο Λονδίνο το 2012, και γονιδιακό έλεγχο ντόπινγκ.
Αυτό βέβαια θα είναι μία επανάσταση στη μάχη για την καταπολέμηση του ντόπινγκ.
Μάλιστα από τα τεστ ανιχνεύθηκε και η ουσία «GW1516» που υπάρχει στη λίστα της WADA όμως τώρα ο έλεγχος θα ενταθεί και πολύ σύντομα θα ακούσουμε νέα για αθλητές που την έκαναν χρήση.
Κάπως έτσι την… πάτησαν και στην άρση βαρών πριν από έναν χρόνο, όταν βρέθηκαν 11 αθλητές να έχουν κάνει χρήση της ουσίας μεθυλτριενολόνης σε έλεγχο της WADA που εξέτασε το εργαστήριο της Κολωνίας, όταν το δικό μας εργαστήριο στην Αθήνα με διαφορά λίγων ημερών τους είχε βρει… καθαρούς.
greek-olympics

Η ΕΚΠΟΜΠΗ BLOG OUT!!


Παρακολούθησα τελικά και προσωπικά την εκπομπή τυο SBC "Blog out" για τα blogs, καθώς ήθελα να έχω και τη δική μου άποψη για το περιεχόμενο της εκπομπής.
Η εκπομπή είναι κάθε Τρίτη 19.30-20.00 και μπορείτε να τη δείτε και από εδώ http://www.sbctv.gr/live/

Έχω να πω λοιπόν ότι είναι μια ενδιαφέρουσα εκπομπή, ειδικά για εμάς τους bloggers,που πρέπει να τη στηρίξουμε. Με έκπληξη είδα μια περιεκτική εκπομπή, με αναφορές σε πολλά blogs, λέγοντας συνεχώς τις διευθύνσεις τους και τονίζοντας ότι είναι υπέρ της ενημέρωσης του διαδικτύου, καθώς πρόκεται για νέα δύναμη.
Περιμένατε να βλέπατε τέτοια εκπομπή σε οικονομικό κανάλι;
Με τίποτα!
Κι όμως τόλμησαν αυτό που δεν είχε τολμήσει κανένα άλλο κανάλι. Κάνανε μια σωστή εκπομπή, αναφερόμενοι σε πολλά blogs και μαθαίνουν τον κόσμο του διαδικτύου και στους...αμύητους.
Τα μεγάλα κανάλια προτιμούν να είναι ενάντια στα blogs θεωρώντας τα...όπλα του σατανά!
Στην καλύτερη περίπτωση απλά τα αγνοούν (on camera γιατί off τα διαβάζουν).
Παραδειγματιστείτε από το SBC. Σε καλό θα σας βγει, πιστέψτε με!

Επικοινωνήσαμε με τον παρουσιαστή της εκπομπής τον κύριο Ανδρέα Παπακυριακόπουλο και μας είπε τα εξής:

" "οι...μεγάλοι των παραδοσιακών ΜΜΕ κάνουν τέτοιο πόλεμο στα blogs". Εδώ είναι και η πραγματική σημασία των blogs φίλοι του ourgreektv:

Οι ιδιώτες / ερασιτέχνες bloggers δεν μπορούν να ελεγχθούν ως προς την πληροφορία που θα βγάλουν ή τη γνώμη που θα εκφράσουν.
Τα ιστολόγια είναι ένα τεράστιο ηλεκτρονικό αρχείο προσβάσιμο σε όλους ώστε εάν θες να αναζητήσεις κάτι, θα το βρεις ακόμα και μετά από χρόνια. Η εφημερίδα πετιέται, η τηλεόραση δεν μαγνητοσκοπείται, το ίδιο και το ραδιόφωνο. Άρα με την πάροδο του χρόνου τα blogs θα είναι σωρευτικά ισχυρότερα από όλα τα άλλα μέσα.
Οι δημοσιογράφοι των ΜΜΕ έχουν στεγανά ως προς τις ειδήσεις που θα μεταφέρουν. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν τι δύναμη τους δίνει ένα blog, αλλά και τι πληροφορίες μπορούν να βγουν από ένα blog ακριβώς με τον ίδιο τρόπο!
Τα ΜΜΕ, όντας παντοδύναμα στην Ελλάδα έκαναν ένα βασικό λάθος: Θεώρησαν την παντοδυναμία τους υπερχρονική και έτσι κινήθηκαν σπασμωδικά εναντίον του press-gr. Καλώς ή κακώς, δεν το εξετάζω. Μέσα όμως από αυτή την συμπεριφορά έκαναν μιας πρώτης τάξεως διαφήμιση στα ιστολόγια που τώρα πήραν τη μορφή χιονοστιβάδας.

Συμπερασματικά, τα blogs κλόνισαν το μονοπώλιο της ενημέρωσης. Το σημαντικό είναι να διατηρήσουν όλοι οι bloggers τον άδολο χαρακτήρα τους, να αποβάλλουν όσους χρησιμοποιούν τους ιστοτόπους για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και λοιπές ιδιοτελείς μεθοδεύσεις. Έτσι, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποτελέσουν την κύρια πηγή ενημέρωσης για τον Έλληνα πολίτη. Από την πλευρά μου θα υπάρξει προσπάθεια ώστε επιχειρηματίες να αντιληφθούν αυτή την διεισδυτικότητα και να στρέψουν ανάλογα τη διαφημιστική τους δαπάνη. Όχι με όρους διαπλοκής αλλά με το σκεπτικό πως ένας blogger έχει περισσότερο ανάγκη την ενίσχυση για να στηρίξει την προσπάθεια του, ενώ ο επιχειρηματίας θα γνωρίζει ότι εκτός από τα συμφέροντα του βάζει και ένα λιθαράκι δημοκρατίας στην κοινωνία που δραστηριοποιείται. Αυτό θα είναι και η υπέρβαση σε πολλά επίπεδα.

Η ανωνυμία των blogs είναι κάτι που ούτε καν με απασχολεί. Όποιος θέλει μπορεί να μείνει ανώνυμος. Με ενοχλεί περισσότερο η επιλεκτική "ανωνυμία" αυτών που διασπαθίζουν το δημόσιο χρήμα ή κινούν τα νήματα από το ημίφως εις βάρος ολόκληρης της κοινωνίας. Ας αποκαλυφθούν πρώτα αυτοί και μετά μιλάμε για τα υπόλοιπα.

Η εκπομπή είχε πολύ μεγάλη ανταπόκριση. Πολύ μεγαλύτερη από ότι περίμενα προσωπικά. Η έκπληξη είναι πως υπάρχουν εκατοντάδες τηλέφωνα από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν καν τι είναι τα blogs και ρωτούν που μπορούν να τα βρουν, αν είναι δωρεάν και άλλα περίεργα μεν, ενδεικτικά δε του ενδιαφέροντος."

http://ourgreektv.blogspot.com/2009/03/blog-out_20.html

ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ Η<ΘΑΣΟΣ>

ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΡΩΑΣ!!!


Νάπολη, Μάρτιος 20 - Ιταλός χειρουργός που εκτελούσε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το κεφάλι παθαίνει καρδιακη προσβολή εν μέσω της επέμβσης και συνεχίζει την επέμβαση μέχρι τέλος!!. ''Δεν θα μπορούσα να τον αφήσω σε μια τόσο ευαίσθητη στιγμή,'' Δηλώνει αργότερα! Ο 59χρονος νευροχειρούργος της Νάπολης Claudio Vitale δήλωσε στην "La Repubblica" σχετικά με τη στηθαγχικό σπασμός που έπαθε ''Δεν είμαι ήρωας, έκανα μόνο μόνο το καθήκον μου" Ο Vitale ένιωσε ισχυρό πόνο στο στήθος του, ενώ ήταν στο μέσον της επέμβασης του εγκεφάλου του ασθενούς , και αρνήθηκε παρά τις προσπάθειες της ομάδας του να τον πείσει να πάει αυτός για επείγουσα επέμβαση συνεχίζοντας ηρωϊκα το έργο του!! Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ηρωϊκης επέμβασης ο Vitale διεκομίστει ημιλυπόθιμος στο νοσοκομείο "Cardarelli" της Νάπολης όπου υπεβλήθει σε επέμβαση!! ''Θα πάρω μια εβδομάδα άδεια και στη συνέχεια ελπίζω ότι θα μου επιτρέψετε να επιστρέψω στην εργασία μου ,'' είπε..!!!
ΕΥΓΕ! ΕΥΓΕ! by diaporon/

Ο Μπαράκ Ομπάμα κάνει θραύση στη διαφημιστική αγορά της Ρωσίας!


Ένας άνδρας κάνει το σήμα της νίκης μπροστά από το Καπιτώλιο, όπου στεγάζεται το αμερικανικό κοινοβούλιο και παράλληλα κρατά ένα... παγωτό σοκολάτα- βανίλια.

Πρόκειται για τη νέα ρωσική διαφήμιση παγωτού, η οποία εμπνέεται από τον Αμερικανό πρόεδρο.

Πολλοί την θεώρησαν εμπνευσμένη. Άλλοι, όμως, την βρήκαν ρατσιστική.

«Η γεύση της εβδομάδας. Το μαύρο μέσα στο άσπρο. Η σοκολάτα μέσα στην βανίλια» είναι το σλόγκαν της διαφήμισης, το οποίο αφήνει σαφείς υπαινιγμούς για τον πρώτο μαύρο πρόεδρο των ΗΠΑ, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στο Διαδίκτυο όπου και κυκλοφορεί.

«Είναι απλώς ρατσιστικό» σχολιάζει κάποιος. «Το παγωτό είναι τόσο άσχημο όσο φαίνεται;» προσθέτει κάποιος άλλος.

Δημιουργός της διαφήμισης είναι ο Αντρέι Γκουμπαϊντουλίν, ο οποίος αρνείται την ρατσιστική πλευρά της διαφήμισης, προβάλλοντας το επιχείρημα ότι η Ρωσία έχει διαφορετική αντίληψη από την Δύση για τις φυλετικές διακρίσεις.

«Για τη Ρωσία αυτό δεν είναι ρατσιστικό. Είναι αστείο και τίποτα περισσότερο. Πιστεύουμε ότι το να αστειευόμαστε με τις εθνικές ομάδες δεν αποτελεί ρατσισμό. Είναι απλώς αστείο» είπε ο Αντρέι Γκουμπαϊντουλίν, που δηλώνει οπαδός του Μπαράκ Ομπάμα και είναι υπεύθυνος του δημιουργικού τμήματος του πρακτορείου διαφημίσεων Voskhod.

Στη Ρωσία, πάντως, οι διαφημίσεις με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό πρόεδρο κάνουν θραύση. Μάλιστα υπάρχει διαφήμιση που εκθειάζει τις αρετές του σολάριουμ, ενώ μία άλλη εστιάζει στα λευκά δόντια του Μπαράκ Ομπάμα...
απο Hellehec busihess

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΥΟ ΜΙΚΡΟΙ ΠΙΝΓΚΟΥΙΝΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ







ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ ΤΟΥ ΣΙΔΝΕΥ,ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΙΚΡΩΝ ΠΙΝΓΚΟΥΙΝΩΝ,ΤΟΥ ΝΟΡΤΗ ΚΑΙ ΤOY SOUTH,ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΑΝ.

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ!!!


Δύο πασίγνωστοι ζωγράφοι στην Κίνα δημιουργούν μπροστά στην κάμερα
θαυμάστε τους έχει ενδιαφέρον το στυλ τούς

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ(ΔΙΑΣΗΜΟΙ)

Τα έχουν ξεστομίσει διάσημοι και μη.
Είναι τα περίφημα «μαργαριτάρια».
Απολαύστε τα…

Δημοσιογράφος: - Κα Δημητρίου, τι θα βρει κανείς, αν ψάξει στη βιβλιοθήκη σας;
Άντζελα Δημητρίου: - Α, δε θα βρει τίποτε εκεί. Όλα μου τα κοσμήματα τα φυλάω σε θυρίδες…

Δόξα τω Θεώ, είμαι άθεη.
Άννα Φόνσου

Παρ’ όλο που μας βλέπουν εκατομμύρια θεατές, θέλω να μου πεις κάτι τελείως εμπιστευτικά…
Aνδρέας Mικρούτσικος σε reality show, ANT-1 T.V. 21.1.1998

-Ποια είναι τα αγαπημένα σας τραγούδια απο το καινούργιο CD;
-Tο 2, το 5 και το 8.
Κατερίνα Στανίση

-Σήμερα θα φτιάξουμε μία παραδοσιακή ελληνική συνταγή.. Παίρνουμε τα λουκάνικα Φρανκφούρτης…
Βέφα Αλεξιάδου

-Επισκέφθηκες τον Παρθενώνα όταν ήσουν στην Ελλάδα;
-Δεν θυμάμαι όλα τα κλαμπ που πήγα.
Shaquille O’Neal

-Εσείς κυρία Δημητρίου θέλετε να κάνετε μια δήλωση;
-Βεβαίως και θα κάνω. Γιατί να μην κάνω; Όλοι κάνουνε… εγώ να μείνω αδήλωτη;
Άντζελα Δημητρίου

-Είδα στην τηλεόραση κάτι βρακοσυλλέκτες. Πολύ στενοχωρήθηκα που φτάνουν στο σημείο να ψάχνουν στα σκουπίδια να βρουν εσώρουχα.
Άντζελα Δημητρίου

Κατά την διάρκεια αγώνα ανωμάλου δρόμου γυναικών:
Και οι ανώμαλες μπαίνουν στα τελευταία 1000 μέτρα…
Σχολιαστής στίβου

-Κάποιος προσκεκλημένος της ήταν γιάτρος και της ανέλυε κάτι πάνω στην ειδικότητα του. Μόλις αυτός τελειώσε γυρνάει και του λέει:
-Καλέ όλα αυτά εσείς που τα ξέρετε;
Ελένη Μενεγάκη

Χριστός και Θεός δεν είναι το ίδιο πράγμα. Έχει διαφορά. Εγώ προσεύχομαι αποκλειστικά στο Χριστό.
Βίκυ Κουλιανού

Εδώ στο γήπεδο Χαριλάου βρέχει. Έξω δεν ξέρω τι κάνει.
Ρεπόρτερ του Alpha

Ο Ronaldo ξεχύνεται σαν εμετός στην επίθεση…
Μανώλης Μαυρομμάτης

Σε συνεντεύξη στην Άννα Παναγιωταρέα:
-Έχετε κάνει κανένα σφάλμα που το μετανιώσατε;
-Φυσικά. Σε αυτή τη ζωή κανείς δεν είναι άσφαλτος.
Άντζελα Δημητρίου

Το πρωτοφανές αυτό γεγονός, συμβαίνει για δεύτερη φορά.
Νίκος Χατζηνικολάου
Σε συζήτηση στον πρωινό καφέ για το ναυάγιο του Σάμινα Expess:
-Πρέπει κάποια στιγμή να βάλουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο.
-Τώρα που είπατε κόκκαλο, ας υποδεχθούμε την αγαπημένη μας Βέφα, που θα μαγειρέψει μια υπέροχη σούπα απο κόκκαλα!
Ελένη Μενεγάκη

Λέει στον Στέλιο Ρόκκο, αφού τραγούδησε το «Να μ’αγαπας»:
-Ωραίο το τραγούδι σου Στέλιο.
-Δεν είναι δικό μου το τραγούδι. Είναι του Παύλου Σιδηρόπουλου.
-Α, πολύ ωραία Στέλιο. Να τον καλέσουμε κι’ αυτόν μια μέρα στην εκπομπή (ο άνθρωπος έχει πεθάνει).
Ελένη Μενεγάκη

Ουδέν καλό αμπιγιέζ καλού.
Άντζελα Δημητρίου

Σε απογευματινή της εκπομπή: Τώρα δεν ξέρω τι να πω, καλημέρα ή καλησπέρα; Δεν έχω ξαναϋπάρξει το απόγευμα..
Ελένη Μενεγάκη

Ασκητής: -Σύμφωνα με μια έρευνα, οι Έλληνες κάνουν έρωτα 115 φορές το χρόνο.
Μενεγάκη: - Ναι ε; 115 φορές στις 365 μέρες… δηλαδή πόσο; Κάθε μέρα;
Ελένη Μενεγάκη

-Τα πειρατικά CD κυκλοφορούν στην μαύρη αγορά και ξέρεις Νίκο, γιατί τα λένε έτσι; Ε; Γιατί τα πουλάνε μαύροι.
Άντζελα Δημητρίου

-Κυρία Δημητρίου, γνωρίζετε τον Πικάσο;
-Ποιο; Αυτό το κίτρινο ανθρωπάκι στα Πόκεμον;
Άντζελα Δημητρίου

Και στο 36′ ο Βαζέχα έκανε το 3-0, ενώ προηγουμένως στο 28′ ο Ιωάννου μείωσε σε 2-1
Αθλητικογράφος του Alter TV
Έχω δικές μου απόψεις με τις οποίες πολλές φορές δεν συμφωνώ.
George Bush Junior

-Πως διατηρείτε την σιλουέτα σας;
-Τρώω είδη υγιεινής.
Άντζελα Δημητρίου

Όταν το καμαρίνι της γέμισε με κατσαρίδες, είπε:
-Να φωνάξουν τον απολυμαντέρ!
Άντζελα Δημητρίου

Πιστεύω στο Θεό, λιβανίζω, και πολύ συχνά ανάβω το καντήλι.
Bάνα Mπάρμπα

Την μπάλα την έχει ο Σιγάλας… Σιγάλας… Σιγάλα… ο Σιγάλας προσποιείται ότι θα κάνει προσποίηση.
Φίλιππος Συρίγος

Κυρίες και κύριοι, η ώρα είναι περίπου 2:33 ακριβώς.
Θοδωρής Δρακάκης

Σε τηλεοπτικο παραθυρο:
-Έπρεπε να ντρέπεσαι γι’ αυτά που λες!
-Ντρέψου εσυ ρε!
Μάκης Ψωμιάδης

-Κυρία Σαρρή, διαβάζετε Ηράκλειττο;
-Ναι, γιατί γενικώς είμαι πολύ των extreme πραγμάτων.
Έφη Σαρρή

-Είναι σαν να θέλεις να φας μία μακαρονάδα, να διαλέγεις αυτή που σου αρέσει και πατώντας ένα κουμπί να έρχεται η μακαρονάδα που διάλεξες.
Μιλτιάδης ‘Εβερτ (για το Internet!!!)

-Δεν θέλουμε να δίνουμε υποσχέσεις, αλλά υποσχόμαστε οτι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.
Φώτσης (ΠΑΟ)

-Δεν καταλαβαίνω τι θέλουν αυτοί οι γκέι.. Γιατί να παντρεύονται άντρες; Χάθηκαν οι γυναίκες;;;!!!
Παναγιώτης Ψωμιάδης


--
Ανάρτηση Από τον/την ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΥ στο ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily.blogspot.com τη

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ!!!!!





To ξέρατε ότι την εποχή της Τροίας υπήρχαν αεροπλάνα?
Οτι την εποχή των πειρατών η adidas είχε το μονωπόλιο?
Οτι οι Σαμουράι χρησιμοποιούσαν γουοκι τόκι?
Και ότι οι αστυνομικοί στις ταινίες πυροβολούν χωρίς να πατούν την σκανδάλη?
Αν όχι δείτε το έχει ενδιαφέρον.....

4 ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ


4 Ρουμανοι βιαστες ρεμαλια και αληταραδες στην Αρτα, συγκλονισαν το πανελληνιο με την πιο κτηνωδη πραξη τον τελευταιο καιρο.Βιασανε γυναικα με διανοητικα προβληματα.Και ενω βιαζανε την κοπελα που ειχε διανοητικα προβληματα δειρανε και εξαναγκασαν τον πατερα της 87 ετων να βλεπει.Μετα κανανε και ληστεια πηρανε 70 ευρω που ειχε ο γερακος να περασει τον μηνα.Μπορει να μην ηταν κορη του και να την υιοθετησει,αλλα αυτο τον κανει 2 φορες πατερα της.Φανταζεστε τι πονο ψυχης θα εχει αυτος ο ανθρωπος που δεν μπορεσε να αμυνθει μες στο ιδιο του το σπιτι και να προσφερει ασφαλεια στην θετη του κορη?Εχω να κανω μια προταση στην αστυνομια της Αρτας και τον νεο Επιθεωρητή Βόρειας Ελλάδας Στέργιο Αποστολίδη,οταν με το καλο τους πιασουνε, που θα τους πιασουνε δεν υπαρχει περιπτωση,να τους πανε μια βολτα απο την πλατεια Αγιου Δημητριου στο κεντρο της Αρτας και να τους αφησουν για λιγο στα χερια των κατοικων.
ΑΝΑΡΤΉΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΖΑΧΡΗΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ.WWW.EGLIMATIKOTITA.BLOGSPOT.COM

Η ΠΡΩΙΝΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ

Jerusalem : - Ολο και πιο άσχημη μέρα με την μέρα αποδεικνύεται η συμπεριφορά του ισραηλινού στρατού, κατά την διάρκεια του πολέμου στην Γάζα, καθώς νέες μαρτυρίες περιγράφουν ιδιότροπους βανδαλισμούς παλαιστινιακών κατοικιών, και ταπείνωσης των αμάχων χωρίς λόγο. Και όπως πάντα τα μεγάλα θύματα των ηλίθιων ηγέτων είναι τα παιδιά που παιζουν τώρα όπως στην φωτό δίπλα!!..Maracaibo : Δεκάδες χιλιάδες Βενεζουελιανοί ξεχύθηκαν στους δρόμους των πόλεων της Βενεζουέλας διαμαρτυρόμενοι για την σύλληψη του ηγέτη της αντιπολίτευσης Manuel Rosales ! Reporting from Beirut -- Ιρανικές πηγές κατά δήλωση τους είδαν με καχυποψία την στροφή της Αμερικάνικης πολιτικής Ομπάμα απέναντί τους ,αφήνοντας να εννοηθεί ότι περιμένουν εμπράκτως πρώτα να δουν!..Mexico city : Μετά την απόφαση του προέδρου Calderon να αναπτυχθούν στρατεύματα στον πόλεμο κατά των εμπόρων ναρκοτικών , πληθαίνουν οι καταγγελίες για συλλήψεις, βασανιστήρια και βιασμοί !...Seoul : Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Β.Κορέα απεκατάστησε την Hot line πικοινωνία με την ηγεσία της Νότιας!..LUANDA, Angola - Από χθες βρίσκεται εκεί ο Πάππας Benedict XVI, όπου τον υπεδέχθει μεγάλο πλήθος σε μια από τις φτωχότερες χώρες του κόσμου!..Washingkton : - Η άφιξη των 12.000 και πλέον αμερικανικών στρατευμάτων στο Αφγανιστάν έως το το καλοκαίρι πιθανό να μην επιφέρει σημαντική αύξηση της ασφάλειας στην περιοχή, μέχρι το 2010 , δήλωσε την Παρασκευή στρατιωτική πηγή!!...by diaporon-bl/

ΑΠΕΡΓΟΣ ΠΕΙΝΑΣ -Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

37 ΗΜΕΡΑ...............


Τι να πούμε για αυτόν τον άνθρωπο,άνθρωπο με όλη τη σημασία της λέξης όμως.
Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΕΝΕΖΟΣ συνεχίζει για 37 μέρα σήμερα την απεργία πείνας κατά των καρτέλ,ο αγώνας που δίνει είναι άνισος.

Όλα τα ΜΜΕ σιωπούν,οι κοινωνικοί φορείς μαζί τους και αυτοί,όμως τα BLOG και το ΙΝΤΕΡΝΕΤ το φωνάζει!Όσο μπορούμε Θόδωρε,όπως λες και εσύ σε δίνουμε δύναμη,μακάρι να μπορούσαμε να σου δώσουμε και σωματική δύναμη,αλλά έχεις αποδείξει πως δεν τη χρειάζεσαι γιατί είσαι ψυχάρα!

Μας έχεις πραγματικά συγκινήσει όλους,όλο το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.

Η κατάσταση της υγεία του είναι κρίσιμη,και μπορεί να πέσει ανά πάσα στιγμή.Στο πρόσωπο του βλέπουμε τον πατέρα μας,τον θείο μας τον αδερφό μας,αν κάναμε το ίδιο όλοι θα καταλαβαίναμε πως το δράμα αυτού του ανθρώπου δεν είναι προσωπικό αλλά κοινωνικό,και δικό μας.

Όποιος μπορεί να κάνει κάποια ενέργεια για βοηθήσει αυτόν τον αγωνιστή,μπορεί να γίνει και καλύτερος άνθρωπος,κάτι που είναι και ο σκοπός μας σε αυτή τη ζωή.

Σκεφτείτε το...
Αναρτήθηκε από Hakis

ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΣΚΑΡ"Slumdog Millionaire"ΣΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ ΣΤΟ ΔΕΛΧΙ



ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ


Χωρίς λόγια τι να πείς....ότι μας κάνουν την τιμή και έρχονται εδώ?ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ .....

Πρέπει να είναι κάπου εδώ κοντά...συνφωνώ.


Είναι ένα ερώτημα όντως



Καλα εδώ εννοείτε




Και στο χειρουργείο





Και στο νοσοκομείο...έλεος






Χαμογελάστε παρακαλώ .......







Ταυτότητα θέλει πολύ μαγκιά η αναγνώριση








Θα πάρουμε και τα δύο αυτοκίνητα









Πάμε μια βόλτα?










Πως σας φαίνεται ο κόσμος? Ωραίος?
Φέτος η μόδα επιτάσει.......