Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ!!!ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ!

ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ!!



Είναι ενφανές ότι ο εγκέφαλος του άντρα είναι καλύτερα σχεδιασμένος και κάνει
πολύ σοβαρές σκέψεις,όπως βλέπετε τον απασχολούν πολύ σοβαρά θέματα.......

Στην τουρκοκρατία...

Την εποχή της Τουρκοκρατίας η γυναίκα λέει αναστατωμένη στον άντρα της.
- Άντρα μου έρχονται οι τούρκοι.
- Ηρέμησε γυναίκα. Είναι 2-3 να πάρω το σπαθί μου;
- Όχι. Είναι παραπάνω.
- Μην είναι 10 να πάρω το τουφέκι;
- Όχι. Είναι παραπάνω.
- Μην είναι 100 να πάρω το κανόνι;
- Όχι είναι πολλοί περισσότεροι.
- Μην είναι 1000 να πάρω τον πούλο;
__________________

ΟΝΕΙΡΟ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ!!!






























Απλήρωτες κλήσεις! Τι γίνεται αν δεν πληρωθούν;


H κλήση δεν σβύνεται σε καμία περίπτωση , ούτε παραγράφεται. Αν δεν την πληρώσεις ακόμα και μέσω εφορίας, κάθε χρόνο επιβαρρύνεσαι με τόκους και επιτόκια/προσαυξήσεις , δεν μπορείς να πάρεις ενημερότητα σε καμία των περιπτώσεων και δείχνεις και "μαύρος" στα αρχεία της Εφορίας, με αποτέλεσμα το ΑΦΜ σου πολύ δύσκολα να μπορεί να πάρει δάνειο.

Για την μη υπογραφή κλήσης , σημαίνει οτι πρέπει εντός διάστημα 10 μερών αν θυμάμαι καλά , να παρουσιάσεις τις αντιρρήσεις σου με πειστήρια στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα/αξιωματικό για να δεί αν ευσταθεί ή οχι ο ισχυρισμός σου. Αν δεν το κάνεις , η κλήση καταχωρείται κανονικά στο σύστημα... αν δεν παρουσιαστείς και στο δικαστήριο , καταδικάζεσαι ερήμην και επιβαρρύνεσαι με δικαστικά έξοδα και σε τελευταίο στάδιο γίνεται αυτό που είπα και πιο πάνω.

ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΨΕ<ΤΗΛΟΣ>

Αγριος ξυλοδαρμός 58χρονης για 15 ευρώ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών μία 58χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από άγνωστο δράστη που επιχείρησε να τη ληστέψει. Ο δράστης, αφού έδεσε και φίμωσε το θύμα του, το εγκατέλειψε, αποχωρώντας με το χρηματικό ποσό των -μόλις- 15 ευρώ.

Αιφνιδιάζοντας την άτυχη γυναίκα, ο δράστης εισέβαλλε νωρίς το πρωί στο σπίτι της, στο Δαφνούδι της Νέας Ζίχνης Σερρών. Ακολούθησε ο άγριος ξυλοδαρμός της, ενώ ο ληστής δεν δίστασε να τη δέσει και να τη φιμώσει. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε αργότερα αιμόφυρτη από φίλη της.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου διαπιστώθηκε η κρίσιμη κατάσταση της υγείας της.

Ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης κατάφερε να αποσπάσει το ποσό των 15 ευρώ, καθώς επίσης την αστυνομική ταυτότητα και τραπεζικά βιβλιάρια της παθούσας.

απο Hellenic business

ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ

ΓΙΝΕΤΕ ΔΩΡΗΤΕΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ


Είχε έρθει στο mail μου η παρακάτω έκκληση, "Αναζητώ συμβατό δότη μυελού των οστών, για την 4χρονη ανιψούλα μου η οποία πάσχει από λευχαιμία (η κατάσταση είναι πλέον κρίσιμη) και θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση τον Μάιο στο Αγίας Σοφίας... έως τότε πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου"
Με το φόβο το μήνυμα να είναι παλιό ή φάρσα επικοινώνησα στο mail, που μου είχε δοθεί Ο Αλέξης (το επίθετο δεν το γράφω γιατί δεν ξέρω αν θέλει) μου απάντησε τα παρακάτω,

" Η μικρή μου νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης για καινούργιο κύκλο χημειοθεραπείας. Πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση στο Αγ. Σοφίας σε δύο μήνες. Έως τότε θα πρέπει να βρεθεί δότης αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα. Αν είσαι ήδη δότης στην Τράπεζα δοτών μυελού των οστών τότε θα γίνει η σύγκριση των αποτελεσμάτων σου με την μικρή και δε χρειάζεται κάτι άλλο από εσένα.

Να ξεκαθαρίσω ότι η διαδικασία δεν έχει καμία σχέση με την διαδικασία της αιμοδοσίας.
Δηλαδή να δώσεις μία φιάλη για κάποιον συγκεκριμένο άνθρωπο. Η συγκεκριμένη εξέταση προϋποθέτει την εισαγωγή σου στην Τράπεζα δοτών μυελού των οστών.

Για να γίνεις δότης, εφόσον είσαι κοντά στα κέντρα δοτών, δηλαδή, στην περιοχή της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας ή του Ρίου στην Πάτρα, θα πρέπει να τηλεφωνήσεις και ρωτήσεις τι ώρα μπορούνε να σε δεχτούν. Αφού θα πας στο τμήμα Ανοσολογίας και Ιστοσυμβατότητας του Νοσοκομείου. Εκεί θα ζητήσεις να γίνεις δότης μυελού των οστών. Θα σου δώσουν κάποια έντυπα να συμπληρώσεις και θα κάνουν λήψη αίματος γύρω στα 10 ml.

Σε είκοσι ημέρες με ένα μήνα περίπου, θα αναγνωριστεί ο ιστοτύπος σου. Τότε αρχίζει η Τράπεζα να συγκρίνει αποτελέσματα από τη βάση δεδομένων της και κατά προτεραιότητα με την ανιψιά μου. Για αυτό και δε χρειάζεται η αναφορά του ονόματος της μιας και δε μικραίνει ο χρόνος αναμονής.

Αν είσαι τώρα μακριά από αυτές τις περιοχές. Δηλαδή από τα Δίκαια έως την Κρήτη και από την Ρόδο έως την Λευκάδα τότε θα απευθυνθείς στο τμήμα Αιμοδοσίας. Το τμήμα αιμοδοσίας είναι υποχρεωμένο να σου δώσει τα αντίστοιχα έγγραφα και να κάνει λήψη του αίματος σου και να το στείλει σε όποιο κέντρο δοτών θέλει."

Ο χρόνος για την μικρούλα αρχίζει να μετρά αντίστροφα. Ο καταγραφή μας στην τράπεζα δωρητών μυελού των οστών μπορεί να σώσει όχι μόνο την ίδια αλλά χιλιάδες παιδιά που περιμένουν μεταμόσχευση. Το να είναι κάποιος συμβατός δότης είναι εξαιρετικά δύσκολο γι' αυτό και χρειάζεται μεγάλη "δεξαμενή" δειγμάτων.

Λίγα λεπτά από τον χρόνο μας, νομίζω ότι, αξίζουν για να αυξήσουμε τις πιθανότητες να σωθεί ένα παιδί. Πληροφορίες για τα κέντρα δοτών μπορείς να βρεις πατώντας εδώ. Προσωπικά την Δευτέρα το πρωί θα περάσω από τον Ευαγγελισμό για να μου πάρουν δείγμα. Εσύ;
Πάντα υποκειμενικά, Παναγιώτης Παπαχατζής

ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ!!!


ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ,ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ,ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ
ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΔΙΩΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ,ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΛΕΟΝ ΠΙΕΣΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΣΤΙΣ 18:00 ..ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ...ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ,ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΟΥΜΕ!
ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Niok
IRAKLIO WEB RADIO
....σου φτιάχνει το κέφι !!....
http://irakliowebradio2.blogspot.com/

ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΑΝΑ

Η Αναστασία γράφει...
"Ενας εισαγγελέας να παρέμβει ένας υπεύθυνος, κάποιος επιτέλους να ψάξει να δει τα αίσχη που γίνονται στην μονάδα υποκατάστασης του ΟΚΑΝΑ στην ΠΑΤΡΑ!
Τα παιδιά μας πεθαίνουν,και αυτοί μας κλείνουν τις πόρτες κατάμουτρα προσβάλοντας μας!Που είναι ο κύριος Φωτεινόπουλος πρόεδρος ΟΚΑΝΑ και ποιός δίνει το δικαίωμα στον κύριο Κόκορη γενικό διευθυντή της μονάδας να φέρεται σε μας τους γονείς που υποφέρουμε με απαξίωση!Επιτέλους ,πρέπει να φτάσουμε σε ομαδικές αυτοκτονίες για να ασχοληθεί κάποιος μαζί μας!Ας έρθει ένα κανάλι ν ακουστούν όλες αυτές οι φωνές!Αν δεν ασχοληθεί κάποιος το γρηγορότερο, είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε στα ξένα μέσα ενημέρωσης!Ο κύριος Κόκορης είναι ενημερωμένος για τρείς τουλάχιστον κραυγαλέες περιπτώσεις παιδιών στην Πάτρα και πειεί την νήσσαν.Τι την έχει την καρέκλα του γενικού διευθυντή λοιπόν;Εχουμε γεμίσει αναρμόδιους προέδρους και διευθυντές!ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ!!!
Μια μάνα...δύο μανάδες... όλοι οι γονείς που πεθαίνουμε κι εμείς κάθε μέρα!
ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ!"
Σχόλιο:
Aναστασία δυστυχώς δεν "πουλάει" το θέμα του ΟΚΑΝΑ για κανένα Πολιτικό
αλλά και για τα ΜΜΕ.
Δεν έχει "δράκο"!
Μήπως πρέπει να "επισκεφτείτε" το γραφείο του Φωτεινόπουλου που είναι γνωστό
αδρανές υλικό και τον αφήσετε μέσα στο γραφείο του για λίγες ημέρες να κοιμάται
στην πολυθρόνα του μήπως και "ξυπνήσει";
Αθηναίος
Αναρτήθηκε από Αθηναίος

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ






Ενα ξενοδοχείο 5 αστέρων σε αυτό το τεράστιο ελικόπτερο ξενοδοχείο σε περιμένει
για να σου δώσει ότι χρειαστεις για σπέσιαλ ανέσεις με spa,yoga classes
και a tea garden.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
Καθηγητή Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Θέλω να σας συγχαρώ για τις θέσεις σας αναφορικά με τους λαθρομετανάστες (και τα σχετικά δημοσιεύματα του "Ρ") και να κάνω ένα ερώτημα απολύτως και εντυπωσιακά ΑΦΕΛΕΣ, παραδέχομαι ως πανεπιστημιακός δάσκαλος στην ηλικία που βρίσκομαι:

ΠΩΣ μπορεί κάποιος από τους πολλούς - είτε μισθοδοτούμενους είτε κακόπιστους ή ακόμα και ηλίθιους δήθεν προστάτες των «δήθεν» προσφύγων ( σε μιa χώρα προσφύγων και ξενιτεμένων όπως η Ελλάδα και εκατομμύρια Έλληνες όπως και εγώ που είμαι γιός Πόντιου πατέρα και Σμυρνιάς μητέρας και έφαγα την μισή μου ζωή στην ξενιτιά) - να απαντήσει στο δικό μου ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΟ ερώτημα:

Εφόσον, όπως πληροφορούμαστε όλοι, οι Τούρκοι λαθρέμποροι μεταφορείς-διακινητές λαθρομεταναστών χρεώνουν περίπου 2000 ευρώ κατά κεφαλήν ως κόστος μεταφοράς και εγκατάλειψης στα ελληνικά παράλια των Αφγανών λαθρομεταναστών…

Θα μας πούνε οι «καλοθελητές» ΠΟΥ τα βρήκαν αυτά τα χρήματα τα άτομα (και το πράγμα θεριεύει αριθμητικά όταν πρόκειται για οικογένειες δηλαδή 2000 ευρώ επί 3, 4, ή ακόμη και 5 μέλη της ίδιας οικογένειας μας δίνουν αθροίσματα ύψους 6 ή 8 ή 10,000 ευρώ;;;!!!!)

ΕΠΙΜΕΝΩ στο ερώτημά μου για να ξεσκεπαστούν, επί τέλους, κάποια πράγματα που ΚΑΝΕΙΣ, μα ΚΑΝΕΙΣ δεν θέτει σε απλά αριθμητικά μεγέθη:

ΠΟΥ τα βρήκαν οι λαθρομετανάστες αυτά τα ποσά όταν το μέσο ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ εισόδημα στο Αφγανιστάν είναι λιγότερο από - ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ, taxalia μου - 17 (ναι, ναι, ναι, ΔΕΚΑΕΠΤΑ ) ευρώ!!!!

(Και επειδή αποφάσισα να είμαι ρηξικέλευθος σήμερα, σημειώστε ότι το μέσο μηνιαίο εισόδημα στο Πακιστάν – χώρα από την οποία οι μετακινητές λαθρομεταναστών επίσης μας φέρνουν πολλά άτομα, είναι περίπου 30, ναι, ναι, ναι ΤΡΙΑΝΤΑ ευρώ!!!)

ΕΑΝ έμεναν στη χώρα τους θα ανήκαν ΣΙΓΟΥΡΑ στις κοινωνικο-οικονομικές τάξεις των πολύ πλουσίων...

Για να αποκτήσουν αυτά τα χρήματα ΠΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ χρειάστηκε να εργαστούν;;;

Και, κλείνοντας, μεταξύ μας, να κάνω ακόμη ένα πολύ ΑΦΕΛΕΣ, ίσως και ανόητο για πανεπιστημιακό δάσκαλο ερώτημα:

Τις φυτείες οπίου στο Αφγανιστάν τις έχουν καταστρέψει τα συμμαχικά στρατεύματα του ΝΑΤΟ ή προτίμησαν να ΜΗΝ ασχοληθούν με αυτήν την παράμετρο της τραγικής πραγματικότητας που – πέρα από τους Ταλιμπάν και τον Μπιν Λάντεν - αναδεικνύει το Αφγανιστάν σε πρώτη παγκοσμίως παραγωγό χώρα ΟΠΙΟΥ;

ΠΡΩΙΝΗ ΜΑΤΙΑ

Nick Pisa, in Italy ..Ενα νέο κτήνος αποκαλύφθηκε χθες να κρατά φυλακισμένη την κόρη του επί 25 χρόνια! Ο Michele Mongelli 64 ετών συνελήφθει χθες προκαλώντας σάλο στην Ιταλία!!..Fargo, ND USA - Χιλιάδες κάτοικοι της Βόρεια Ντακότα απειλούνται με εξαφάνισει καθώς το φράγμα του μεγάλου ποταμού Red river είναι έτοιμο να υποχωρήsει!! αυτή ειναι η μεγαλύτερη καταστροφή που εχει δει η πόλη!..TOKYO - Η στρατιωτική μηχανή της Ιαπωνίας είναι έτοιμη να εμπλακει σε περιπέτειες με την Β.Κορέα λόγω της πρόθεσης της δεύτερης να εκτοξεύση πύραυλο δορυφόρο τις επόμενες μέρες!..BEIJING - Πεκίνο..Ερευνητές επιστήμονες έχουν ανακάληψαν θανατηφόρο ραδιενεργό υλικό που χάθηκε κατά τη διάρκεια της κατεδάφισης του εργοστασίου τσιμέντου στη βορειοδυτική Κίνα!..BAGHDAD - Το Ιράκ καταστρώνει σχέδια για την μετακίνηση των μελών της ιρανικής αντιπολίτευσης σε στρατόπεδο βόρεια της Βαγδάτης και σε πιο απομακρυσμένες περιοχές καθώς εντείνει τις προσπάθειες για να απαλλαγεί από την πηγή έντασης με την Τεχεράνη!.. Sao Paulo Brazil : Δεκάδες πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν τεράστια πυρκαια σε χημικό εργοστάσιο που απειλεί δεκάδες σπίτια!..by diaporon-bl/

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΣΤΟ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ


Από το sibilla-gr-sibilla.blogspot.com

Από την εκδήλωση συμπαράστασης στον ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ. Φυσικά, απόντες ο στυλοβάτης των ΚΑΡΤΕΛ: ΜΜΕ και δημοσιοκάφροι!
(κλικ για μεγένθυση)
*Να επισημάνουμε στην αποψινή συγκέντρωση τη συμμετοχή και ανακοίνωση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, που μεταξύ άλλων επισημαίνει: «Ερωτηματικά δημιουργεί και η παρατεταμένη σιωπή των Μ.Μ.Ε. για τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία ωστόσο έχει γίνει ευρέως γνωστή χάρη στις εναλλακτικές ηλεκτρονικές πηγές πληροφόρησης (blogs).».
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια...
Αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!


ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ........

Δύο γκολ με τα "λιοντάρια" ο Ντάρμπισιρ!


Στον Ολυμπιακό μπορεί να μην έχει πολύ χρόνο συμμετοχής, όμως τα γκολ του τα έχει πετύχει. Ο λόγος για τον Ματ Ντάρμπισιρ που σκόραρε 2 φορές με την εθνική Αγγλίας κάτω των 21 ετών στο φιλικό κόντρα στην αντίστοιχη της Νορβηγίας. Ο διεθνής Άγγλος απέδειξε πως για άλλη μια φορά πως έχει το φονικό ένστικτο που χρειάζεται ένας αυθεντικός επιθετικός και συνάμα ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και μπορεί να βοηθήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Στιούαρτ Πιρς πέρασε αλλαγή στο ημίχρονο τον σέντερ φορ των "ερυθρολεύκων" και σίγουρα δεν το μετάνιωσε... Ο Ντάρμπισιρ πρόλαβε να πετύχει δύο γκολ (78', 80') και ολοκλήρωσε τον θρίαμβο των Άγγλων κόντρα στους Νορβηγούς.
ΑΠΟ 24/7
Τα "λιοντάρια" έκαναν περίπατο επικρατώντας 5-0 στο χιονισμένο Σάντεφιορντ, ενώ τα υπόλοιπα γκολ πέτυχαν οι Φρέιζερ Κάμπελ στο 17', Άνταμ Τζόνσον στο 29' και Τομ Χάντλστοουν στο 73'.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ!!!!


Εχεις την αίσθηση ότι είσαι μαζί τους.

ΝΤΡΑΜΜΕΡ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ!!ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

"Αποδεχτείτε παλαιστινιακό κράτος, αλλιώς..."


Η Ευρωπαϊκή Ένωση κάλεσε τη μελλοντική ισραηλινή κυβέρνηση να αποδεχθεί την αρχή της δημιουργίας ενός παλαιστινιακού κράτους και προειδοποίησε πως σε αντίθετη περίπτωση θα εξαγάγει τις "συνέπειες".

Τόσο η παλαιστινιακή όσο και η ισραηλινή κυβέρνηση "οφείλουν να σεβασθούν τις δεσμεύσεις που ελήφθησαν κατά το παρελθόν, ιδίως τη λύση των δύο κρατών και την αναγνώριση όλων των συμφωνιών των τελευταίων χρόνων", δήλωσε ο επικεφαλής της τσεχικής διπλωματίας Κάρελ Σβάρτσενμπεργκ στη διάρκεια μιας συνάντησης με τους ευρωπαίους ομολόγους του στη Χλουμπόκα ναντ Βλτάβου, στη νότια Δημοκρατία της Τσεχίας.

Εάν η νέα ισραηλινή κυβέρνηση την οποία θα παρουσιάσει ο Μπενιαμίν Νετανιάχου δεν σεβασθεί αυτόν τον όρο, "οι σχέσεις θα καταστούν πολύ δύσκολες και θα πρέπει να συζητήσουμε τις συνέπειες που θα εξαγάγει η ΕΕ στη διάρκεια της προσεχούς υπουργικής μας συνόδου", η οποία προβλέπεται να διεξαχθεί στα τέλη Απριλίου, πρόσθεσε.
ΑΠΟ 24/7






(Πηγή: ΑΠΕ)

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ!!!! ΕΛΕΟΣ!!


Επίθεση σε τράπεζα στην Θεσσαλονίκη.
Επίθεση σε Δημοτικούς υπαλλήλους με ένα ελαφρά τραυματία.
Επίθεση σε τράπεζα από τα ίδια άτομα στην Αιόλου,
Επίθεση σε αντιπρόσωπεία αυτοκινήτων στο Χαλάνδρι με μολότωφ.