Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΑΕΤΟ ΜΕ ΤΟΝ HAKI





ΙΚΤΗΝΗ ΚΑI ΚΩΛΟΚΡΑΤΗ


Που να το φανταζόταν ο Ικτίνος και ο Καλλικράτης όταν έχτιζαν τον Παρθενώνα ότι δυόμισυ χιλιάδες χρόνια μετά το απαράμιλλο δημιούργημά του θα γινόταν τσιφλίκι των κηφήνων του δημοσίου;

Οι συμβασιούχοι του ΥΠΠΟ έχουν αποκλείσει (!!!) την Ακρόπολη διαμαρτυρόμενοι για αιτήματά τους.

Μόνο στη χώρα του Κακαουνακιστάν ένα μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς, ένα θαύμα που ανήκει σε ολόκληρη την Ανθρωπότητα θα μπορούσε να γίνει πιόνι στα χέρια των “συνδικαλιστών”.

Το αν έχουν δίκιο ή όχι, είναι άλλο θέμα. Και το δικαίωμα στην διαμαρτυρία είναι αναφαίρετο.

Ο τρόπος όμως της διαμαρτυρίας είναι που δείχνει το ποιόν του διαμαρτυρόμενου.

Είναι δυνατόν να πάρει κάποιος στα σοβαρά αυτούς που επειδή πήραν μια θεσούλα στο Δημόσιο θεωρούν την Ακρόπολη την παιδική χαρά τους;

Ο αποκλεισμός της Ακρόπολης είναι ζωντανό παράδειγμα όχι μόνο της απόλυτης σαπίλας των εγκεφάλων κάποιων εργατοπατεράδων, αλλά γενικότερα του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας.

Πηγή:amantomatimou
Αναρτήθηκε από HeLLeNiCReVeNg

ΜΟΛΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΑΛΦΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ?

Ο κοσμοπολίτης ο Σπίνερ, ο σούπερ ντούπερ μάνατζερ του Alpha, "δουλεύει" για τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Οπως όλα δείχνουν οι Γερμανοί αναζητούν τρόπο να πουλήσουν το πλειοψηφικό πακέτο μια και διαπιστώνουν ότι έχουν μπει σε μεγάλο λούκι. Απο την άλλη ο Ανδρέας Βγενόπουλος που διαθέτει "γερμανική" εμπειρία (λόγω ΟΤΕ) έχει έλθει ήδη σε επαφή με τους γερμανούς και παρακολουθεί απο κοντά τις εξελίξεις.
Ξοπίσω απο τον Βγενόπουλο, τρέχουν με τη γλώσσα έξω και ένας στρατός απο λαμόγια των ΜΜΕ που είναι έτοιμα ν αναλάβουν το κανάλι όταν περάσει στα χέρια του Ανδρέα Βγενόπουλου.
Αναρτήθηκε από killbill

Αρχαία αεροπλάνα και όχι μόνο!


Στην Αίγυπτο εκτός από τις πυραμίδες που θα δουν όλοι οι τουρίστες, μπορούμε να δούμε και αρχαίες απεικονίσεις από μερικά αρχαία Αιγυπτιακά Ιπτάμενα Μηχανήματα. Αυτά τα σκαλίσματα που βλέπετε βρίσκονται στο ταβάνι ενός ναού 3.000 χρόνων της Νέας Βασιλείας, μερικές εκατοντάδες μίλια νότια του Καΐρου και της Γκίζας, στην 'Αβυδο (Abydos).

Πιστεύουμε ότι οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Μπορούμε να δούμε κατά σειρά ένα ελικόπτερο, ένα υποβρύχιο (1940) - ή μήπως είναι UFO; ένα hovercraft κάτω δεξιά, και ένα αερόστατο σαν το zeppelin (η κι άλλο UFO;) από πάνω του.

Είτε κάποιος αρχαίος Αιγύπτιος γλύπτης ταξίδεψε στο χρόνο είτε οι αρχαίοι Αιγύπτιοι γνώριζαν περισσότερα από όσα νομίζουμε. Είναι απ' ότι βλέπετε από τα ευρήματα που δεν μπορούν να αποδοθούν απλά σε συμπτώσεις ή παρανοήσεις των αρχαιολόγων... Είναι εκεί επιμένοντας να μας θυμίζουν ότι σαν ανθρωπότητα ξέρουμε ελάχιστα απ' την πραγματική ιστορία μας.

ΣΟΥΠΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ



Ολυμπιακός Παναθηναικός 0-0 σε όλα
Ολυμπιακός- Σπάθας 0-2
Παναθηναικός-Λαισμαν ο-1

EΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΟΠΑΔΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ



1.Υπερπήδηση κιγκλιδώματος για αλλαγή θύρας-5 θερμίδες
2.Κυνηγητό από αστυνομικό-28 θερμίδες
3.Κυνηγητό από 3 αστυνομικούς-115 θερμίδες
4.Κυνηγητό απο διμοιρία:λαχάνιασμα-425 θερμίδες
5.Νίκη ομάδας,είσοδος στον αγωνιστικό χώρο για τους σχετικούς πανυγηρισμούς.
6.Νίκη ομάδας επί του "αιωνίου" 524 θερμίδες(στην τουαλέτα του σπιτιού πάνω από 800)
7.Είσοδος στον αγωνιστικό χώρο για αρπαγή φανέλλας ποδοσφαιριστή-23 θερμίδες
8.Ο ποδοσφαιριστης αντιστέκεται-99 θερμίδες
9.Ο ποδοσφαιριστής είναι της αντίπαλης ομάδας-286 θερμίδες
10.Είσοδος στον αγωνιστικό χώρο και κυνηγητό διαιτητή-678 θερμίδες
11.Ο διαιτητής τρέχει πιο γρήγορα από εσένα-955 θερμίδες
12. Είσοδος στον αγωνιστικό χώρο γυμνός-98 θερμίδες
13.Ένας από τους ποδοσφαιριστές είναι gay και σε παίρνει στο κυνήγι-557 θερμίδε
14. Υπερπήδηση κιγκλιδώματος και αρπαγή πανό απο αντίπαλους οπαδούς-345 θερμίδες
15. Ντου σε αστυνομικούς-187 θερμίδες
16.Οι αστυνομικοί αντιδρούν-315 θερμίδες
17.Είσοδος στον αγωνιστικό χώρο και λιντσάρισμα προπονητή-185 θερμίδες
18.Ντου στις εξέδρες των επισήμων-230 θερμίδες
19.Αναζήτηση τουαλέτας σε γήπεδο-114 θερμίδες
20.Δεν κρατιέσαι-474 θερμίδες

ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ....

Πώς θα πει ένας Καρδιτσιώτης στο μηχανικό του συνεργείου αυτοκινήτων τη
φράση:

Ανά τακτά διαστήματα από το κάτω μέρος ακούγεται ένας θόρυβος.

Μετάφραση:

Κάπ κάπ απκάτ, κάτ κάν γκάπ γκάπ

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ-DR EFI THODI


ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ





Δείτε πως θα μοιάζει το Μουσείο που αποφασισε να κατασκεύασει η Αίγυπτος,και θα είναι το μεγαλύτερο υποθαλάσσιο μουσείο της Μεσογείου.

Mπάλα ποδοσφαίρου


Μιας και αναφερθήκαμε σε μπαλόνια ας θυμηθούμε ότι μια δερμάτινη μπάλα ποδοσφαίρου, με σχεδόν ίδιες διαστάσεις με τις σημερινές μπάλες, βρέθηκε στην Σαμοθράκη. Είναι του τρίτου αιώνα π.Χ. και για το φούσκωμά της με αέρα χρησιμοποιούταν πάλι η ουροδόχος κύστη κάποιου μεγάλου ζώου. Παιχνίδια με τέτοια μπάλα περιγράφονται και από τον Όμηρο.
Το παιχνίδι με μπάλα ήταν κοινό στοιχείο πολλών πολιτισμών. Στην Νότιο Αμερική χρησιμοποιούσαν συνήθως μια μπάλα από λάστιχο διαμέτρου περίπου 20 εκ. και ο αγώνας δείχνει να ήταν αρκετά τελετουργικός. Η περιγραφή του θυμίζει κάτι ανάμεσα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Στην διπλανή εικόνα βλέπουμε έναν παίκτη των Μάγια.
Οι μπάλες στην Νότιο Αμερική κατασκευαζόταν είτε συμπαγείς είτε κούφιες όπως και σήμερα. Για να φτιάξουν μια κούφια μπάλα που ήταν ελαφριά και βολική στο παιχνίδι, έφτιαχναν αρχικά μπάλα από πηλό που την βούταγαν σε λατέξ που είχαν συλλέξει από τα κατάλληλα δένδρα. Με την χρήση κάποιων υγρών από άλλα φυτά το λατέξ σκλήραινε μόνιμα και γινόταν το γνωστό μας μέχρι σήμερα λάστιχο. Από μια μικρή τρύπα αφαιρούσαν λίγο λίγο τον πηλό από το εσωτερικό της μπάλας και πάλι με λατέξ ξανάκλειναν την τρύπα. Με αρκετές επιστρώσεις μπορούσαν να φτιάξουν όσο χονδρή μπάλα ήθελαν.

ΚΑΙ ΠΕΡΟΥΚΕΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ



Μια εταιρεία από την Καλιφόρνια αναλαμβάνει να κοσμήσει το κεφάλι του κατοικίδιού σας με ποστίς μαλλιών εξαιρετικής ποιότητας! Οι αδερφές Jenny και Crissy Slaughter από τη Σάντα Μπάρμπαρα συνήθιζαν να ντύνουν τα κατοικίδια τους όταν ήταν μικρές. Αφού όμως κέρδισαν στον διαγωνισμό ομορφιάς για σκύλους ντύνοντας τον σκύλο τους κουνελάκι του Playboy, συνειδητοποίησαν ότι πρόκειται για μια λαμπρή επιχειρηματική ιδέα, την οποία και έκαναν πραγματικότητα μέσα από το Total Diva Pets.

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥΡΟΥ


ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΟΤΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ, ότι ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ, ό πανάξιος πορτιέρο της Εθνικής μας, με αίτησή του, κάνοντας χρήση του σχετικού νόμου, ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΕ δενδροκηπουρός στο Δήμο Κηφισιάς. ΕΚΠΛΑΓΗΚΑΜΕ και δεν το πιστεύαμε! Ψάξαμε , ξενυχτήσαμε, βρήκαμε το σχετικό ΦΕΚ και αφού είαστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ βέβαιοι, κάναμε τη σχετική ανάρτηση. Απο εκεί και πέρα το θέμα πήρε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαστάσεις απο τα Κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες, ιστολόγια, γελοιογράφους κ.λ.π.
Από ΟΛΟΥΣ αυτούς ΜΟΝΟ τα blogg ανέφεραν την πηγή καθώς και η "ESPRESSO" και o "ΦΙΛΑΘΛΟΣ", ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!!
Όλοι χειρίστηκαν το θέμα σαν ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ!! κλέβοντας τον κόπο και τον κίνδυνο που διέτρεξαν άλλοι για να αναδείξουν το θέμα. Ας είναι, η πίεση που δέχθηκε ο διεθνής μας είναι η αιτία που ενας ΑΝΕΡΓΟΣ που έχει ΑΝΑΓΚΗ επιβίωσης, θα φάει ενα κομμάτι ψωμί.
Για όλους εμάς, αυτό το γεγονός, είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Σ`ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΤΩΝΗ.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
skeftomasteellhnika

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Γιά τρίτη ημέρα συνεχίζεται ο αποκλεισμός της ακρόπολης απο συμβασιούχους του Υπουργείου Πολιτισμού που ζητούν να μονιμοποιηθούν.Μια άθλια και απαράδεκτη εικόνα περίμενε χθές τους επισκέπτες της ακρόπολης καθώς αντίκρυσαν κλειστές πόρτες και πανώ.Την στιγμή που όλοι μιλούν για μείωση εως και 40% των τουριστών οι εν λόγω υπάλληλοι θεώρησαν σωστό να παρουσιάσουν αυτή την εικόνα.Με δακρύβρεχτες δικαιολογίες του τύπου "ξέρουμε πως είναι ακραία πράξη αλλά αλλιώς δεν θα μας πρόσεχαν" απο μέρους των συνδικαλιστών δεν πείθετε κανένας.Για τα εκατομμύρια ευρώ που πήγαιναν σε ανύπαρκτους πολιτιστικούς συλλόγους και τους διπλούς και τριπλούς λογαριασμούς του Υπουργείου Πολιτισμού δεν υπήρχε καμία ευαισθησία.Αλλά εκεί δεν έκλεβαν την τσέπη σας αλλά του Ελληνικού λαού. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να δυσφημήται για αλλη μια φορά την ταλαίπωρη χώρα μας σε μια δύσκολη στιγμή για τον τουρισμό.Οσο δίκαιο και να υπάρχει απο μέρους σας δεν μπορείται να το διεκδικήτε με αυτόν τον τρόπο.Να πάτε να αποκλείσετε το Υπουργείο Πολιτισμού κύριοι και οχι την Ακρόπολη.Δεν είναι δυνατόν 300 άτομα να καταλαμβάνουν ενα παγκόσμιο μνημείο και να απαγορεύουν την είσοδο στον κόσμο.Πρέπει άμεσα κε Σαμαρά να πάρετε θέση και με οποιοδήποτε τρόπο να τερματιστή αυτή η βάρβαρη κατάσταση.Η Ακρόπολη δεν είναι τσιφλίκη κανενός είναι μια παγκόσμια κληρονομιά. Σοβαρευτείτε επιτέλους.
http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ -ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ


Ωραίο σπίτι. Σκέτο φρούριο. Θα ανήκει σε κάποιον επιχειρηματία ή εφοπλιστή. Που να μπεις μέσα να δεις πως είναι.

Καλό,πολύ καλό. Εγκρίνουμε. Θα έχει πολλά λεφτά ο άνθρωπος. Μπορεί και τα έχει νόμιμα και ηθικά.
Το σπίτι...
στην Πεντέλη είναι του Αλέκου Αλαβάνου, το οποίο άγνωστοι διέρρηξαν χθες.
Σαν φρούριο είναι απ΄'έξω. Πως μπήκαν μέσα οι διαρρήκτες; Ο spiderman ήταν; Ε, φτωχαδάκι - αριστερός είναι ο Αλαβάνος όπως γράφει εύστοχα το "Πρώτο Θέμα". Πάντως γιαυτό δεν ήθελε ο Αλαβάνος να δώσει συνέχεια στο θέμα; Για να μην δούμε την βιλάρα του;
apo troktiko