Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ-ΜΕ F1 ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Sports Videos, News, Blogs

Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΝΤΑΚΗΔΕΣ!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Συνελήφθη 25 χρονος Αλβανός με 158 κιλά χασίς-ΣΥΓΝΩΜΗ AGO ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΒΑΝΟΣ



Ενας 25χρονος αλβανός πιάστηκε να μεταφέρει με το Ι.Χ αυτοκίνητό του 158 κιλά και 545 γραμμάρια χασίς.Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο στο 25ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων - Αθηνών,κοντά στο Δ.Δ. Μουσιωτίτσας.Ο 25χρονος στη θέα των αστυνομικών άρχισε να τρέχει με αποτέλεσμα να πέσει σε αυτοκίνητο της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων που τον ακολουθούσε και να τραυματισθεί ελαφρά.Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο "Χατζηκώστα" Ιωαννίνων, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Συνελήφθη ο μανιακός με το τζιπ που πυροβολούσε εναντίον ανυποψίαστων πολιτών

- Η αστυνομία έχει βρει το όπλο με το οποίο πραγματοποίησε τις επιθέσεις (19:31)

- Ο 31χρονος είναι οδηγός ταξί (19:30)

- Πρόκειται για άνδρα 31 ετών, που κατοικεί στο κέντρο της Αθήνας (19:25)

- Η βαλλιστική εξέταση, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από 45 λεπτά, ταυτοποίησε το όπλο με αυτό των επιθέσεων

- O 31χρονος άνδρας, ο οποίος ανακρίνεται, αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση

http://www.zougla.gr/

Η επιλεκτική απώλεια μνήμης των επαγγελματιών αντιρατσιστών...

--------------------------------------------------------------------------------


Σύμφωνα με άρθρο της "Ελευθεροτυπίας", εμφανίστηκε μία ακόμη (η τρίτη) έκθεση ευρωπαϊκής οργάνωσης για τους πρόσφυγες που «καίει» τη χώρα μας.

Το ευρωπαϊκό δίκτυο Migreurop καταγράφει σωρεία παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε βάρος χιλιάδων προσφύγων που συνελήφθησαν το τελευταίο έτος.
Ομαδικές παράνομες απελάσεις, μυστικές επαναπροωθήσεις στα σύνορα, κακή συμπεριφορά αστυνομικών, παντελής αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια, εκατοντάδες θάνατοι μεταναστών, ανάμεσά τους και παιδιά, συνθέτουν ένα εφιαλτικό σκηνικό τρόμου σε Εβρο και Αιγαίο, που δεν τιμά καθόλου τις ελληνικές αρχές!

ΡΩΤΑΜΕ ΑΘΛΙΟΙ...

1. Από πότε είναι παράνομο να ασκεί μια χώρα το δικαίωμά της - έστω και πλημμελώς - να μην είναι τα σύνορά της ξέφραγο αμπέλι σαν τον πισινό ορισμένων;
2. Το ότι απελάθηκαν 141.777 μετανάστες το ξέρετε. Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες εισέβαλαν απρόσκλητοι στη χώρα μας κατά τη διάρκεια αυτής της διετίας ποιος θα μας το πει;
3. Το ότι συνελήφθησαν 42.834 να παραμένουν παράνομα στην Ελλάδα το ξέρετε. Τον συνολικό αριθμό των εισβολέων που μένουν παράνομα στη χώρα μας ποιος θα μας το πει;
4. Το ότι απελάθηκαν κάποιοι ελάχιστοι στην Τουρκία, έναντι των εκατοντάδων χιλιάδων που έπρεπε να απελαθούν το ξέρετε.
Το γιατί ανεχθήκαμε τη δραματική αλλαγή του κοινωνικού ιστού της χώρας διευκολύνοντας την Τουρκία να προωθήσει τις απώτερες επιδιώξεις της ποιος θα μας το πει;
5. Το ότι πέθαναν 1074 πρόσφυγες στο Αιγαίο το ξέρετε.
Το γιατί δεν τολμάτε να καταγγείλετε την Τουρκία που μετατρέπουν σκόπιμα οι δουλέμποροί της τα φουσκωτά σε πλωτά φέρετρα για να μεταμορφώνουν τους εισβολείς σε δήθεν «δυστυχισμένους» ναυαγούς ποιος θα μας το πει;

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
1. Το δουλεμπόριο και τις απαγωγές των «δυστυχισμένων» από «δυστυχισμένους γιατί δεν το καταγγέλλετε;
2. Για τα εγκλήματα των εισβολέων σε βάρος των Ελλήνων πολιτών πότε θα φιλοτιμηθείτε να μιλήσετε;
3. Για την αγανάκτηση αυτού του λαού που διεκδικεί το δικαίωμά του να ζει ανενόχλητος στη χώρα του τι έχετε να πείτε;
4. Για την άλωση των πλέον ευαίσθητων εθνικά περιοχών της χώρας από επικίνδυνους ισλαμιστές εισβολείς πότε νοιαστήκατε;

ΘΕΩΡΟΥΜΕ
Ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει χρέος απέναντι στον Έλληνα πολίτη να εγκαταλείψει την εθνικά επικίνδυνη πολιτική που μεθοδεύει για τη διαχείριση του λαθρομεταναστευτικού.
Χρέος της πολιτείας είναι ν αφουγκράζεται τη φωνή των πολιτών της, να μην περιφρονεί κατάφωρα την εκφρασμένη κοινωνική συνείδηση που είναι συνείδηση αντίστασης στην επιχειρούμενη άλωση της πατρίδας από τους ξένους εισβολείς.
Καθήκον της είναι να συμπαραταχθεί με το λαό της και όχι με τους θηλυπρεπείς τριχομούρηδες που επιδιώκουν να μετατρέψουν τη χώρα σε πασαρέλα πολυεθνικών καβαλιέρων για να ικανοποιούν τις αρρωστημένες ορέξεις τους.
Ακούστε τη φωνή του ελληνικού λαού και μην ανοίγετε τον ασκό του Αιόλου.
Μην οδηγείτε την κατάσταση στα άκρα και εξωθήσετε το λαό να βγει στους δρόμους γιατί τότε θα είστε υπόλογοι για τις μαύρες μέρες που θα ξημερώσουν για τον τόπο.

Σκηνικό κρίσης στήνει η Τουρκία με αφορμή το δίκτυο κατασκοπίας-Πιθανή η απέλαση διπλωματών



Η Τουρκία φαίνεται αποφασισμένη να «τραβήξει το σχοινί» με αφορμή τη σύλληψη των τριών Τούρκων πολιτών στη Σμύρνη και την Αλικαρνασσό με τη κατηγορία πως διενεργούσαν κατασκοπία υπέρ της Ελλάδος. Αυτή τη φορά εμπλέκεται επίσημα και η Ελλάδα-κατηγορώντας...


διπλωμάτη της χώρας μας-ενώ παράλληλα υπάρχουν «διαρροές» στον τουρκικό Τύπο για ενδεχόμενη απέλαση Ελλήνων διπλωματών ως αντίποινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Τουρκική υπηρεσία πληροφοριών, έχει στοιχεία πως ένας εκ των Ελλήνων διπλωματών που υπηρετούσε στο προξενείο της Σμύρνης, είχε στήσει δίκτυο κατασκοπίας με Ελληνες πράκτορες σε συνεργασία με τους 3 τούρκους συλληφθέντες.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο εν λόγω διπλωμάτης μαζί με τους υπόλοιπους πράκτορες της ΕΥΠ παρακολουθούνταν επί 6 μήνες με άκρα μυστικότητα από την ΜΙΤ, ενώ και στα έγγραφα που βρέθηκαν στην κατοχή των 3 συλληφθέντων αποδεικνύεται η εμπλοκή του.

Μάλιστα λίγο πριν ανακηρυχθεί «ανεπιθύμητο πρόσωπο» (ουσιαστικά απελαθεί) από το Τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, ο εν λόγω Ελληνας διπλωμάτης απομακρύνθηκε εσπευσμένα, χωρίς να αντικατασταθεί.

Ο τουρκικός Τύπος αναφέρει πως αναμένεται η Αγκυρα ότι θα ζητήσει επίσημα από την Αθήνα «εξηγήσεις» για το υποτιθέμενο κατασκοπευτικό δίκτυο που είχε στηθεί στη Σμύρνη και δεν αποκλείεται μια σειρά «αντιποίνων» έναντι της Ελλάδος, όπως η απέλαση διπλωματών ή η μη αποδοχή αντικατάστασης διπλωματών που έχουν αποχωρήσει η αποχωρούν από τη γειτονική μας χώρας.

Το γεγονός πως η τουρκική πολιτική ηγεσία δεν πληροφορήθηκε για την επιχείρηση της ΜΙΤ-όπως όφειλε-και οι τελευταίες μαζικές προκλήσεις κατά της Ελλάδας δείχνουν ξεκάθαρα πως το κεμαλικό «βαθύ κράτος» προσπαθεί σε όλα τα μέτωπα να δημιουργήσει προβλήματα στην κυβέρνηση Ερντογάν, χρησιμοποιώντας γι’ αυτό τον λόγο την καλύτερο μέθοδο: την «εξαγωγή» της κρίσης προς την Ελλάδα, όπως έγινε και το 1996 με την τότε συγκυβέρνηση Τσιλέρ-Ερμπαγκάν που είχε εξοργίσει τους Κεμαλικούς και το «βελούδινο πραξικόπημα» που ανέτρεψε τον Ερμπαγκάν από την εξουσία.
Αραγε αυτή τη φορά κατά πόσο είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε έναν ακόμη «θερμό» χειμώνα;

Το χρονικό της σύλληψης

Ανήμερα των Χριστουγέννων, μετά από επιχείρηση της Τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών, της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και της διεύθυνσης αντικατασκοπίας της Τουρκικής αστυνομίας, συνελήφθησαν τρεις Τούρκοι πολίτες με την κατηγορίας της κατασκοπίας υπέρ της Ελλάδας, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν στους διαδικτυακούς τους χώρους ΜΜΕ της γείτονος.
Οι τρεις συλληφθέντες παρακολουθούνταν επί περίπου έναν χρόνο, πριν εκτελεστεί η επιχείρηση και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είχαν φωτογραφήσει και κινηματογραφήσει στρατιωτικές ασκήσεις των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, ναυτικές βάσεις και στρατόπεδα, σε τρεις περιοχές της Τουρκίας: Την Αλικαρνασσό (Μποντρούμ), την Σμύρνη και το Αϊβαλί.

Ο ένας εξ αυτών δούλευε ως αρτοποιός, ο άλλος ως ταξιδιωτικός πράκτορας και ο τρίτος ήταν ελεύθερος επαγγελματίας. Μάλιστα για τον τελευταίο, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, υπήρχαν εις βάρος του καταδίκες για διακίνηση λαθρομεταναστών και εμπόριο λευκής σαρκός, καθώς και μια καταδίκη για βιασμό.

Για κάθε φωτογραφία, οι συλληφθέντες έπαιρναν 700 ευρώ για κάθε φωτογραφία και 2.000 ευρώ για κάθε κινηματογράφηση από «έλληνες πράκτορες» που βρισκόταν σε ελληνικό νησί-το οποίο δεν κατονομάζεται-και τις παρέδιδε ο ταξιδιωτικός πράκτορας λόγω της ευχέρειας που είχε να μετακινείται από την μια πλευρά των συνόρων στην άλλη χάρις στην ιδιότητά του. Κατόπιν ο παραδίδων τα στοιχεία επέστρεφε στην Τουρκία όπου κατέθετε σε τραπεζικούς λογαριασμούς τα χρήματα που αναλογούσαν στο καθένα ξεχωριστά. Οι δύο εκ των κατηγορουμένων συνελήφθηκαν στην Σμύρνη και ο ένας στην Αλικαρνασσό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η όλη επιχείρηση εκτελέστηκε-σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ-χωρίς να έχει ενημερωθεί ο Πρωθυπουργός και o υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας ως είθισται, εγείροντας πολλά ερωτηματικά για το αν πρόκειται για σύλληψη πρακτόρων ή προβοκάτσια σε βάρος της Ελλάδας με σκοπό την αύξηση της έντασης μεταξύ των δύο χωρών.
Στους συλληφθέντες απαγγέλθηκε και η κατηγορία του άρθρου 331 του τουρκικού ποινικού κώδικα, για πολιτική και στρατιωτική κατασκοπία σε βάρος της χώρας, ποινή που επιφέρει ακόμη και την καταδίκη σε θάνατο.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι τουρκικές αρχές κατέσχεσαν εντός των οικιών των γραφείων και των αυτοκινήτων των συλληφθέντων, 2 ραδιόφωνα, 2 ασυρμάτους χειρός, 3 ζευγάρια κιάλια, 1 εγχειρίδιο χρήσης, 4 φωτογραφικές μηχανές, 2 κάμερες, αρνητικά φιλμ που περιείχαν φωτογραφίες από στρατόπεδα και ασκήσεις, 1 πιστόλι των 9 χιλιοστών και 170 φυσίγγια, 1 φορητό υπολογιστή, 11 κινητά τηλέφωνα και 3 φορητές μνήμες με φωτογραφίες από τουρκικούς στρατιωτικούς σχηματισμούς.

defencenet.gr

Μέσα σε 24 ώρες, 342 πανεπιστημιακοί και άνθρωποι του πνεύματος από την Ελλάδα και το εξωτερικό εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στην ειδική γραμματέα τ

, Θάλεια Δραγώνα…αποδεικνύοντας περίτρανα και γιά πολλοστή φορά, ότι: ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠ’ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

Posted by J.McManus

O γλυστερός κατήφορος που΄χει ξεπέσει όλη η πνευματική νομεκλατούρα της πατρίδας μας, ΔΕΝ έχει τελειωμό.

342 Καθηγητές Πανεπιστημίου αυτοευνουχίστηκαν εν ονόματι της Εθμομηδενιστικής μιζέριας που τους ενώνει.

342 άνθρωποι ξεφτύλισαν εν μία νυχτί τα πανεπιστημιακά διπλώματα και τους τίτλους σπουδών τους, που άλλος/η με περισσότερο, άλλος/η με λιγώτερο κόπο απέκτησαν, δεν έχει σημασία, σημασία έχει ότι κάπου-κάτι ΑΥΤΟΙ σπούδασαν.

Και συμπαρίστανται τώρα στη μαντάμ Δραγώνα που κακώς [διασταλτικώς] απέκτησε PhD και πολύ κακώς ανεκηρύχθη καθηγήτρια (my ass) Πανεπιστημίου, επειδής ήτο οικογενειακή φίλη του ΓΑΠ, λόγω της «ιδεολογίας»-μη χέσω- που τους συνδέει.

Κωλομεγλειφάτα κι αλλαξοκωλιές. Να μασάς και να φτύνεις…

ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ (video)- ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ!




Συνέχεια από εδώ:

ΤΟ ''ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ'' ΚΡΕΜΑΣΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΤΑ ΣΛΑΒΙΚΑ

Ειναι απιστευτα αυτα που ζουμε στην χωρα τις τελευταιες ημερες..

Οι αυτοαποκαλουμενοι "μακεδονες" με την συμμετοχη του ουρανιου τοξου(ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)μετα τη φλωρινα εγκαινιασανε τα καινουργια τους γραφεια ΚΑΙ στην εδεσσα!!

Αν δειτε το βιντεο ειναι συγκλονιστικο(!!!!!)15 ατομα που αυτοπροσδιοριζονται ως μειονοτητα,νοικιαζουν χωρους,ανοιγουν γραφεια,κανουν παρτυ,και κανενας δεν ασχολειται!!!! (σ.σ. με Ντόρκα Τζάκρη σε επίμαχη θέση υπουργείου (ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) δεν είναι η σωστή λέξη το "ασχολούνται". Προωθούνται τέτοιες κινήσεις είναι η σωστή φράση. Ας ξαναδιαβάσουμε το άρθρο για το ρόλο της εδώ, ας δούμε το βίντεο εδώ που λέει "ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" χωρίς να ΕΞΗΓΕΙ τι εννοεί και φυσικά δείτε στην προφορά της και τα κοινά στοιχεία με τους συμμετέχοντες στο παρακάτω βίντεο)




Τραγελαφικες καταστασεις στο ελλαδισταν του 2010!!!!!

Οι τουρκοι μπαινοβγαινουν στο αιγαιο,οι μαλακεδονες ανοιγουν καινουργια γραφεια,αγνωστοι βεβηλωνουν τις φατνες στις πλατειες,λεηλατουν εκκλησιές, και ο γιωργακης κοπτεται για την ψηφο των μεταναστων.

Αντε,σειρα εχουν οι τσαμηδες ,να διεκδικησουν κι αυτοι κατι απο ηπειρο ,θεσπρωτια,αρτα,γιαννενα,ας ανοιξουν κανα γραφειο,ας διεκδικησουν κι αυτοι κατι...

Καντε το τωρα,τετοιους ηλιθιους δεν θα ξαναβρειτε,ευκαιρια ειναι!!!

Εχουν βρει ολοι τους μ@λ@κες και εκμεταλλευονται καταστασεις....

Κοντοζυγωνει η ωρα που θα ξεσηκωθουν ολοι οι ελληνες και θα παρουν κεφαλια..με τις πολιτικες που ακολουθειτε...

ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΈΝΟΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ......

πηγή:Επώδυνες Αλήθειες

Ισραήλ: Νεοσύλλεκτοι δεσμεύονται να αρνηθούν οποιαδήποτε εντολή για κατεδάφιση εβραϊκών οικισμών




Τουλάχιστον 200 μαθητές λυκείου στο Ισραήλ δεσμεύτηκαν, παραμονές της ένταξής τους στις τάξεις του στρατού, να αρνηθούν οιαδήποτε εντολή για κατεδάφιση εβραϊκών οικισμών στη Δυτική Όχθη, σε αίτησή τους που δημοσιοποιείται σήμερα στον Τύπο. "Θα αρνηθούμε να υπακούσουμε σε οποιαδήποτε εντολή, η οποία κατά την γνώμη των ραβίνων μας, είναι αντίθετη στην Τορά, καθώς η πίστη στην Τορά υπερισχύει της πίστης προς το στρατό", γράφουν οι μαθητές αυτοί που φοιτούν στην τελευταία τάξη του λυκείου σε σχολεία εθνικιστικού και θρησκευτικού ρεύματος. Οι μαθητές δηλώνουν ότι μια κατεδάφιση των εβραϊκών οικισμών "αντιβαίνει στη θρησκευτική υποχρέωση των Εβραίων να εγκατασταθούν σε όλη τη Γη του Ισραήλ" αναφέροντας το βιβλικό όρο που ορίζει ότι η Γη αυτή περιλαμβάνει το Ισραήλ και τη Δυτική Όχθη.

Η αίτηση αυτή εντάσσεται στην εκστρατεία διαμαρτυρίας των φανατικών εβραίων εποίκων κατά των κυρώσεων που επέβαλε ο υπουργός Άμυνας Εχούντ Μπαράκ σε μια Γιεσίβα (σχολή όπου διδάσκεται το Ταλμούδ -- συλλογή εβραϊκών κειμένων) και λειτουργεί εντός του πλαισίου του στρατού.
Ο Μπαράκ διέγραψε τη σχολή "Χαρ Μπραχα" που βρίσκεται στον ομώνυμο εβραϊκό οικισμό στη Δυτική Όχθη από το πρόγραμμα της στρατιωτικής θητείας, που είναι προσαρμοσμένο ειδικά για τους θρησκευόμενους εβραίους.
Η απόφαση αυτή λήφθηκε, ύστερα από τη δημόσια δήλωση στρατιωτών, οι οποίοι με τη στήριξη των ραβίνων της Γεσίβα, τόνισαν ότι θα αρνηθούν να λάβουν μέρος σε ενδεχόμενες επιχειρήσεις εκκένωσης στους εβραϊκούς οικισμούς στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.
Οι στρατιώτες αυτοί υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις στο πλαίσιο ενός προγράμματος που τους επιτρέπει στρατιωτική θητεία μειωμένη κατά το ήμισυ, καθώς παράλληλα συνεχίζουν τις θρησκευτικές σπουδές τους.
Η άσκηση του Ιουδαϊσμού είναι αφιερωμένη στη μελέτη της Τορά και την τήρηση των νόμων και των εντολών, έτσι όπως είναι καταχωρημένοι εκεί. Υπάρχουν 60 σχολές αυτού του είδους στο Ισραήλ.
Η στρατιωτική θητεία είναι υποχρεωτική για τους πολίτες του Ισραήλ, εκτός από τα μέλη της αραβικής μειονότητας. Είναι τριετής για τους άνδρες και διετής για τις γυναίκες.


ikypros

ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ-ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ..ΤΩΡΑ..


Wild police videos

Ορισμένα νομικά επιχειρήματα ενάντια στο Νομοσχέδιο για τους λαθρομετανάστες



Του Ευστάθιου Λυμπερόπουλου

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ:
1.- Για κάθε νομοσχέδιο γίνεται προληπτικός έλεγχος συνταγματικότητας από το ΣτΕ, καθώς και έλεγχος της δαπάνης που δημιουργεί στον Κρατικό Προϋπολογισμό από το Ελεκτικό Συνέδριο. Όμως το ΣτΕ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ και συνεπώς υπάρχει ενδεχόμενο να περάσει τον τυπικό έλεγχο, που δεν δεσμεύει το Ειδικό Εκλογοδικείο και τα Διοικητικά και Πολιτικά Δικαστήρια (ή το ΣτΕ να μην αποφανθεί επ' αυτού δίνοντας έτσι σιωπηρή έγκριση).
2.- Για να ψηφιστεί το Νομοσχέδιο για τους Λαθρομετανάστες χρειάζεται αυξημένη πλειοψηφία 2/3 των βουλευτών (200), όπως ορίζεται από το Σύνταγμα και για τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ και ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ από το άρθρο 51 §4 Σ.



3.- ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΕΝΕΣΤΩΣ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ να προσβάλλει την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ των εκλογών (που στηρίζετε στον νομοσχέδιο-νόμο) έχει καθένας που θίγεται από τους όρους και διαδικασίες συνταγματικής εκλογής (πολιτικά κόμματα, υποψήφιοι και ψηφοφόροι ως φορείς των δικαιωμάτων στην υπηρεσία των οποίων γίνονται οι εκλογές).
Ακόμα και αν η προκήρυξη των εκλογών θεωρηθεί ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ που δεν ελέγχεται από τα Δικαστήρια ως προς την σκοπιμότητα της, σε προκείμενη περίπτωση ελέγχεται ως προς την νομιμότητα της, δηλ. αν είναι σύμφωνη με το Διεθνές Δίκαιο (28 Σ), το Κοινοτικό Δίκαιο και το Εσωτερικό Δίκαιο.
(Σύνταγμα και Νόμοι -τυπικοί και αυξημένης πλειοψηφίας).
Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ:
Α) «.... Το άρθρο 4 §3 Σ αφήνει στον κοινό νομοθέτη τον καθορισμό των προσόντων για την κτήση της ιθαγένειας. Δεν θεμελιώνει καθεαυτό ατομικό δικαίωμα κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας, ούτε όμως και αφήνει το ζήτημα «εν λευκώ» στον κοινό νομοθέτη. Ο τελευταίος δεσμεύεται πρώτιστα από τις διατάξεις των παραγράφων 1 και 2 του ίδιου άρθρου, ενώ σημασία εδώ έχει το άρθρο 108 Συντάγματος (βλ. σε συνδυασμό με το άρθρο 51 §4 Σ). «Δικαίωμα πολιτογράφησης δεν απορρέει ούτε από το άρθρο 2 §1 Συντάγματος. .......»


Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Κώστας Χρυσόγονος, Ατομικά και Κοινωνικά Δικαιώματα. Εκδ. Σάκκουλα 2002, σελ.163.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
1.- Το ΠΑΣΟΚ λέει ψέματα ότι ψήφος και υπηκοότητα είναι ατομικό δικαίωμα των αλλοδαπών που κατοχυρώνονται στο άρθρο 5 Σ, αλλά αντίθετα είναι κυριαρχικά δικαιώματα κάθε κράτους .
2.- Πρώτιστο μέλημα της Ελληνικής Πολιτείας είναι η θεσμοθέτηση (νομοσχέδιο) της ψήφου των Ελλήνων εκτός επικράτειας κατά την συνταγματική επιταγή (108 και 51 §4 Σ).
Β) «... Το εκλογικό σώμα αποτελείται από τους ενεργούς πολίτες. Τα προσόντα για την ένταξη τους στο ανώτατο κρατικό όργανο τα καθορίζει το ίδιο το Σύνταγμα και τα εξειδικεύει η ισχύουσα εκλογική νομοθεσία. Μία από τις βασικές προϋποθέσεις για την απόκτηση της ιδιότητας του ενεργού πολίτη καθορίζει το άρθρο 51 §3 Σ. Πρόκειται για την κατοχή της ελληνικής ιθαγένειας που προβλέπει και η εκλογική νομοθεσία. (Το δικαίωμα του εκλέγειν έχουν οι πολίτες Έλληνες και Ελληνίδες που συμπλήρωσαν το 18ο έτος της ηλικίας τους). Η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους αποτελεί διοικητική απλώς προυπόθεση για την άσκηση του δικαιώματος της ψήφου και δεν πρέπει γι' αυτό να συγχέεται με την απόκτηση και την στέρηση του δικαιώματος ψήφου. .....»
Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Δημήτρης Τσάτσος, Συνταγματικό Δίκαιο Τόμος Β Οργάνωση και Λειτουργία της Πολιτείας. Εκδ. Σάκκουλα 1993 σελ.175-176.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Είναι αντισυνταγματικό να ψηφίσουν στις Δημοτικές Εκλογές αλλοδαποί υπήκοοι Τρίτων Χωρών (ενν. τρίτων ως προς την ΕΕ).
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

deltio11

Το ψυχογράφημα του ελληνόφωνου Ανθέλληνα. Ποιοί είναι; Πώς εξηγείται;


Αν και ανέκαθεν στην ελληνική κοινωνία υπήρχε ο ανθελληνισμός, τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο παρουσιάζει αύξηση. Και αν υποθέσουμε πως δεν μιλάμε για μια μεγάλη ποσοτική αύξηση σίγουρα έχουμε μια ποιοτική αναβάθμιση. Για την ακρίβεια ο ανθελληνισμός έχει γίνει μόδα και αποτελεί το καταφύγιο του κάθε δήθεν επαναστάτη και ψευτοδιανοούμενου. Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι, ποια η κοσμοθεωρία τους και πως τελικά γελοιοποιούνται με τα ίδια τους τα επιχειρήματα...Η εμμονή για τους Αρχαίους Έλληνες ομοφυλόφιλους Συνήθως οι ανθέλληνες χαρακτηρίζουν εαυτούς «προοδευτικούς» και προστάτες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά και των ιδιαιτεροτήτων των ανθρώπων όπως για παράδειγμα των ομοφυλοφίλων. Την ίδια όμως στιγμή και με σκοπό να πλήξουν την Αρχαία Ελλάδα επαναλαμβάνουν με μανία πως όλοι οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν ομοφυλόφιλοι! Εδώ ξεκινά και η πρώτη μεγάλη αντίφαση τους αλλά και η υποκρισία τους αφού από τη μια είναι υπέρμαχοι των ιδιαιτεροτήτων και από την άλλη την «ιδιαιτερότητα» την χρησιμοποιούν ως όπλο για να πλήξουν και να μειώσουν την Αρχαία Ελλάδα!

Πώς είναι δυνατόν αλήθεια να σέβεσαι και να προασπίζεσαι σεξουαλικές επιλογές και από την άλλη να τις χρησιμοποιείς ως επιχείρημα και όπλο για να πλήξεις κάτι; Συνεπώς έχουμε υποκρισία σε σημείο που ο ανθέλληνας αυτοεξευτελίζεται
Αυτό βεβαίως είναι και το μοναδικό πράγμα που τους απασχολεί από την Αρχαία Ελλάδα και τις προσωπικότητες της. Αν τους ρωτήσει κανείς τι έγραφε ο Πλάτων στην «Πολιτεία» ή στους «Νόμους» του δεν έχουν ιδέα…

Η εμμονή για τους κακούς Έλληνες οι οποίοι είναι εθνικιστές και <<φασίστες.>>
Ο αμπελοφιλόσοφος ανθέλληνας αυτοχαρακτηρίζεται ως πολέμιος του εθνικισμού, του φασισμού, ως προοδευτικό και ανοικτόμυαλος αριστερός κτλ. Το να μην επιθυμεί λοιπόν κάποιος Έλληνας τα Σκόπια να αναγνωριστούν ως Μακεδονία, για αυτούς θεωρείται ένδειξη εθνικισμού! Την ίδια στιγμή όμως ευθυγραμμίζονται με το Σκοπιανό εθνικισμό! Δηλαδή οι πολέμιοι του ελληνικού εθνικισμού ευθυγραμμίζονται έναν άλλο εθνικισμό! Μιλάμε δηλαδή για υποκρισία και πάλι που φτάνει στα όρια της νέυρωσης. Φυσικά τις ίδιες απόψεις έχουν και για τα ελληνοτουρκικά. Σε αυτή την περίπτωση η αυτογελοιοποίηση τους και η υποκρισία τους είναι ακόμα μεγαλύτερη αφού ευθυγραμμίζονται με το Θεοκρατικό-Στρατοκρατικό καθεστώς της Άγκυρας!Είναι τόσο γελοίο όσο το να ισχυρίζεται κάποιος πως είναι αντιεθνικιστής και προοδευτικός αλλά και ταυτόχρονα οπαδός της Χούντας και του Χομεινί! Η εμμονή για τους «Τουρκόσπορους» Νεοέλληνες ή για τους Έλληνες οι οποίοι είναι απόγονοι Σλάβων, Αλβανών κτλ
Ο ανθέλληνας εκτός των άλλων δηλώνει πως η καταγωγή, οι φυλές, οι θρησκείες, το έθνος δεν έχουν καμία αξία. Λίγο έως πολύ για τον κλασσικό ανθέλληνα αυτά είναι θεωρίες περίπου Ναζιστικές τις οποίες απορρίπτει μετά βδελυγμίας.
Την ίδια στιγμή όμως λυσσωδώς, προσπαθούν να αποδείξουν πως οι Έλληνες είμαστε «Τουρκόσποροι» ή απόγονοι Σλάβων και Αλβανών και το φωνάζουν προς πάσα κατεύθυνση. Για άλλη μια φορά αυτογελοιοποιούνται. Αφού η καταγωγή δεν παίζει κανένα ρόλο γιατί έχουν τόση μανία για να αποδείξουν πως δεν είμαστε Έλληνες; Στην ουσία δηλαδή οι ίδιοι πρώτοι όχι απλώς αποδέχονται το έθνος αλλά αποδέχονται την σημασία της «καθαρότητας» της φυλής . Μάλλον πρόκειται για νοσταλγούς του Χίτλερ διότι αλλιώς δεν εξηγείται…
Ο άθεος ανθέλληνας «αντιεξουσιαστής» που δηλώνει πολέμιος του συστήματος, της εξουσίας, της θρησκείας και του παγκόσμιου καπιταλισμου
Σε αυτή την περίπτωση ο ανθέλληνας μάχεται το «όπιο τους λαού», τη θρησκεία. Παράλληλα μάχεται την παγκόσμια εξουσία και το διεθνές σύστημα. Πρώτος όμως είναι αυτός που υπερασπίστηκε το «όπιο του λαού», τη θρησκεία στην περίπτωση του δήθεν σχισμένου Κορανίου μιλώντας για σεβασμό της θρησκευτικότητας. Φυσικά όταν η θρησκεία είναι η επίσημη του ελληνικού κράτους θα εισβάλλει διαμαρτυρόμενος στο Άγιο Όρος αδιαφορώντας για την θρησκευτική παράδοση. Η αντίφαση εδώ ξεκινά από τη νεύρωση και καταλήγει στη σχιζοφρένεια. Δηλαδή είναι Άθεοι αλλά αγωνίζονται για τη θρησκεία των Μουσουλμάνων! Σέβονται τη θρησκεία αλλά όχι στην περίπτωση του Άγιου Όρους!
Ότι να ‘ναι δηλαδή αρκεί να πηγαίνουν κόντρα σε αυτό που θεωρούν ελληνικό!
Παράλληλα μάχονται το παγκόσμιο σύστημα και είναι αντιεξουσιαστές αλλά από την άλλη είναι κατά του Έθνους κράτους όπως ακριβώς προστάζει το Παγκόσμιο Σύστημα και ο Νεοφιλελευθερισμός. Μάλιστα θα υπερασπιστούν τις διεθνιστικές απόψεις της εξουσίας ακόμα και με τη βία.

Τελικά ποιοι είναι οι ανθέλληνες; Και πώς Εξηγείται το φαινόμενο;
Οι μη Έλληνες ή αυτοί που αμφιβάλλουν για την καταγωγή τους
Αρχικά έχουμε αυτόν που αμφιβάλλει για την καταγωγή του ή είναι σίγουρος πως δεν είναι Έλληνας. Πιθανότατα όταν ήταν μικρός άκουσε τη γιαγιά του να μιλά Σλάβικα για παράδειγμα ή ενδεχομένως ξέρει πως δεν είναι Έλληνας.
Αυτομάτως αισθάνεται και κόμπλεξ κατωτερότητας γιατί νιώθει πως δεν είναι μέρος του μεγάλου ελληνικού πολιτισμού. Ξέρει πως προέρχεται από κάπου αλλού. Αν και δηλώνει πως η καταγωγή δεν παίζει κανένα ρόλο βαθειά μέσα του δεν το πιστεύει.
Νιώθει άσημος έναντι των άλλων. Μετά μανίας θα προσπαθήσει να αποδείξει πως και όλοι οι υπόλοιποι δεν είναι απόγονοι των Ελλήνων αλλά κάποιας καταγωγής ανάλογης της δική τουή και κατώτερης. Έτσι θα μειωθούν οι λοιποί Έλληνες στα μάτια του και θα έρθουν στα δικά του μέτρα ώστε να αισθάνεται άνετα, ισότιμος ή ενδεχομένως και ανώτερος.
Στην περίπτωση του μη Έλληνα δεν αποκλείεται να προέρχεται και από κράτος ή να ασπάζεται θρησκεία,που μισεί ή έχει διαφορές με την Ελλάδα. Επομένως όχι μόνο θα ισχυρίζεται πως δεν είμαστε Έλληνες αλλά και πως η Ελλάδα είναι το υπέρτατο κακό.
Εδώ βεβαίως μπορεί εκτός από τη δική του νεύρωση να εξυπηρετεί και άλλα συμφέροντα.

Οι μπαχαλάκηδες ή αλλιώς οι κοινοί Χούλιγκανς
Αυτή την κατηγορία ανθέλληνα θα μπορούσαμε πριν λίγα χρόνια να τη βρούμε στα ελληνικά γήπεδα. Πρόκειται για μπαχαλάκηδες που θέλουν να εκτονωθούν. Στη θέση του «Γάβρου» ή του «Βάζελου» είναι τώρα ο «κακός Έλληνας φασίστας».

Η ανάγκη της συμμέτοχης σε μια ομάδα
Τα ανθρώπινα όντα έχουν την έμφυτη ανάγκη να νιώθουν πως ανήκουν κάπου. Ιδιαίτερα στις μέρες μας που ο ανθελληνισμός προβάλλεται ως η ιδεολογία της ελίτ. Της ψωροελίτ για την ακρίβεια. Έτσι άτομα που συνήθως είναι ανασφαλή μετέχουν σε μια τέτοια ομάδα με την ανάλογη κοσμοθεωρία.

Το παιδί με το...κουσούρι
Σε αυτή την περίπτωση κάποιος γίνεται ανθέλληνας επειδή απο μικρός είχε κάποια ιδιαιτερότητα. Πιθανότατα βρέθηκε σε μια συντηρητική οικογένεια που κατέκρινε τις επιλογές του και έβλεπε την ιδιαιτερότητα του ως "κουσούρι." Η συντηρητική κοινωνία τον κορόιδευε. Τώρα με το να γίνει ανθέλληνας αισθάνεται πως παίρνει εκδίκηση απο την κακή ελληνική κοινωνία και απο τους Έλληνες νοικοκυραίους.

Το βόλεμα και οι κουτοπόνηροι
Εδώ ο ανθέλληνας σκέφτεται κουτοπόνηρα και συμφεροντολογικά. Βλέπει πως η ιδεολογία που κυριαρχεί είναι ο ανθελληνισμός. Αυτή προωθείται. Ελπίζει λοιπόν πως έτσι θα καταξιωθεί κοινωνικά. Δεν αποκλείεται δε να διοριστεί στο Δημόσιο και να βολευτεί.
Ακόμα και ειδικός σύμβουλος στο Υπουργείο Παιδείας μπορεί να διοριστεί για να ευθυμήσουμε και λίγο.
Οι χαμένοι του εμφυλίου πολέμου ή οι ιδεολογικοί τους απόγονοι
Εδώ ο ανθέλληνας νιώθει πως παίρνει το αίμα του πίσω από τους «κακούς δεξιούς» και κεντρώους. Έχασε στον εμφύλιο και μαζί του ο διεθνισμός αλλά τώρα θα πάρει την εκδίκηση του. Έτσι ότι αυτός νομίζει πως είναι ελληνικό θα το πολεμήσει. Θα πάει κόντρα σε κάθε λογική αρκεί να νιώθει πως χάνει η <<πατρίδα.>>
Φυσικά δεν αποκλείεται ο ανθέλληνας να προκύψει από συνδυασμό όλων των παραπάνω.
Ελπίζουμε πως με δόσεις χιούμορ δώσαμε στον αναγνώστη να κατανοήσει την προσωπικότητα του ανθέλληνα. Να δει και ο ίδιος ο ανθέλληνας την αντιφατικότητα και την υποκρισία που τον χαρακτηρίζει.
ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ. ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ…

ventetta

Κα AL SALEX ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΠΑΤΕ, ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ & ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ &ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΜΑΣ.ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;


Χανιά: Την απείλησε με όπλο... 14χρονος ΑΛΒΑΝΟΣ!


ΦΩΤΟ EUROKINISS

Ο ανήλικος συνελήφθη από την αστυνομία όπως επίσης και οι γονείς του. Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, ο 14χρονος Αλβανός, μπήκε στο σπίτι της με σκοπό προφανώς να τη ληστέψει. Όταν όμως η γυναίκα τον κατάλαβε, εκείνος σήκωσε το πιστόλι και άρχισε να την απειλεί. Στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας. Οι αστυνομικοί μαζί με το νεαρό δράστη, βρήκαν και κατέσχεσαν το όπλο του.

ETOYTOΣ ΠΑΛΙ;;

Μέσα σε 4 ημέρες είχε "ανοίξει" 5 οχήματα.Ο 23χρονος Πακιστανός συνελήφθη την Παρασκευή στην περιοχή 'Εξω Βρύση, στα Μέγαρα. Οπως διαπιστώθηκε, απο τις 18 μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου είχε διαρρήξει 5 αυτοκίνητα και είχε κλέψει 6 κινητά τηλέφωνα, κάρτες τραπεζών και μικρά χρηματικά ποσά.
SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

TO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΩΣ...ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!!


Το σχολικό βιβλίο ιστορίας της Γ' τάξης Γενικού Λυκείου στην σελίδα 130 απεικονίζει ένα χάρτη της Ευρώπης τον καιρό της γερμανικής κατοχής.Το κεφάλαιο έχει τίτλο "Τα εγκλήματα πολέμου κατά της ανθρωπότητας-Το Ολοκαύτωμα".

Κάτω από τον χάρτη υπάρχει μια λεζάντα που γράφει "Χάρτης των κυριότερων ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης στη Γερμανία και την κατεχόμενη Ευρώπη, όπου θανατώθηκαν εκατομμύρια κρατούμενοι.Ο χάρτης αναπαριστά την πολιτική δομή της Ευρώπης που είχαν επιβάλει κατά τη διάρκεια της κυριαρχίας του οι κατακτητές".
Βλέπουμε ότι οι κατακτητές άλλαξαν τα σύνορα της κάθε χώρας ανάλογα με το ποια δύναμη ήταν φίλη προς αυτούς.Έτσι η σημερινή περιοχή των Σκοπίων προσαρτήθηκε από την Βουλγαρία.Το βιβλίο όμως ονομάζει τα σημερινά Σκόπια-Βαρδαρία ως....Μακεδονία!!!!ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!!
Το θέμα είναι σοβαρό και επικίνδυνο.Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι.Στείλτε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Υπουργείου Παιδείας "Δια βίου μάθησης" και Θρησκευμάτων webmaster@ypepth.gr και διαμαρτυρηθείτε για το απαράδεκτο αυτό "ατόπημα"(;).Περισσότερες πληροφορίες για επικοινωνία με το υπουργείο θα βρείτε εδώ.

Παραβίαση του μνημονίου Παπούλια-Γιλμάζ, από την Τουρκία




Κλιμακώνοντας τις προκλήσεις τους στο Αιγαίο οι Τούρκοι παραβίασαν ανήμερα των Χριστουγέννων τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης Παπούλια-Γιλμάζ που ισχύουν από το 1988. Οκτώ τουρκικά μαχητικά εισήλθαν στο FIR Αθηνών νοτίως της Λήμνου, στις 10.28, έκαναν κύκλο , και βγήκαν στις 10.53 βορείως της Σάμου. Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από ελληνικά αεροσκάφη επιφυλακής. Με βάση το μνημόνιο Παπούλια-Γιλμάζ κατά τις μεγάλες γιορτές των δύο χωρών, οι οποίες δηλώνονται από κάθε πλευρά, δεν γίνονται ασκήσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο Αιγαίο.
Πηγές του ΓΕΕΘΑ ανέφεραν ότι από ελληνικής πλευράς η συμφωνία αυτή τηρείται με απόλυτη ακρίβεια όπως έγινε και στην πρόσφατη θρησκευτική εορτή των Τούρκων.

εν κρυπτώ

Ποια η διαφορά της ιθαγένειας από την υπηκοότητα;


Αναρτήθηκε από http://eglimatikotita.blogspot.com/

Ύποπτη η απόδοση Ιθαγένειας και όχι Υπηκοότητας...!
Μας προξένησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον μια λεπτομέρεια που δεν σχολιάστηκε από πολλούς σε ότι αφορά τις βλέψεις του ΠΑΣΟΚ για απόδοση ιθαγένειας στους (λαθρο) μετανάστες…! Γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι όταν ένα παιδί μεταναστών γεννηθεί για παράδειγμα …στην Γερμανία, αποκτά την Γερμανική υπηκοότητα..! Εδώ εμείς, σύμφωνα με το εθνοκτόνο σχέδιο του κ. Παπανδρέου θα δώσουμε την Ελληνική ιθαγένεια…! Κανείς λοιπόν στα «έγκυρα» και «έγκριτα» Μ.Μ.Ε δεν στάθηκε σε αυτήν την… λεπτομέρεια, η οποία όμως είναι ταυτόχρονα και επικίνδυνη και ύποπτη…! Για ποιόν λόγο ο Πρωθυπουργός της χώρας θα δίνει την Ελληνική ιθαγένεια και όχι την Ελληνική υπηκοότητα στους ανθρώπους αυτούς; Γνωρίζει ποια είναι η διαφορά μεταξύ των 2 αυτών όρων; Εμείς καλοπροαίρετα θα θεωρήσουμε πως δεν γνωρίζει την διαφορά. Ας δούμε λοιπόν συνοπτικά και με απλά λόγια την διαφορά έτσι όπως την εντοπίσαμε σε ένα απλό λεξικό στο διαδίκτυο.
Υπηκοότητα: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη ενός κράτους με το κράτος αυτό! Ιθαγένεια: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη με το κράτος στο οποίο ανήκει!
Συνειδητοποιείτε συνέλληνες την διαφορά μεταξύ των 2 όρων; Στην υπηκοότητα έχουμε να κάνουμε απλά με τον πολιτικό δεσμό ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος, ενώ στην ιθαγένεια έχουμε να κάνουμε με τον πολιτικό δεσμό ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος στο οποίο αυτός ανήκει!! Δηλαδή το κράτος του, την πατρίδα του!! Ιθαγενείς είμαστε εμείς οι Έλληνες στην πατρίδα μας δηλαδή!! Εδώ που είναι οι ρίζες μας!! Με το να δώσει λοιπόν ο αξιότιμος Πρωθυπουργός την Ελληνική Ιθαγένεια και όχι την Υπηκοότητα τους κάνει σαν εμάς!! Αφού περάσει λοιπόν το νομοσχέδιο, το οποίο δεν θα το επιτρέψουμε, η γη η Ελληνική θα τους ανήκει δικαιωματικά καθώς θα είναι Ιθαγενείς!!! Δεν θα έχουν μόνο την υπηκοότητα αλλά και κάτι παραπάνω! Η επεξήγηση του όρου είναι ξεκάθαρη! Θα τους ανήκει η γη μας! Η γη των προγόνων μας! Θα τους ανήκει η χώρα μας! Το ερώτημα είναι για ποιόν λόγο ενώ σε όλη την Ευρώπη έχουμε απόδοση υπηκοότητας εμείς είμαστε τόσο γενναιόδωροι και δίνουμε Ιθαγένεια;;; Αφυπνισθείτε Έλληνες! Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση! Η γη αυτή ανήκει στους Έλληνες! Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες! Ξεσηκωθείτε και αντιδράστε καθώς αν περάσει η εθνοκτόνος σκέψη του ΠΑΣΟΚ η γη αυτή θα ανήκει και στους μετανάστες, που θα είναι Έλληνες Ιθαγενείς και όχι απλά Έλληνες υπήκοοι!! Αφυπνισθείτε επιτέλους Έλληνες! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!
..(( Λ ))..


http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/