Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Ο Γκρούεφσκι ετοιμάζει το «θύμα» στο οποίο θα ρίξει τις ευθύνες της δικής του αποτυχίας




Ραγδαίες οι εξελίξεις στα Σκόπια

Η προσωπικότητα του πρωθυπουργού των Σκοπίων είναι λίγο έως πολύ γνωστή σε όλους μας. Η δολιότητα αλλά και η πλήρης ανευθυνότητα και ευθυνοφοβία του, είναι κάποια από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του που τον καθιστούν άκρως επικίνδυνο, κυρίως για τους «συνεργάτες» του.
Το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και η διαφορά που έχει προκύψει με την Ελλάδα, δείχνει πως πλησιάζει, με ταχύτατους ρυθμού, προς το τέλος του. Η λύση δεν είναι ευνοϊκή για την Ελλάδα, αλλά σίγουρα δεν είναι ευνοϊκή και για τα Σκόπια, που θα πρέπει να δεχθούν τον γεωγραφικό προσδιορισμό ενώ η πολιτική του αλαζόνα πρωθυπουργού του κρατιδίου ήταν τελείως διαφορετική και ζητούσε απόλυτα τη λέξη «Μακεδονία» και τίποτε άλλο…!

Η συνέχεια εδώ

Μαστίγωμα και φυλάκιση σε νέους για συμμετοχή σε πάρτυ

Σαουδάραβας δικαστής καταδίκασε επτά νέους άνδρες και τέσσερις γυναίκες να δεχθούν έως και 700 κτυπήματα με μαστίγιο δημοσίως και σε ποινές φυλάκισης έως και 10 μηνών διότι έλαβαν μέρος σε «ανήθικο» πάρτυ, ανέφερε χθες Τετάρτη η εφημερίδα al Watan.
Αναρτήθηκε από eksapotadontia


ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!ΕΔΩ...

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Να γιατί θέλουν λοιπόν τη Μακεδονία....οι Αμερικάνοι! (e-mail του αναγνώστη ΑΠ)

Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150 !

Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών,Θεσσαλονίκης,Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας,Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι,Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ.

Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για...

... την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ.
Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.

Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο !!!.
Εμείς ερωτάμε.... ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ;

Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ.

Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους.

Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτάόπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων.
Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας.Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (1998) ήταν20.000 δολάρια το γραμμάριο !.
Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω. εμπεριέχονται 48 εκατ τόνοι ουρανίου προς 20δις δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά

$ 960.000.000.000.000.000
(τα μηδενικά είναι σωστά και είναι :
960 τετράκις εκατομμύρια δολάρια !!!!)

ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000 (96 δισεκατομμύρια δολάρια)!
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ... ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ....

Να γιατί θέλουν λοιπόν τη Μακεδονία....



http://gataros.blogspot.com

Πλησιάζει η μεγαλύτερη επιτυχία....

Όλο και πλησιάζουν οι ημέρες που θα ανακοινώσει η Αστυνομία
την μεγαλύτερη επιτυχία της των τελευταίων χρόνων.
Ο Βλαστός και ο Τρομπούκης θα είναι "αστεία ποσά" όπως
θα έλεγε ο μακαρίτης ο Αυλωνίτης.
Οι Αστυνομικοί συντάκτες κρατιώνται με το ζόρι για να μη τα
χαλάσουν στο τέλος.
Τα χαμόγελα της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ
δεν κρύβονται.
Αξίζει όμως και ένα μεγάλο μπράβο στην ΕΥΠ που συνεργάζεται
τόσο στενά με τις Αστυνομικές Ομάδες και έχει προσφέρει
πάρα πολλά!
Ας ευχηθούμε να μη στραβώσει....
Αθηναίος

ΜΠΑΛΩΘΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ((ΑΝΕΚΔΟΤΟ)

Φωνάζει ο πατέρας (κρητικός):
> >- "Σήφη, Σηφαλιώ, έλα δω ωρέ!"
> >- "Τι είναι ωρέ πατέρα;"
> >- "Τι είναι αυτές οι μπαλωθιές που ακούγονται;"
> >- "Α, πατέρα ήρθε ο Μητσοτάτσης."
> >- "Καλά παιδί μ, πήγαινε τώρα."
> >Αφού πέρασαν δέκα λεπτά, ξαναφωνάζει ο πατέρας:
> >- "Σήφη, Σηφαλιώ, έλα δω πέρα!"
> >- "Τι είναι ωρέ πατέρα;"
> >- "Τί είναι αυτές οι μπαλωθιές που ακούγονται;"
> >- "Στο είπα, ωρέ πατέρα. Ήρθε ο Μητσοτάτσης."
> >-"Καλά, τι κάνουν ωρέ αυτοί; Δέκα λεφτά βαράνε, ακόμα να τον πετύχουν!"
> >

ΤΟ "ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ" ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΣΤΑ ΖΩΑ.ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ;



Η ηλεκτρονική σήμανση συνίσταται στην τοποθέτηση ειδικού τσιπ στο στομάχι των αιγοπροβάτων και αντικαθιστά την παραδοσιακή πρακτική της ενώτιας σήμανσης .Πρόκειται για μια πρωτοποριακή μέθοδο που δίνει τη δυνατότητα στον παραγωγό, με τη χρήση ενός σκάνερ, να λαμβάνει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα ενός ζώου. Δημιουργείται μια βάση δεδομένων από την οποία θα αντλούνται πληροφορίες σχετικά με την πορεία του ζώου σε όλα της τα στάδια μέχρι και το σφαγείο.

Ο παραγωγός έχει την δυνατότητα ανά πάσα ώρα να ανιχνεύσει αν κάποιο από τα ζώα του ασθενεί και να το αποκόψει από το υπόλοιπο κοπάδι προκειμένου να αποφύγει μετάδοση της ασθένειας.Ταυτόχρονα είναι σε θέση να ελέγξει τη διαδικασία αναπαραγωγής των ζώων καθώς και την παραγωγή γάλακτος γεγονός που συμβάλλει καθοριστικά στην εξασφάλιση ομαλής ροής των προϊόντων στην αγορά .Επισημαίνεται δε ότι από το 2011 και μετά θα είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική σήμανση των ζώων σύμφωνα με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης .»

Mετά από όλα αυτά υπάρχει κανείς που αμφιβάλλει ότι κάποιο ανάλογο σύστημα θα χρησιμοποιηθεί και για τους ανθρώπους;Στην αρχή μάς δίνουν RFID με τα διαβατήρια ώστε να μη πολυαντιδράσουμε.Κατόπιν μάς αποδίδουν έναν μοναδικό αριθμό που θα μάς συνοδεύει από την γέννηση μέχρι τον θάνατο μας (ΑΜΚΑ) .Στη συνέχεια ,κατά δήλωση των υπευθύνων, θα συνδυαστεί ο ΑΜΚΑ με το RFID σε μία και μόνη έξυπνη κάρτα.Και στο τέλος αυτή η έξυπνη κάρτα θα μετατραπεί σε νανοτσίπ ή ηλεκτρονικό τατουάζ και θα μπεί σε κάποιο σημείο του σώματος μας ,όπως γίνεται ήδη σε κάθε είδος ζώου, από πουλιά μέχρι ελέφαντες.

Yπενθυμίζουμε ότι τελικός στόχος και σκοπός τών σχεδιαστών τού ΑΜΚΑ είναι, αυτή η πλαστική κάρτα, να μετατραπεί σε έξυπνη κάρτα που θα περιέχει τα πάντα γυρω από τον εργασιακο και ασφαλιστικό βίο του πολίτη: σε ποιες δουλειές δούλεψε και ποιες χρονικές περιόδους, σε ποια ασφαλιστικά ταμεία ασφαλίστηκε και πότε,πού,πότε,πόσο και για ποιό λόγο νοσηλεύτηκε, ποιους γιατρούς επισκέφτηκε και τις διαγνώσεις τους,τι εξετάσεις έκανε και τα αποτελέσματα τους, τι φάρμακα πήρε κ.ο.κ

Πηγή

LIVE ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ- ΑΛΥΚΕΣ

Σαν Σήμερα: 09/07/2009

1401: Ο Τιμούρ Λενκ (Ταμερλάνος), επικεφαλής των μογγολικών ορδών του, καταστρέφει τη Βαγδάτη.

1540: Ο γάμος του βασιλιά της Αγγλίας Ερρίκου του 8ου με την 4η σύζυγό του Αν Ντε Κλεβ ακυρώνεται, επειδή πλανήθηκε για την ομορφιά της. Ο γάμος διήρκεσε μόλις 6 μήνες.

1762: Η Σοφία Αυγούστα Φρειδερίκη ανακηρύσσεται τσαρίνα με το όνομα Αικατερίνη Β’, αφού έχει ήδη απαλλαγεί από τον άνδρα της τσάρο Πέτρο Γ΄, χάρη στη βοήθεια των αδελφών Ορλόφ. Έμεινε στην ιστορία ως Μεγάλη Αικατερίνη.

1856: Γεννιέται στην Κροατία ο Νίκολα Τέσλα, ηλεκτρομηχανικός και εφευρέτης, από τους πρωτοπόρους στη χρήση του εναλλασσόμενου ηλεκτρικού ρεύματος.

1893: Ο δόκτωρ Ντάνιελ Χέιλ Γουίλιαμς πραγματοποιεί την πρώτη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς χωρίς αναισθησία σε νοσοκομείο του Σικάγου.

1932: Γεννιέται ο αμερικανός υπουργός Άμυνας Ντόναλντ Ράμσφελντ.

1932: Πεθαίνει ο Κινγκ Καμπ Ζιλέτ, εφευρέτης του ξυραφιού με λεπίδα ασφαλείας και ιδρυτής της βιομηχανίας ξυριστικών ειδών «Gillette».

1961: Υπογράφεται στην Αθήνα η σύνδεση Ελλάδας-ΕΟΚ.

1990: Οι ηγέτες των 7 πλουσιότερων κρατών του κόσμου συναντώνται για πρώτη φορά μεταπολεμικά στο Χιούστον του Τέξας. Η σύναξή τους θα αποκτήσει θεσμική διάσταση τα επόμενα χρόνια και θα πάρει την ονομασία Group Seven (G7).