Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ WIFI

ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΡΤΗ WIFI ME TH ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ GOOGLE!!!
http://blog.tech-spot.gr/2008/10/10/772/

ΠΑΡΑΙΤΗΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ!!


Αποφασισμένος να παραιτηθεί είναι ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Στέλιος Μανωλάς, δυσαρεστημένος από τη στάση της διοίκησης της «κτιρινόμαυρης» ΠΑΕ σχετικά με το θέμα της συμμετοχής του Τζιμπούρ στον αγώνα με τον Πανιώνιο.
Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τον Πανιώνιο, όπως έχουν συμφωνήσει οι δύο ΠΑΕ, γεγονός όμως που δεν γνώριζε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ζήτησε εξηγήσεις από τη διοίκηση της ΑΕΚ. Η τελευταία υπέδειξε ως υπεύθυνο τον Στέλιο Μανωλά, αφήνοντας παράλληλα αιχμές ότι δεν εκτελεί με τον καλύτερο τρόπο τα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή της ομάδας. Η διοίκηση θεωρεί, μεταξύ άλλων, ότι ο τεχνικός διευθυντής δεν έχει τη συνεργασία που θα έπρεπε με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ο Στέλιος Μανωλάς, από την πλευρά του, δεν κρύβει την έντονη δυσαρέσκειά του για το θέμα που έχει προκληθεί και δείχνει αποφασισμένος να παραιτηθεί, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να προσπαθεί να τον μεταπείσει.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ http://taxalia.blogspot.com

ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΜΑΙΜΟΥ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ


Μεγάλο κύκλωμα έκδοσης πλαστών αδειών εισόδου στην Ελλάδα, αποκαλύφθηκε στα Τίρανα και τα πλοκάμια του φέρονται- πληροφορία που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται- να εκτείνονται τουλάχιστον σ’ ένα ελληνικό μεθοριακό σταθμό στα σύνορα με την Αλβανία. Η σπείρα είχε εγκαταστήσει το «ελληνικό προξενείο μαϊμού» σε ένα παλιό κτίριο στην καρδιά της αλβανικής πρωτεύουσας και εξέδιδε πλαστές βίζες για την Ελλάδα τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια. Οι μέχρι τώρα έρευνες των αρχών κατέληξαν στη σύλληψη δεκατεσσάρων ατόμων και την κατάσχεση ενός μεγάλου αριθμού τέτοιων αδειών που προορίζονταν για τα διαβατήρια όσων πλήρωναν αδρά, καθώς η τιμή μιας τέτοιας βίζας είχε καθοριστεί στις 3.000 ευρώ. Η αστυνομία βρήκε μάλιστα στο χώρο και καταλόγους υποψηφίων να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, οι οποίοι ανέμεναν τη σειρά τους προκειμένου να επικολληθεί η βίζα στο διαβατήριο. Επρόκειτο κυρίως για επιχειρηματίες και γενικότερα για άτομα με οικονομική επιφάνεια, από τις πόλεις Τίρανα, Ελβασάν, Φίερι, Αργυρόκαστρο, Κορυτσά και Λούζνια, όπου απλώνονταν τα πλοκάμια της συμμορίας. Με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία, στο διάστημα της λειτουργίας του κυκλώματος, είχαν εκδοθεί τουλάχιστον διακόσιες τέτοιες βίζες. Η αστυνομία των Τιράνων αφήνει να εννοηθεί ότι η συμμορία διέθετε διασυνδέσεις και στον ελληνικό αστυνομικό μεθοριακό σταθμό της Κρυσταλλοπηγής στη Φλώρινα, σημείο από το οποίο περνούσαν οι περισσότεροι κάτοχοι της βίζας. Όπως ανέφεραν στον αλβανικό Τύπο πηγές της αστυνομίας, οι «πελάτες» περνούσαν τον αστυνομικό έλεγχο μόνο όταν στην βάρδια υπήρχε «μιλημένος» αστυνομικός που έκανε «τα στραβά μάτια».
http://ixnos.blogspot.com/

ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ Red Flag 09




Υπερηφανους μας εκαναν ακομα μια φορα οι πιλοτοι μας στην ασκηση Red Flag 09 στη Nellis Air Force Base στην Αμερικη.Να ειστε καλα παιδια!!!!

ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ



Νομίζω, ότι μπορώ πλέον να αποκαλύψω ότι στις επόμενες εκλογές ψηφίζω δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αλήθεια ότι ήμουνα λίγο ατακτούλης και ξέφευγα, όμως η πιθανότητα σύνθεσης μιας κυβέρνησης όπως ακολουθεί παρακάτω, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για την τύχη της ψήφου μου. Σταχυολογώ, για να καμφθούν και οι πλέον δύσπιστοι:

Πρωθυπουργός Αλέκος (Statesman. Case Study στην Σχολή Κέννεντυ του Χάρβαρδ)

Υπουργός Εξωτερικών Αλέξης. Πολυδιάστατη προσωπικότητα με ισχυρές διασυνδέσεις στα μεγάλα διεθνή κέντρα αποφάσεων (Νικαράγουα, Βενεζουέλα, Γένοβα, προάστια του Παρισιού, κ.α. )

Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Στρατούλης. Σαν πρώτο βήμα ο Πρόεδρος θα χορηγήσει ελεύθερας στα θεωρεία για τους κουκουλοφόρους και τους απεργούς-συνδικαλιστές της Πλατείας Συντάγματος. Στην αίθουσα θα επιτραπεί το ποπκορν και τα κοκταίηλ, ενώ καταργείται κλωτσηδόν η αστυνομική διεύθυνση της Βουλής .

Υπουργός Εθνικής Οικονομίας Λαφαζάνης Π. Ισχυρό του σημείο: αγωνιστής της δημοκρατίας,( κατά δήλωσή του μάλιστα «υπέστη διώξεις για τη δράση του»), με άριστες σπουδές (Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης της Νομικής το 1973). Βαψομαλλιάς από τις φαβορίτες και πάνω.

Υπουργός Παιδείας Γρηγόρης Ψαριανός, «la crème de la crème» του πολιτικού μας πολιτισμού. Η σοβαρότητα του οποίου επιβάλλει την άμεση (διακομματική συναινέσει) τοποθέτηση του στο πηδάλιο του κρίσιμου τομέα της παιδείας.

Υπουργός Δημόσιας Τάξης: Περικλής Κοροβέσης, ο οποίος στο συγκλονιστικό βιογραφικό του μας αποκαλύπτει ότι γεννήθηκε από τους γονείς του,

Υφυπουργός, υιός Βούτσης

Υπουργός Υγείας Γρηγόρης Βαλλιανάτος, για την καταπολέμηση της μάστιγας του αιώνα,

Υπουργός ΜαΘρά, Τ.Κουράκης , ο γίγας των βαψομαλλιάδων, συγγραφεύς του παγκόσμιου έπους "Το σκούντημα του αγκώνα",

Υπουργός Πολιτισμού Μάκης Κοψίδης, πινελιά αισθητικής τελειότητας με λιγδωμένο convertible μαλλί και χωρίστρα στο πλάι από δεξιά προς τ’ αριστερά,

Υπουργός Άμυνας, ο κομμάντο Ευαγγελία Βλάμη,

Υπουργός Γιάννης Μπανιάς (το πληκτρολόγιο αρνείται να συνεχίσει την περιγραφή για αυτόν τον κολοσσό της πολιτικής)

Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Καζάκος (θα αποσπασθεί με βίαιη προσαγωγή από το ΚΚΕ). Αρχιδικαστής του Λαϊκού Δικαστηρίου των φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Σκοπευτήρι. Προήδρευσε στην μητέρα των Δικών ενάντια στους Αμερικανούς, με τα γνωστά ολέθρια, για τους τελευταίους, αποτελέσματα.
Posted by Trueman

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ


"ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΗΔΗ ΝΑ ΞΕΣΠΑΝΕ. ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΊΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ, ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ"ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!
http://troktiko.blogspot.com

Επιδημία βαρηκοΐας στους νέους λόγω των ακουστικών




Ένα στα πέντε άτομα ηλικίας 16 έως 20 ετών παρουσιάζει βλάβες στο έσω αφτί λόγω της χρήσης ακουστικών σε υψηλή ένταση, προειδοποιεί ο γερμανικός Σύλλογος Ωτορινολαρυγγολογίας.

Προβλήματα ακοής που κανονικά εμφανίζονται μόνο στους ηλικιωμένους καταγράφονται πλέον ακόμα και σε νέους 20 ετών, ανακοίνωσε ο σύλλογος όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, η μέγιστη ένταση στα ακουστικά των φορητών συσκευών μουσικής δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 100 decibel.

Ωστόσο οι γερμανοί ωτορινολαρυγγολόγοι θεωρούν ότι η ένταση αυτή είναι υπερβολικά υψηλή: στους εργασιακούς χώρους, οι υπάλληλοι υποχρεούνται να φορούν ακουστικά όταν τα επίπεδα θορύβου υπερβαίνουν τα 85 dB.

O σύλλογος καλεί τους κατασκευαστές των συσκευών να συμπεριφερθούν «με μεγαλύτερη υπευθυνότητα» και να προειδοποιούν τους καταναλωτές για τον κίνδυνο.

in.gr

Αλλάζουν και αυτό το Σαββατοκύριακο τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ


Αθήνα




Μετ’ εμποδίων θα πραγματοποιηθούν και αυτό το Σαββατοκύριακο τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ, καθώς συνεχίζονται τα έργα εκσυγχρονισμού της σιδηροδρομικής γραμμής. Εκτός λειτουργίας οι σταθμοί σε Μοναστηράκι, Θησείο και Πετράλωνα.



Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τον ΗΣΑΠ, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιανουαρίου οι συρμοί του ΗΣΑΠ θα εκτελούν τα δρομολόγια από Πειραιά μέχρι τον Ταύρο και από Ομόνοια μέχρι την Κηφισιά.


Για το τμήμα Ταύρος-Ομόνοια, οι επιβάτες, εφόσον επιθυμούν να συνεχίσουν τη διαδρομή μπορούν να εξυπηρετηθούν με τις ειδικές γραμμές της ΕΘΕΛ (010 και 011) που θα πραγματοποιούν στάσεις στους ενδιάμεσους σταθμούς με το ίδιο εισιτήριο.

in.gr

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝΕ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!!!


Τέλος ο Αλέξης Τσίπρας από τον ΠΑΟ. Τιμωρήθηκε δια παντός από τον σύλλογο και δεν τον θέλουν στην γιορτή των 100 χρόνων. Πάει ο Τσίπρας από τον Παναθηναικό!
Μετά τα όσα έγιναν με τον Βοτανικό ο Πατέρας έδωσε εντολή να μην του επιτρέψουν την είσοδο στην γιορτή. Πάει ο καημένος ο Τσίπρας. Χάνει ποσοστά και τώρα έχασε και την ομάδα!
http://troktiko.blogspot.com

Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??


ΘΕΜΑ: «Ενισχυμένη από την Κυβερνητική «λευκή επιταγή» των 28 δις ευρώ χρημάτων και εγγυήσεων του Ελληνικού λαού, Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, υπό την ακριβοπληρωμένη «εκλεκτή» Διοίκησή της, ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΕ ΜΕ 40.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ και με ευνοϊκό επιτόκιο ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, την ίδια στιγμή που ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ακόμα και μέσω του ΤΕΜΠΕ»

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009 η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ υπό τη Διοίκηση του διορισμένου και παχυλά αμειβόμενου (περίπου 600.000 ευρώ ετησίως) Κυβερνητικού εκλεκτού κ. Αράπογλου παρείχε τριετές δάνειο 40.000.000 δολαρίων στην Τουρκική Εταιρεία Τροφίμων ΤΑΤ KONSERVE.
Η ερωτηση τεθηκε στη βουλη απο βουλευτες του ΠΑΣΟΚ και περιμενουμε απαντηση.
απο greekalert

Η CIRCUIT CITY ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ


Η CIRCUIT CITY η δεύτερη μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών (σαν τον Γερμανο στην Ελλάδα) έκλεισε στην Αμερική αφήνοντας στον δρόμο 34.000 εργαζόμενους. Η εταιρία μετά απο 60 χρόνια λειτουργίας ΕΚΛΕΙΣΕ.

Νέες μαζικές απολύσεις παγκοσμίως


Νέες μαζικές απολύσεις παγκοσμίως


Νέες μαζικές απολύσεις ανακοινώνονται, σχεδόν καθημερινά, σε ολόκληρο τον κόσμο.
Αυτή τη φορά ήρθε η σειρά της Αυστραλίας, όπου και εκεί η κατάσταση της οικονομίας επιδεινώνεται. Η γιγαντιαία εταιρία μεταλλευμάτων «BHP Billition» ανακοίνωσε ότι θα κλείσει δύο ορυχεία της στη Δυτική Αυστραλία και θα απολύσει 3.300 εργαζομένους της στην Αυστραλία και 6.000 παγκοσμίως.
Την ίδια στιγμή και άλλες εταιρίες μεταλλευμάτων ανακοινώνουν απολύσεις ενώ η αλυσίδα καταστημάτων Ντέιβιντ Τζόουνς ανακοίνωσε την απόλυση 150 μελών του προσωπικού της λόγω μείωση των πωλήσεων κατά 5%.
Παράλληλα, πτώση 47% των καθαρών κερδών της το 2008 ανακοίνωσε η Ericsson, ενώ η καθαρή κερδοφορία της κατέγραψε σημαντική πτώση στο τελευταίο περυσινό τρίμηνο. Μάλιστα, η μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρία δικτύων κινητής τηλεφωνίας γνωστοποίησε ότι η αναδιάρθρωσή της θα συνεχιστεί και εντός του 2009.
Στο πλαίσιο της υλοποίησής του, θα απολυθούν 5.000 εργαζόμενοι εκ των οποίων 1.000 στη Σουηδία. Εκτιμάται ότι το κόστος αναδιάρθρωσης θα ανέλθει μεταξύ 6 και 6 δισεκατομμυρίων κορωνών και αναμένεται ετήσια εξοικονόμηση δαπανών ύψους 10 δισεκατομμυρίων κορωνών από το δεύτερο εξάμηνο του 2010. Η μείωση της κερδοφορίας της Ericsson αποδίδεται στο κόστος των απολύσεων και στις ζημίες της κοινοπραξίας Sony Ericsson, οι οποίες ανήλθαν σε 73 εκατομμύρια ευρώ το 200
ΑΠΟ athfinbes

Εκατομμυριουχος

Πάει ο Χίτλερ στην εκπομπή εκατομμυριούχος. Του λέει ο Σπύρος Παπαδόπουλος:


Πόσους Εβραίους θα έκαιγες αυτή τη στιγμή;
Α 2.000.000
Β 5.000.000
Γ 9.000.000
Δ 10.000.000


Σκέφτεται ο Χίτλερ και λέει:
2.000.000 είναι πολύ λίγοι. 9 και 10 εκατομμύρια είναι πάρα πολλοί για να
καούν μέσα σε μια μέρα. Νομίζω 5.000.000
Σπύρος Παπαδόπουλος:
Αυτή είναι η τελική σου απάντηση;
Χίτλερ:
Νομίζω πως ναι.
Σπύρος Παπαδόπουλος:
Να τους ανάψουμε;

Παναθηναϊκός - "το γήπεδο θα γίνει"


Σίγουρος για την κατασκευή του νέου γηπέδου στον Βοτανικό παρουσιάστηκε ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο εκ των μεγαλομετόχων του Παναθηναϊκού με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ», τόνισε πως δεν ανησυχεί για το γηπεδικό ενώ ξεκαθάρισε ότι θα συναντηθεί με τον Σωκράτη Κόκκαλη ώστε να μιλήσουν για το θέμα της βίας. Σε εξέλιξη τα μεταγραφικά.
απο pathfindes

Καλά στην υγεία του ο Ε. Κέννεντι


Ο γερουσιαστής της Μασαχουσέτης Έντουαρντ Κέννεντι που εκδήλωσε κρίση παροξυσμού έχει τις αισθήσεις του και αισθάνεται καλά, ανακοίνωσε το γραφείο του λίγες ώρες αφότου η εμβληματική αυτή προσωπικότητα του Δημοκρατικού Κόμματος που πάσχει από όγκο στον εγκέφαλο κατέρρευσε στην Ουάσιγκτον μετά την ορκωμοσία του νέου προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.
«Ο Γερουσιαστής Εντουαρντ Κένεντι υπέστη μια κρίση παροξυσμού ενώ παρακολουθούσε τη δεξίωση στο Καπιτώλιο για τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα», δήλωσε ο δόκτωρ Έντουαρντ Όλισι, επικεφαλής της νευροχειρουργικής του Νοσηλευτικού Κέντρου της Ουάσιγκτον, αναφέρεται στην ανακοίνωση που κυκλοφόρησε το γραφείο του Κέννεντι.
«Μετά από εξετάσεις, πιστεύουμε ότι το επεισόδιο ήταν συνέπεια μια απλής κόπωσης. Ο γερουσιαστής Κέννεντι έχει τις αισθήσεις του, μιλά με την οικογένεια και τους φίλους του και αισθάνεται καλά. Θα
AΠΟ pathfindes

Ο γυναικείος οργασμός


Ακόμα ένας λόγος για να γίνει κανείς πλούσιος: Η συχνότητα των οργασμών στις γυναίκες συνδέεται άμεσα με τον πλούτο των συντρόφων τους, δείχνουν μελέτες σε διάφορες περιοχές του κόσμου.

«Διαπιστώσαμε ότι η αύξηση του εισοδήματος του συντρόφου έχει μια έντονη θετική επίδραση στη συχνότητα του οργασμού που αναφέρουν οι ίδιες οι γυναίκες» δήλωσε στους Times του Λονδίνου ο Δρ Τόμας Πόλετ του Πανεπιστημίου του Νιουκάσλ στη Βρετανία.

Τόσο ο Δρ Πόλετ όσο και πολλοί συνάδελφοί του στο χώρο της ψυχολογίας και της εξελικτικής ψυχολογίας πιστεύουν ότι το φαινόμενο οφείλεται σε μια εξελικτική προσαρμογή, βαθιά χαραγμένη στο γυναικείο εγκέφαλο, η οποία καθοδηγεί τις γυναίκες να επιλέγουν άνδρες ικανούς να παρέχουν τα απαραίτητα για την ανατροφή των παιδιών τους.

«Η ικανότητα των γυναικών να έχουν οργασμούς θα μπορούσε να είναι μια εξελικτική προσαρμογή που εξυπηρετεί το διαχωρισμό των ανδρών με βάσει την ποιότητά τους» αναφέρει ο ίδιος.

Ο Πόλετ εξέτασε αυτή την υπόθεση σε συνεργασία με τον καθηγητή Ντάνιελ Νέτλ, επίσης στο Πανεπιστήμιο του Νιουκάσλ, αναλύοντας στοιχεία από μια ευρύτερη μελέτη για τη σχέση της υγείας με τον τρόπο ζωής, η οποία κάλυψε 5.000 άτομα σε ολόκληρη την Κίνα.

Από τις 1.543 γυναίκες του δείγματος που είχαν σταθερό σύντροφο, οι 121 ανέφεραν ότι είχαν πάντα οργασμό στη σεξουαλική συνεύρεση, οι 408 είχαν οργασμό «συχνά», οι 762 «μερικές φορές» και οι 243 σπάνια ή ποτέ.

Υπήρχαν φυσικά πολλοί παράγοντες που συνδέονται με τη συχνότητα των οργασμών, το χρήμα όμως ήταν ένας από τους βασικότερους.

Το φαινόμενο πιθανότατα δεν έχει πολιτισμική βάση, καθώς ανάλογες μελέτες στην Αμερική και τη Γερμανία είχαν δώσει παρόμοια αποτελέσματα.

Είναι πια προφανές ότι η ερωτική μας συμπεριφορά και οι στενότερες σχέσεις μας καθοδηγούνται από ασυνείδητες, χρησιμοθηρικές δυνάμεις, μια ιδέα που ήρθε στην επιφάνεια την εποχή του Δαρβίνου.

Πολλοί άνθρωποι ίσως βρίσκουν ενοχλητική αυτή την ιδέα, και προτιμούν να πιστεύουν ότι οι όμορφες γυναίκες που συχνά βλέπουμε στο πλευρό μεγαλύτερων, πλούσιων ανδρών, έχουν στο μυαλό τους μόνο το χρήμα και απλώς ανέχονται το σεξ μαζί τους.

Όμως τα ερευνητικά δεδομένα φαίνεται να διαψεύδουν αυτή την άποψη, αφού δεί
ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΣ.

Το ηξερες


το 2008 ήταν μια χρονιά κατά την οποία σχεδόν καθημερινά εντοπίζονταν απολιθώματα δεινοσαύρων και ανακαλύφθηκαν πολλά νέα είδη. Η πιο ενδιαφέρουσα ανακάλυψη όμως έγινε στο τέλος του έτους, όταν διαπιστώθηκε ότι σε πολλά είδη δεινοσαύρων τα αρσενικά όχι μόνο προστάτευαν τα αβγά όταν έλειπε το θηλυκό αλλά τα εκκόλαπταν κιόλας.

ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΙΟ,ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ

Κοιτάσματα αερίου βρέθηκαν κοντά στην Κύπρο, ύστερα από θαλάσσιες έρευνες που διεξήγαγαν ερευνητικά σκάφη. Συνολικά βρέθηκαν τρεις περιοχές όπου διαπιστώθηκε ότι μπορεί να αντληθεί φυσικό αέριο σε ποσότητα που ξεπερνά, σύμφωνα με τους πρώτες εκτιμήσεις, τα 3,1 τρισ. κυβικά πόδια. Οπως επισήμως ανακοινώθηκε, τα κοιτάσματα αερίου εντόπισε η αμερικανοϊσραηλινή εταιρεία Νoble Εnergy, η οποία μάλιστα ξεκινά και τις διαδικασίες άντλησης.
Το σημαντικότερο για την Κύπρο είναι, όπως επισημαίνει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», το γεγονός ότι τα κοιτάσματα αυτά εντοπίστηκαν στα όρια της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) ανάμεσα στην Κύπρο και στο Ισραήλ.....
.....Οι έρευνες αυτές και ο εντοπισμός κοιτασμάτων έχουν ενοχλήσει την Τουρκία, η οποία αφενός αποστέλλει πολεμικά της πλοία στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου, τα οποία παρεμποδίζουν τα ερευνητικά σκάφη, και αφετέρου δεν αναγνωρίζει την ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Τα ισραηλινά ΜΜΕ υποδέχτηκαν τον εντοπισμό κοιτασμάτων αερίου με πανηγυρικό τρόπο και αναφέρονται στη γειτνίαση αυτών με την Κύπρο, χωρίς να αμφισβητούν καμία κυριότητα. Η κυβέρνηση μάλιστα του Ισραήλ χαρακτήρισε την όλη υπόθεση σημαντική: «Θα μπορούσε να αλλάξει το πρόσωπο της οικονομίας του Ισραήλ»....
http://jimmy278.blogspot.com/

Ένας παπαγάλος... αφεντικό!


Ο Μπάρνι, ένας αφρικανικός γκρι παπαγάλος, φωνάζει τα τρία σκυλιά της αφεντικίνας του, Μάργκαρετ Σάλιβαν, με τα ονόματά τους -Χάρι, Τίλι και Μπλούι.

ΛΙΩΜΑ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ

Πω, πω ξεφτίλα. Ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Αττικής και έκανε αιφνίδιο έλεγχο. Βρήκε μέσα έναν μεθυσμένο αστυνομικό και ανοιχτά τα φώτα!
Μάλιστα προσπαθούσε να του εξηγήσουν πως λειτουργεί το τμήμα και ο μεθυσμένος δεν καταλάβαινε τι έγινε. Ο Παπανδρέου αφού απηύδησε σηκώθηκε και έφυγε και...

όπως αποκάλυψε ο Β.Γκαιντές το γεγονός έγινε στις 23.30μμ. Αυτό το πράγμα έγινε στην υποδιεύθυνση ασφάλειας αττικής! Και ήταν σβηστά τα φώτα και τύφλα στο μεθύσι. Λες και βρισκόταν σε ....american bar! Απίστευτο ρε παιδιά. Πήγε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και βρήκε τον αστυνομικό σαν τον Ορέστη Μακρή. Γιατί δεν τον κλείδωναν σε μια ...τουαλέτα να τελειώνουμε; Τον αστυνομικό.

Μεντιουμ


Για να πιασουν τους φοροφυγαδες χρησιμοποιησαν μεντιουμ στη ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
Να η λυση για την ψωροκωσταινα. Αν και η γνωμη μου ειναι οτι εδω ουτε
αυτο φθανει. Μια δοκιμη δεν βλαπτει.

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ


"Οι αλλοδαποί "αντεξουσιαστές" είναι άλλος ένας τρέντυ ορισμός που χρησιμοποιούν οι αρχές για να καλύψουν τα φασιστοειδή της κουκούλας.
Το να σπας σχολεία, πανεπιστήμια, λατρευτικούς χώρους και πολιτιστικά κέντρα μιας ξένης χώρας, πιθανόν να είναι μια πράξη επαναστατική όταν στη χώρα σου λειτουργεί κάποια υποδειγματική δημοκρατία την οποία προσπαθείς να εξάγεις. Όταν μάλιστα υψώνεις την εθνική σου σημαία καίγοντας την τοπική, χωρίς να είσαι από τη Βενεζουέλα, τότε έχεις να...

δώσεις κάποιες εξηγήσεις.
Όταν στη χώρα σου μειονότητες διώκονται, βασανίζονται και εκβιάζονται.
Όταν περιουσίες καταπατούνται και οι νόμιμοι ιδιοκτήτες φυλακίζονται.
Όταν στη χώρα σου βιάζετε γυναίκες και τους ρίχνετε οξύ επειδή "κάθισαν".
Όταν στη χώρα σου σφάζετε αλλόθρησκους ως δείγμα ανεξιθρησκείας.
Όταν στη χώρα σου σφάζετε αιχμαλώτους και τους πουλάτε για όργανα.
Όταν στη χώρα σου τα κοριτσάκια απαγορεύεται να πάνε σχολείο..
Και παρ' όλα αυτά έχεις το θράσος να "εξάγεις δημοκρατία" εις την αλλοδαπή, τότε εσύ και ο περίγυρος σου δεν είστε ούτε "αγωνιστές" ούτε "αντεξουσιαστές". Είστε ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ."
www.olympia.gr

Τσουναμι απολυσεων ερχεται


Ο όμιλος Volkswagen ανακοίνωσε ότι θα ωθήσει σε μερική ανεργία τα δυο τρίτα από τους 92.000 υπαλλήλους της στη Γερμανία

Πολυκατάστημα αρνήθηκε να φτιάξει τούρτα γενεθλίων σε ένα παιδί 3 χρονών επειδή τον έλεγαν "Αδόλφο Χίτλερ"


Πολυκατάστημα στις ΗΠΑ υπεραμύνθηκε χθες Τετάρτη της απόφασής του να μην ικανοποιήσει το αίτημα ενός πελάτη να αναγραφεί το όνομα του γιου του, που έχει καταχωρηθεί στο ληξιαρχείο ως Αδόλφος Χίτλερ, στην τούρτα γενεθλίων που παρήγγειλε.

Το κατάστημα ShopRite, στο Φίλιπσμπεργκ του Νιου Τζέρσι, ανακοίνωσε ότι διατηρεί το δικαίωμα να αρνείται την παροχή υπηρεσιών που θεωρεί απρεπείς, δήλωσε η Κάρεν Μελέτα, εκπρόσωπος της αλυσίδας.

"Έχουμε ορισμένες ευαισθησίες σχετικά με αυτό που πιστεύουμε ότι είναι πρέπον να προσφέρουμε και αυτό που πιστεύουμε ότι δεν είναι", είπε η Μελέτα. "Έχουμε πρότυπα και αρχές. . . που τηρούμε", συνέχισε.

Ο Χηθ Κάμπελ, 35 ετών, πατέρας του παιδιού, τα δύο προηγούμενα χρόνια είχε επίσης δεχθεί αρνητική απάντηση από το πολυκατάστημα, στο οποίο υπέβαλλε παρόμοια αιτήματα. Και στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις είχε ζητήσει να χαραχθεί στην τούρτα και μια σβάστικα, ανέφερε η Μελέτα.

Ο Κάμπελ, από την κομητεία Χόλαντ της Πενσυλβάνια, ονόμασε το γιο του Αδόλφο Χίτλερ Κάμπελ. Το παιδί συμπλήρωσε τα τρία του χρόνια την Κυριακή. Τα άλλα του δύο παιδιά, κορίτσια, φέρουν τα ονόματα Τζόυσλυν Άρεια Φυλή Κάμπελ και Χόνσλυν Χίμλερ Τζίνι Κάμπελ--σε μια αναφορά στον επικεφαλής των SS Χάινριχ Χίμλερ.

Η οικογένεια Κάμπελ είπε στην εφημερίδα Easton Express Times ότι τελικά αγόρασαν την τούρτα από την αλυσίδα λιανικής Wal-Mart, την μεγαλύτερη του είδους της στον κόσμο, που δέχθηκε να ικανοποιήσει το αίτημα.

"Η υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας όταν φτιάχνουμε τούρτες είναι να τις διακοσμούμε με τον τρόπο που θέλει ο πελάτης όσο καλύτερα μπορούμε", δήλωσε μια εκπρόσωπος της αλυσίδας Ουώλ-Μαρτ στην ίδια εφημερίδα, προσθέτοντας ότι η επιχείρηση σέβεται τις απόψεις όλων των πελατών εξίσου.

Ο Κάμπελ είπε στην εφημερίδα ότι "δεν είναι ρατσιστής", αλλά πιστεύει ότι "όλες οι φυλές πρέπει να μένουν χωριστά". Είπε ακόμη ότι θα επιτρέψει στα παιδιά του να διαμορφώσουν τις δικές τους απόψεις για φυλετικά ζητήματα όταν μεγαλώσουν.

"Είναι απλά ονόματα. Ναι, οι 'Ναζί' ήταν κακοί άνθρωποι τότε. Αλλά τα παιδιά μου είναι μικρά. Δεν θα μεγαλώσουν με αυτό τον τρόπο".


απο otenet portal

Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΑΙ



Το newsletter που έστειλε σήμερα μέσω e-mail η ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα, προτρέπει τους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν την εκπομπή «Νέοι Φάκελοι» που θα προβάλλει αφιέρωμα στον πόλεμο της Γάζας. Σημειώνεται ότι παρόμοια ενέργεια είναι εξαιρετικά σπάνια στη διπλωματική πρακτική, ενώ τίθεται το ερώτημα πώς η ισραηλινή πρεσβεία γνωρίζει το περιεχόμενο της εκπομπής πριν προβληθεί.
Το e-mail γράφει: "Αγαπητοί φίλοι, Σήμερα το βράδυ, η εκπομπή «Νέοι Φάκελοι» του ΣΚΑΙ έχει αφιέρωμα στην τρέχουσα κατάσταση στη Γάζα. Θα παρουσιαστούν οι απόψεις και των δύο πλευρών. ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!"
http://www.tvxs.gr/

Ποινή ισόβιας κάθειρξης για τους απαγωγείς εξετάζει η κυβέρνηση

Νομοθετική ρύθμιση προκειμένου να επιβάλλεται ποινή ισόβιας κάθειρξης για τους απαγωγείς μελετά να προωθήσει, σε συνεργασία με το υπουργείο Δικαιοσύνης, ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Στόχος είναι να μην υπάρξουν νέες απαγωγές επιχειρηματιών από μέλη εγκληματικών οργανώσεων, τα οποία θα αποβλέπουν σε έσοδα δεκάδων εκατομμυρίων από τη συγκεκριμένη «υπερπροσοδοφόρο» εγκληματική ενέργεια.

Βάσει του ισχύοντος νόμου οι συμμετέχοντες σε απαγωγές τιμωρούνται σε ποινές φυλάκισης από 5 έως 20 χρόνια.

Όπως επισημαίνουν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στο Βήμα, «πιστεύουμε ότι οι κακοποιοί συνεκτιμούν ότι μπορεί να συλληφθούν για συμμετοχή στην απαγωγή. Με το ως σήμερα νομικό πλαίσιο, όμως, μπορεί ύστερα από 3-7 χρόνια φυλάκισης να είναι ελεύθεροι».

Στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών μελετούν η νέα νομοθετική ρύθμιση να μη δίνει τη δυνατότητα σε εμπλεκόμενους σε απαγωγές να βγαίνουν από τη φυλακή σε 16 χρόνια, όπως συμβαίνει με την υπό όρους απόλυση σε άλλες περιπτώσεις ισόβιας κάθειρξης.

απο in.gr

Η ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ


Με τη γλώσσα των αριθμών...

Ορκίστηκε χθες ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα ο οποίος γίνεται ο 1ος Αφροαμερικανός που αναλαμβάνει το συγκεκριμένο αξίωμα...

Ο νέος πρόεδρος ορκίστηκε με τον όρκο 34 λέξεων του Αβραάμ Λίλκολν μπροστά σε 240.000 επίσημους προσκεκλημένους και 2.000.000 ενθουσιασμένους πολίτες....

Αμέσως μετά την ορκωμοσία του ο Μπαράκ Ομπάμα παρέθεσε δείπνο στο Καπιτώλιο, σε περίπου 200 άτομα. Το μενού ήταν παρόμοιο με αυτό που είχε την ημέρα της ορκωμοσίας του ο Αβραάμ Λίνκολν
http://parapolitiki.blogspot.com/
Τέλος , την ασφάλεια του νέου Προέδρου είχαν αναλάβει 12.000 στρατιώτες , 4.000 αστυνομικοί και 4.000 ειδικοί φρουροί...

46 χρόνια μετα τον Λούθερ Κινγκ , ο Μπαράκ Ομπάμα εκλέγεται πρόεδρος των ΗΠΑ με ποσοστό 53%

Το ονειρο εμεινε στη μακετα


Ενα γηπεδο γρηγορα οπως βλεπετε υπαρχει προβλημα