Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΣΑΚΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ




ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ
1.ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ
2.ΚΡΟΑΤΙΑ
3.ΟΥΚΡΑΝΙΑ
4.ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
5.ΑΛΒΑΝΙΑ
6.ΜΟΛΔΑΒΙΑ
7.ΔΑΝΙΑ
8.ΕΣΘΟΝΙΑ
9.ΝΟΡΒΗΓΙΑ
10.ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΙΘΟΥΑΝΟ-ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΤΣΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΚΗΔΕΙΑ


Η Λιθουανία με τον Κωστέτσο και να μην πήγαινε δεν χάλαγε ο κόσμος. Ήταν όλοι τους λες και γύριζαν από κηδεία. Τα μαγικά ίσως τον σώσουν στο τέλος.




ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ!!!

Δείτε το γκολ του Βιετνάμ κόντρα στον Ολυμπιακό!!!



ΑΠΟ http://bet-gr.blogspot.com/

ΤΕΧΝΗ ΜΕ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ!!






Από όπου και να το κοιτάξεις είναι τρομερα δύσκολο και πανέμορφο!!!

Mercedes-Benz TO ΟΝΕΙΡΟ

ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


Με 189 ψήφους υπέρ και 14 κατά η Γαλλική Εθνοσυνέλευση υπερψήφισε τελικά τον περιβόητο νόμο των “τριών χτυπημάτων”. Σύμφωνα με το νόμο αυτό αν κάποιος χρήστης συλληφθεί 3 φορές να κατεβάζει αρχεία που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, όπως λογισμικό, ταινίες και μουσική, οι αρχές θα μπορούν να τον αποκλείσουν από το Internet!


Οι ISPs αναλαμβάνουν το ρόλο να προειδοποιούν 2 φορές τους χρήστες που κατεβάζουν παράνομο υλικό. Στην περίπτωση που ο χρήστης συνεχίσει και 3η φορά τότε θα του διακόπτουν τη σύνδεση για 1 χρόνο ενώ στο διάστημα αυτό ο χρήστης θα είναι υποχρεωμένος να πληρώνει κανονικά τη συνδρομή του στον ISP!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νόμος αυτός έρχεται σε σύγκρουση με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία η οποία προστατεύει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των χρηστών του Internet.

Μένει να δούμε τι θα γίνει με την εφαρμογή του νόμου αυτού και τους τρόπους που θα βρουν οι χρήστες να κατεβάζουν υλικό χωρίς να τους παίρνουν χαμπάρι οι ISPs…

Θα ήθελα να μάθω πάντως όλοι αυτοί που ψήφισαν τον νόμο, είτε υπέρ είτε κατά, τί σχέση έχουν με την τεχνολογία και το Internet.

ΠΗΓΗ

Μύθος το Ελληνοαμερικανικό λόμπι




«Το λεγόμενο Ελληνοαμερικανικό λόμπι αποτελεί ένα μεγάλο μύθο όσον αφορά τη σπουδαιότητά του. Ένα τέτοιο λόμπι για να είναι χρήσιμο πρέπει να συμπεριφέρεται όπως αυτό των Εβραίων. Για τους Εβραίους πάντα έχει προτεραιότητα το συμφέρον του Ισραήλ και μετά αυτό των ΗΠΑ. Αναμφίβολα συνεχίζουν να διατηρούν τις Ελληνικές παραδόσεις και τα ήθη και έθιμα αλλά χωρίς τις κατάλληλες υποδομές δεν θα κατορθώσουν να διαφυλάξουν την Ελληνική γλώσσα. Το μεγαλύτερο κατόρθωμα τους παραμένει η μεγάλη μόρφωση της πλειοψηφίας των Ελληνοαμερικάνων και φαίνεται ότι κατέχουν την πρώτη θέση σε σχέση με άλλες εθνικότητες».
Με αυτή την ρηξικέλευθη επισήμανση -διαπίστωση- δήλωση, ο διεθνούς φήμης καθηγητής Θεόδωρος Καρυώτης, ήρθε να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα του Ελληνισμού της Αμερικής και να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο όλων εκείνων των επιφανών και σοβαρών Ελληνοαμερικανικών που λένε την πικρή αλήθεια για την κατάσταση της Κοινότητας των Ελλήνων πρώτης, δεύτερης και τρίτης γενιάς Ελληνο-Αμερικανών.

Νοέμβριος 2004. Δύο ημέρες μετά την επανεκλογή του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, αναγγέλλει την απόφαση της κυβέρνησής του ν' αναγνωρίσει την ΠΓΔΜ ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας". Τότε, τ' αθηναϊκά ΜΜΕ κυριολεκτικά "ξεσπάθωσαν" με δημοσιεύματα του τύπου "ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξαπάτησε τα 3 εκατομμύρια Ελληνοαμερικανούς και περίμενε, μετά τις εκλογές, για ν' αναγνωρίσει τα Σκόπια ως "Μακεδονία", για να μην χάσει τις ψήφους τους" και άλλα σχετικά. Και ξαφνικά, όλοι όσοι ζούμε στις ΗΠΑ για πολλά χρόνια, διαβάζαμε στις αθηναϊκές εφημερίδες ή βλέπαμε στην -δορυφορική- τηλεόραση, γνωστά "ψώνια" των ομογενειακών Οργανώσεων να κάνουν "δηλώσεις" για το ζήτημα και να ομιλούν για "δυναμικές κινητοποιήσεις" των -"εξαπατημένων"- Ομογενών.

Φυσικά, δεν έγινε καμία κινητοποίηση, παρά μόνο έκδοση ψηφισμάτων ομογενειακών Οργανώσεων, που διοχετεύτηκαν στα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά ελάχιστα έφτασαν στον Λευκό Οίκο. Ήταν μία "λαμπρή" περίοδος για να κάνει την φιγούρα του στα πρόθυμα ελληνικά αθηναϊκά ΜΜΕ, ο κάθε επίδοξος Ομογενής "λομπίστας" ή "παράγοντας".

Στις 24 Μαρτίου 2008, ο ανταποκριτής στις ΗΠΑ της -υποτίθεται- έγκυρης ημερήσιας αθηναϊκής εφημερίδας "Καθημερινή", ζητούσε από τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, να θέσει το ζήτημα των Σκοπίων στον πρόεδρο Μπους, στην ειδική τελετή, την επομένη, στον Λευκό Οίκο, για την εθνική μας επέτειο, "για λογαριασμό του 1.5 εκατομμυρίων Ελληνοαμερικανών ψηφοφόρων στις ΗΠΑ".

Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται ειδικά τελευταία με αφορμή την ονομασία της ΠΓΔΜ, ας δούμε τι πραγματικά συμβαίνει με το περίφημο "ελληνικό λόμπι" στις ΗΠΑ.

"Λόμπι", σημαίνει συγκροτημένη ομάδα ιδιωτικών συμφερόντων ή εθνικών ομάδων (μειονότητες) που ασκούν πίεση στην πολιτική ηγεσία της χώρας, για την προώθηση των ζητημάτων τους.

"Ελληνικό λόμπι" στις ΗΠΑ, σε συγκροτημένη -αν και μικρή- μορφή, υπήρξε ΜΟΝΟ την τριετία 1974-1977 (κυπριακό, ελληνοτουρκικά). Αλλά με πρωτεργάτες... Αμερικανούς πολιτικούς και τους Ελληνοαμερικανούς Σαρμπάνη, Μπραδήμα, Τσόγκα. "Λόμπι" σημαίνει πίεση με αποστολή επιστολών, emails κλπ, σε ποσότητες φυσικά, στους πολιτικούς και στον Λευκό Οίκο. Σημαίνει, επίσης, δυνατές ομογενειακές Οργανώσεις, που μπορούν να κινητοποιούν τα μέλη τους ή να συμβάλλουν οικονομικά στην εκλογή ή επανεκλογή πολιτικών.

Ως Ελληνισμός στις ΗΠΑ, ούτε δυνατές Οργανώσεις έχουμε, ούτε μπορούμε να στείλουμε έστω 10.000 επιστολές ή emails στον Λευκό Οίκο. Φυσικά, το μεγαλύτερο "παραμύθι" είναι η αριθμητική "δύναμή" μας. Οι ανεύθυνοι ‘Έλληνες πολιτικοί και τα ελληνικά ΜΜΕ, ομιλούν για 3 και, εκατομμύρια ‘Έλληνες στις ΗΠΑ.

Η αλήθεια είναι διαφορετική. Είμαστε (απογραφή 2000) 1.170.000 Έλληνες ή Αμερικανοί ελληνικής καταγωγής. Κατά συνέπεια, δεν είμαστε 1.5 εκατομμύριο ψηφοφόροι. Και είναι ζήτημα αν ψηφίζουμε συνολικά στις προεδρικές εκλογές 150.000-200.000, αριθμός πολύ μικρός για τις ΗΠΑ, των -κοντά- 300 εκατομμυρίων κατοίκων.

Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής έχει μέλη 110.000 οικογένειες Ορθόδοξων, κατά 95% ελληνικής καταγωγής. Δηλαδή, ουσιαστικά εκπροσωπεί, το πολύ, 300-350.000 άτομα και δεν ασχολείται με την Ελληνισμό, αλλά με την προσέλκυση μελών, "πιστών". Οι ομογενειακές Οργανώσεις, μικρές αριθμητικά, είναι μισοδιαλυμένες. Οι Οργανώσεις, οι τριτοβάθμιες, υπάρχουν μόνο στα χαρτιά ή για τα ελληνικά ΜΜΕ (ΣΑΕ, Ελληνοαμερικάνικο Εθνικό Συμβούλιο κλπ), που λειτουργούν με την έκδοση...ανακοινώσεων. Η ΑΧΕΠΑ το ίδιο. Οι νέες γενιές δεν ασχολούνται με τον Ελληνισμό, επειδή οι ηλικιωμένοι, με τη νοοτροπία των δεκαετιών του ‘60 και του ‘70 στην πλειοψηφία τους χωρίς γραμματικές γνώσεις και αγγλικών, δεν εγκαταλείπουν τις θέσεις τους στις Οργανώσεις, που τις θεωρούν "κτήμα" τους.

Οι Έλληνες πολιτικοί που επισκέπτονται τις ΗΠΑ, ουσιαστικά για τουρισμό, έρχονται σ' επαφή μόνο με τα μόνιμα ψώνια των ομογενειακών Οργανώσεων και αγνοούν την πραγματικότητα. Οι μεσήλικες με μόρφωση, γνώση της σημερινής πραγματικότητας και πείρα, που θα μπορούσαν να προσφέρουν ουσιαστικό έργο, απομονώθηκαν από τους μόνιμους-εγκάθετους, για να μην "τους πάρουν τις θέσεις". Σοβαρή προσπάθεια καταγραφής του Ελληνισμού και κινητοποίησής του ειδικά μέσω emails, δεν έγινε ποτέ.

Για τους παραπάνω λόγους, γιατί να ενοχληθεί ο πρόεδρος Μπους, όταν έλαβε στον Λευκό Οίκο, στα 2004, μόνο 5-6.000 επιστολές ή emails, όταν οι Ισραηλινοί, Εβραίοι και μη, στις ΗΠΑ, στέλνουν το ολιγότερο 80.000 για δικά τους ζητήματα; Λογικά, είναι δυνατόν στις ΗΠΑ, οι κυβερνητικές Υπηρεσίες να μην γνωρίζουν πόσοι αριθμητικά είμαστε ως Έλληνες και πόσοι ψηφίζουμε; Αν έχουμε "δύναμη" ή όχι;

"Ελληνικό λόμπι" για τους Έλληνες πολιτικούς και ειδικά τα ελληνικά ΜΜΕ "υπάρχει", γιατί έτσι τα συμφέρει να νομίζουν. Για όσους Έλληνες ζουν στις ΗΠΑ για δεκαετίες, γνώστες της κατάστασης, "λόμπι" ΔΕΝ υπάρχει, δεν υπήρξε, δεν μπορεί να υπάρχει.

"Λομπίστες", ναι υπάρχουν, αν κρίνουμε από τις αναφορές των ελληνικών ΜΜΕ, γιατί έχουν παρουσία μόνο εκεί: Στα ελληνικά ΜΜΕ. Στις ΗΠΑ, δεν είδαμε ΠΟΤΕ, έναν έστω, "επιφανή" Ομογενή, για 30 χρόνια, να κάνει παρέμβαση σ' ένα μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι ή σε μια μεγάλη εφημερίδα, για τα εθνικά μας θέματα. Οι "παρεμβάσεις" τους περιορίζονται μόνο στα ελληνικά ΜΜΕ.

Από την άλλη, ο πρώην πρόεδρος του Συμβούλιου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ), Άντριου Άθενς, αντί να αγωνίζεται για τα ζητήματα ελληνικού ενδιαφέροντος, προωθούσε τα συμφέροντα των...Εβραίων στην πολιτική ηγεσία της ...Ελλάδας (και όχι αυτά των ... Απόδημων)!!! Η Αμερικανο-Εβραϊκή Επιτροπή των ΗΠΑ (American Jewish Committee) μάλιστα, τον τίμησε για την..."την προβολή των εβραϊκών προβλημάτων και συμφερόντων προς την Ελληνική ηγεσία"! Ο κ. Άθενς ήταν ο πρώτος που έλαβε το σχετικό βραβείο.

Κατά συνέπεια, καλό είναι να ζούμε με όνειρα και παραμύθια, αλλά η ωμή πραγματικότητα, μας προσγειώνει ανώμαλα...
http://www.schizas.com/

ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΥΠΟΠΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!


Κοιτάξτε την κατάληξει από το κυνηγητό του υπόπτου. Αν ήταν νόμιμος γιατί να το σκάσει?Αυτό για όσους κρίνουν τον αστυνομικό σαν βιαίο.

Με ποιες προϋποθέσεις μπορούν να εργάζονται οι συνταξιούχοι


Οι επιπτώσεις για έναν συνταξιούχο ο οποίος θα αποφασίσει να επανέλθει στην ενεργό δράση είναι διαφορετικές ανάλογα με την κατηγορία, το ύψος της σύνταξης κ.λ.π. Το πρώτο που οφείλει να κάνει ο συνταξιούχος που αναλαμβάνει εργασία είναι να ενημερώσει το Ασφαλιστικό του Ταμείο. Από εκεί και πέρα, ανακύπτουν μια σειρά από ερωτήματα.

Πότε υπάρχει αναστολή της σύνταξης σε συνταξιούχο που εργάζεται;

Όταν ο συνταξιούχος λόγω γήρατος ή θανάτου έχει ηλικία μικρότερη των 55 ετών, η σύνταξη διακόπτεται (αναστέλλεται) με την ανάληψη εργασίας. Εξαιρέσεις στη ρύθμιση αυτή υπάρχουν στις παρακάτω περιπτώσεις:

Όταν ο/η συνταξιούχος παίρνει σύνταξη λόγω θανάτου του/της συζύγου.
Όταν ο συνταξιούχος ασκεί επάγγελμα αυτοαπασχολούμενου υπαγόμενου στην ασφάλιση του ΟΑΕΕ, οπότε πληρώνει προσαυξημένες κατά 40% εισφορές.
Όταν είναι συνταξιούχος του ΟΓΑ.
Όταν είναι συνταξιούχος με πολεμική σύνταξη.
Όταν ο συνταξιούχος είναι πολύτεκνος με ένα τουλάχιστον παιδί ανήλικο (ή μέχρι 24 ετών εάν σπουδάζει) ή με παιδί ανίκανο για κάθε βιοποριστική εργασία.
Πότε μειώνεται η σύνταξη του συνταξιούχου που εργάζεται;

Για συνταξιούχο γήρατος ή θανάτου που είναι από 55 ετών και άνω η σύνταξη μειώνεται για το ποσό που υπερβαίνει τα 734 ευρώ. Συγκεκριμένα το ποσό που υπερβαίνει τα 734 ευρώ μειώνεται κατά 70%. Το ποσό αυτό προσαυξάνεται κατά 20% για κάθε ανήλικο παιδί (ή μέχρι 24 ετών εάν σπουδάζει) ή για κάθε ανίκανο παιδί.
Για τους συνταξιούχους που λαμβάνουν τα κατώτερα όρια συντάξεων που χορηγούν τα Ταμεία το ποσό περιορίζεται στο οργανικό ποσό για τους άνδρες, εφόσον δεν έχουν συμπληρώσει το 65ο έτος της ηλικίας τους και για τις γυναίκες, εφόσον δεν έχουν συμπληρώσει το 60ο.
Προσοχή: Οι εξαιρέσεις που αναφέρονται στην προηγούμενη περίπτωση (κάτω των 55 ετών) ισχύουν και για όσους έχουν συμπληρώσει το 55ο έτος της ηλικίας τους. Τι επιπτώσεις υπάρχουν για το συνταξιούχο που εργάζεται ως αυτοτελώς απασχολούμενος; Εάν πρόκειται για συνταξιούχο του ΟΑΕΕ, αναστέλλεται η σύνταξη. Για συνταξιούχο του Δημοσίου ή άλλου Ταμείου προβλέπεται η ασφάλισή του στον ΟΑΕΕ με αυξημένες εισφορές κατά 40%.


Hellenic Business

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ (ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ)ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΤΖΙΠ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ο.Π.Κ.Ε ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΛΤΑ.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1998 ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΦΡΑΝΚ ΣΙΝΑΤΡΑ





ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!



Η κοινή κραυγή μεταξύ εκείνων που ανησυχούν για τη βία στα βιντεοπαιχνίδια και σεξ στο Διαδίκτυο φαίνεται να είναι: σκεφτείτε τα παιδιά!
Τα παιδιά μπορούν να μεγαλώνουν γρήγορα αυτές τις ημέρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακό να μεγαλώνουν.Στην πραγματικότητα, πολλά από αυτά μεγαλώνουν λίγο σπασίκλες.Πάντως το όλα με μέτρο πρέπει να ισχύει ευλαβικά για όλα τα παιδιά.
Οσο για τον μπόμπιρα στην φωτογραφία κοιτάξτε πόσο προσεκτικά το χρησιμοποιεί
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ!!



Αυτή η ανέκαθεν τρέλα του ανθρώπου να μοιάζει έστω στο περπάτημα ένος ζώου,εδώ πέρνει σάρκα και όστα.Περπατάει με ειδικά πόδια σαν ένας κένταυρος.Και να σκεφτήτε ότι υπάρχει λίστα αναμονής δύο μηνών για την αγορά ποδιών σαν αυτά.ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ!!

Διεθνής Επιτροπή θα εξετάσει τις συνθήκες δολοφονίας δικηγόρου στη Γουατεμάλα

Η υποστηριζόμενη από τον ΟΗΕ Διεθνής Επιτροπή Εναντίον της Ατιμωρησίας στη Γουατεμάλα (CICIG) θα ερευνήσει τη δολοφονία γνωστού δικηγόρου ο οποίος, σε βίντεο που μαγνητοσκοπήθηκε πριν την εκτέλεσή του την Κυριακή, υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της χώρας Aλβαρο Κολόμ διέταξε την εκτέλεσή του.Η επιτροπή, η οποία συστήθηκε πριν δύο χρόνια για να ερευνά φαινόμενα διαφθοράς στο ανώτερο και ανώτατο επίπεδο στην κεντροαμερικανική χώρα, ανέφερε χθες Τετάρτη ότι θα ερευνήσει την υπόθεση διότι υπάρχουν αμφιβολίες ότι η εισαγγελία θα διεξαγάγει την επίσημη έρευνα κατά τρόπο ανεξάρτητο και ανεπηρέαστο.Ο Ροδρίγο Ρόζενμπεργκ, εκπρόσωπος ενός βιομηχάνου ο οποίος επίσης δολοφονήθηκε νωρίτερα εφέτος, υποστήριξε σε βίντεο και σε γραπτή δήλωσή του πως ο πρόεδρος Κολόμ διέταξε την εκτέλεσή του, διότι είχε «αποδείξεις» της ανάμιξής του σε κύκλωμα ξεπλύματος χρήματος.Ο κεντροαριστερός πρόεδρος Κολόμ διέψευσε ότι ενέχεται στην υπόθεση και κατηγόρησε αντιπάλους του ότι συνωμοτούν για να αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνησή του.Η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Γουατεμάλα ανακοίνωσε ότι ένας πράκτορας του FBI βρίσκεται ήδη στη χώρα για να συνδράμει τις αρχές στις έρευνες.Εκατοντάδες οπαδοί της αντιπολίτευσης, καθώς και συγγενείς του δικηγόρου και του βιομηχάνου, διαδήλωσαν χθες στην πρωτεύουσα για δεύτερη συνεχή ημέρα, απαιτώντας την παραίτηση του Κολόμ.Στη Γουατεμάλα, μια χώρα με πληθυσμό 13 εκατομμυρίων, καταγράφεται ένα κύμα εγκληματικότητας με 17 φόνους ημερησίως κατά μέσον όρο -αριθμός από τους υψηλότερους στη Λατινική Αμερική.
Έως και το 98% των δολοφονιών παραμένουν ανεξιχνίαστες. Κεντρικό ρόλο στο κύμα φόνων παίζουν οι συμμορίες των δρόμων, γνωστές ως μάρας, που σχηματίστηκαν από κακοποιούς που συμμετείχαν στις συμμορίες των δρόμων στο Λος Αντζελες των ΗΠΑ την δεκαετία του 1980, πριν απελαθούν.
Hellenic Business
ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑΣ....ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ....

ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ-ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ



Ως ένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικό παράδειγμα για την ανάγκη επιβολής αυστηρότερων ποινών στους εμπόρους ναρκωτικών ανέφεραν χθες οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας στις κατ' ιδίαν συζητήσεις τους την περίπτωση του 34χρονου Αλβανού που, ενώ είχε καταδικαστεί...

σε ισόβια κάθειρξη, οκτώ χρόνια αργότερα κυκλοφορούσε ελεύθερος και προχθές το απόγευμα ξαναπιάστηκε με περίπου δύο κιλά κοκαΐνη.

Ο 34χρονος κακοποιός είχε πιαστεί από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αχαΐας με 270 κιλά φούντα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία. Στον πρώτο βαθμό καταδικάστηκε σε ισόβια, όμως στο Εφετείο η ποινή του μειώθηκε στα δεκαοκτώ χρόνια. Με συγχώνευση των ποινών και με την εργασία που προσέφερε στη φυλακή ο αλλοδαπός έμπορος κατάφερε να μείνει τελικά πίσω από τα σίδερα οκτώ χρόνια. Πριν από δύο χρόνια αποφυλακίστηκε και, όπως φαίνεται, ξαναγύρισε στην παλιά του... τέχνη. Μόνο που αυτή τη φορά «αναβάθμισε» τη δράση του και εγκατέλειψε το εμπόριο φούντας για το ιδιαίτερα κερδοφόρο εμπόριο κόκας.

ESPRESSΟ

Αυξάνεται...ο "τουρισμός" μας!!!!


Έκρυβε είκοσι τέσσερις λαθρομετανάστες στο φορτηγό του!!!


Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού
Ηγουμενίτσας, από άνδρες Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας
Λιμενικής Αρχής, 60χρονος αλλοδαπός οδηγός Φορτηγού οχήματος,
διότι εντός του φορτίου του οχήματός του, εντοπίστηκαν επιμελώς
κρυμμένοι είκοσι τέσσερις (24!!!) λαθρομετανάστες,οι οποίοι είχαν σκοπό
την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας,
που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φορτηγό
όχημα και ο 60χρονος οδηγηθηκε στον εισαγγελέα.

Ο ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΧΙΟ


14 ΜΑΙΟΥ


Ο άγιος Ισίδωρος καταγόταν από την Αλεξάνδρεια και ήταν ναύτης του βασιλικού στόλου, στα χρόνια του αυτοκράτορα Δεκίου. Μεγάλωσε σε ειδωλολατρική οικογένεια, αλλά δεν τον ικανοποιούσε και δεν τον γέμιζε εσωτερικά η θρησκεία των ειδώλων. Ήταν ανήσυχο πνεύμα και έψαχνε να βρη την αλήθεια, να βρη εσωτερική πληρότητα και νόημα ζωής. Επειδή ήταν καλοπροαίρετος άνθρωπος δεν άργησε να βρη την αλήθεια στο Πρόσωπο του Χριστού, ο Οποίος είναι η ενυπόστατη αλήθεια. Γιατί η αλήθεια δεν είναι αφηρημένη έννοια, αλλά υπόσταση – πρόσωπο. Ο Πιλάτος, όταν δίκαζε τον Χριστό, τον ερώτησε τι είναι αλήθεια και ο Χριστός δεν του απάντησε, αλλά και ο ίδιος δεν περίμενε απάντηση. Ο άγιος Σιλουανός ο Αθωνίτης λέγει ότι, εάν ο Πιλάτος ενδιαφερόταν πραγματικά να μάθη τι είναι η αλήθεια η μάλλον ποιός είναι η αλήθεια και έθετε διαφορετικά το ερώτημα, δηλαδή εάν ερωτούσε «τις εστίν αλήθεια», ο Κύριος θα του έδινε την απάντηση: «Εγώ ειμί η οδός και η αλήθεια και η ζωή».
Ο άγιος Ισίδωρος βρέθηκε κάποτε στο μυροβόλο νησί της Χίου μαζί με τον βασιλικό στόλο και εκεί έφτασε στα αυτιά του ειδωλολάτρη Ναυάρχου Νουμέριου η καταγγελία ότι ο ναύτης Ισίδωρος είναι Χριστιανός. Αμέσως συνελήφθη ο άγιος και οδηγήθηκε μπροστά στον Νουμέριο. Αλλά παρά τις προσπάθειές του να τον πείση να θυσιάση στα είδωλα, πρώτα με κολακείες και ύστερα με απειλές, ο άγιος έμεινε σταθερός στην πίστη του και γι’ αυτό τον βασάνισαν σκληρά και στην συνέχεια τον έριξαν στην φυλακή. Ο πατέρας του, όταν πληροφορήθηκε το γεγονός κατέφθασε εσπευσμένα στην Χίο, και προσπάθησε να τον μεταπείση, στην αρχή με χάδια και γλυκόλογα. Τον ασπάσθηκε πατρικά και τον παρακάλεσε θερμά να επιστρέψη στην ειδωλολατρεία. Αλλά και ο Ισίδωρος προσπάθησε με την σειρά του να τον πείση να εγκαταλείψη την λατρεία των ειδώλων, που στην πραγματικότητα είναι λατρεία των δαιμόνων, και να πιστέψη στο Τριαδικό Θεό, τον μόνον αληθινό Θεό, ο οποίος είναι το φως, η αλήθεια και η ζωή των ανθρώπων. Ο πατέρας του τότε πέταξε το προσωπείο και έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Αγρίεψε ξαφνικά, η όψη του αλλοιώθηκε, άφησε τα χάδια και τα γλυκόλογα, μίλησε άσχημα στον γιο του και γεμάτος οργή τον καταράσθηκε, παρότρυνε δε τον Νουμέριο να τον θανατώση. Τότε εκείνος τον βασάνισε και πάλι σκληρά και επειδή έβλεπε ότι παρά τα φρικτά βασανιστήρια εξακολουθούσε να ζη, τον απεκεφάλισε και έτσι η ψυχή του πέταξε στα ουράνια σκηνώματα, «όπου ήχος καθαρός εορταζόντων» και «ζωή ατελεύτητος».

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΔΑΠ ΚΑΙ ΠΑΣΠ


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ..

14 Μαϊου 09 06:00: (CNN) - Bιρμανία η βραβευμένη με το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης και αρχηγός του Δημοκρατικού κόμματος ,Aung San Suu Kyi οδηγήθηκε στο δικαστήριο του Μιανμάρ Πέμπτη, με την αιτιολογία της παρουσίας Αμερικάνου δημοσιογράφου στο κατοικον περιορισμό της κρυφίως! Η Aung San Suu Kyi κρατείθηκε για πρώτη φορά το 1989 μετά από μαζικές διαμαρτυρίες κατά της στρατιωτικής κυβέρνησης!...(CNN) - Πιονγκγιανκ: Δύο αμερικανοί δημοσιογράφοι θα οδηγηθούν σε δικαστήριο της Βορείου Κορέας στις 4 Ιούνη, ανέγραψε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας σήμερα Πέμπτη. Laura Μουρούνες συνελήφθη τον Μαρ 17 κατά μήκος των συνόρων Κίνας-Βόρειας Κορέας . Οι δύο ρεπόρτερ , Laura Μάουζ και Euna Lee, κατηγορούνται για την είσοδο στη χώρα παράνομα με σκοπό "κακόβουλων πράξεων.". Το Διεθνές Ινστιτούτο Τύπου τον περασμένο μήνα, κάλεσε τη Βόρεια Κορέα "αμέσως να αφήσει ελεύθερους τους δημοσιογράφους που χρησιμοποιούνται προφανώς όμηροι από την Β.Κορέα λόγω ευρύτερων διπλωματικών διαφορών με τις Ηνωμένες Πολιτείες."!...Ένας εργαζόμενος του Ερυθρού Σταυρού σκοτώθηκε την Τετάρτη κατά τη διάρκεια εισόδου του στη ζώνη των σύγκρουσεων στη Σρι Λάνκα!...Washigkton: Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama δήλωσε ότι η κυκλοφορία περισσοτέρων φωτογραφιών που δείχνουν κακοποίηση κρατουμένων από στρατιώτες των ΗΠΑ είναι "δενθα ειναι σε όφελος της κατάστασης " και ότι μπορεί να διεγείρουν την κοινή γνώμης κατά των ΗΠΑ!...Χιούστον αεροδρόμιο..Γρήγορη εκκένωση επιβατών έγινε πριν από λίγο όταν κατά την διάρκεια προσγείωσης άρπαξαν φωτιά τα λάστιχα αεροπλάνου της Southwest Airlines στην πτήση από τη Νέα Ορλεάνη χωρίς να τραυματιστεί κανείς!..Μέξικο Σίτι..Οι μεξικανικές αρχές δήλωσαν την Τετάρτη ότι πολλά από τα πιο γνωστά σημεία του τουρισμού της χώρας είναι απαλλαγμένα από την πανώλη της γρίπης, προσπαθώντας να περιορισουν την ζημιά σε όλο το σημαντικό ταξιδιωτικό κλάδο, λόγω της γρύπης, ενω η η υπουργός Υγείας Jose Angel Κόρδοβα δήλωσε την Τετάρτη στο Reuters ότι στα νοσοκομεία ήταν Μεξικού παρατηρούμε μια πτώση στις περιπτώσεις του ιού, τις τελευταίες ημέρες.!..
Αναρτήθηκε από DIAPORON-BL

ΛΙΓΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ!!


Αεροπλάνο την ώρα της προσγείωση χθές στο Τέξας πήραν φωτιά τα ελαστικά του οι επιβάτες κατέβηκαν με τον τρόπο που βλέπετε.Τέλος καλό όλα καλά