Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

100 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟΛΥΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ


Με δήλωσή του στο pressmme ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος υποστηρίζει ότι η ιδιοκτησία του Έθνους δεν τον είχε ενημερώσει για τις απολύσεις. Αναλυτικά η δήλωσή του στο pressmme : "Ουδέποτε είχα ενημερωθεί από τον κ. Φώτη Μπόμπολα για τις απολύσεις και για όλα όσα είπε στην εκπρόσωπο της ΕΣΗΕΑ κα Πόπη Χριστοδουλίδου. Οι εξελίξεις πλήττουν τον κλάδο. Θεωρώ αδιανόητο να γίνουν 100 απολύσεις. Θα κινηθούμε δυναμικά".

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ 70 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑ


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ 70 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΙΝΗ ΑΠΟ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Η ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΣΤΟ ΣΕΜΠΟ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙΒΩΤΙΑ ΜΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ.http://skeftomasteellhnika.blogspot.com

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ


Με την παραπάνω αφίσα, αλλά και με άλλες, όπως και με χιλιάδες συνθήματα φιλελληνικού περιεχομένου, στην κυριολεξία «γέμισε» το κέντρο της πόλης των Σκοπίων πρόσφατα!!!
Σε πολλές άλλες πόλεις, κωμοπόλεις και χωρία της FYROM, τις νυχτερινές ώρες, πραγματοποιούνται παρόμοιες ενέργειες, φιλελληνικού χαρακτήρα, με τις οποίες καταγγέλλεται ο αλυτρωτισμός των Σκοπίων, ο ανθελληνισμός και η άκρατη προπαγάνδα της κυβέρνησης της FYROM, η «κλοπή» της Ελληνικής ιστορίας και του ονόματος της Μακεδονίας μας από τους Σλάβους. Το «Σλαβικό Φιλελληνικό Δίκτυο» διατηρεί την δική του ιστοσελίδα, το δικό του μπλόκκαι τα δικά του γραφεία. Τα στοιχεία του «Δικτύου» κάτωθι.-Словенска Филхеленска Мрежа" - "Slavic Philhellenic Network"
http://www.vardaraxios.info
http://vardaraxios.wordpress.info

ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ


Πριν απο λιγο το CNN εδειξε αεροπλανο που κατεπεσε στο Hudson river στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.
Και οι 153 επιβάτες βγήκαν ασφαλείς απο το αεροπλάνο.

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΕ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

Οι φίλοι: Θα σου πούνε «γεια»
Οι Ελληνες φίλοι: Θα σου κάνουν μια μεγάλη αγκαλιά και ένα δυνατό
φιλί
Οι φίλοι: Αποκαλούν τους γονείς σου «κύριε» και «κυρία».
Οι Ελληνες φίλοι: Αποκαλούν τους γονείς σου «θείε» και «θεία»!
Οι φίλοι: Δεν σ' έχουν δει ποτέ να κλαις.
Οι Ελληνες φίλοι: Κλαίνε μαζί σου.
Οι φίλοι: Τρώνε στο τραπέζι σου και φεύγουν
Οι Ελληνες φίλοι: Ξοδεύουν ώρες τρώγοντας, μιλώντας, γελώντας και
απλά κάνοντας παρέα.
Οι φίλοι: Δανείζονται δικά σου πράγματα για λίγες μέρες και σου τα
επιστρέφουν.
Οι Ελληνες φίλοι: Κρατούν τα δανεικά πράγματα μέχρι να ξεχάσεις ότι
είναι δικά σου!
Οι φίλοι: Γνωρίζουν αρκετά πράγματα για σένα.
Οι Ελληνες φίλοι: Μπορούν να γράψουν βιβλίο για σένα με πολλές
λεπτομέρειες.
Οι φίλοι: Σε παρατάνε, αν αυτό κάνει και ο πολύς κόσμος.
Οι Ελληνες φίλοι: Εχουν χεσμένο τον κόσμο και είναι μαζί σου.
Οι φίλοι: Χτυπούν την πόρτα σου ή παίρνουν τηλέφωνο όταν θέλουν να
σ' επισκεφτούν.
Οι Ελληνες φίλοι: Μπαίνουν μέσα και φωνάζουν «Ηρθα!»
Οι φίλοι: Είναι για λίγο...
Οι Ελληνες φίλοι: Είναι για μια ζωή!
Οι φίλοι: Θα αγνοήσουν αυτό το κείμενο.
Οι Ελληνες φίλοι: Θα το προωθήσουν στους φίλους τους. (στάνταρ!!!!)
http://jimmy278.blogspot.com/

Οι γόνιμες ημέρες είναι και ημέρες απιστίας


Λονδίνο — Οι γυναίκες με υψηλά επίπεδα οιστραδιόλης, μιας ορμόνης που φτάνει στα ανώτερα επίπεδά της λίγο πριν από την ωορρηξία, όχι μόνο είναι και νιώθουν γοητευτικότερες, αλλά έχουν και μεγαλύτερη τάση για απιστία και αλλαγή ερωτικού συντρόφου, διαπιστώνουν Αμερικανοί ερευνητές.
Η οιστραδιόλη, το κυριότερο οιστρογόνο στον ανθρώπινο οργανισμό, είναι γνωστό από προηγούμενες μελέτες ότι αυξάνει τη γονιμότητα στις γυναίκες και επηρεάζει την ψυχολογία τους, καθώς τις κάνει να ντύνονται πιο προκλητικά και να επιζητούν πιο συναρπαστικές σεξουαλικές εμπειρίες.
Η Κριστίνα Ντουράντε και οι συνεργάτες της στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Όστιν διαπίστωσαν ότι οι νεαρές γυναίκες με υψηλά επίπεδα οιστραδιόλης ήταν και ένιωθαν πιο ελκυστικές, και μάλιστα εκμεταλλεύονταν αυτή την επιπλέον γοητεία.
«Οι γυναίκες με υψηλότερα επίπεδα οιστραδιόλης ανέφεραν μεγαλύτερη πιθανότητα φλερτ, φιλιών ή σοβαρής σχέσης με κάποιον άλλο εκτός του κύριου ερωτικού συντρόφου τους, και ήταν οριακά πιο πιθανό να έχουν ερωτικές συναντήσεις με άλλους άνδρες» αναφέρουν οι ερευνητές στο Biology Letters, μια έκδοση της βρετανικής Βασιλικής Εταιρείας.
Ορισμένες γυναίκες παράγουν περισσότερη οιστραδιόλη από το μέσο όρο, ωστόσο η Δρ. Ντουράντε τονίζει ότι η συγκέντρωση της ορμόνης στο αίμα ποικίλει ανάλογα με τη φάση του κύκλου τους και κορυφώνεται λίγο πριν από την ωορρηξία.
Όπως αναφέρει το Reuters, οι ερευνητές εξέτασαν 52 φοιτήτριες, 17 έως 30 ετών, οι οποίες δεν έπαιρναν αντισυλληπτικά με ορμόνες. Δείγματα αίματος ελήφθησαν δύο φορές από κάθε εθελόντρια.
«Ο γυναίκες με υψηλά επίπεδα οιστραδιόλης θεωρούνταν σημαντικά πιο ελκυστικές τόσο από τις ίδιες όσο και από άλλους [άνδρες και γυναίκες που συμμετείχαν στο πείραμα και κλήθηκαν να βαθμολογήσουν τη γοητεία των φοιτητριών]» γράφουν οι ερευνητές στη δημοσίευσή τους. Οι γυναίκες αυτές ανέφεραν και περισσότερες σεξουαλικές εμπειρίες, ειδικά εκτός της επίσημης σχέσης τους, όχι όμως σε σχέσεις της μίας βραδιάς.
«Τα αποτελέσματά μας είναι συνεπή με την πιθανότητα ότι οι εξαιρετικά γόνιμες γυναίκες δεν ικανοποιούνται εύκολα από τους σταθερούς συντρόφους τους και έχουν μια ιδιαίτερη τάση να κάνουν
in.gr

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΧΑΚΕΡ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ


«Επίθεση» δέχτηκαν ελληνικές τράπεζες, από σπείρες ηλεκτρονικών απατεώνων οι οποίες προσπάθησαν να «ψαρέψουν» θύματα μέσω πλαστών e-mail, τα οποία προέρχονταν από Αίγυπτο και Ινδία.
Η Εθνική Τράπεζα, που δέχτηκε επίθεση την περασμένη Δευτέρα, «μπλόκαρε» και κατέβασε αμέσως τις μαϊμού σελίδες, ενώ ανάλογη επίθεση εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη στην Citibank.
Οι ηλεκτρονικές επιθέσεις γίνονται ή με την αποστολή «μαϊμού» e-mail, με τα οποία προσπαθούν να υποκλέψουν τους κωδικούς ασφαλείας για συναλλαγές στο διαδίκτυο (η μέθοδος ονομάζεται phising), ή με την «παγίδευση» των ΑΤΜ΄ς με στόχο πάλι την υποκλοπή των μυστικών κωδικών (μέθοδος skimming)
Κάθε φορά που «κτυπάει» μια σπείρα με τη μέθοδο του phising στέλνει ?όπως αναφέρουν οι αρμόδιοι- τουλάχιστον 2 εκατομμύρια μηνύματα σε όλο τον κόσμο. Στόχος είναι να εξαπατηθεί ένα ποσοστό 0,1%, δηλ. περίπου 2.000 άτομα.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το 2008, στην Ελλάδα το σύνολο της απάτης τόσο μέσω διαδικτύου όσο και μέσω των ΑΤΜ ?σύμφωνα με τραπεζικά στελέχη- προσέγγισε τα 10εκ. ευρώ, από 5 εκ. ευρώ το 2007 και 3εκ. ευρώ το 2006.......

Κρατούμενη επιχείρησε να διαφύγει στο εξωτερικό

Τριαντάχρονη κρατούμενη συνελήφθη στο μεθοριακό σταθμό Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας την ώρα που επιχειρούσε να διαφύγει στην Αλβανία.

Σύμφωνα με την αστυνομία η νεαρή, που κατηγορείται για κλοπές και για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, οδηγήθηκε από αστυνομικό τμήμα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Όμως διέφυγε της προσοχής του αστυνομικού που τη συνόδευε και εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο.Τελικά, δεν κατάφερε να περάσει τα σύνορα, αφού στο μεθοριακό σταθμό είχε κοινοποιηθεί έγκαιρα το ένταλμα σύλληψης του ανακριτ
ΑΠΟ Flash.gr

Ολοκληρώθηκαν τα συλλαλητήρια της εκπαιδευτικής κοινότητας και των αστυνομικών

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



Μεχρι που τελικα θα φθασει ο ρατσισμος εναντιων των Ελληνων αλλα και εναντιων των περισσοτερων αλλοδαπων στα εξωτερικα ιατρεια των νοσοκομειων απο τους ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ,επισκεπτων,μολις γυρισα απο το Παιδων εχοντας το παιδι μου με 40 πυρετο και αναπνευστικα προβληματα και περιμενωντας πανω απο 3 ωρες το αποτελεσμα ηταν να εξεταστουν μονο 3 νουμερα,απο το 18 μεχρι 21 ενω ειχαμε το 55,γιατι ερχονται οι αθιγγανοι και οι Αλβανοι ουρλιαζοντας και φωναζωντας με αποτελεσμα να τους δεχονται αυτους,εξαλλου μια κοπελιτσα που ειναι εκει τι να κανει,και απο την αλλη επειδη και οι γιατροι δεν μπορουνε να τους ακουνε βγαινουν εξω και τουςβαζουν μεσα.Πιστευω καποιος καποτε να κανει κατι για αυτο το σοβαρο προβλημα.
Σημειωση ο υπογραφων εχει παντρευτει Ουκρανεζα για ναμην μιλανε καποιοι οτι πιστευουμε σε τιποτα αρειες φυλες και παραμυθια.
http://anopetra-eleos.blogspot.com/

Σύλληψη διαρρήκτη μέσω facebook στη Νέα Ζηλανδία


Τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός διαρρήκτη θησαυροφυλακίων μέσω του facebook ανακοίνωσε η αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας, κάνοντας λόγο για την «πρώτη σύλληψη μέσω facebook».



Η αστυνομία του Κουινστάουν της Νότιας Νέας Ζηλανδίας ανήρτησε στο facebook σκηνές που είχαν καταγραφεί σε κάμερες ασφαλείας και φωτογραφίες που έδειχναν το πρόσωπο του ανθρώπου καθώς προσπαθούσε να διαρρήξει το χρηματοκιβώτιο μιας ταβέρνας προχθές Δευτέρα.

«Ο κατηγορούμενος ταυτοποιήθηκε μετά την προβολή στο facebook μιας ταινίας και φωτογραφιών του, αναγνωρίστηκε από άτομα που τον είδαν τόσο στο facebook, όσο και στην τηλεόραση, η οποία πρόβαλε στα δελτία ειδήσεων τις εικόνες από το facebook», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη σελίδα της στο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο του κόσμου.

Ο δράστης, ο οποίος δεν κατονομάζεται, είναι ηλικίας 21 ετών και κάτοικος του Κουινστάουν και, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ζεστάθηκε την ώρα που προσπαθούσε να διαρρήξει το χρηματοκιβώτιο με αποτέλεσμα να βγάλει το σκούφο του και να αποκαλύψει το πρόσωπό του το οποίο κατεγράφη από κρυφή κάμερα ασφαλείας.

«Είναι ένας ανόητος νεαρός, το δωμάτιο είναι μικρό και ζεσταίνεται πολύ εύκολα και στις καλύτερες των περιπτώσεων», δήλωσε ο βοηθός διευθυντής του μπαρ Μελ Μακέλι, ο οποίος προσέθεσε ότι προφανώς ο νεαρός δεν κατάλαβε ότι υπήρχε κάμερα μέχρι την τελευταία στιγμή που κοίταξε γύρω και έμεινε έκπληκτος, η απογοήτευση φαίνεται στο πρόσωπο του».

Το προσωπικό του μπαρ δεν αναγνώρισε το νεαρό άνδρα, αλλά ο Μακέλι υποπτεύεται ότι ήταν πρώην εργαζόμενος εξαιτίας της γνώσης του για τους χώρους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται το facebook για τον εντοπισμό παραβατών καθώς τον προηγούμενο Νοέμβριο, ένας αυστραλός εστιάτορας το χρησιμοποίησε για να εντοπίσει πέντε νεαρούς που έφυγαν αφήνοντας απλήρωτο ένα μεγάλο λογαριασμό και τελικά κατάφερε να τον πληρώσουν.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες

Πυρά κατά των γραφείων του Reuters και του ΟΗΕ στη Γάζα

Εκρήξεις από πυρά αναφέρουν πληροφορίες από τη Γάζα στα γραφεία του Reuters και του ΟΗΕ. Οι οδομαχίες έχουν πυκνώσει, καθώς οι Ισραηλινές δυνάμεις προχωρούν στις συνοικίες της Γάζας. Επίσης, αναφέρθηκε... και τραυματισμός μέλους τηλεοπτικού συνεργείου δικτύου από το Abu Dabhi. Τα νοσοκομεία της Γάζας δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στις ανάγκες των εκατοντάδων τραυματιών που φτάνουν διαρκώς.
(http://www.newsblog.gr)

ΑΠΟ TROKTIKO

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Βουλευτες
Ο Βουλευτης συνελαβε το γιο του να
λεει ψεματα.
Ξερεις παιδι μου τι κανουν αυτους
που λενε ψεμματα?
Ναι,μπαμπα. Βουλευτες...
L.S

Αυστραλοί και Νεοζηλανδοί ερευνητές της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών της Αυστραλίας και του Εθνικού Ερευνητικού Ινστιτούτου Ωκεανών και Ατμόσφαιρας της Ν


Οι επιστήμονες κατέγραψαν και συνέλεξαν πάνω από 500 είδη ψαριών και 1.300 είδη ασπόνδυλων σε βάθος έως και δύο χιλιομέτρων, νοτιοδυτικά της Νέας Ζηλανδίας, γύρω από τα νησιά Λορντ Χόου και Νόρφολκ. Πολλοί από τους οργανισμούς ήταν άγνωστοι ως σήμερα.

Όπως δήλωσε ο Μαρκ Νόρμαν του Μουσείου της Βικτόρια «Αναγνωρίστηκαν πολλά είδη νέα στην επιστήμη, στα οποία περιλαμβάνονται νέοι καρχαρίες και σαλάχια, κορδέλες [ποντικουρόψαρα] και μια ποικιλία ασπόνδυλων».

Στα νέα είδη περιλαμβάνεται μια γιγάντια θαλάσσια αράχνη σε μέγεθος πιάτου, της οικογένειας Colossendeidae. Οι θαλάσσιες αράχνες δεν έχουν καμία σχέση με τις αράχνες της ξηράς, αλλά ταξινομούνται σε ανεξάρτητη ομάδα, τα πυκνογονίδια.

Εντυπωσιακό είναι, επίσης, και ένα νέο «τριποδόψαρο», που στέκεται ακίνητο στο βυθό στηριζόμενο σε τρεις ακτίνες που ξεκινούν από τα πτερύγιά του.

Το πλέον παράξενο, όμως, από τα νέα είδη είναι ένας ακανθωτός καρχαρίας, μικρού μεγέθους, ο οποίος σε εγκάρσια διατομή έχει τριγωνικό σχήμα, το οποίο οφείλεται στο τεράστιο σηκώτι του, που είναι γεμάτο με ελαιώδες υγρό. Το έλαιο έχει μικρότερη πυκνότητα από το θαλασσινό νερό και εξασφαλίζει στον καρχαρία ουδέτερη πλευστότητα, ώστε να μην χρειάζεται να σπαταλά ενέργεια για να μην βυθιστεί
AΠΟ FOCUS

Σε ποσοστό 78%


Ιερουσαλήμ




Σε συντριπτικό ποσοστό στηρίζουν οι Ισραηλινοί τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας εκλαμβάνοντας ως «επιτυχία» την στρατιωτική επιχείρηση που βρίσκεται πλέον στην 20ή ημέρα.

Εκτινάχθηκε η δημοτικότητα του υπουργού Αμυνας Εχούντ Μπαράκ, αλλά το «γεράκι» της αντιπολίτευσης και πρώην πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου διατηρεί συνολικό προβάδισμα εν όψει των πρόωρων εκλογών της 10ης Φεβρουαρίου.

Δημοσκόπηση που δημοσιεύεται την Πέμπτη καταδεικνύει ότι οι Ισραηλινοί στηρίζουν τον πόλεμο στη Γάζα σε ποσοστό της τάξεως του 78%. Το ποσοστό ισοδυναμεί με τον εβραϊκό πληθυσμό της χώρας.

Περίπου 20% των Ισραηλινών είναι άραβες που ταυτίζονται με τους Παλαιστινίους και αντιδρούν έντονα στην επιχείρηση.

Η δημοσκόπηση καταδεικνύει ότι ο πόλεμος έχει δώσει μεγάλη ώθηση στη δημοτικότητα του υπουργού Αμυνας και αρχηγού του Εργατικού Κόμματος Εχούντ Μπαράκ.

Ωστόσο, ο σκληροπυρηνικός Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ηγέτης του δεξιού Λικούντ, διατηρεί το συνολικό προβάδισμα εν όψει των εκλογών που θα διενεργηθούν στις 10 Φεβρουαρίου.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε σε δείγμα 561 Ισραηλινών με περιθώριο λάθους

Από την ερχόμενη Δευτέρα 19/1 τα νέου τύπου διπλώματα

Από την ερχόμενη Δευτέρα τα νέα διπλώματα θα εκδίδονται σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Το μέγεθός τους θα είναι αυτό της πιστωτικής κάρτας, ενώ την έκδοσή τους θα αναλάβει η Ελληνική Αστυνομία, και πιο συγκεκριμένα η ίδια Διεύθυνση που εκδίδει τα Διαβατήρια. Οι πολίτες θα συνεχίσουν να απευθύνονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις Συγκοινωνιών των Νομαρχιών, ενώ τα απαιτούμενα δικαιολογητικά παραμένουν ίδια.

ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ


"Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΒΡΑΖΕΙ.... Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ. Οι πληροφορίες λένε ότι το γήπεδο ΤΕΛΟΣ! Το παρακράτος του Κόκκαλη και τα λαμόγια της πολιτικής (ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΡΙΖΑ και ΤΣΙΠΡΑΣ χωρίς να ξεχνάμε τους αρουραίους των υπολοίπων κομμάτων που βοήθησαν άλλος με τις νομικές και άλλος με τις πολιτικοοικονομικές "γνώσεις"), της...

επιχειρηματικής διαπλοκής και της δικαιοσύνης (το έχουμε ξαναπει, στη χώρα αυτή ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ) έβαλαν φρένο στο νέο γήπεδο. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΣΗ. ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ.
Τα μηνύματα που παίρνουμε από εκατοντάδες ανθρώπους δείχνουν ότι αναπτύσσεται δυναμική η οποία όπως δείχνουν τα πράγματα είναι ασυγκράτητη και ανεξέλεγκτη. ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ όλοι αυτοί οι "κύριοι" ότι είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι για το τσουνάμι που έρχεται και ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΕΙ. Ο κόσμος πλέον δεν συγκρατείται... Είναι βέβαιο ότι θα κατέβουμε στο δρόμο ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΥ και είναι βέβαιο ότι στο συλλαλητήριο αυτό ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΛΑΟ στο δρόμο.
Αφού δε μας σέβεστε, ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ...."
http://www.greenwebfans.com/view/el/DisplayArticle.aspx?2158


Αναρτήθηκε από troktikos στις 9:11 πμ

Ψάχνει σύζυγο σε ηλικία 107 ετών

ΠΕΚΙΝΟ. Υπέργηρη Κινέζα που δεν παντρεύτηκε ποτέ, γιατί στα νιάτα της φοβόταν τον γάμο, αποφάσισε να αναζητήσει σύζυγο και ελπίζει να βρει τον κατάλληλο υπεραιωνόβιο, ώστε να μπορούν να ζήσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους έχοντας τουλάχιστον κάτι κοινό να πουν από το παρελθόν. Η Ουάνγκ Γκουίνγκ, 107 ετών, στεναχωριέται καθώς έχει γίνει βάρος στα ηλικιωμένα ανίψια της τα τελευταία πέντε χρόνια, όταν σε ηλικία 102 ετών έσπασε το πόδι της και σταμάτησε να κάνει δουλειές.


απο το βημα

Βόμβα εξερράγη ύστερα από 64 χρόνια

ΤΟΚΙΟ. Βόμβα θαμμένη από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο εξερράγη στην Οκινάουα, τραυματίζοντας σοβαρά έναν εργάτη που δούλευε στο σημείο. Η βόμβα, απομεινάρι μιας από τις μεγαλύτερες μάχες που έγιναν κατά τη διάρκεια του πολέμου πριν από 64 χρόνια, εξερράγη την ώρα που υπάλληλοι εργάζονταν σε σωλήνες κοντά στην περιοχή. Ο 25χρονος εργάτης τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο. Στη μάχη της Οκινάουα οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν 83 επιθέσεις από αέρος μέσα σε μία ημέρα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 190.000 άνθρωποι. Οι μισοί ήταν άμαχοι.


απο το βημα

Η εποχή των golden... μπράβων!

Η εποχή των golden... μπράβων!
8:1 - 15 Ιανουαρίου 2009
Την «πλάτη φαίνεται πως γυρίζουν» στην ελληνική αστυνομία οι επιχειρηματικοί - και όχι μόνο- κύκλοι που στρέφονται τους τελευταίους μήνες στις εταιρίες ιδιωτικής ασφάλισης, καθώς οι απαγωγές ισχυρών προσώπων τείνουν να λάβουν μορφή επιδημίας. Το διπλό πρόσωπο της ανασφάλειας που επικρατεί, εκφράζει η ευχή των ιδιοκτητών των εταιριών του κλάδου να συνεχιστούν οι «καλές δουλειές» και στο μέλλον.

Τελευταίο θύμα είναι ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος, ο οποίος απήχθη πριν από λίγες μέρες από τρεις αγνώστους άνδρες λίγο πιο κάτω από το σπίτι του. Ακόμη, νεκρός βρέθηκε την Τρίτη τα ξημερώματα ένας 63χρονος Ελληνοαιγύπτιος επιχειρηματίας, ο οποίος απήχθη την προηγούμενη ημέρα στο Ελληνικό. Στις 5 Δεκεμβρίου άγνωστοι απήγαγαν μέσα από το σπίτι του στη Βάρη γνωστό καρδιολόγο. Μέχρι στιγμής οι έρευνες της Αστυνομίας δεν έχουν φέρει αποτελέσματα σε ό,τι αφορά τον εντοπισμό των δραστών και του απαχθέντος, ενώ ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί και τα κίνητρα της απαγωγής. Στις 6 Ιουνίου 2008 θύμα απαγωγής είχε πέσει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος Γιώργος Μυλωνάς. Η 13ήμερη περιπέτεια του προέδρου του ΣΒΒΕ έληξε στις 26 Ιουνίου με την καταβολή 12 εκατ. ευρώ στους απαγωγείς.

Από το διάχυτο φόβο που επικρατεί, κάθε άλλο παρά ζημιωμένος βγαίνει ο κλάδος των εταιριών ιδιωτικής ασφάλισης που τον τελευταίο καιρό κάνει χρυσές δουλειές. Αυξημένη κινητικότητα παρατηρεί μετά την απαγωγή Μυλωνά ο κ. Σιμάκος, Δ/ντης Φυλάξεως της εταιρίας Κατράντζος Securities, σημειώνοντας δε ότι «μετά την απαγωγή Παναγόπουλου οι αιτήσεις προστασίας από VIPs είναι ακόμη μεγαλύτερη». Επισημαίνει ακόμη ότι η ζήτηση αναμένεται ακόμη πιο αυξημένη στο μέλλον «όσο επικρατεί έκρυθμη κατάσταση και η αστυνομία δεν κάνει καλά τη δουλειά της».

Ανάλογη είναι και η εικόνα που παρατηρείται και στην Arma Securities. Όπως διευκρινίζει ο Δ/ντης Ασφάλειας της εταιρίας, κ. Παρασκευόπουλος «από το Δεκέμβριο παρατηρείται αυξημένο ενδιαφέρον».

Oμως δεν είναι μόνο τα κρούσματα των απαγωγών που οδήγησαν σε άνθιση τις δουλειές του κλάδου, καθώς και τα επεισόδια που σημειώνονταν πριν τα Χριστούγεννα στο κέντρο της Αθήνας και είχαν ως στόχο πολλά εμπορικά καταστήματα οδήγησαν τους ιδιοκτήτες να στραφούν στους ...επαγγελματίες για την προστασία τους. Όπως μας λέει ο κ. Κουτσομύτρος, Γενικός Δ/ντης της εταιρίας Πυρσός Securities, «τόσο οι σταθεροί πελάτες της εταιρίας, όσο και οι υπόλοιποι επιχειρηματίες» είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους για την προστασία των καταστημάτων σε αυτούς. «Η κίνηση έχει μειωθεί πλέον, καθώς η κατάσταση στο κέντρο έχει εξομαλυνθεί, όμως οι καταστηματάρχες δεν παύουν να ζητούν προστασία ιδιαιτέρως τα Σαββατοκύριακα που δεν είναι εκεί.» Τέλος, σημειώνει ότι «τι θα γίνει στο μέλλον εξαρτάται από το κράτος και την αστυνομία και από το εάν θα συνεχίσει να φοβάται ο κόσμος».

Νεκταρία Σταμούλη
nstamouli@reporter.gr

Πονηρά χόμπι


Oι φωτογραφίες γυμνών γυναικών ήταν η αδυναμία ενός 37χρονου υπαλλήλου σούπερ μάρκετ από την Aυστρία. Tο πρόβλημα όμως είναι ότι δεν του έφθαναν οι έτοιμες, των «ακατάλληλων» περιοδικών. Kάθε φορά που έπιανε στα πράσα μία πελάτισσα να κλέβει, την υποχρέωνε να ποζάρει γυμνή για να μην καλέσει την αστυνομία! Kάποια δεν «μάσησε» και κατήγγειλε τον εκβιασμό και ο πονηρός υπάλληλος συνελήφθη, η δε συλλογή του κατασχέθηκε από την αστυνομία.

Tο πακέτο που μιλάει

Πως θα σας φαινόταν, αν κάθε φορά που βγάζατε ένα τσιγάρο από το πακέτο μία φωνή από το πουθενά σας έλεγε ότι το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία, προκαλεί καρκίνο κλπ; Mια βρετανική εταιρεία κατασκευάζει τα πρώτα πακέτα με τσιπάκι ήχου, που θα ενεργοποιείται αυτομάτως και θα προειδοποιεί τους αμετανόητους καπνιστές για τις βλαβερές συνέπειες της συνήθειάς τους, πιθανώς και με τη συνοδεία μουσικής, π.χ. ενός πένθιμου εμβατηρίου. Πάντως οι εκπρόσωποι της αντικαπνιστικής εκστρατείας πιστεύουν ότι η εφεύρεση είναι για γέλια, η δε αποτελεσματικότητά της αμφίβολη.

Tο λάθος του μάγου

«Θα σας κάνω αλεξίσφαιρους!» είχε υποσχεθεί ο γιατρός - μάγος χωριού της Γκάνας σε 15 νεαρούς άνδρες, για να πουλήσει τα «μαγικά» του βότανα. O 23χρονος Aλεομπίγκα Aμπερίμα τον πίστεψε και, αφού ακολούθησε τις οδηγίες, ζήτησε από έναν φίλο του να τον πυροβολήσει. Περιττό να πούμε ότι δεν είχε γίνει αλεξίσφαιρος... Eμεινε στον τόπο.

Εφημερεύοντα Nοσοκομεία

Εφημερεύοντα Nοσοκομεία
Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 8:00π.μ. εως Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 8:00π.μ.
ΑΘΗΝΑ
Εφημερία Νοσοκομεία Περιστατικά Τηλέφωνα Διεύθυνση
08:00-08:00 ΓΝΑ - Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ γναθοχειρουργική, πλαστική χειρουργική 210-7768000 Μεσογείων 154 Χολαργός 11527
ΝΟΣ. ΣΥΓΓΡΟΥ δερματολογική 210-7265000 Δραγούμη 5 Αθήνα 16121
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ καρδιοχειρουργική 213-2088000 Βασ. Σοφίας 114 Αθήνα 11527
ΚΑΤ ορθοπαιδική 210-6280000 Νίκης 2 Κηφισιά 14561
ΣΩΤΗΡΙΑ θωρακοχειρουργική, πνευμονολογική 210-7763100, 213-2011000 Λ. Μεσογείων 152 Αθήνα 15227
ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΔΑΦΝΙ) ψυχιατρική 213-2054000, 210-5388899 Λ. Αθηνών 360 Χαϊδάρι 12462
ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ γυναικολογική, μαιευτική 210-6402000, 210-6432220-9 Πλ. Ελ. Βενιζέλου 2 Αθήνα 11522
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ μαιευτική 210-3381100, 210-7770501-2 Βασ. Σοφιας 80 Αθήνα 11528
ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ 210-7771811-16 Παπαδιαμαντοπούλου & Θηβών Γουδί 11527
ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣ. ΑΤΤΙΚΗΣ 210-8231144, 22940-77777, 22940-77792 Διασταύρωση Ραφήνας 19009
08:00-14:30 ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ παθολογική, καρδιολογική, χειρουργική, αγγειοχειρουργική, θωρακοχειρουργική, ουρολογική, πνευμονολογική, ΩΡΛ 210-8039911, 210-8039001 Σισμανογλου 1 Μαρούσι 15126
ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ παθολογική, καρδιολογική, χειρουργική, ενδοκρινολογική, νεφρολογική, ορθοπαιδική, ουρολογική, οφθαλμολογική 210-8030303, 210-8038200 25ης Μαρτίου 14 Μελίσσια 15127
1ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΙΚΑ παθολογική, καρδιολογική, χειρουργική, αγγειοχειρουργική, γαστρεντερολογική, θωρακοχειρουργική, ορθοπαιδική, ουρολογική 210-8106200 Τέρμα Ζαϊμη Μελίσσια 15127
ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ παθολογική, καρδιολογική, χειρουργική, νευρολογική, οφθαλμολογική, ΩΡΛ 210-2284851-5, 210-2001101 Ιακωβάτων 43 Κ. Πατήσια 11144
ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ νευροχειρουργική, οδοντιατρική, ρευματολογική 210-7201000 Υψηλάντου 45-47 Αθήνα 10675
ΚΟΡΓΙΑΛ.-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ ΕΡΥΘΡ.ΣΤΑΥΡΟΣ νευροχειρουργική, οδοντιατρική 210-6414000 Ερ. Σταυρού 1 Αθήνα 11526
ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ 210-3623191-2, 210-3625261 Ελ. Βενιζέλου 26 Αθήνα 10672
ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 210-8036200 Ιπποκράτους 8 Π. Πεντέλη 15236
14:30-08:00 ΓΝΑ - Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ παθολογική, καρδιολογική, χειρουργική, αγγειοχειρουργική, αιματολογική, γαστρεντερολογική, ενδοκρινολογική, νευρολογική, νευροχειρουργική, νεφρολογική, ορθοπαιδική, ουρολογική, οφθαλμολογική, ρευματολογική, ΩΡΛ, γυναικολογική 210-7768000 Μεσογείων 154 Χολαργός 11527
ΓΝΑ ΕΛΠΙΣ παθολογική, καρδιολογική, χειρουργική, αγγειοχειρουργική, οδοντιατρική, ουρολογική, οφθαλμολογική, ΩΡΛ, γυναικολογική 210-6434001-8 Δημητσάνας 7 Αμπελόκηποι 11522
ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ παθολογική, καρδιολογική, χειρουργική, αγγειοχειρουργική, οδοντιατρική, ορθοπαιδική, ουρολογική, ΩΡΛ, γυναικολογική, μαιευτική 210-2799265-7, 210-2776612 Αγ. Όλγας 3-5 Ν. Ιωνία 14233
ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ως 21.00, παθολογική, καρδιολογική, χειρουργική, γαστρεντερολογική, ενδοκρινολογική, νευρολογική, ουρολογική, οφθαλμολογική 213-2044000 Πειραιώς 3 Αθήνα 10552
08:00-15:00 ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ογκολογική 210-6409000 Λ. Αλεξάνδρας 171, Αθήνα 11522
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 210-3501500 Καλυφτάκη 145 Ν. Κηφισιά 14564
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Εφημερία Νοσοκομεία Περιστατικά Τηλέφωνα Διεύθυνση
08:00-08:00 ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ παθολογική, καρδιολογική, χειρουργική, νευροχειρουργική, οδοντιατρική, ορθοπαιδική, ουρολογική-οφθαλμολογική ως 14.30, ρευματολογική, ΩΡΛ, παιδιατρική 210-8923000 Βασ. Παύλου 1 Βούλα 16673
ΘΡΙΑΣΙΟ παθολογική, καρδιολογική, χειρουργική, νευρολογική, νευροχειρουργική, ορθοπαιδική, ουρολογική, οφθαλμολογική, πνευμονολογική, πλαστική χειρουργική, ΩΡΛ, γυναικολογική, μαιευτική, παιδιατρική 210-5534000 Λ. Γεννηματά Μαγούλα 19600
ΓΕΝ. ΝΟΣ. Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ως 16.00, παθολογική, καρδιολογική, χειρουργική 210-5613566 Δωδεκαννήσου 1 Αγ. Βαρβάρα 12351

APO:http://www.in.gr/ath/duty/hospital.asp