Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ


Τριχοφυτία και Ακτινοβολία Στις 14 Αυγούστου 2008, στις 9 μ.μ., το τηλεοπτικό Κανάλι 10 του Ισραήλ έδειξε ένα ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει το πιο άσχημο μυστικό των ιδρυτών του Ισραηλινού Εργατικού κόμματος: την εσκεμμένη μαζική δηλητηρίαση με ακτινοβολία όλων σχεδόν των νεαρών Σεφαρδιτών Εβραίων μιας ολόκληρης γενιάς.Το ντοκυμαντέρ "Τα Παιδιά με την Τριχοφυτία" (= δερματική ασθένεια σ.τ.μ.) - μεταφρασμένο στα Εβραϊκά ως "100.000 Ακτίνες" - με σκηνοθέτες τους David Belhassen και Asher Hemias, κέρδισε πρόσφατα το βραβείο για το "καλύτερο ντοκυμαντέρ" στο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών της Χάιφα, και πέρυσι είχε κάνει το γύρο του κόσμου συμμετέχοντας σε Εβραϊκά και Ισραηλινά Φεστιβάλ Ταινιών. Αλλά δεν είχε ακόμη εμφανιστεί στις Ισραηλινές τηλεοπτικές οθόνες. Το θέμα του είναι η μαζική ακτινοβόληση εκατοντάδων χιλιάδων νεαρών Ισραηλινών μεταναστών από τις χώρες της Μέσης Ανατολής - των Σεφαρδιτών, όπως ονομάζονται σήμερα. Η ιστορία έχει ως εξής:
Το 1951, ο γενικός διευθυντής του Ισραηλινού Υπουργείου Υγείας, ο Δρ Chaim Sheba, πέταξε στην Αμερική και επέστρεψε με εφτά μηχανήματα ακτίνων-Χ, που του τα προμήθευσε ο Αμερικανικός στρατός.Επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν σε ένα μαζικό πείραμα με μια ολόκληρη γενιά νεαρών Σεφαρδιτών Εβραίων οι οποίοι θα χρησίμευαν ως πειραματόζωα. Σε κάθε παιδί-Σεφαρδίτη θα χορηγούνταν στο κεφάλι του ακτινοβολία κατά 35.000 φορές μεγαλύτερη από την μέγιστη επιτρεπόμενη δόση για τις ακτίνες-Χ. Για να το πετύχει αυτό, η Αμερικανική κυβέρνηση πλήρωνε την Ισραηλινή κυβέρνηση 300 εκατομμύρια Ισραηλινές λίρες το χρόνο. Ολόκληρος ο προϋπολογισμός για την Υγεία στο Ισραήλ ήταν 60 εκατομμύρια λίρες. Τα χρήματα που πλήρωναν οι Αμερικάνοι ισοδυναμούν με δισεκατομμύρια δολλάρια σήμερα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ <ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟ>BLOG


Πραγματικά απιστευτοι διάλογοι σε blog Ελληνιστών<Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ>και Εβραιοχριστιανων!!

ο/η EBRAIKON έγραψε AΓΡΑΜΑΤΕ ΑΝΤΕ ΠΝΙΞΟΥ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΣ Τ @ΧΙΔΙ@ ΜΕ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ?ΑΝΤΕ ΞΟΥΤ ΞΟΥΤ ΖΩΟΟΟΟΟΟΟο/η apollonios stathatos έγραψεΡε αγράμματο Εβραιόσκυλο μάθε πρώτα ελληνική ορθογραφία και μετά έλα να πεις εμάς αγράμματους..Δεν σέβεσαι ρε αλλοδαπέ την χώρα που σε φιλοξενεί??..Όταν ο Γιαχβέ έστελνε τον Μωυσή να κάνει ανθρωποθυσίες ο Θεός των Ελλήνων έστηνε με τους προγόνους μας τον μεγαλειώδη ελληνικό πολιτισμό που θαυμάζει ακόμα και σήμερα όλος ο πλανήτης!! Τι έχετε να μας δείξετε από πολιτισμό ρακένδυτοι ι,λεπροί και βρώμικη μάστιγα της ανθρωπότητας??ο/η EBRAIKON έγραψε ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΣΧΕΤΟ ΒΟΔΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ!!!!!!!!ο/η MAIANDROS MAIANDROS έγραψε στις Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2009 1:57 μμ :Όταν ακούω αυτό το πράγμα εξοργίζομαι άκου "ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ " ΔΕΝ ΣΤΕΚΙ ΚΑΘΟΛΟΥ !!!ΜΑΘΈ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΈΡΧΕΣΑΙ!!!ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ : <<Τα εβραικα ειναι Ελληνικα>>που το έγραψε εβραιος καθηγητής πανεπιστημιου στο Ισραηλο/η Φαέθων Ζεύξης έγραψε Ρε ΑΠΟΛΛΩΝΙΕ Το κολόπαιδο που υπογράφει εβραίος δεν είναι???? ...μας άλλαξε και όνομα τώρα να δείχνει ότι είναι άλλος????? ...τελικα αυτοί είναι μια χούφτα άτομα και αλλάζουν συνεχεία όνομα για να φαίνονται πολλοί.ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Ρ) Ρ) Ρ)ο/η apollonios stathatos έγραψε ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΜΑΛΑΚ@@ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΞΥΠΝΟΙ!!ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΘ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΨΑΝΕο/η Φαέθων Ζεύξης έγραψε κυκλοφορει ενας απολολονιος στο Blog μου ...εσενα σε εχει ενοχλησει καθολου ο μ@λ@κ@ς ???

ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο Δ. ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ


O OΠΑΔΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ


72 συνεχόμενες ώρες τηλεόραση

Το προηγούμενο δικό του απίστευτο ρεκόρ έσπασε ένας άνδρας από τη Σουηδία, ο οποίος κατάφερε να παρακολουθήσει επί 72 συνεχόμενες ώρες τηλεόραση. Για να πετύχει το στόχο του είδε τρεις σεζόν της σειράς «24». Τι έκανε για να καταφέρει να κρατηθεί ξύπνιος αυτές τις 72 ώρες; Ήπιε περισσότερα από 25 φλιτζάνια καφέ. Να σημειωθεί ότι το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν 69 ώρες και 48 λεπτά και το είχε πραγματοποιήσει το 2005.

ΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
ΦΑΓΕ Α.Ε, COCA COLA HBC - ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ A.E και PEPSICO ΗΒΗ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., ΑΜΒΥΞ Α.Ε, B.P. A.E., SCA HYGIENE PRODUCT A.E., PROCTER & GAMBLE ΗELLAS A.E., CENTRAL PARKING SYSTEM - ΑΘΗΝΑ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ Α.Ε., Γ. KAΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε., ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ Α.Ε.Β.Ε., ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΕ.Β.Ε., ΚΡΑΦΤ ΦΟΥΝΤΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., OLYMPIC HERMES Α.Ε., ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., ΕΒΓΑ Α.Β.Ε.Ε.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Renault ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ!!


Dear Mr. Katsiaros D.


We have received and analyzed your complaint letter regarding the "arhidia kivotio" issue on Renault Megane cars. Unfortunately, we were unable to find this term (arhidia kivotio) in our databases and we kindly ask you to send to us more detailed specification about. Also, please be so kind to translate in English the following expressions: "gamo to aftokinito sas", "valte to ston kolo sas" and "gamo tin kariola tin reno".



Sincerely yours,
Michel Mouton
Customer Service Representative
414 Avenue Miramax, DC668, Douai, France
atsarantos.blogspot.com

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ....ΑΝΤΡΕΣ

Γιατί οι άντρες είναι σαν κάβουρες;
-Γιατί είναι όλο καλό εκτός από το κεφάλι...

*Γιατί οι άντρες είναι σαν το βίντεο;
-μπρος, πίσω, μπρος, πίσω, Eject.

*Γιατί οι άντρες είναι σαν τα δελφίνια;
-Γιατί λένε ότι είναι έξυπνοι αλλά κανένας δεν έχει καταφέρει να το αποδείξει....

*Γιατί οι άντρες είναι σαν τα σαλιγκάρια;
-Γιατί έχουν κέρατα, τους τρέχουν τα σάλια και νομίζουν ότι το σπίτι είναι δικό τους...

*Γιατί οι άντρες είναι σαν τους φούρνους μικροκυμάτων;
-Γιατί ζεσταίνονται σε 15 δευτερόλεπτα...

*Γιατί οι άντρες είναι σαν τα σπερματοζωάρια;
-Γιατί μόνο ένας στο εκατομμύριο είναι χρήσιμος...

*Γιατί ένας άντρας δεν μπορεί να είναι έξυπνος και όμορφος ταυτόχρονα;
-Γιατί θα ήταν γυναίκα...

*Γιατί οι μπαταρίες είναι καλύτερες από τους άντρες;
-Γιατί έχουν τουλάχιστον ένα θετικό μέρος...

*Γιατί οι γυναίκες δεν παντρεύονται πια;
-Γιατί προτιμούν το χοιρινό στο ψυγείο από το γουρούνι στο σαλόνι..

Toυ μοίρασαν κλήση χωρίς την παράβαση και τον δρόμο!


"Να σημειωθεί και η ασχετοσύνη των υπαλλήλων που κόβουν τις κλήσεις και η βιασύνη τους να προλάβουν να γεμίσουν το "μπλοκάκι"...Έλαβα κλήση για παράνομη στάθμευση από την Δημοτική Αστυνομία, κοντά στο μετρό εννοείται. Η ανέφερε μόνο το ποσό που καλούμουν να πληρώσω και όχι την παράβαση ή ....
τον δρόμο όπου είχα παρκάρει. Η κλήση μπορούσε να πληρωθεί ΜΟΝΟ στο ταμείο του δήμου και φυσικά μόνο καθημερινές 8.00-12.30 - δηλαδή ο δήμος λειτουργεί μόνο για τους δημόσιους υπαλλήλους και τιμωρεί τους υπόλοιπους με "καθυστερημένη άφιξη" στην εργασία τους. Ότι αν λοιπόν, άφησα τη δουλειά μου για να πάω στο δήμο να πληρώσω μου είπαν ότι έπρεπε να πάω στη δημοτική αστυνομία να μου την ακυρώσουν γιατί η κλήση ήταν ελλιπής και δεν γινόταν να περαστεί στο σύστημα... Τα συμπεράσματα δικά σας".
απο troktiko

Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ


Για εμπρησμους μιλανε οι αρχες στην Αυστραλια οι φωτιες που κατακαινε τεραστιες
εκτασεις εχουν σκοτωσει130 περιπου ανθρωπους.
Τεραστια και η οικολογικη καταστροφη.

TO 2O12


Καλε το πηρατε χαμπάρι πως έρχεται το τέλος του κόσμου; Ή η αρχή του τέλους, δεν κατάλαβα, μαλλον δεν εχουνε αποφασίσει ακομα. Μας μεινανε λεει τεσσερα χρονάκια ολα κι ολα, και το 2012 ο πλανήτης τουτος θα παει για βρουβες. Αν δεν τα χουμε καταφέρει δηλαδή να τονε στείλουμε πιο νωρίς απο μόνοι μας.

Το ειπανε πρωτοι οι Μαγιας. Σε μεγάλη εκτιμηση τους εχω τους Μαγιας, γιατι ο μυθος λεει, οτι καποια στιγμή, αποφασίσανε να εξαφανιστούνε. Ετσι απλά, χωσανε δεκα φάσκελα πισω τους, μπηκανε σε ενα δασος και εξαφανιστηκανε. Απο αυτο και μονο πολύ τους εκτιμησα. Γιατι αμα βλέπεις οτι κανουνε κατάληψη στο σπιτι σου και το κάνουνε κωλοχανείο, δεν καθεσαι να ανακατευτείς με τους βαρβάρους. Μαζευεις τα μπογαλάκια σου και πας αλλου, και τους αφηνεις να βγάλουνε τα μάτια τους μοναχοί τους. Οπως και κάναμε δηλαδή. Προφήτες οι Μαγιας, και στις 21 του Δεκεμβρη του 2012 λεει το ημερολογιο τους τελειώνει. Ως εκει. Παραπέρα δεν εχει. Βεβαια, θατανε καλύτερα να το πανε στρογγυλά, μεχρι τέλος του χρονου, νοικοκυρεμένες δουλειές, να κάνουμε και μεις Χριστουγεννα να το ευχαριστηθούμε για τελευταια φορα. Αλλα που να ξερουνε οι Μαγιας οτι εμεις θα χουμε Χριστουγεννα στις 25; Ειπαμε, αυτοί φυγανε νωρίς.

Και χωρια απο τους Μαγιας, που πολύ τους έχω σε εκτίμηση, πιάσανε κι οι επιστημόνοι να τρώγονται με την ιδια χρονιά. Το μαγνητικό πεδίο της γης λέει, αλλάζει. Ο Βορειος πολος θα παει στο Νοτιο, ή κατι τετοιο. Θα γινουνε μαυρες τρυπες (να δεις που ηδη γινανε, και το στορι που αγορασα έχει πεσει μεσα σε μια απο αυτες..) και θα μας καταπιούνε ολους. Τα πουλιά και τα ζώα θα χουνε προβλημα προσανατολισμού (εγω ήδη εχω), το κλιμα θα τρελλαθει (θα; γιατι τωρα ειναι στα καλά του;), και θα μας παρει και θα μας σηκώσει.

Κι υστερα ειναι κι οι αστρολόγοι. Κι αυτοι με την ιδια χρονιά. Που θα παει ο ηλιος μας λεει και θα κατσικωθεί καταμεσής στο κεντρο του πλανητικού συστήματος, κι ολοι οι αλλοι πλανητες θα πανε και θα στοιχηθούνε δεξιά κι αριστερά του, και η γη θα τσατιστεί και θα σταματήσει να γυρίζει, κατι τετοιο τελως παντων. Παντως ολοι συμφωνούνε. Τεσσερα χρονάκια μας μεινανε. Δε θα προλάβω να ξεχρεώσω και το δάνειο για το σπιτι. Λες να με κυνηγάνε οι τραπεζίτες στον αλλο κοσμο;

Τους οποιους τραπεζίτες δε κανεις δε τους ενημέρωσε. Και καθονται και σκανε για τα καθυστερούμενα μηνών, οταν θα χάσουνε τοκους χρονων και χρονων.. Ουτε τους πολιτικούς, ουτε τους μεγάλους τουτου του κόσμου. Και καθονται και σκάνε με την κρίση, και πως θα ανακάμψουνε οι αγορές, και να φτιάξουμε σχεδιο δράσης για τα επομενα χρονια, η Πεηλιν θελει να βαλει υποψηφιοτητα για προεδρος της Αμερικής, κι οι Αγγλοι ετοιμάζονται να κάνουνε Ολυμπιακους αγωνες. Το μετρο δε θα φτασει ποτε στον Πειραια, γιατι θα τον εχει καταπιει η μαυρη τρυπα τρια χρονια πριν, η Βραζιλια τζάμπα χαιρεται οτι θα κανει Ολυμπιακούς το 2016, και το euro δε θα γινει ποτε, ουτε στη Γαλλια ουτε στην Ιταλια...

Λοιπον, σοβαρευτείτε και μετανοήστε. Τερμα τα ψέμματα, ερχεται το τελος του κοσμου, αφήστε τα "αυριο", τα "αργοτερα" και τα "δεν ειναι ακομα καιρος", και ζηστε τωρα! Πριν το παρουνε χαμπάρι και μας βαλουνε τα δυο ποδάρια σε ενα παπούτσι δηλαδή!

ΚΕΝΤΡΟ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ Η ΜΙΑΟΥΛΗ Ν2


ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ http://troktiko.blogspot.com/2009/02/blog-post_4651.html ΟΤI ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΑΣ,ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΧΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΗΡΕ ΕΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΟΔΟ ΜΙΑΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ...

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ 3 ΟΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΚΟΛΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΝΩ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ,ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΟΡΟΦΟΥΣ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ,ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΝ,ΕΝΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ 1 ΟΡΟΦΟ ΕΠΙΣΗΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΑΓΑΖΙ ΑΦΟΥ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΥΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΜΙΑΟΥΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΦΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΑΛΙ.ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ Η ΣΕ ΗΛΗΚΙΟΜΕΝΟΥΣ 80 ΧΡΟΝΩΝ,ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΓΑΖΟΥΝ 10 ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ 100.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΑΡΚΩΜΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΣΑΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ.Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 200 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ? ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΥΧΤΑ,ΕΧΟΥΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ?ΕΓΩ ΖΩΝΤΑΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ Η ΜΙΑΟΥΛΗ

"Η οδός Μιαούλη γενικότερα έχει μετατραπεί σε άνδρο ακολασίας ανηλίκων και όχι μόνο. Εγώ βλέπω καθημερινά από το σπίτι μου παιδιά στην πλειοψηφία τους 16-18 χρονών να καταναλώνουν απίστευτες ποσότητες αλκοολ, να καπνίζουν ναργιλέδες και να είναι εκτός εαυτού. Σχεδόν κάθε βράδυ βλέπουμε παιδια να ξερνούν δεξιά αριστερά μεθυσμένα, να πέφτουν καταγής σε πεζοδρόμια και σκουπίδια, ενώ οι τσακωμοί και οι ξυλοδαρμοί δεν έχουν σταματημό...
Ελένξτε πόσα από αυτά τα καταστήματα έχουν αδειες λειτουργείας, πόσα πληρούν υγιειονομικές προυποθέσεις, πόσα από αυτά δεν διαθέτουν καν ταμιακή μηχανή πόσα τηρούν τα ωράρια λειτουργίας πόσα από αυτά έχουν καταγγελθεί για τροφικές δηλητηριάσεις και συνεχίζουν να λειτουργούν, και ασφαλώς πόσα από αυτά τηρούν την απαγόρευση διάθεσης αλκοόλ σε ανηλίκους. και μετά ασχολειθείτε αν στο starz έχει ζεστό νερό στην κουζίνα.

Ολοι οι κάτοικοι της περιοχής κάνουμε καταγγελίες επώνυμες αλλά ουδείς έχει ποτέ ασχοληθεί μαζί μας.
Ελέγξτε π.χ. το κατάστημα "Οινοπνεύματα" επί της οδού Μιαούλη, το οποίο είχε σφραγιστεί μόνο για μερικές ώρες όχι μόνο επειδή δεν είχε άδεια αλλά επειδή βρέθηκαν όπλα και πυροκροτητές στον πρώτο όροφο, κάτι το οποίο φαντάζομαι ότι είναι πολύ πιο σοβαρό από την έλλειψη πλακακίων πίσω από τους νεροχύτες. Το εν λόγω κατάστημα λειτουργεί κανονικότατα και μόλις πριν από λίγες μέρες μπροστά στο μαγαζί πάλι χτυπήθηκε σοβαρά σε συμπλοκή ένας νεαρός στις 2 το πρωί, τον οποίο περισυνέλεξε ασθενοφόρο.
Το εν λογω κατάστημα φημολογείται ότι έχει κόψει και κολώνες του ισογείου για την δημιουργία κουζίνας. φανταστείτε τι θα γινόνταν σε ένα σεισμό σάββατο βράδυ στου ψυρρή, αν αυτό αληθεύει.

Θέλω να καταλήξω ότι ποσώς ενδιαφέρει τους κατοίκους του ψυρρή- και πιστέψτε με υπάρχουν αρκετοί ακόμα- αν γίνεται κατάληψη του πεζοδρόμου της ερμού για παρκινγκ το σαββατο βράδυ,(που έτσι και αλλίως είναι μια λύση για το πρόβλημα του παρκαρίσματος) όταν εμείς για να μπούμε στις εισόδους των σπιτιών μας πρέπει να κάνουμε αλματα εις μήκος σε τραπεζοκαθίσματα, σε ξερατά κάτουρα και σκουπίδια, σε καθημερινή βάση και όχι μόνο όταν τραγουδάει ο ρουβάς".

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

ΑΠΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ

KOTES



ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ.
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ.......

ΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΦΩΤΙΕΣ


Η Ελλας στελνει βοηθεια για να σβησουν οι φωτιες οπου και οταν χρειαστει