Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!!!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ!


Ούτε χειροπέδες, ούτε κατηγορίες, ούτε φυσικά απειλές. Ελεύθερος αφέθηκε πριν από λίγο ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης ο οποίος είχε συλληφθεί χθες το βράδυ έξω από το Extra 3 μετά από μήνυση για το πλημμέλημα της απειλής από τη δημοσιογράφο Τάνια Ιακωβίδου. Η δημοσιογράφος χρεώνει στον Γιάννη Παπαγιάννη ότι απομακρύνθηκε από το Αποκαλυπτικό Δελτίο. Χρεώνει επίσης στον Παπαγιάννη ότι έχει στείλει μήνυμα από το κινητό του κατά της Τάνιας Ιακωβίδου. Το κινητό το οποίο επικαλείται όμως δεν ανήκει στο γνωστό δημοσιογράφο. Ο Παπαγιάννης έχει καταθέσει μήνυση για ψευδή καταμήνυση με αυτόφωρη διαδικασία η οποία λήγει αύριο τα μεσάνυχτα. Χαμός δηλαδή. Παράληλα η δημοσιογράφος έχει καταφύγει στο ΕΣΡ κατά της ιδιοκτησίας και της διεύθυνσης του Extra 3 επειδή θεωρεί ότι αδίκως απομακρύνθηκε από το δελτίο. Αυτά τα πολύ… ωραία! Ο δημοσιογράφος θα παρουσιάσει κανονικά το Αποκαλυπτικό Δελτίο σήμερα το βράδυ…ΠΗΓΗ

Ο UCK και το εμπόριο νεφρών Σέρβων αιχμαλώτων



Όσοι μιλάνε για εγκλήματα πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία και υποστηρίζουν με πάθος την «ανεξαρτησία» της επιτροπής που συστάθηκε για να διερευνήσει τα εγκλήματα πολέμου στο Κόσσοβο ας μη διαβάσουν όσα ακολουθούν. Γιατί, απλούστατα, θα ραγίσει η εικόνα που έχουν διαμορφώσει σχετικά με Σέρβους «εγκληματίες» και Κοσοβάρους «αμνούς». Βέβαια, οι «δημοκράτες» υπέρμαχοι των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» επιβάλλουν το νόμο της σιωπής σε όσους, με επιχειρήματα, χαλούν αυτή την εικονική πραγματικότητα.
Θύμα αυτού του νόμου της σιωπής έπεσε η πρώην εισαγγελέας του Ποινικού Δικαστηρίου για τα Εγκλήματα Πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία Κάρλα Ντελ Πόντε. Στο βιβλίο της «La Caccia» («Το Κυνήγι»), που μόλις κυκλοφόρησε από τον ιταλικό εκδοτικό οίκο Feltrinelli η Ντελ Πόντε παραθέτει στοιχεία που δείχνουν πως η παραστρατιωτική φασιστική οργάνωση του UCK πλούτιζε κάνοντας εμπόριο οργάνων που αφαιρούσε από Σέρβους αιχμαλώτους.Κι άλλες φορές έχουν γίνει αναφορές σ’ αυτά τα εγκλήματα, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζονται στοιχεία που έφερε στο φως η δικαστική έρευνα. Συγκεκριμένα αναφέρονται, με δικαστική ακρίβεια, λεπτομέρειες για τη συστηματική αφαίρεση νεφρών από τουλάχιστον 300 Σέρβους αιχμαλώτους που ήταν έγκλειστοι σε μυστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης στο κεντρικό Κοσσυφοπέδιο. Τα νεφρά αυτά διοχετεύτηκαν αμέσως στην υπόγεια αγορά μεταμόσχευσης οργάνων στην Ευρώπη. Το κέρδος του UCK ήταν περίπου 4 εκατομμύρια μάρκα.

Η Ντελ Πόντε επισκέφθηκε το στρατόπεδο αιχμαλωσίας των Σέρβων, διαπίστωσε ότι υπήρχε ιατρείο με πλήρη εξοπλισμό, και βρήκε μάλιστα και έναν μάρτυρα, τον οποίο αναφέρει με την κωδική ονομασία Κ-144. Αλλά, όπως αναφέρει, «οι έρευνες που αφορούσαν τον UCK ήταν οι λιγότερο δημοφιλείς ανάμεσα σε εκείνες που ανέλαβε το Δικαστήριο για τα Εγκλήματα Πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία». Γι’ αυτό και δεν υπήρξε συνέχεια. Εύλογο! Ο πόνος των αμερικανοευρωπαίων ήταν να εμφανίσουν τους Σέρβους ως χασάπηδες και τους Κοσοβάρους ως θύματα, όχι το αντίθετο. Αυτό, κατά την πρώην δικαστή, φαίνεται και από την πρόσφατη αθώωση από το Δικαστήριο του Κοσοβάρου εγκληματία πολέμου Ραμούς Χαραντινάι, «αποκλειστικά και μόνο εξαιτίας του γεγονότος ότι οι μάρτυρες κατηγορίας δεν εμφανίστηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου». Στο βιβλίο σημειώνονται οι ευθύνες του αρχηγού της παραστατιωτικής οργάνωσης και σημερινού «πρωθυπουργού» του Κοσόβου Χασίμ Θάτσι ο οποίος την περίοδο που διέμενε στην Ελβετία «συσσώρευε μυστηριωδώς μεγάλα πλούτη». Οι αποκαλύψεις του βιβλίου έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την κυβέρνηση της Ελβετίας η οποία είναι από τις πρώτες που αναγνώρισαν τη μονομερή κήρυξη ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου και διατηρεί άριστες σχέσεις με τον «πρωθυπουργό» του. Η προγραμματισμένη παρουσίαση του βιβλίου στην Ιταλία ματαιώθηκε μυστηριωδώς και η Ντελ Πόντε (που τώρα είναι πρεσβευτής της Ελβετίας στην Αργεντινή) κλήθηκε να επιστρέψει στη χώρα της και να μην κάνει κανένα δημόσιο σχόλιο για το βιβλίο της.

...ΟΜΠΑΜΑ...ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ...ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ...

Αρχή Προστασίας Δεδομένων: επιβολή της αυτοδίκαιης διαγραφής αλλοδαπού από Σένγκεν και ΕΚΑΝΑ



Υπήκοος Αλβανίας προσέφυγε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την διαγραφή του από το Σύστημα Πληροφοριών Σένγκεν και τον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων Αλλοδαπών που είχε καταχωρηθεί, ενώ είχε κάνει χρήση των διατάξεων του Ν.3386/2005 περί αυτοδίκαιης διαγραφής αλλοδαπών, εφόσον η εγγραφή βασίστηκε στην παράνομη είσοδο, διαμονή, εργασία και παραμονή στη Χώρα.

Η Αρχή εξέδωσε την απόφαση 18/2009 , στις 24.2.2009, για να αποφασίσει,ενώ η προσφυγή είχε ασκηθεί στις 2.4.2007. Παρατηρούμε λοιπόν ότι η Αρχή υπερέβη τις προβλεπόμενες από το Ν.2690/1999 πενήντα ημέρες για την διεκπεραίωση του αιτήματος, καθώς η απόφαση εκδόθηκε δύο χρόνια μετά. Κανονικά οι υποθέσεις αλλοδαπών, έχοντας ανθρωπιστικό ενδιαφέρον, θα πρέπει να διεκπεραιώνονται κατ' απόλυτη προτεραιότητα.

Mε την απόφαση η Αρχή επέβαλε αποφάσισε την διαγραφή του προσφεύγοντος και από τα δύο αρχεία προσωπικών δεδομένων και κάλεσε τον υπεύθυνο να ενημερώσει την Αρχή και τον προσφεύγοντα για την εν λόγω διαγραφή εντός 10 ημερών.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ότι η Αρχή ακολουθεί την ερμηνεία που έχει δώσει και σε παραπλήσιες αποφάσεις της, ερμηνεύοντας την διάταξη του Ν.3386/2005 ως απηχούσα τη βούληση του νομοθέτη για νομιμοποίηση και αυτοδίκαιη διαγραφή, ανεξάρτητα από το αν οι απελάσεις ορίστηκαν με διοικητική ή με δικαστική απόφαση.ΠΗΓΗ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

10 αλήθειες πίσω από το όνομα Google

google_logo_3Κάθε μέρα μας απασχολεί ώρες. Είναι ίσως για πολλούς από εμάς το κυριότερο εργαλείο του internet. Τι θα λέγατε να μαθαίνατε και 10 αλήθειες που κρύβονται πίσω από το όνομα της; Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

  1. To 1997, η πρωτότυπη έκδοση του Google ονομαζόταν «BackRub» και είχε υιοθετήσει το παρακάτω logo. [via]
    backrub300x200
  2. Το domain Google.com κατοχυρώθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου του 1997. [via]
  3. Το πρώτο review για την μηχανή αναζήτησης του Google έγινε από τον Danny Sullivan του Search Engine Watch. Ονομαζόταν «Counting Clicks and Looking at Links.» και δημοσιεύθηκε στις 4 Αυγούστου 1998. [via]
  4. Αρχικά λειτουργούσε στο παρακάτω γκαράζ. [via]
    google_first
  5. Ο πρώτος σεφ που μίσθωσε η Google το 1999, Charlie Ayers, έφυγε το 2005 και άνοιξε δικό του εστιατόριο. [via]
    googles_chef
  6. Κέρδισε το βραβείου Τεχνολογικού Επιτεύγματος το 2000. [via]
  7. Η πρώτη πρωταπριλιάτικη φάρσα του Google έγινε, πότε άλλοτε, την 1η Απριλίου 2000. MentalPlex είχε ονομαστεί η ικανότητα της Google να διαβάζει την σκέψη μας. [via]
  8. mentalplexΤο logo της Google πρώτη φορά πήγε στο κέντρο της σελίδας τον Μάρτιο του 2001. Μέχρι τότε ήταν στοιχισμένο προς τα αριστερά.
  9. google_alignΟ πρώτος εργαζόμενος της Google είναι ο Craig Silverstein. Ο άνθρωπος πίσω από το «exact search».
  10. craigΤο 1999 η Google μετακόμισε στα γραφεία στο Paolo Alto το 1999 με μόλις 19 εργαζόμενους. Σήμερα πλέον απασχολεί περί τους 2668 εργαζόμενους.
    earlyTGIF[via]ΠΗΓΗ

ΠΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΑΡΝΙ


Στην φάκα της αστυνομίας έπεσε ο ληστής με το σκεπάρνι που στις 8 Αυγούστου χτύπησε μία γυναίκα στην Ερέτρια και την λήστεψε για 15 ευρώ! Mε ένα σκεπάρνι περίμενε ο Αλβανός δράστης στην αυλή της μία 50χρονη γυναίκα. Ήταν 5 τα ξημερώματα όταν η άτυχη γυναίκα βγήκε από το σπίτι της. Αμέσως ο δράστης όρμηξε στο θύμα...
Άρχισε να την χτυπά στο κεφάλι με το σκεπάρνι ενώ της πήρε την τσάντα της που είχε 15 ευρώ.Η αστυνομία έχει στα χέρια της τον δράστη και διενεργεί προανάκριση.


--
www.evianews.com

Ημιυπαίθριοι χώροι: Παγώνει η διαδικασία "τακτοποίησης" - Τα <πράσινα τέλη>


Η κα ΤΙΝΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΚΑΙ ΤΑ «ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΕΛΗ»

Ένα από τα θέματα που πρέπει να εξετάσει άμεσα – διότι το θέμα «τρέχει» - η υπουργός Περιβάλλοντος- Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κα Τίνα Μπιρμπίλη, σε συνεργασία με τους υφυπουργούς κκ Γιάννη Μανιάτη και Θάνο Μωραίτη, αλλά και τους υπουργούς Υποδομών κ. Δημ. Ρέππα και Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, είναι το θέμα της απόσυρσης των παλαιών αυτοκινήτων και της επιβολής των υπέρογκων «πράσινων τελών».

Διότι ναι μεν είναι επιβεβλημένη η απόσυρση των παλαιάς τεχνολογίας αυτοκινήτων, αλλά είναι και ζώνη που προκαλεί ασφυξία, η ταυτόχρονη επιβολή αναγκαστικών τελών ή ο εξαναγκασμός σε υπερχρέωση των πολιτών να πάρουν καινούργιο αυτοκίνητο σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης. Κι αυτό είναι ένα αντιλαϊκό μέτρο. (7-10-09 13.40)

Ο κ. ΔΗΜ. ΡΕΠΠΑΣ ΚΑΙ Η ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΩΝ

Ένα από τα θέματα που πρέπει να εξετάσει άμεσα – διότι το θέμα «τρέχει» - ο νέος υπουργός Υποδομών κ. Δημ. Ρέππας, είναι το θέμα της δήθεν τακτοποίησης των ημιυπαιθρίων.

Κι αυτό όχι για να μην πληρώσουν την εισφορά οι κάτοχοί τους, αλλά η όποια «τακτοποίηση» να είναι σύννομη και οριστική. Χωρίς το φόβο να κριθεί αντισυνταγματική και να χάσουν τα χρήματά τους οι ιδιοκτήτες που θα σπεύσουν να συμμορφωθούν με την παρανοϊκή ρύθμιση Σουφλιά.

Στην όποια νέα απόφαση, θα πρέπει να ληφθεί υπ όψιν και να εξαιρεθούν, όσοι ιδιοκτήτες έχουν ήδη καταβάλλει το φόρο μεταβίβασης, έχουν δηλώσει τον ημιυπαίθριο στο Ε9, και καταβάλλουν τα αναλογούντα δημοτικά τέλη. (7-10-09 13.10)

ΙΣΧΥΡΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΠΑΣΟΚ: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ;;;;

Οι εκλογές έγιναν! Το ΠΑΣΟΚ με την ψήφο μας, του μεγάλου μέρους των πολιτών, πήρε ισχυρή αυτοδυναμία! Πολύ ενδιαφέρον και υπολογίσιμο αποτέλεσμα, όχι γι αυτούς που θα πάρουν τις καρέκλες, αλλά γι αυτούς που ψήφισαν.

Γι αυτούς που περιμένουν να υλοποιηθούν όσα υποσχέθηκε ο νέος πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου. Υποσχέσεις που δόθηκαν ενώ από την άλλη πλευρά, από τον κ. Κ. Καραμανλή, γινόταν, στην καλύτερη περίπτωση ειλικρινής απαρίθμηση της δυσμενούς κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα, ή στη χειρότερη περίπτωση κινδυνολογία με κάποια δόση αλήθειας.

Όπως και να ήταν, αυτά τα γνώριζε και τα γνωρίζει ο κ. Παπανδρέου. Και πρέπει, πριν από τις πιθανές τομές που θα θελήσει να επιφέρει, να θεραπεύσει δυσμενείς καταστάσεις που ήδη τρέχουν.

Όπως οι καταστάσεις με το άδικο ΕΤΑΚ, η απόσυρση των αυτοκινήτων των φτωχών και με τα υπερβολικά «πράσινα» τέλη, η κοροιδία των ημιυπαίθριων χώρων την οποία είχε καταδικάσει το ΠΑΣΟΚ, και είχαμε σχολιάσει δυσμενώς και μεις (δείτε πιο κάτω), το φορολογικό, τις έκτακτες εισφορές, καθώς και αρκετά άλλα που θα ανακουφίσουν τον πολίτη. Αλλωστε σύνθημά του είναι, «πρώτα ο πολίτης»!

Και μετά βλέπουμε τις μεγάλες κουβέντες!

Ισχυρή αυτοδυναμία, λοιπόν! Και τώρα τι;;;;;

ΠΗΓΗ

«Απειλή για τη δημοκρατία τα blogs», δηλώνει ο Ομπάμα.

“Πρέπει να ενισχύσουμε τις εφημερίδες, αλλιώς τα blogs θα καταλάβουν τον κόσμο”.

cilenceΟ Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασε χθες την ανησυχία του για τη δυσάρεστη θέση της βιομηχανίας της ενημέρωσης δηλώνοντας πως θα εξετάσει την ενίσχυση των εφημερίδων. Αλλιώς, συνέχισε ο Ομπάμα, τα blogs θα καταλάβουν τον κόσμο, κάτι που θα αποτελούσε απειλή για τη δημοκρατία, αναφέρει η ιστοσελίδα Hill.

«Εκφράζω την ανησυχία μου διότι αν η κατεύθυνση της ενημέρωσης είναι μόνο η μπλογκόσφαιρα, μόνο απόψεις χωρίς σοβαρή διασταύρωση γεγονότων και χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον να τοποθετηθούν οι ιστορίες σε πλαίσιο, τότε θα καταλήξουμε να έχουμε ανθρώπους που φωνάζουν ο ένας στον άλλον στο κενό χωρίς αμοιβαία κατανόηση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ομπάμα.

Δήλωσε μάλιστα ότι θα ήταν πρόθυμος να ενσκήψει σε νομοσχέδιο το οποίο θα έδινε φοροελαφρύνσεις σε εφημερίδες, ώστε να αναδομηθούν όπως 50 εκπαιδευτικά ιδρύματα. Ένα από τα νομοσχέδια είναι αυτό του γερουσιαστή Ben Cardin, που είχε εισάγει την «Νομοθεσία περί Ανανέωσης των Εφημερίδων».

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις αυτές, το Business Insider χαρακτηρίζει τα σχόλια του προέδρου των ΗΠΑ ως τη χειρότερη μορφή προστασίας που θα μπορούσε να επιτευχθεί. «Οι εφημερίδες κερδίζουν χρήματα για 100 και πλέον χρόνια και αν η αγορά βάζει τώρα τέλος σ’ αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε αντίσταση δεν είναι, πιθανόν, η καλύτερη ιδέα», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Υeal Bizouati και John Carney.

Οι δύο αρθρογράφοι είχαν ήδη από τον περασμένο Μάιο καταλήξει σε δέκα σύντομα σημεία «γιατί μια τέτοια οικονομική ενίσχυση είναι κακή ιδέα». Τα σημεία αυτά είναι τα ακόλουθα:

-Είναι λάθος να ανταμείβεις παρωχημένες επιχειρήσεις που βασίζονται σε ξεπερασμένη τεχνολογία.

-Τα φορτηγά διανομής εφημερίδων δεν λειτουργούν με νερό.

-Ως παραδοσιακά και «εγωϊστικά» μονοπώλια, οι εφημερίδες δεν γνωρίζουν πώς να καινοτομούν.

-Το γεγονός ότι οι εφημερίδες αποσύρονται δε σημαίνει το ίδιο και για τις «πηγές».

-Απασχολούν μόνο το 0,2% του εργατικού δυναμικού τη χώρας.

-66% των ανθρώπων ενημερώνονται από την τηλεόραση.

-Οι ιδιοκτήτες των εφημερίδων πιστεύουν ότι η Google είναι παράσιτο.

-Ρωτήστε τους ανθρώπους πότε αγόρασαν για τελευταία φορά εφημερίδα, πολύ περισσότερο πότε πλήρωσαν συνδρομή.

-Μια εφημερίδα «free press» χρηματοδοτούμενη από την κυβέρνηση, δεν είναι καθόλου «free press».

-Καθώς οι εφημερίδες αποσύρονται, η μειούμενη προσφορά διαφημιστικών καταχωρίσεων θα οδηγήσει σε υψηλές τιμές, ανταμείβοντας έτσι τα καινοτόμα, νέα media.

Σχόλιο:

Αν η ύπαρξη και ανάπτυξη των μπλοκ θέτει σε κίνδυνο την δημοκρατία, όπως δηλώνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αναφορικά με την ερμηνεία του όρου. Αν η καταπληκτική ευκαιρία που έχει δώσει η τεχνολογία στους πολίτες όλου του κόσμου να εκφραστούν ελεύθερα δεν μπορεί να κατανοηθεί από τον κορυφαίο πολιτικό του πλανήτη σαν επίτευγμα της δημοκρατίας, τότε φαίνεται πως ο όρος “Δημοκρατία” αποτελεί πλέον το προκάλυμμα μιας νέας μορφής Φασισμού. Αν η δημόσια έκφραση έχει ανάγκη από επιτήρηση, τότε είναι μάταιοι οι αγώνες για τα ανθρώπινα δικαιώματα, και πρέπει να γραφτεί στη «μαύρη λίστα» και ο Βολταίρος, ο οποίος είχε πει την περίφημη φράση (σύμφωνα με την Evelyn Beatrice Hall η οποία κατέγραψε αυτή τη δήλωση στη βιογραφία του 1906 “ The friends of Voltaire”): «Δε συμφωνώ με αυτά που λες, αλλά θα έδινα και τη ζωή μου για να μπορείς να τα λες».

Μήπως βρισκόμαστε τελικά μπροστά στην αναβίωση του Μεσαίωνα; Τότε θα πρόκειται όμως για έναν Μεσαίωνα που δύσκολα θα καταφέρει να οδηγήσει σε μια νέα Αναγέννηση και ένα νέο Διαφωτισμό. Έχω την αίσθηση, πως βρισκόμαστε μάλλον στην εποχή όπου τα «φώτα» τείνουν να σβήσουν…

Ποια θα είναι όμως η επόμενη ημέρα;

ΠΗΓΗ

Η ΠΙΟ ΤΟΞΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΟΝΤΑΝΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΒΑΘΟΣ 270ΜΕΤ.





Ο Παπαφλέσσας...του Αγίου Κων/νου!



Για την κατάσταση που επικρατεί στην Αγίου Κων/νου και
ειδικότερα γύρω από την εκκλησία έχω ασχοληθεί
πολλές φορές και έχω μιλήσει με πολλούς στην περιοχή.
Οι ιερείς και οι πιστοί είναι ελεύθεροι πολιορκημένοι
στο έλεος των λαθρομεταναστών και των τοξικομανών.
Οι επιθέσεις και οι λεηλασίες είναι συχνές.
Οι λίγοι ηρωϊκοί εκκλησιαζόμενοι έχουν πέσει
θύματα ληστειών.
Εκδιδόμενοι και εκδιδόμενες ψωνίζονται στα σκαλιά
και πίσω από το ιερό της εκκλησίας.
Οι επαγγελματίες της περιοχής αναγκάστηκαν να οπλοφορούν
έστω και παράνομα για να προστατέψουν την ζωή τους
και την περιουσία τους.
Η είδηση όμως είναι ότι ιερέας του Αγίου Κων/νου
ζήτησε ...άδεια οπλοφορίας γιατί κάθε βράδυ που γυρίζει
στο σπίτι του κινδυνεύει.

Αθηναίος

Παραιτήθηκε ο εχθρός της Άγκυρας στην Θράκη!


Ο Σταμάτης είναι κεφάλαιο

και δεν πρέπει να πεταχτεί

κύριε Παπανδρέου...

Ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κύριος Δημήτρης Σταμάτης, ο δεδηλωμένος εχθρός της Άγκυρας, αυτός που ήταν ο κυματοθραύστης των επιθέσεων του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής προς την κατεύθυνση του εκτουρκισμού των μουσουλμάνων της Θράκης, ο πολιτικός άνδρας που ανέλαβε και σήκωσε το βάρος της ευθύνης που του παρέδωσε η Πολιτεία αποδίδοντας τα βέλτιστα, δήλωσε την παραίτησή του αμέσως μετά την ανάληψη καθηκόντων από το νέο υπουργό Εσωτερικών κ. Ιωάννη Ραγκούση.
Με την κατάθεση της παραίτησής του, ο κύριος Σταμάτης υπέβαλε και ένα κείμενο, αποχώρησης:
«Κύριε Υπουργέ
σας συγχαίρω θερμά για την ανάληψη των καθηκόντων σας και σας εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας.
Με την παρούσα σας υποβάλω επίσης την παραίτηση μου από τη θέση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Με τιμή Δημήτρης Σταμάτης»
Επίσης, χθες στις 11 το πρωί στην Κομοτηνή, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ είχε σύσκεψη με τους Διευθυντές της Περιφέρειας, στους οποίους ανακοίνωσε την παραίτησή του και τους ενημέρωσε ότι, θα μείνει στη θέση του έως την παράδοση-παραλαβή στο νέο Γενικό Γραμματέα ή όπως αλλιώς ορίσει η νέα κυβέρνηση. Τέλος ο κ. Σταμάτης τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους και εξήρε το έργο των δημοσίων υπαλλήλων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Εκ μέρους όλων των διευθυντών της Περιφέρειας ο Γενικός Διευθυντής κ. Λάζαρος Τσακμακίδης ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα για τη στήριξη που είχαν όλα τα στελέχη της Περιφέρειας στο υπηρεσιακό τους έργο και για το πνεύμα της δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης και της αξιοκρατίας, το οποίο επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του ο κύριος Δημήτρης Σταμάτης.
Είναι γεγονός, πως ενώ αναμένεται τις αμέσως επόμενες ημέρες ο αντικαταστάτης του κυρίου Σταμάτη, η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να το σκεφτεί πολλαπλά εάν η συγκεκριμένη αντικατάσταση θα πρέπει να γίνει. Ο κύριος Σταμάτης, δεν τίμησε απλά τη θέση του ως Περιφερειάρχης, αλλά στάθηκε σαν βράχος και αντιμετώπισε την τουρκική προκλητικότητα, με όλες τις εκφάνσεις της, όποτε αυτή εμφανιζόταν στην ακριτική Θρακική γη. Από τη στιγμή μάλιστα που ο κύριος Παπανδρέου σκέφτηκε να κάνει υπουργό τον κύριο Χρυσόγελο (των Οικολόγων Πράσινων), μάλλον θα είναι πολύ εύκολο να παραδώσει και πάλι την ευθύνη της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στον Δημήτρη Σταμάτη, ο οποίος εργάστηκε άοκνα υπέρ των ελληνικών συμφερόντων αλλά και παρέδωσε ουσιαστικό έργο μαζί με την παραίτησή του.
Ο κύριος Παπανδρέου, οφείλει, εάν θέλει να στείλει θετικά μηνύματα στους ακρίτες Θράκες, να κάνει τις δικές του υπερβάσεις και να ακολουθήσει τον δρόμο της λογικής αλλά και της ανάγκης. Κι αυτό γιατί άνθρωποι όπως ο κύριος Σταμάτης αποτελούν επένδυση ό,που και αν βρίσκονται. Ειδάλλως, πολύ φοβούμαι πως ο κύριος Παπανδρέου θα επιβεβαιώσει τους πρώτους ψιθύρους (που ήδη άρχισαν να ακούγονται) για την ελληνικότητα των επιλογών της κυβέρνησής του…
Κωνσταντίνος

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΛΛΟΣ 40000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

Ο διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν θέλει να αυξηθεί η δύναμη των Αμερικανών στο Αφγανιστάν κατά 40.000 άνδρες. Η απόφαση του στρατηγού Στάνλεϊ Μακρίσταλ δεν καλοβλέπεται από τους δημοκρατικούς που θεωρούν ότι ο πόλεμος έχει κρατήσει ήδη πάρα πολύ, αφού κοντεύουν οκτώ χρόνια από την κηρυξή του...
...Οι στρατιωτικοί σκέφτονται την πιθανότητα να μην σταλούν καθόλου ενισχύσεις. Ούτε αυτοί ξέρουν τι τους γίνεται δηλαδή. Έχουν χάσει τον πόλεμο και δεν το έχουν καταλάβει ακόμα...

Χαριλάου Τρικούπη μέχρις Ακαδημίας και μετά πίσω κρυφτούλι στα Εξάρχεια!


Posted by J.McManus

Καλορίζικα και τα πρώτα γιουρούσια επί Παθόκ! Ζημιές σε τράπεζες, βιβλιοπωλείο [του Μπουμπούκου;] κι ένα αυτοκίνητο….

Πλησιάζει κι η 17 Νοέμβρη, έρχεται κι ο πολύπαθος Δεκέμβρης! Ποιός είπε ότι θα πλήξουμε; Χα!

Τι κάνει επιτέλους ο κύριος Χρυσοχοΐδης; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ -ΕΥΤΗΧΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ


!-- START FreeVideoCoding.com -->

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ-ΦΟΒΕΡΟ ΑΜΦΙΒΙΟ ΟΧΗΜΑ ΑΞΙΑΣ 150000ΕΥΡΩ ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑ V8 640hp

The Python – a 60mph luxurious amphibious car (5 pics + 1 video)
The Python – a 60mph luxurious amphibious car (5 pics + 1 video)
The Python – a 60mph luxurious amphibious car (5 pics + 1 video)
The Python – a 60mph luxurious amphibious car (5 pics + 1 video)
The Python – a 60mph luxurious amphibious car (5 pics + 1 video)