Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ

Ο Alex Queral «σκαλίζει» λίγο-λίγο τις σελίδες του τηλεφωνικού καταλόγου όπως ο γλύπτης το μάρμαρο.




Ύστερα από αρκετές ώρες υπομονής και προσοχής στη λεπτομέρεια, «ξεπηδά» μέσα από τις σελίδες το πορτραίτο κάποιας διασημότητας.

Απολαύστε τον…




Patrick Swayze



Barack Obama




Jack Nicholson



Bob Dylan



Clint Eastwood



Kirk Douglas

100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΕΦΕ

Επεισόδια στη Μυτιλήνη...




Σήμερα πάνω από 100 αντιρατσιστές από όλη την Ελλάδα μαζεύτικαν έξω από τη Νομαρχία οι οποιοι γύρω στις 12 επιχείρησαν να κατάληψουν το κτίριο της Νομαρχίας.Μόλις οι συγκεντρωμένοι αντιεξουσιαστές επιχειρούσαν βίαια να εισέλθουν εντός του κτιρίου ομάδες ΜΑΤ τους απώθησαν μαζί με τους αγανακτισμένους θαμώνες από τις γύρω καφετέριες.
Να σημειωθεί οτι την ίδια στιγμή κάτοικοι του νησιού βλεποντας την έκρυθμη κατάσταση που δημιούργησε η αντιπαράθεση άρπαξαν έναν από τους αντιρατσιστές και απείλησαν να τον ρίξουν στο λιμάνι όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ηρέμησαν τα πνέυματα.
Αργότερα προσπάθησαν να αναρτήσουν πανό, πάνω στην είσοδο του λιμανιού, απέναντι από τη νομαρχία όμως δεν τα κατάφεραν αφού στην περιοχή υπήρχε αστυνομική δύναμη που υπάρχει στο νησί της τελευταίες ημέρες λόγω των γεγονότων αυτών και του προγράμματος σχετικά με την μετανάστευση και τους χώρους κράτησης στην Παγανή Λέσβου.ΠΗΓΗ

Η κάθοδος Τρεμόπουλου στο νησί.


Δεν μας έφταναν όλα τ' άλλα μας κατέβηκε και ο Τρεμόπουλος τώρα...
Πάντως τους Οικολόγους-Περιβαλλοντιστές τους είχα για πατριωτικό κόμμα, θα μου πείτε πρέπει να έχουμε στενές και καλές σχέσεις με όλα τα ελλαδικά κόμματα, που είναι και το λογικό.Όμως αυτοί μόνο έλληνες δεν είναι και το λένε μάλιστα! Αυτοπροσδιορίζονται ως... "Οθωμανοί", "Μακεδόνες" και "Ελληνόγλωσσοι Σαλονικείς"!
Δείτε το βίντεο-σοκ για να πεισθείτε.
http://www.youtube.com/watch?v=Zgo4OR_UzDc
Όπως ανακοίνωσαν στην ιστοσελίδα τους, ο Τρεμόπουλος θα έχει συνάντηση αύριο(27/8/09)με τον πρόεδρο κ.Χριστόφια και με ηγεσίες τουρκοκυπριακών κομμάτων("Νέα Κύπρος").
Δεν κατανοώ το σκεπτικό του Περδίκη και των Οικολόγων Κύπρου να καλέσουν τον Τρεμόπουλο-Τουρκόπουλο στην μεγαλόνησο.Δεν μας φτάνει ο Δημήτρης που προτρέπει να πούμε την αλήθεια, ότι εμείς φταίξαμε που μας κουβαλήθηκαν οι Τούρκοι(σάμπως και φταίει ολόκληρος λαός για τους ηλίθιους-προδότες του Ιωαννίδη), να έχουμε και τον άλλο να λέει ότι η νύφη του Θερμαΐκού δεν ήταν ελληνική;
Γυφτοσκοπιανός ο ένας, αφελής(;) και επικίνδυνος ο άλλος.
Το κοινό στοιχείο...δούρειοι ίπποι...

ΦΟΒΕΡΑ ΑΣΤΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΖΩΑ ΠΟΥ (ΚΛΕΒΟΥΝ)

ΚΑΤΙ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΜΑΡΩΝΕΙΑ





Στη Θράκη, στη γη του Ορφέα, υπήρχαν τρία αρχαία θέατρα. Στα ’βδηρα του Δημόκριτου, στη Σαμοθράκη των Καβειρίων Μυστηρίων και στη Μαρώνεια με τον υπέροχο οίνο που, σύμφωνα με τον Όμηρο, χάρισε στον Οδυσσέα ο ιερέας Μάρων κι όταν ο ήρωας τα βρήκε σκούρα με τον Κύκλωπα κλπ κλπ.
Για τα δύο πρώτα, απλά γνωρίζουμε τους χώρους στους οποίους ήταν κτισμένα. Δεν έχει βρεθεί ούτε μία πέτρα. Δυστυχώς. Το θέατρο της Μαρώνειας, ήταν πιο τυχερό. Θαμένο για δεκαοκτώ περίπου αιώνες, δεν ενοχλήθηκε καθόλου απο τις βίαιες ιστορικές αλλαγές που έζησε ο τόπος. Στις αρχές όμως του 1900 κι ενώ οι Μαρωνίτες έκτιζαν το δημοτικό σχολείο, βγήκαν στην επιφάνεια μερικές πέτρες και χωρίς να το κουράσουν το θέμα, πήραν όσα εδώλια τους χρειαζόταν και έκτισαν με αυτά το άνω διάζωμα. Τα τελευταία χρόνια έγιναν πολλές συζητήσεις για το άν θα έπρεπε να αναστηλωθεί ή όχι. Ήμουν απο τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της αναστήλωσης και λειτουργίας του θεάτρου, για πολλούς λόγους. Πρωτοστάτησα μάλιστα στη σύσταση του Συλλόγου Φίλων Αρχαίου Θεάτρου Μαρώνειας και μέσα σε δέκα χρόνια είδαμε το όνειρό μας να παίρνει σάρκα και οστά.
Το πληγωμένο θέατρο αναστηλώθηκε σε επιτρεπτά επίπεδα και στις 29 Αυγούστου ανοίγει και πάλι την αγκαλιά του για να δεχθεί τους πρώτους θεατές που θα κοινωνήσουν με αποσπάσματα απο τραγωδίες του Ευριππίδη. Ιέρεια της βραδιάς θα είναι η Λυδία Κονιόρδου.
Να γι αυτό σας λέω πως...κάτι υπέροχο θα συμβεί στη Μαρώνεια.


Θανάσης Γκαϊφύλλιας

Η συνολική αξία των ελληνικών ομάδων: Ο ΠΑΟ 95 εκατ.ευρώ !

Η συνολική αξία των ελληνικών ομάδων: Ο ΠΑΟ 95 εκατ.ευρώ !


Πιό ακριβή ελληνική ομάδα, είναι σήμερα ο Παναθηναϊκός, του οποίου οι 28 παίκτες, με μ.ο.ηλικίας τα 26,2 έτη, αποτιμώνται από τον Γερμανικό οίκο"Transfer Markt", σε 95,6 εκατομμύρια ευρώ. Κάθε παίκτης του ΠΑΟ στο μεταγραφικό παζάρι, "πιάνει" κατά μέσο όρο, 3,4 εκ.ευρώ!
Ο Ολυμπιακός "αξίζει" 87,1 εκ.,
η ΑΕΚ 46,3,
ο ΠΑΟΚ 42,5,
ο ΑΡΗΣ 33 και
ο ΗΡΑΚΛΗΣ 24.
Περισσότερα και αναλυτικά, σε επόμενα άρθρα !


Απεργάζονται αποστρατιωτικοποίηση της Κύπρου. Η απεγνωσμένη κραυγή ενός Ελληνα αξιωματικού.



Αρματα της Εθνικής Φρουράς. Ενοχλούν σίγουρα τους Τούρκους αλλά και κάποιους "Ελληνες"!!

Η πλήρης αποστρατικοποίηση της Κύπρου, περιλαμβανομένου του κυπριακού κράτους, είναι επιλογή καταστροφική για τον Ελληνισμό της Κύπρου στα πλαίσια οποιασδήποτε λύσης. Ευνοεί μόνο την Τουρκία και τη Βρετανία.

Μια αφοπλισμένη Κύπρος, πλησίoν των ακτών της Τουρκίας, εξυπηρετεί τις αποδεδειγμένες επεκτατικές βλέψεις της σε βάρος του νησιού. Δεν αρκείται με την κατοχή του βορείου τμήματος, αλλά στοχεύει στον έλεγχο ολόκληρης της Κύπρου, για λόγους οι οποίοι σχετίζονται με την ασφάλειά της και την αύξηση του γεωπολιτικού βάρους της, στον μεγάλης στρατηγικής αξίας χώρο της Ανατολικής Μεσογείου (ΑΜ). Ο αφοπλισμός του κυπριακού κράτους εξυπηρετεί την Τουρκία, ακόμα και στην απίθανη περίπτωση που θα αποδεχθεί κατάργηση των Συνθηκών Εγγυήσεως και Συμμαχίας 1960.

Οι ρυθμίσεις των θεμάτων ασφάλειας, στο σχέδιο Ανάν, ήταν οι ιδανικές για την Τουρκία. Αφοπλισμός κυπριακού κράτους, διατήρηση επεμβατικών δικαιωμάτων και στρατιωτικού αποσπάσματος στο νησί, αλλά και παρουσία τουρκικών πολεμικών πλοίων και αεροσκαφών, χωρίς την άδεια του κυπριακού κράτους, με την ενσωμάτωση τριών συμφωνιών με το ψευδοκράτος, για την ασφάλεια ακτών και την έρευνα-διάσωση (μια από τις πολλές παγίδες του σχεδίου).

Η Βρετανία ευνοεί την πλήρη αποστρατικοποίηση γιατί με τις βρετανικές Βάσεις (ΒΒ) θα εκμεταλλεύεται μονοπωλιακά τα στρατηγικά πλεονεκτήματα της γεωγραφικής θέσης της Κύπρου στην ΑΜ. Στόχος της Βρετανίας στα πλαίσια λύσης είναι η ισχυροποίηση και διαιώνιση του Καθεστώτος των ΒΒ. Ένα αφοπλισμένο, ανίσχυρο κράτος στην Κύπρο, που θα λειτουργεί στη βάση μιας εύθραυστης ισορροπίας μεταξύ των δύο κοινοτήτων, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να μην απειλείται το απαράδεκτο καθεστώς των ΒΒ.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΛΛΑ-Θέλει αρκετά χρήματα για 1 χρόνο ο Πανούσης



ο Τζίμυς Πανούσης είναι έτοιμος να αναλάβει εκπομπή στο ραδιόφωνο αφού είχε ήδη στον city fm
αλλά πλέον δεν πρόκειται να ρισκάρει και να περιμένει τα χρήματα του. Ο γνωστός...αριστερός Πανούσης με τις...δεξιές ιδέες θέλει...

κοντά στα 200.000 ευρώ για έναν χρόνο για να κλείσει συμφωνία με τον σταθμό. Μπροστά εννοείτε να πέσει το ρευστό. Έξυπνο επιχιειρηματίας ο Πανούσης.

ΕΠΕΣΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ-ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ

Πτώση αεροσκάφους


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ


ΝΕΚΡΟΣ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ

Πριν από λίγο κατέπεσε ένα πετζετέλ στην Κεφαλλονιά, και ενώ βρισκόταν σε επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς. Σωστικά συνεργεία βρίσκονται στην περιοχή Κατελιό για έρευνα. Στην επιχείρηση συμμετείχε ένα ακόμη πατζετέλ, όταν έχασε από το ραντάρ το αεροσκάφος. Το αεροσκάφος κατέπεσε λίγο πριν επιστρέψει στο αεροδρόμιο

Ζητούνται....Αστυνομικοί....



Οι περιζήτητες Αστυνομικές Σχολές για τους νέους έγιναν πρώην.
Με τις φετεινές βάσεις έπεσαν 1.000 μόρια.
Είναι λογικό.
Βοήθησαν τα ΜΜΕ γι αυτό με την συνεχή απαξίωση της Αστυνομίας
αλλά και η επικινδυνότητα του επαγγέλματος στις μέρες μας.
Για 700 ευρώ δεν παίζουν το κεφάλι τους οι νέοι μας.
Η εγκληματικότητα έχει νέες μεθόδους που δεν προλαβαίνουν
να τις διδάξουν στις Αστυνομικές Ακαδημίες.
Οι αλλοδαποί έφεραν και αυτό το "καλό" Πολυπολιτισμικό.
Σφάζουν για μερικά ευρώ.
Σε στέλνουν στο νοσοκομείο για να σου πάρουν το κινητό.
Τι πάει να πεί γέρος-γριά παιδί ...όλοι είναι αναλώσιμοι
γι αυτούς.
Το 60% των κρατουμένων στις φυλακές της Χώρας είναι
εισαγώμενοι.
Αλβανός έβαλε φωτιά στη γυναίκα του να την κάψει
και εκείνη για να σωθεί έπεφτε στα χωράφια στα χόρτα
μήπως και τη σβήσει.
Κινδυνεύει η ζωή της στο Νοσοκομείο και η Χασιά έπιασε
φωτιά!
Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου.
Όσοι υπηρετούν εκεί είναι τιμωρημένοι με δυσμενείς
μεταθέσεις.
Το Τμήμα αυτό Αστυνομεύει μόνο το κτίριο που στεγάζεται.
Η υπόλοιπη περιοχή "φυλάσεται" από τους τσιγγάνους
χοντρεμπόρους ναρκωτικών.
Κάτι σαν το άβατο του Αγίου Όρους.
Και "καλογέρους" με καλάσνικοφ έχουν και μπόλικο "λιβάνι"
από Αλβανία μεριά.
Στις σωματικές έρευνες που κάνουν στους λαθρομετανάστες
στο Τρίγωνο του Θανάτου νέα παιδιά της Αστυνομίας
κινδυνεύουν από μολυσματικές ασθένειες που κουβαλάνε
οι περισσότεροι από τους ελεγχόμενους οι οποίοι
χρησιμοποιούν νερό μόνο όταν διψάνε.
Πολλές φορές τους επιτίθενται με μαχαίρια και τελευταία
τους δαγκώνουν σαν σκυλιά.
Του χρόνου θα πέσουν κι άλλο οι βάσεις για τις Αστυνομικές
Σχολές και στο τέλος θα περνάνε χωρίς μόρια και ίσως
με πριμοδότηση!
Αθηναίος

Η ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ MICROSOFT ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ

funny animated gif

Η διακίνηση όπλων από την ΜΙΤ και η Θράκη...


Τι γίνεται σήμερα στη Θράκη;

Την παρουσία οργανωμένων πυρήνων της τουρκικής ΜΙΤ στο Αιγαίο (Ρόδο) και σε άλλες ευαίσθητες περιοχές φέρνει στο προσκήνιο η κυριακάτικη εφημερίδα "Το Παρόν" με ρεπορτάζ το οποίο κάνει λόγο για "δημιουργία ομάδων εντός της χώρας απο της τουρκικές μυστικές υπηρεσίες που μπορούν ανα πάσα στιγμή να προκαλέσουν καταστάσεις εσωτερικού αντιπερισπασμού" δηλαδή ένοπλης ανατρεπτικής δράσης απο οργανωμένους πυρήνες.
Φυσικά η αλήθεια είναι ότι οι εν λόγω υπηρεσίες ουδέποτε περιορίστηκαν σε αμιγώς κατασκοπευτικές δραστηριότητες εντός της ελληνικής επικράτειας καθώς η δράση τους περιελάμβανε κάθε λογής "αγαθοεργίες" απο συστηματικούς εμπρησμούς μέχρι πάσης φύσεως δολιοφθορές.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της εν λόγω δράσης αποτελεί η (παλιά μέν, επίκαιρη δε) υπόθεση του λαθρεμπορικού Ivy-B την οποία αποκάλυψε αρχικά η εφημερίδα "Το Βήμα" στις 3 Ιουλίου 1983 και στην οποία αναφέρεται εκτενώς ο δημοσιογράφος Μάνος Ηλιάδης (βλ. "Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και η ΜΙΤ", σελ. 423).
Το Ivy-B, ένα παλιό φορτηγό 334 τόνων με αγγλική σημαία (φωτό) ήταν ο πρωταγωνιστής σε αυτή την άγνωστη εν πολλοίς ιστορία, η οποία είναι ενδεικτική της μεθοδικότητας αλλά και μακρόχρονης ανατρεπτικής δράσης των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στην Θράκη καθότι μιλάμε για το 1983, δηλαδή 27 ολόκληρα χρόνια πριν από την Θράκη του προξενείου, του Μουσταφά Σαρνίτς και των λοιπών αστέρων του τουρκικού παρακράτους...
Το εν λόγω σκάφος (το οποίο ειρήσθω εν παρόδω είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε υποθέσεις λαθρεμπορίας όπλων για τους Ταμίλ) αρχικά εθεάθει να πλέει χωρίς φώτα πορείας ανοιχτά του Πόρου, γεγονός το οποίο κίνησε την περιέργεια του πληρώματος του περιπολικού σκάφους της τότε θαλάσσιας Οικονομικής Αστυνομίας το οποίο και διενήργησε έλεγχο επι του σκάφους.
Ο έλεγχος απέδωσε περι του 2,5 τόνους όπλων, πυρομαχικών και έντυπου υλικού τα οποία όμως αποκάλυψαν ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για την δράση και τους σκοπούς των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.
Το φορτίο περιείχε συνολικά 90 τυφέκια G-3 χωρίς αριθμούς σειράς και 180 γεμιστήρες, 2 πυροβόλα MG-3 και 35.000 φυσίγγια των 7,62mm για τα προαναφερθέντα όπλα, 10 ημιαυτόματα πιστόλια με 3.200 φυσίγγια των 9mm, 200 πλάκες ΤΝΤ με 1000 μέτρα βραδύκαυστου φυτιλιού, πυροκροτητές και συστήματα ηλεκτρικής πυροδότησης καθώς και αριθμό φορητών ασυρμάτων.
Το υλικό συνοδευόταν απο τουρκικά φυλλάδια για την χρήση των όπλων και λοιπό έντυπο υλικό για την διεξαγωγή ανορθόδοξων επιχειρήσεων, πάντα στην τουρκική. Προφανώς και δεν επρόκειτο για μια απλή υπόθεση λαθρεμπορίου όπλων.
Πιθανολογείται ότι τελικός προορισμός του πλοίου ήταν κάποια ερημική τοποθεσία στην Αττική, όπου οι σύνδεσμοι τοπικοί σύνδεσμοι των Τούρκων θα φρόνιζαν για την προώθηση των όπλων στους τελικούς παραλήπτες στην Δυτική Θράκη.
Όπως έγινε γνωστό τα όπλα προέρχονταν απο την τουρκική κρατική βιομηχανία όπλων ΜΚΕΚ και σύμφωνα με τα έγγραφα που παρουσίασε ο Ιρλανδός καπετάνιος το φορτίο είχε παραγγείλει η τουρκική κρατική Κτηματική Τράπεζα και είχε φορτωθεί στην Νικομήδεια, πλησίον στον (αυστηρότατα) φρουρούμενο ναυστάθμο του Τουρκικού Ναυτικού...
Το ερώτημα που προβάλει μέσα από αυτή την ιστορία είναι ένα και πολύ απλό αν και τρομακτικό: Υπάρχουν σήμερα όπλα στη Θράκη, τα οποία έχουν μεταφερθεί από την ΜΙΤ; Φυσικά η ΜΙΤ ενδιαφερόταν και ενδιαφέρεται για την μεταφορά πολεμικού οπλισμού, ώστε στη συνέχεια αυτός να δοθεί μέσω των "ειδικών" σε γηγενείς μουσουλμάνους για να δημιουργηθούν έτσι οι κατάλληλοι "πυρήνες" που εάν ποτέ χρειαστεί (ή αποφασισθεί από την Άγκυρα) ένοπλη "διαμαρτυρία", αυτή να μπορέσει να υλοποιηθεί από τους εγκάθετους, τους πρακτορίσκους και τους μισθωμένους υπαλλήλους του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής...
Η ιστορία αυτή έρχεται όμως να προσθέσει ένα ακόμη τρομακτικό στοιχείο, στα ήδη υπάρχοντα και να δικαιολογήσει τους φόβους των Ελληνικών αρχών για πιθανή απόπειρα δημιουργίας σοβαρών ένοπλων αναταραχών στην ευαίσθητη αυτή ακριτική περιοχή της χώρας μας, στη Θράκη. Το υλικό, το οποίο κατασχέθηκε, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μετά από κατάλληλη εκπαίδευση. Αλλά για να σταλεί το στρατιωτικό αυτό υλικό, έπρεπε να είχε εξασφαλισθεί το ανθρώπινο δυναμικό που είχε κριθεί ικανό να παρακολουθήσει εντός της Ελλάδας τα εκπαιδευτικά αυτά στρατιωτικής φύσης "σχολεία" (εκτός και εάν είχε ήδη προηγηθεί εντός της Τουρκίας). Η φύση της εκπαίδευσης (εκ του οπλισμού) δείχνει πως είχε να κάνει με δολιοφθορές, ψυχολογικές επιχειρήσεις και γενικότερα με ανορθόδοξο πόλεμο - ανταρτοπόλεμο. Η ποσότητα των εκρηκτικών ΤΝΤ πρόδιδε στόχευση σε έργα υποδομής και επικοινωνιών (γέφυρες, δρόμοι, υδραγωγεία κ.α.).
Ως εκ τούτου, η δραστηριότητα της ΜΙΤ στην Θράκη κρίνεται πως έχει ιστορικό υπόβαθρο και ίσως κάποιοι θα έπρεπε να ανησυχούν για τις σημερινές δραστηριότητες της εν λόγω υπηρεσίας πληροφοριών της Τουρκίας, η οποία δείχνει πως συνεχίζει να δημιουργεί ομάδες-πυρήνες που δεν έχουν ως μοναδικό στόχο την συλλογή πληροφοριών... Υπάρχει σήμερα οπλισμός στη Θράκη ή μήπως η μοναδική προσπάθεια για την μεταφορά τέτοιου στρατιωτικού υλικού σταμάτησε με την σύλληψη του λαθρεμπορικού Ivy-B;
Πραγματικά, θα ήταν μεγάλη κουταμάρα να πιστεύει κανείς πως η ΜΙΤ σταμάτησε την συγκεκριμένη δραστηριότητά της, φοβούμενη πιθανή δεύτερη σύλληψη του πολεμικού υλικού ή των μεταφορέων του. Εξάλλου, τα σύνορα της Θράκης τόσο με την Τουρκία όσο και με την Βουλγαρία, έχει αποδειχθεί πως δεν έχουν την μέγιστη δυνατή -ποιοτικά- φύλαξη, δυστυχώς, οπότε...

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »

Που ειναι ο Τσιπρας και οι 131 κορμορανοι του?



Χτίζουν ... Καραϊσκακούπολη
Μια νέα μικρή πόλη χτίζεται γύρω από το «Γεώγιος Καραϊσκάκης» στα οικόπεδα της ΧΡΩΠΕΙ η οποία έκλεισε το 1989.



Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ μετά την εκκαθάριση τα συγκεκριμένα οικόπεδα περιήλθαν στην Εθνική Τράπεζα.
Ο δήμαρχος Παναγιώτης Φασούλας είχε δεσμευτεί προεκλογικά να δημιουργηθεί χώρος πρασίνου στην συγκεκριμένη περιοχή. Μάλιστα το 2007 το δημοτικό συμβούλιο του Πειραιά αποφάσισε να συνάψει δάνειο 18 εκατ. ευρώ από το Παρακαταθηκών για την αναγκαστική απαλλοτρίωση των οικοπέδων.

Ωστόσο ο δήμαρχος ανοίγει παράθυρο για αλλαγή χρήσης της γης, αφού ουσιαστικά ο Δήμος πλέον πετάει το... μπαλάκι στο υπουργείο για να αποφασίσει για τον χαρακτήρα των οικοπέδων. Με αυτό τον τρόπο φαίνεται να βρίσκουν πρόσφορο έδαφος διάφοροι επιχειρηματίες που προσπαθούν εδώ και χρόνια να εκμεταλλευτούν τις συγκεκριμένες περιοχές.


http://www.gazzetta.gr/content/view/42963/213/


Να δω τον Τσίπρα και τους 131 τώρα!
Ή ειχαν εντολες μονο για το γηπεδο μας ???
Α ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!
ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!!!!!

Επιτέλους κηδεύτηκαν σαν άνθρωποι



Η κηδεία των τεσσάρων θυμάτων, που αναγνωρίστηκαν με την εξέταση του γενετικού υλικού των λειψάνων τους, τελέστηκε το απόγευμα στη Λευκωσία, προϊσταμένου του μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου και παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης, Λουκά Λουκά, ως εκπροσώπου της κυβέρνησης...



...Τα τέσσερα θύματα είναι το ζεύγος Μελή και Μαρίας Μέτσιου, τότε 43 χρόνων, και των δυο παιδιών τους Κύπρου, 12 ετών και Παναγιώτας, 10 ετών, από την κατεχόμενη κωμόπολη της Λαπήθου, δυτικά της Κερύνειας.

Τα τέσσερα μέλη εκτελέστηκαν εν ψυχρώ και τα πτώματά τους πετάχθηκαν σε ομαδικό τάφο. Τα δύο παιδιά πυροβολήθηκαν ενώ βρίσκονταν στα κρεβάτια τους, γιατί υπέφεραν από εκ γενετής πάθηση που τα κρατούσε κλινήρη.


Ο ΒΕΓΓΟΣ ΑΝΑΣΤΕΝΑΡΗΣ

Στα 479 π.Χ. έγινε στις Πλαταιές η μεγάλη, ένδοξη για τους Έλληνες μάχη, που στάθηκε η τελευταία των μηδικών πολέμων στην αρχαία Ελλάδα.

"Σοκ με 35χρονο παιδόφιλο μετά από καταγγελία της συζύγου"



Στην σύλληψη ενός 35χρονου άνδρα, πατέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, ο οποίος κατείχε και διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας, προχώρησαν οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά από καταγγελία της συζύγου του...

Η γυναίκα ανακάλυψε τυχαία στον υπολογιστή του συζύγου της το φρικτό υλικό, και μην μπορώντας να πιστέψει όσα έβλεπε αμέσως ενημέρωσε τις Αρχές.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στο σπίτι της οικογένειας στα Μελλίσια, όπου βρέθηκαν εκατοντάδες cd και dvd με φωτογραφίες και video, στα οποία απεικονίζονται παιδιά ηλικίας δύο ετών να βιάζονται, ενώ κατασχέθηκαν σκληροί δίσκοι και φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων.


http://georgelaios.blogspot.com/2009/08/35.html

Γιατί δεν ομολογούν την αλήθεια; Με τις πυρκαγιές ανοίγουν βοσκότοποι. Γι αυτό και η αναδάσωση στα δημόσια δάση έχει ελάχιστες ελπίδες...


.
Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου
http://www.andrianopoulos.gr/

Ολοι χαιδεύουν τα αυτιά του κόσμου. Και κάνουν πως δεν βλέπουν. Η Αττική είναι ο τρίτος κτηνοτροφικός νομός της χώρας!! Πως θα τραφούν τα ζώα αυτά αν δεν καούν τα δάση; Υπάρχουν στην Αττική κοιλάδες και ανοιχτοί καλλιεργήσιμοι χώροι; Και τα πεύκα είναι γνωστό πως δεν αφήνουν να φυτρώσει τίποτα, ιδίως βρώσιμο χόρτο, κάτω από αυτά. Με τις πυρκαγιές ανοίγουν βοσκότοποι.
Γι αυτό και η αναδάσωση στα δημόσια δάση έχει ελάχιστες ελπίδες. Τα ζώα θα καταβροχθίσουν ότι φυτρώσει. Και η κυβέρνηση αντί να κάνει το στοιχειώδες, να απαγορεύσει δηλ. την κτηνοτροφία στον νομό Αττικής, ετοιμάζεται να πάρει μέτρα υπέρ των ...κτηνοτρόφων. Και να εγκαταλείψει το φυσικό περιβάλλον της περιοχής στον άδοξο αφανισμό του.
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

ΣΤΑ ΠΟΛΥ (ΠΑΝΩ)ΤΟΥ Ο ΕΛΒΙΣ ΠΡΙΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ "Are You Lonesome Tonight?