Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

ΟΙ ΧΙΟΝΑΘΡΩΠΟΙ


Επειδη αποψε κανει κρυο, και επειδη ειναι Σαββατο, και θα βγειτε εξω να διασκεδασετε,
καλα ειναι να ντυθητε καλα για να μην κρυωσετε.Καλη διασκεδαση.
απο sexynea

Η "θεριακλού" Ναμγουάν


Εδώ το πλέον νοήμον πλάσμα του πλανήτη, δεν μπορεί να κόψει το κάπνισμα, θα μπορέσει μια μαϊμού;

Η 11χρονη Ναμγουάν από την Μπανγκόκ δεν άφηνε γόπα για γόπα που να μην τη βάζει στο στόμα της.

Στο τέλος κατέληξε πλήρως εξαρτημένη από το κάπνισμα, με αποτέλεσμα να την αράζει έξω από ένα ναό εκλιπαρώντας τους περαστικούς για ένα τσιγαράκι.

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥ

Μετα απο 19 χρονια ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καιο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στο τελικο του βολευ στην Πατρα.
Ελπιζω τα ηλιθια χουλιγκανια να τα στειλουν σπιτια τους απο αποψε

Αδιαβροχο κινητο


ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ.
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ?

ANEKΔΟΤΟ

Ο Αντώνης είχε πρόβλημα με τα αέρια, έκλανε συνεχώς κάθε ώρα και στιγμή. Όπου και να πήγαινε για διασκέδαση τον πετάγανε όξω λόγω αυτού του προβλήματος.
Γι' αυτό αποφάσισε να πάει στο cinema σε ταινίες με πυροβολισμούς για να κλάνει όταν πέφτουνε και να μην ακούγεται.
Πάει λοιπόν στο φονικό όπλο και όταν έπεφτε σφαίρα την αμόλαγε μπαμ-πριτςςς.
Σε μια στιγμή ήθελε να αμολήσει μια μεγάλη κλανιά και περίμενε να εκραγεί το τρένο με τη βόμβα και ξαφνικά σκάει το τρένο την πετάει και ξυπνάει ο διπλανός του που κοιμότανε.

- Καλά λέει του Αντώνη τι έγινε;
- Έσκασε το τρένο απαντά.
- Καλά σκατά κουβαλούσε και έβαλε τόση βρώμα!!!

Τροχαίο του έσωσε τη ζωή..?


Ο 43χρονος Bryan Rocco έτρωγε ενώ οδηγούσε, με αποτέλεσμα μια ροδέλα κρεμμυδιού να κολλήσει στο λαιμό του. Ο άνδρας πνιγόμενος λιποθύμησε με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να ξεφύγει από την πορεία του, να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, να χτυπήσει στο κράσπεδο και τελικά να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του πέφτοντας πάνω σε ένα δέντρο στην άκρη του δρόμου.Η ισχυρή σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα η ροδέλα τελικά να ξεκολλήσει από το λαιμό του κι έτσι ο 43χρονος να σωθεί από βέβαιο πνιγμό και μάλιστα χωρίς να τραυματιστεί από το ατύχημα.

ΚΟΥΦΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ


Εδω τα λογια ειναι φτωχα να περιγραψουν την εικονα.
Αρχιτεκτονικη του 2009

Ο σκυλος οχι εγω


Η ιστορία έχει ως εξής: Ο Steven Dwyer είναι ένας 40χρονος ελαιοχρωματιστής, χωρισμένος, πατέρας 4 παιδιών, που δεν είχε απασχολήσει μέχρι εκείνη την στιγμή τις αρχές. Μέχρι που τον σταμάτησαν σε ένα τυπικό μπλόκο.. Κι εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματα του με τις αρχές. Βρέθηκαν κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού περισσότερα από 70 χάπια έκσταση (24 γραμμάρια) και στις τσέπες του άλλα 5 γραμμάρια μεταμφεταμίνες (speed).

Τα ωραία όμως έγιναν στο δικαστήριο. Εκεί λοιπόν παραδέχτηκε την ενοχή για την κατοχή των αμφεταμινών, γιατί όπως έλεγε τις έπαιρνε για να μπορεί να ανταπεξέλθει στο μεγάλο όγκο δουλειές και τις πολλές ώρες που τον απασχολούσε αλλά για τα χάπια ecstasy δήλωσε αθώος.

Συγκεκριμένα, τα χάπια όπως είπε τα είχε στην κατοχή του πιστεύοντας πως ήταν ..αντισυλληπτικά για την σκυλίτσα του. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στην κατοχή του όταν σε ένα πλυντήριο ρούχων γνώρισε έναν κύριο που είχε κι αυτός μια σκυλίτσα της ίδιας ράτσας με την δική του (shar-peis). Εκεί λοιπόν που έπιασαν την κουβέντα για τους καλύτερους τους φίλους, και την αναπαραγωγή τους. Επειδή όμως πρόσφατα είχε κάνει στείρωση στην σκυλίτσα του και δεν τα χρειαζόταν προσφέρθηκε να του τα δώσει, μια και τυχαία τα είχε στο αυτοκίνητο του. Οι κρίσιμες μέρες για τον κατηγορούμενο (την σκυλίτσα του πιο σωστά) ήταν κοντά, οπότε θεωρώντας ότι πρόκειται όντως για αντισυλληπτικά χάπια τα πήρε με χαρά. Δεν πλήρωσε μάλιστα ούτε δραχμή!

Ο δικαστής δεν φάνηκε να πείθεται από τις δικαιολογίες και καταδίκασε τον άτυχο Steve σε 2 μήνες φυλάκιση με αναστολή, για κατοχή μεγάλης (εμπορεύσιμης) ποσότητας ναρκωτικών και αμφεταμινών.
__________________

Φρικη στην Ινδια

Πεντε νεογεννητα μωρα καηκαν σε νοσοκομειο της Ινδιας η φωτια προκληθη απο
βραχυκυκλωμα ειπε η αστυνομια.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΟΜΠΑΜΑ

Στο Ναιρομπι συνεληφθη ο αδελφος του Μπαρακ Ομπαμα για κατοχη ναρκωτικων, συγκεκριμενα μαριχουανα.Ο Τζορτζ Ομπαμα και ο νεος προεδρος των Ηνωμενων πολιτειων Αμερικης παροτι εχουν τον ιδιο πατερα γνωριζονται ελαχιστα.

ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΕΛΑΜΕ

ΑΠΟΨΗ


Επιταγη 300000 ευρω παρεδωσε ο υφυπουργος Εξωτερικων[και καλα εκανε]στην κυβερνηση της Μολδαβιας προκειμενου να εξοπλιστη το νοσοκομειο παιδων της Μολδαβιας.
Αν δεν ειχα παει ποτε στο δικο μας παιδων, θα ελεγα δωστε και αλλα χρηματα ,αλλα τα πραματα ειναι διαφορετικα,εχω παει δυστυχως για τα παιδια μου και για μενα.
Οι ελλιψεις τεραστιες, η εξυπηρετησει μηδαμινη, τα μεσα στους γιατρους ελαχιστα,
και εσεις κανετε δωρεες[δημοσιες σχεσεις] στην Μολδαβια.
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ?

HTAN 15 XΡΟΝΩΝ

Πριν λιγο ενα παιδι 15 χρονων σκοτωθηκε με μηχανη στη θεσσαλονικη.
Ελεος ποια.

Κλειστοί οι σταθμοί του ηλεκτρικού από Ομόνοια έως Κηφισιά


Από την Ομόνοια μέχρι την Κηφισιά θα φτάνουν το Σάββατο, 31 Ιανουαρίου, και την Κυριακή, 1η Φεβρουαρίου, οι συρμοί του ΗΣΑΠ, λόγω εργασιών ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής.

Οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται με ειδικές λεωφορειακές γραμμές.

Ειδικότερα, για το τμήμα Πειραιάς-Ομόνοια-Πειραιάς, οι επιβάτες θα μπορούν, με το ίδιο εισιτήριο, να εξυπηρετηθούν με τις ειδικές λεωφορειακές γραμμές της ΕΘΕΛ (500Α) που θα πραγματοποιεί στάσεις στους ενδιάμεσους σταθμούς (Πειραιάς, Φάληρο, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Ταύρος, Πετράλωνα, Θησείο, Μοναστηράκι, Ομόνοια
Aπο ΜADATA.GR

Αριζόνα: Επτά νεκροί από ανατροπή τουριστικού λεωφορείου


Στην Αριζονα των ΗΠΑ ανατροπη λεωφορειου προκαλεσε το θανατο επτα συναθρωπον μας,και
εννεα τραυματιες

Ισραήλ: Εκτόξευση ρουκέτας από Παλαιστινίους

Μία ρουκέτα εκτόξευσαν Παλαιστίνιοι από τη Λωρίδα της Γάζας εναντίον του νοτίου Ισραήλ, χωρίς να προκαλέσει θύματα ή ζημιές, όπως ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός.

Η εκτόξευση της ρουκέτας έγινε από το βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας και έπεσε σε αγροτική περιοχή κοντά στην πόλη Ασκελόν, σύμφωνα με την ίδια πηγή
AΠΟ naftemporiki.gr

Αυστραλία μετράει θανάτους καύσωνα


Οι αρχές της Αυστραλίας φοβούνται περίπου 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα μιας από τις χειρότερες περιόδους καύσωνα σε 100 χρόνια για να χτυπήσει τον νότιο-ανατολικά της χώρας.

Βουτιά αυτοκινήτου στη θάλασσα


Στη θάλασσα έπεσε το απόγευμα της Παρασκευή ένα ΙΧ αυτοκίνητο στην περιοχή της Αμαλιάπολης Μαγνησίας.

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, στο όχημα επέβαινε ο 39χρονος οδηγός, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού.

Μέχρι στιγμής τα αίτια του ατυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά ενώ προανάκριση διενεργεί η λιμενική αρχή Αμαλιάπολης
ΑΠΟ Μatada.gr

Στον Προμαχώνα έκαναν αναπαράσταση κηδείας ενός αγρότη


Αναπαράσταση της κηδείας ενός αγρότη πραγματοποίησαν οι συνάδελφοί του οι οποίοι παραμένουν στον Προμαχώνα. Η αναπαράσταση έγινε την Παρασκευή και έγινε στο πλαίσιο μιας πρωτότυπης διαμαρτυρίας που ως σκοπό είχε την ανάδειξη της υπονόμευσης της ζωής τους.

Η αναπαράσταση δεν στερήθηκε οργάνωσης καθώς είχε όλα εκείνα για να πραγματοποιηθεί μια κηδεία. Από την συμβολική αυτή διαμαρτυρία δεν έλειπε το φέρετρο, τα στεφάνια, η νεκρώσιμη ακολουθία καθώς και τα αναμμένα κεριά.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Βισαλτίας, Παύλου Αραμπατζή, στόχος τους ήταν να δείξουν στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ότι πεθαίνει ο αγρότης του νομού Σερρών.

Zougla.gr
απο Matada,gr

ΓΥΜΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΠΕΩΝ


Αυτη ειναι η καινουργια μοδα στη κεντρικη Ευρωπη γυμνη πεζοπορια.
Συνηθεις υποπτοι ειναι οι Γερμανοι.Στην ελβετια για να προλαβουν
τους πεζοπορους γυμνιστες εχουν εισαγαγοι προστιμα και ετσι ελπιζουν
να το σταματησουν.

ΑΦΡΙΚΑ


Αυτο ηταν αναρτημενο σε τοιχο στο νοσοκομειο στην ΖΑΜΠΙΑ.
Τα συμπερασματα δικα σας.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ


Το ξενοδοχειο HILTON στην Ουγκαντα.
Πως σας φαινεται?

ΣΗΜΙΤΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΕΝΘΥΜΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ


ΑΠΟ DRSEENG