Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΕΑΛ


Ο Ολυμπιακός επίσης, απέχει 2 παιχνίδια για τους τελικούς στο Βερολίνο το παιχνίδι ήταν δύσκολο το τελικό αποτελεσμα 88-79.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!


ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΦΟΡΑΓΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΚΟ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΥΜΟΡ!!!ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΤΑΣΑΤΕ? ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ!!!!!

90-85 Ο ΠΑΟ ΤΗΝ ΣΙΕΝΑ


ΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΣΙΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ 90-85 ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΝ ΠΕΚΟΒΙΤΣ,ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ FINAL FOUR.

ΑΥΤΟ ΑΝ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΩΡΑΙΟ!!!ΕΓΩ ΙΔΕΕΣ ΡΙΧΝΩ ΘΑΥΜΑΣΤΕ!!!

Κάθε βράδυ το πόδι μας είναι μισό νούμερο μεγαλύτερο!!!!



Πρώτη φορά το άκουσα αυτό!!!Στο τέλος της ημέρας, όταν πέφτουμε για ύπνο μετά από ατελείωτες ώρες διαβάσματος ή περπατήματος, τα πόδια μας, λέει, είναι περίπου 5%-10% μεγαλύτερα σε πλάτος….


Δεν έχασα λοιπόν καιρό, ρώτησα έναν καθηγητή της γυμναστικής και ορίστε τι μου απάντησε:
«… Ε καλά! Μην περιμένεις ότι δεν θα σου κάνουν τα παπούτσια σου το βράδυ! Όμως πράγματι, κατά τη διάρκεια της ημέρας, και ιδιαίτερα όταν έχει προηγηθεί πολύωρο περπάτημα ή καθισιό, τα πόδια μας τα νιώθουμε πρησμένα, να «φλογίζουν», ή όπως λέμε αλλιώς είναι «απλωμένα».
Αυτό συμβαίνει διότι όσο περισσότερο περπατάμε ή κοντοστεκόμαστε όρθιοι, τα πόδια μας δέχονται συνεχώς πιέσεις κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να …επιμηκύνονται. Δηλαδή κατά κάποιο τρόπο «ξεχειλώνουν» οι σύνδεσμοι και οι τένοντες που βρίσκονται κοντά από το πέλμα. Ευτυχώς βέβαια, ύστερα από έναν καλό ύπνο, το επόμενο πρωί, όλα είναι στη θέση τους και πάλι.

Μπήκε φυλακή για 37 ευρώ!


Για να μη πληρώσει ένα πρόστιμο ύψους 37 ευρώ, για μια τροχαία παράβαση, ένας ανώτερος δικαστής της Αυστραλίας καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών χρόνων! Και στην καταδίκη του συνέβαλε καθοριστικά μια Ελληνίδα ιερόδουλη! Ο Μάρκους Ένφιλντ με συνέντευξή του στο κρατικό κανάλι του ABC ζήτησε συγγνώμη από την κοινή γνώμη για την "βλακεία του". "Είπα ψέματα. Και το ένα ψέμα έφερε το άλλο. Αισθάνομαι ντροπή και ζητάω συγγνώμη από όλους" είπε ο πρώην δικαστής του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου της Αυστραλίας. Ο Μάρκους Ενφιλντ καταδικάστηκε για πλαστογραφία, ψευδορκία και παρεμπόδιση της Δικαιοσύνης. Και όλα αυτά για να μην πληρώσει το χρηματικό πρόστιμο των 77 δολαρίων Αυστραλίας για τροχαία παράβαση. Ο 70χρονος σήμερα, πρώην δικαστής προκειμένου να μη χάσει την άδεια οδήγησης, έκανε ψευδή δήλωση ότι οδηγούσε άλλος το αυτοκίνητό του σε συγκεκριμένη τροχαία παράβαση. Η αστυνομία όμως ερεύνησε, όπως όφειλε, την υπόθεση και ανακάλυψε ότι ο δικαστής έλεγε ψέματα. Έτσι καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση με την υποχρέωση να μείνει στη φυλακή "τουλάχιστον δυο χρόνια" πριν έχει το δικαίωμα να υποβάλει έφεση για πρόωρη αποφυλάκιση. Ήταν ένα τέλος θλιβερό για τον πρώην δικαστή που αφιέρωσε την ζωή του στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κυρίως των Αβορίγινων. Τον δικαστή "έκαψε" η ομογενής ιερόδουλη (Μίρκα) Μαρί Χρήστου, που έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος κορυφαίων δικηγόρων-πελατών της στο Σίδνεϊ. Στις αστυνομικές έρευνες για τα ψέματα του δικαστή συνέβαλε η Μαρί Χρήστου, όταν "βρήκε" κάποια έγγραφα σε κάδο απορριμμάτων ενός δικηγόρου φίλου της, τον οποίο έψαξε για να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία όταν ο τελευταίος την παράτησε! Ο εν λόγω κύριος κατά σύμπτωση ήταν και δικηγόρος του δικαστή Ενφιλντ. Ο τελευταίος ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι την ώρα μίας από τις παραβάσεις του το αυτοκίνητό του το οδηγούσε η Ελληνίδα "φίλη" του Αντζελα Λιάτη, ενώ ο ίδιος βρίσκονταν 300 χιλιόμετρα μακριά από το Σίδνεϊ. Εξετάζοντας, όμως, τους λογαριασμούς των κινητών του τηλεφώνων η αστυνομία βρήκε ότι ο δικαστής βρισκόταν στο Σίδνεϊ. Κατά τη διάρκεια της δίκης η κ. Λιάτη, όταν διαπίστωσε ότι θα κατηγορηθεί για ψευδορκία, αναγκάστηκε να αλλάξει την κατάθεσή της και να παραδεχτεί ότι μάλλον θα οδηγούσε το αυτοκίνητο μια άλλη μέρα και όχι την ημέρα που είχε δηλώσει. Ο δικαστής τη χαρακτήρισε "αναξιόπιστη" μάρτυρα και υπενθύμισε ότι είχε πει ψέματα και στο παρελθόν, όταν διεκδικούσε (και έλαβε) αποζημίωση από έναν επιχειρηματία με τον οποίο είχε σχέση και χώρισε. Τελικά η κα Λιάτη καταδικάστηκε για ψευδορκία. Κλήθηκε επίσης να καταθέσει ως μάρτυρας και ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Γιάννης Μάγγος, ο οποίος επιβεβαίωσε πως την ημέρα της παράβασης έφαγε στο ίδιο εστιατόριο με τον δικαστή, συνομίλησε μαζί του, αλλά δεν θυμόταν την ακριβή ώρα της αναχώρησης του κατηγορουμένου. Σε δύο άλλες περιπτώσεις, ο δικαστής Ενφιλντ είχε δηλώσει ότι το αυτοκίνητό του το οδηγούσε μια φίλη του, η οποία όμως είχε σκοτωθεί πριν από λίγες μέρες σε τροχαίο ατύχημα στην Αμερική.

ΕΧΘΡΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!!ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ


Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε τελειόφοιτους Αλβανούς φοιτητές του τομέα πολιτικών επιστημών. Όπως θα διαπιστώσετε στις εικόνες που δημοσιεύθηκαν από το περιοδικό "FANTOMAS" οι κατά τα άλλα Αλβανοί "φίλοι", για εμάς, θεωρούν την Ελλάδα...



ως τον νούμερο ένα εχθρό τους και το ζήτημα της Τσαμουριάς υποστηρίζουν πως θα πρέπει να είναι πρώτο στη λίστα των θεμάτων των 2 χωρών. Θεωρούν εμάς εχθρούς τους που τόσα χρόνια τώρα τους φιλοξενούμε στη χώρα μας, τους πληρώνουμε, τους δίνουμε κονδύλια με σκοπό να αναπτυχθεί η χώρα τους, και αυτοί για όλα αυτά ....μας θεωρούν εχθρούς. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως η Ελλάδα δεν έχει φίλους στην περιοχή, ή τουλάχιστον δεν πρέπει να εμπιστεύεται κανέναν. Όπως θα δείτε μπαίνουν και αυτοί στο κομμάτι των διεκδικήσεων έναντι της Ελλάδος μέσω...Τσαμουριάς. Έχουμε λοιπόν...Οι Αλβανοί θέλουν το κομμάτι που θεωρούν ότι τους ανήκει λόγω Τσαμουριάς, που φυσικά και αυτό είναι ένα θέμα που αποδεικνύεται ότι και αυτοί είναι ανιστόρητοι..! Οι άλλοι "φίλοι" μας οι Σκοπιανοί θέλουν τη Μακεδονία μας, ένα κομμάτι του πολιτισμού και της ιστορίας μας και... αν τους κάτσει... και τη Θεσσαλονίκη. Οι "φίλοι" Βούλγαροι από την άλλη πλευρά μας λένε πολύ ευγενικά λύστε τα θέματα σας με τα Σκόπια για να πάρουμε σειρά να θέσουμε και εμείς τα δικά μας, το άλλο μικρό κομματάκι της Μακεδονίας μας που μένει δηλαδή. Οι εκ των δεξιών "φίλοι" Τούρκοι κάνουν βόλτες πάνω από το Αιγαίο και όταν έχουν κέφια περνούν και μια βόλτα πάνω από την Αθήνα.....διεκδικώντας συνεχώς τον χαρακτηρισμό και νέων γκρίζων ζωνών με σκοπό να έρθουν όλο και πιο μέσα στο Αιγαίο, ενώ διεκδικούν ανοιχτά πλέον δικαιώματα στη Θράκη.
Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να ξυπνάμε λίγο Έλληνες επιτέλους; Μήπως πρέπει να στείλουμε εκτός βουλής όλους αυτούς που μας έχουν κυβερνήσει μέχρι τώρα 20 χρόνια και μας έχουν φέρει σε αυτήν την κατάσταση;
Για να επιστρέψουμε στο θέμα της δημοσκόπησης σε Αλβανούς φοιτητές....διαβάστε την και θα καταλάβετε γιατί βγήκε η παροιμία " Ουδείς επισφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος"
www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

ΣΚΥΛΟΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ..ΤΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΑ

ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...


Τους είχε τρελάνει όλους πριν από τρία χρόνια. Ήταν στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2006, όταν σε έφοδο των Ιταλών Καραμπινιέρι λίγο έξω από το Σεστριέρε βρέθηκαν στην Αυστριακή ομάδα σύνεργα μετάγγισης αίματος κάτι που θεωρείται ντόπινγκ από τη ΔΟΕ.
Ο ένας μετά τον άλλο, οι αθλητές της ομάδας αποχώρησαν όμως τόσο η ΔΟΕ όσο και οι Ιταλοί ζητούσαν τον «εγκέφαλο». Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Βάλτερ Μάγιερ. Τον ήξεραν επειδή είχε κατηγορηθεί και το 2002 για το ίδιο θέμα.
Σήμερα λοιπόν ο εισαγγελέας της Βιέννης απήγγειλε κατηγορίες μετά από έρευνα για εμπορεία ερυθροποιητίνης (EPO) και άλλων απαγορευμένων ουσιών και εξετάζει αν θα προφυλακιστεί ή όχι.
Η ποινή για τα αδικήματα αυτά στην Αυστρία είναι έως και 5 χρόνια, ενώ η είδηση για τη προσαγωγή του θα ευχαρίστησε τη ΔΟΕ.
Το τι θα γίνει με την ποινική εμπλοκή του Μάγιερ κανείς δεν το γνωρίζει, όμως το σίγουρο είναι ότι διαπίστευση δεν θα πάρει ούτε το 2010 στο Βανκούβερ. Όσο για το πρόστιμο στην Ολυμπιακή Επιτροπή της Αυστρίας ύψους ενός εκατ. δολ. και τον ισόβιο αποκλεισμό τεσσάρων αθλητών, από τη ΔΟΕ αυτά παραμένουν.

Στα παραπάνω προσθέστε και τη δυσαρέσκεια των «αθανάτων» στην επιλογή της πόλης για τους χειμερινούς το 2014 που διεκδικούσε το Σάλτσουμπρκ, αλλά πήρε το Σότσι. Στην ψηφοφορία που έγινε το 2007, έναν χρόνο μετά τα γεγονότα στο Τορίνο πήρε 25 ψήφους και έφυγε πρώτο από τη διεκδίκηση του χρίσματος.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΗΔΗ ΝΑΖΗΤΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ!!

«Παράθυρο» για να εξαιρεθούν των αντικαπνιστικών μέτρων (σε ισχύ από 01/07/09) περίπου 5.000 πρακτορεία ώστε να αποτραπεί η πιθανότητα σημαντικής απώλειας εσόδων, αναζητούν ο ΟΠΑΠ και η Ομοσπονδία των πρακτόρων του (ΠΟΕΠΠ).
Έλεος .. δεν είναι δυνατόν να θυσιάζονται τα πάντα στο βωμό του χρήματος...
Αν είναι έτσι να μην εφαρμοστεί το μέτρο και να ζούμε μέσα στη βρώμα του τσιγάρου για τα οικονομικά συμφέροντα.

http://blog-tou-fititi.blogspot.com

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!

ΧΑΛΙΦΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ!

ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ<ΠΡΕΒΕΖΑ-ΠΑΡΓΑ>

ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΕΣΕ MAKE UP

Κι όμως σε κάποιες γωνιές του πλανήτη συμβαίνουν ακόμα τέτοιες καταστάσεις. Στο Αμμάν της Ιορδανίας μια 19 χρονη έχασε τη ζωή της από το ξύλο που έφαγε από τον.. πατέρα της και τα δυο της αδέρφια. Η 19 χρονη είχε...

ντυθεί και έβαλε makup , βγήκε έξω από το σπίτι και συναντήθηκε με έναν άγνωστο. Αυτό ήταν αρκετό για να «πλήξει» την τιμή της οικογένειας της για αυτό και ο πατέρας της με τους δυο της αδερφούς την σκότωσαν στο ξύλο. Μόλις η 19χρονη έχασε τις αισθήσεις της από το ξύλο ο πατέρας την μετέφερε στο νοσοκομείο όπου έσβησε μετά από λίγο.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ


ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ

Αυτή η υπηρεσία είναι περίεργη. Όποιος θέλει μπορεί να γραφτεί δίνοντας 300$ για πάντα ή 30$ κάθε χρόνο. Τα μέλη διαχειρίζονται τους ηλεκτρονικούς τους λογαριασμούς σε όλες τις υπηρεσίες Facebook, hotmail, blogger , τα πάντα. Λεει λοιπόν το μέλος «αν πεθάνω θέλω το facebook μου να το δώσω...

εκεί, το gmail μου εκεί, κλπ». Όταν γίνει το μοιραίο το Legacy Locker αφού πρώτα το επιβεβαιώσει με επίσημα έγγραφα, στέλνει στους επιλεγμένους από τον πελάτη του τα στοιχεία πρόσβασης στους λογαριασμούς του. Μακάβρια πραγματα




Αναρτήθηκε από troktiko

Νταλάρας - Να 'τανε το '21




/paideia-gr.blogspot.com

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΛΗΣΤΕΙΑ


Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε στη Χλόη Καστοριάς όταν δύο νεαροί λαθρομετανάστες από την Αλβανία εισέβαλαν στο σπίτι 55χρονου και τον χτύπησαν στο κεφάλι πιθανώς με σιδηρογροθιά τη στιγμή που αυτός αρνήθηκε να τους δώσει τα χρήματά του.
Οι δύο δράστες 22 και 21 ετών συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για ληστεία. Ο 55χρονος διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Καστοριάς.
απο ταχαλια

ΠΡΩΙΝΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ

BAGHDAD - Ένας βομβιστής αυτοκτονεί ζωσμένος με εκρηκτικά σε κηδεία και προκαλεί το θάνατο 25 και τον σοβαρό τραυματισμό άλλων 45 ατόμων νωρίτερα σήμερα στην βαγδάτη!..
ISLAMABAD – Έτερος αυτοκτονεί μπροστα σε Αστυνομικό τμήμα της πρωτεύουσας του Πακιστάν και σκοτώνει άλλα τρία άτομα πριν λίγο!..TOKYO - Επιθεωρητές περισυνέλεξαν κομμάτια του συντρφθέντος αεροπλάνου και καθάρισαν τον διάδρομο προσγείωσης μετά τό δυστύχημα του φορτηγού αεροπλ!!CIUDAD JUAREZ, Mexico- Οι 7,500 στρατιώτες που έχουν αναπτυχθεί στην συνοριακή πόλη του μεξικού με τις ΗΠΑ έχουν περιορίσει την δράση του εμπορίου των εμπόρων ναρκωτικών δήλωσε αργά χθες βράδυ εκπρόσωπος της κυβέρνησης!..Gaza..Απεσταλμένοι του ΟΗΕ σε αναφορές τους κατηγορούν τον Ισραηλινό στρατό για παραβάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά την διάρκεια της 22ήμερης εισβολής αυτών στην Γάζ!..
by diaporon-bl/

POST-CARD ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΙΑ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 11000 ΑΤΟΜΑ ΛΑΒΑΝΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ.

ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗΣ 176

"Ένας 6-χρονος απο το Οχάιο έχει κάτι που μόνο ένα σε εκατομμύριο ανθρώπους έχει: ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗΣ 176 .
Ο Pranav έχει ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗΣ 176. Ένα άτομο στους 1 εκατομμύριο έχει ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗΣ 176 και πανω. Ο ΔΕΊΚΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗΣ του Άλμπερτ Αϊνστάιν θεωρήθηκε περίπου 160. Ο μέσος ΔΕΙΚΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗΣ είναι 100.
Ο Pranav Veera, που αγαπάει τα τηλεοπτικά παιχνίδια και...

τα παιχνίδια όπως οποιοδήποτε άλλο παιδί,έχει ένα χαρακτηριστικό που πραγματικά ξεχωρίζει.
Ο μικρός μπορεί να πει το αλφάβητο ανάποδα και να απαριθμήσει τα ονόματα των αμερικανών Προέδρων με την σειρά που υπηρέτησαν το αξίωμα. Εάν του δίσεις οποιαδήποτε ημερομηνία απο 2000,ο Veera μπορεί να σας πει ποια ημέρα της εβδομάδας ήταν.
Επίσης έχει μια φωτογραφική μνήμη.
Ούτε ο Άλμπερτ Αϊνστάιν δεν σημείωσε τόσο υψηλόβαθμό στα διαγράμματα νοημοσύνης όσο Veera: Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗΣ των θρυλικών μεγαλοφυιών ήταν πιθανά περίπου 160.
«Είναι καταπληκτικό παιδί,» δηλώνει ο Marci Taylor, δάσκαλος στον παιδικών σταθμών του Veera. «Ξέρει τόσο πολλά, όμως είναι τόσο ενθουσιασμένος με την εκμάθηση νέων πραγμάτων από οποιοδήποτε παιδί που έχω δει ποτέ. "
ΑΠΟ tapantaleme