Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

Μεγαλοστελέχη ασφαλιστικών (;) σε σκάνδαλο βιομηχανικής κατασκοπείας.



Και μεγαλοστελέχη ασφαλιστικών εταιριών φέρεται να εμπλέκονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών στα μέσα ενημέρωσης , σε υπόθεση που συγκλονίζει την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών μετά από εισαγγελική παρέμβαση και την άσκηση ποινικών διώξεων και για κατασκοπεία σε βάρος πρώην στελέχους της υπηρεσίας. Διαβάστε Περισσότερα...

Oι έλληνες πολεμούν σαν ήρωες ή σαν..κορόιδα? Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος


Το παρακάτω κείμενο το παραθέτω όπως το βρήκα. Το ότι δηλώνω ότι δεν υιοθετώ πάντα τα κείμενα που μεταφέρω εδώ, δε σημαίνει ότι δεν με προβληματίζουν, ούτε ότι διαφωνώ ριζικά και κάθετα όπως λέμε. Άλλωστε, στις παρακάτω σειρές, ίσως βρούμε και δικές μας σκέψεις. Καλό μας ταξίδι λοιπόν και στους παγκόσμιους πολέμους...Smile



A΄Β΄και Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΘΥΜΑ.

Ποιος Θεός μας ξέχασε; Ποια σκληρή μοίρα καταράστηκε τους Έλληνες; Τι λάθος πράξαμε και πληρώνουμε πάντα με το αίμα μας, σε κάθε δίνη των Λαών, σε κάθε ΠΟΛΕΜΟ να είμαστε στο κέντρο, σε κάθε σύρραξη να θρηνούμε θύματα;
Α΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ: 1914-1918.Η Ελλάδα πολεμούσε από το 1912 απελευθερώνοντας Θεσσαλία, Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη από τον Τουρκικό ζυγό. Μπήκαμε στον Α΄Παγκόσμιο αμέσως μπαρουτοκαπνισμένοι, στα Βαλκάνια και στην ευρύτερη περιοχή. Κι ενώ το 1918 ο Πόλεμος τελείωσε, για μας συνεχίστηκε με το δράμα της Μικρασίας, με την καταστροφή της Σμύρνης, με τις χιλιάδες σφαγές και εκδιώξεις των Ελλήνων της Πόλης. Αφήσαμε Θησαυρούς στον Τούρκο που βάρβαρα λεηλάτησε και ευνοήθηκε από τις Παγκόσμιες συνθήκες, ενώ εμείς, δεχόμαστε τους τσακισμένους και εξαθλιωμένους συμπατριώτες νοικοκύρηδες, πρόσφυγες της Μεγάλης ποτέ Ελλάδας, Μικρασιάτες, Πόντιους, μονομερείς ανταλλαγές πληθυσμών (1922), ενώ γέμισε ο τόπος μαυροφόρες και μνήματα.

σημειώνω εδώ πως τα ίδια ισχύουν και για όσα δεν δείχνει το συγκεκριμένο βίντεο και αφορούν και τα ανατολικότερα τμήματα της Ευρώπης αλλά και της Ασίας...
Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ: 1940-1945. Οι φασιστική Γερμανία με τις δυνάμεις του Άξονα τρομοκρατεί την Υφήλιο. Πάλι στο επίκεντρο οι ΈΛΛΗΝΕΣ. Σαν δεν υπήρχε άλλος λαός να πολεμήσει πρώτος. Κι ενώ δεν είχαν κλείσει ακόμη οι πληγές του Πρώτου Παγκόσμιου, μπήκαμε με παιδιάστικο ενθουσιασμό, πρωταγωνιστές σε μια Παγκόσμια Τραγωδία. Όλοι οι "φίλοι" μας απένειμαν τα εύσημα: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ. Στην ουσία πολεμήσαμε σαν κορόιδα, εντελώς ΤΖΑΜΠΑ χάσαμε τόσες ανθρώπινες ζωές, τόση καταλήστευση του Εθνικού μας θησαυρού: Όταν οι νικητές σύμμαχοι μοίραζαν τον ΚΟΣΜΟ σε ζώνες επιρροής, ήμασταν πάλι στην "ΑΠΕΞΩ". Και σαν να μην έφτανε αυτό, ως... επιβράβευση της επιλογής μας, μας χρέωσαν ένα ΕΜΦΥΛΙΟ, να σκοτωθούν όσα αδέρφια μας δεν πρόλαβαν το 40-45, με άλλα 5 χρόνια αιματοκυλίσματος και εθνικού σπαραγμού, την ίδια ώρα που οι φίλοι και σύμμαχοί μας, μοίραζαν τα ΚΕΡΔΗ τους.


Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. Πώς; Δεν έγινε; Μέγα ΛΑΘΟΣ. Από τη στιγμή που βγήκε το ΕΥΡΩ στην αντίπερα όχθη με το ΔΟΛΑΡΙΟ, κυρήχτηκε ο Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ο αγριότερος που γνώρισε η Ανθρωπότητα μέχρι σήμερα. Ο πόλεμος μαίνεται εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον με εχθροπραξίες εκατέρωθεν. Σκληρός, ανελέητος και "ακήρυχτος" έχει τα χαρακτηριστικά του πλέον ανορθόδοξου και ειδεχθούς Πολέμου, με θύματα όχι πλέον άτομα μεμονωμένα, αλλά ολόκληρους ΛΑΟΥΣ και ΕΘΝΗ.
Το τραγικό: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κι εδώ από τους ΠΡΩΤΟΥΣ. Τραγική φιγούρα ο σημερινός Πρωθυπουργός. Προσπαθεί να ισορροπήσει σε ένα παράτολμο ακροβατικό εγχείρημα: Το ένα πόδι στην Αμερική (από κει προέρχεται) και το άλλο πόδι στην ΕΥΡΩΠΗ (εκεί ΑΝΗΚΕΙ). Κ ενώ ο πόλεμος μαίνεται σε οικονομικό πάντα επίπεδο, η ΕΛΛΑΔΑ γίνεται το ΘΕΑΤΡΟ αυτού του ΠΟΛΕΜΟΥ και ταυτόχρονα το ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ: Η Αμερική πιέζει σε οικονομική εξαθλίωση με την πλασματική υπερχρέωση της Χώρας. Η Ευρώπη τρέχει να "βοηθήσει" με άμεση συνέπεια την εξασθένηση του νομίσματός της, τον ορατό πλέον κίνδυνο της διάλυσής της, ενώ δεν παραλείπει να μας πουλά και εξοπλισμούς, σε μια τελείως αποτυχημένη προσπάθεια διάσωσης του πληγωμένου της γοήτρου. Το τέλος του Πολέμου αυτού εύκολα κάποιος το εικάζει: Δεν υπάρχει... ΤΕΛΟΣ. Στόχος είναι η εξαθλίωση των λαών, ίσα ίσα ν΄αναπνέουμε και να φυτοζωούμε. Πάνω στα πτώματά μας, στα άνεργα και εξαθλιωμένα μας νιάτα, θα βαδίσουν οι Βάρβαροι και ισχυροί αυτού του Νέου κόσμου που ακούει στο όνομα ΝΕΑ ΤΑΞΗ. Η ΕΛΛΑΔΑ θα κληθεί σύντομα να προτάξει τα στήθη της, να "θυσιάσει" πάλι τα παιδιά της σ΄ένα ανίερο βωμό. ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ. Αυτό λέει η ΙΣΤΟΡΙΑ. Κι ετσι ως πάντα λέγει η ΙΣΤΟΡΙΑ, θα γυρίσει "πίσω", εκεί που ήταν πριν, θρηνώντας ακόμη τα παιδιά της, μετρώντας τις πληγές της, στεφανώνοντας τα τέκνα της από τα λιγοστά χόρτα, αν έχουν μείνει στην καμμένη της ΓΗ. Κι ενώ στους δύο προηγούμενους Πολέμους η "υπόταξη" της Χώρας ήταν σε επίπεδο "επιρροών" και εξωτερικής πολιτικής , τώρα η υπόταξη θα είναι σε καθολικό επίπεδο, Εθνικής Ανεξαρτησίας και Εδαφικής Ακεραιότητας (Εθνικού ξεπουλήματος, σε ότι απέμεινε).
...
Ότι αφορά τη ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ό,τι απειλή, πόλεμο, εισβολή, καταδυνάστευση και υποδούλωση (αν εξαιρέσουμε τον απολίτιστο Τούρκο), το δεχτήκαμε από ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ φίλους και συμμάχους μας ( Ιταλούς, Γερμανούς, Άγγλους, Αμερικάνους, ΕΟΚ κλπ). Όλοι οι καλοί αυτοί, πολιτισμένοι και ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΙ ΛΑΟΙ που αν και ομόθρησκοι, θα χορέψουν και θα μεθύσουν, ασελγώντας πάνω στο νεκρό μας σώμα.
ΤΕΛΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ. Αυτά τα δύο ΛΑΘΗ πράξαμε αδέρφια.

Ο Οτσαλάν καλεί την Άγκυρα και το PKK να εξετάσουν το ενδεχόμενο μιας εκεχειρίας

Ο Αμπντουλάχ Οτσαλάν, ο φυλακισμένος ηγέτης του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), κάλεσε την Άγκυρα και την ένοπλη οργάνωσή του να εξετάσουν το ενδεχόμενο μιας εκεχειρίας, ενώ οι συγκρούσεις έχουν πολλαπλασιαστεί τις τελευταίες εβδομάδες, μετέδωσε σήμερα το φιλοκουρδικό πρακτορείο ειδήσεων Firat.

"Τα δύο... μέρη μπορούν να προχωρήσουν προς μια διαδικασία μη βίας", δήλωσε ο κούρδος ηγέτης, ο οποίος δημοσιοποιεί τα μηνύματά του μέσω των δικηγόρων του.

"Αν εκδηλωθεί μια τέτοια βούληση, (οι αντάρτες) θα ανταποκριθούν", πρόσθεσε, συμφωνα με το πρακτορείο.

Ο Οτσαλάν, ο οποίος είναι φυλακισμένος ισόβια και βρίσκεται στη φυλακή από το 1999, δήλωσε πως ο κουρδικός λαός επιθυμεί επίσης "μια διακοπή των εχθροπραξιών", απηχώντας αιτήματα που διατυπώθηκαν πρόσφατα από κουρδικές μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Το PKK έχει εντείνει τις επιθέσεις του εναντίον των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας και απειλεί να επεκτείνει τη δράση του σε όλη την Τουρκία. Από την αρχή Ιουνίου, περισσότεροι από 50 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί σε βίαια επεισόδια που σχετίζονται με την κουρδική εξέγερση.

Εξάλλου ο Οτσαλάν ζήτησε και πάλι να αναγνωριστούν ρητά στο τουρκικό Σύνταγμα τα δικαιώματα των περίπου 15 εκατομμυρίων Κούρδων της Τουρκίας (σε συνολικό πληθυσμό 73 εκατομμυρίων κατοίκων), να τους χορηγηθεί ένα καθεστώς αυτονομίας καθώς και να απελευθερωθούν τα πρόσωπα που έχουν συλληφθεί στη διάρκεια πολλών αστυνομικών επιχειρήσεων μεγάλης έκτασης.

Όπως το συνηθίζει, ο Οτσαλάν απείλησε επίσης το τουρκικό κράτος, προειδοποιώντας ότι το PKK θα εντείνει τον αγώνα του αν δεν εισακουσθούν τα αιτήματά του.

Στα τέλη Μαΐου, ο Οτσαλάν είχε ανακοινώσει πως εγκαταλείπει τις προσπάθειες για διάλογο με την κυβέρνηση, αφήνοντας την πρωτοβουλία στους αντάρτες, πράγμα που οδήγησε στην αύξηση των συγκρούσεων

Α Δήμαρχε...κοίτα!!!!!



Αρχικά νόμιζα κάποιος κατουρούσε το Δημαρχείο...


Μα λάθος, έκανε την ένεσή του, κάτω απ' τα ευήλια παράθυρα...


• Παρασκευή 2/7/2010, ώρα 16.00
athensville


Σε λίγο θα χτυπιούνται οι χρήστες αλλά και θα κατουράνε
και μέσα στο Δημαρχείο της Αθήνας!
Ποιός να τους εμποδίσει;;;;;

Πόσο ανεύθυνο τυφλό κομματόσκυλο πρέπει να είσαι ,για να ψήφισης ΑΥΤΟ ,το ασφαλιστικό νομοσχέδιο


Ψηφίζεται μεθαύριο στην βουλή των Ελλήνων Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που πραγματικά δυναμιτίζει , εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα δεκαετιών που κατακτήθηκαν με αίμα και αγώνες ,και που συντάχθηκε αυτό το έκτρωμα σύμφωνα ,με τις απαιτήσεις του ΔΝΤ, δηλαδή των Αμερικάνων και των σκοτεινών συμφερόντων ,που βρήκαν επιτέλους τον τρόπο που θα τσακίσουν τους Έλληνες ,χρησιμοποιώντας ,το όχημα που λέγεται ,ΠΑΣΟΚ,με οδηγό τον συμπατριώτη και υπάλληλο τους Γιωργάκη Παπανδρέου ,του τελευταίου χειρότερου και πιο καταστροφικού ,πρωθυπουργού που πέρασε ποτέ μεταπολεμικά από την Ελλάδα.........

Είναι σίγουρο ,ότι όσοι βουλευτές ,κυρίως του κυβερνητικού κόμματος ,την Τετάρτη ψηφήσουν αυτό το ασφαλιστικό νομοσχέδιο θα τους γράψει κυριολεκτικά η ιστορία της Ελλάδος στα πιο μαύρα κατάστιχα της ,διότι ουσιαστικά θα είναι συνεργοί ,στο έγκλημα ,της εξαθλίωσης ,της απόλυτης φτώχιας και ανέχειας ,του φουκαρά σκληρά φορολογούμενου και μισθοσυντήρητου και Έλληνα ,που του στερεί ,απόλυτα την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο ,για αυτόν και ιδιαίτερα για το μέλλον των νέων αθρώπων,,,,

Αν έρθουν για κατάσχεση, θα τους σκοτώσω

Ποιος πήρε το νόμο στα χέρια του; Ποιος αποφάσισε να αφαιρέσει την ζωή τριών ανθρώπων για μια κατάσχεση; Το απίστευτης αγριότητας έγκλημα, δεν μπορεί να χωρέσε στην λογική ανθρώπου. Οι τρεις..

άνδρες κάθισαν να φάνε σε παραλιακό εστιατόριο, στην Λεωφόρο Αρχαίου Θεάτρου στην Ερέτρια, εκεί όπου είχε κλειστεί το ραντεβού. Ο τέταρτος από την παρέα είχε απομακρυνθεί για λίγο, για να μιλήσει στο κινητό του, εκείνη την ώρα ο δράστης σήκωσε το όπλο πυροβόλησε τους τρεις που βρίσκονταν μπροστά του. Κανένας δεν πρόλαβε να κάνει απολύτως τίποτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ραντεβού κλείστηκε στην παραλιακή ταβέρνα για να συζητηθεί το ενδεχόμενο κατάσχεσης του σπιτιού αλλά και των επιχειρήσεων, ένα πρατήριο υγρών καυσίμων κι ένα καφενείο, που διατηρούσε ο δράστης. Μια εβδομάδα πριν όταν τον 54χρονο επιχειρηματία Παναγιώτη Σιμωτή είχε επισκεφθεί δικαστικός κλητήρας και τον είχε ενημερώσει για την κατάσχεση, η απάντησή του ήταν σαφής: «Αν έρθουν θα τους σκοτώσω», όπως έγινε.
Νεκροί είναι ο Α.Κ., κάτοικος Κορωπίου, ο Π.Γ., κάτοικος Μενιδίου και ο δικηγόρος, ο οποίος φέρεται να ήταν ανιψιός ενός ανθρώπου ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για παραβατικές πράξεις.

Συνελήφθησαν λαθροδιακινητής και 14 λαθρομετανάστες ύστερα από καταδίωξη στην Εγνατία Οδό, στην Αλεξανδρούπολη

Ένας λαθροδιακινητής και 14 λαθρομετανάστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών και της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης στην Εγνατία Οδό.

Οι λαθρομετανάστες επέβαιναν...
σε δύο οχήματα, τα οποία εντόπισε χθες το μεσημέρι αστυνομικός στο Τελωνείο Κήπων να εξέρχονται από την επαρχιακή οδό Πέπλου - Κήπων και να εισέρχονται στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη.

Στο 17ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού αστυνομικοί έκαναν σήμα στους οδηγούς των αυτοκινήτων να σταματήσουν, εκείνοι όμως δεν συμμορφώθηκαν και συνέχισαν την πορεία τους.

Ακολούθησε καταδίωξη και ο οδηγός του ενός οχήματος το εγκατέλειψε και τράπηκε σε φυγή. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν έξι λαθρομετανάστες.

Το δεύτερο όχημα, ακολουθούμενο από περιπολικό της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, με ιλλιγιώδη ταχύτητα κατευθύνθηκε προς την Κομοτηνή. Στα φανάρια της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κομοτηνής - Ξάνθης με τη συνδρομή περιπολικών υπηρεσιών της αστυνομικής διεύθυνσης Ροδόπης ο οδηγός, 25χρονος αλλοδαπός, εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε φυγή, αλλά ύστερα από πεζή καταδίωξη συνελήφθη. Στο δεύτερο όχημα επέβαιναν οκτώ λαθρομετανάστες.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο συλληφθείς έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και ότι τα δύο οχήματα είχαν κλαπεί από περιοχές της Αττικής.

Ο συλληφθείς θα εισέπραττε μετά την άφιξή του στην Αθήνα το ποσό των 800 ευρώ. Οι λαθρομετάναστες εισήλθαν χθες στην Ελλάδα, στην περιοχή του Τυχερού, μέσω του ποταμού Έβρου. Για τη μεταφορά τους θα κατέβαλαν με την άφιξή τους στην Αθήνα ποσό 1.250 - 2.500 ευρώ.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Η κρίση γεννά... εκατομμυριούχους


Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ

«E» 5/7

Λαίλαπα λιτότητας μαίνεται σε όλη την Ευρώπη. Οι κυβερνήσεις της Γηραιάς Ηπείρου λεηλατούν η μία μετά την άλλη τους μισθούς των εργαζομένων, τις συντάξεις των ηλικιωμένων, τα εισοδήματα των μικρομεσαίων, τα επιδόματα κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους αδύναμους. «Εχουμε ελλείμματα, έχουμε χρέη, απειλούμαστε με χρεοκοπία» κραυγάζουν ως δικαιολογία για την επιβολή μέτρων λιτότητας εναντίον του πληθυσμού των χωρών τους. «Η παγκόσμια οικονομία σε κρίση» διατυμπανίζουν, προβάλλοντας τους αριθμούς του ύψους των ελλειμμάτων του προϋπολογισμού και του δημόσιου χρέους.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν αποκλείει «ελεγχόμενη χρεοκοπία» χώρας - μέλους της ευρωζώνης ο Όλι Ρεν

Ο Ευρωπαίος επίτροπος νομισματικών υποθέσεων, Όλι Ρεν δεν αποκλείει τη πιθανότητα μιας «ελεγχόμενης» και διατεταγμένης χρεοκοπίας χώρας - μέλους της ευρωζώνης. Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει την πρόταση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Β. Σόιμπλε για την ανάγκη θέσπισης μηχανισμού που να επιτρέπει σε χώρες - μέλη να οδηγηθούν σε «ελεγχόμενη χρεοκοπία», αρνήθηκε να την αποκλείσει σαν πιθανότητα.

"Βρέθηκε μυστικός κώδικας σε κείμενα του Πλάτωνα..;"

"Μυστικό κώδικα σε κείμενα του Πλάτωνα, υποστηρίζει ότι ανακάλυψε ο ερευνητής στο Κέντρο Ιστορίας της Επιστήμης, Τεχνολογίας και Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, δρ Τζέι Κένεντυ.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του καθηγητή, ο Πλάτων ήταν οπαδός της θεωρίας του Πυθαγόρα ότι οι...

πλανήτες και τα αστέρια παράγουν μια μη ακουστή μουσική, την περίφημη "αρμονία των σφαιρών".
"Οι μυστικοί κώδικες του Πλάτωνα, τελικά υπάρχουν!"

Βαδίζοντας στα χνάρια του, έναν αιώνα μετά ο Πλάτων χρησιμοποιούσε μια μυστική διάταξη των συμβόλων, έναν "πλατωνικό κώδικα", προκειμένου να δώσει στα κείμενά του μια μουσική δομή! Αυτόν ακριβώς τον "κώδικα" υποστηρίζει ότι "έσπασε" ο δρ. Κένεντυ ανακαλύπτοντας τα κρυφά μηνύματα στα έργα του μεγάλου έλληνα φιλοσόφου.

"Οι μυστικοί κώδικες του Πλάτωνα, δεν είναι κάτι νέο", εξηγεί ο καθηγητής. " Στην αρχαιότητα, πολλοί από τους οπαδούς του υποστήριζαν ότι τα βιβλία του περιείχαν κι άλλα επίπεδα εννοιών και μυστικούς κώδικες, αλλά αυτό είχε αμφισβητηθεί και τελικά απορριφθεί από τους σύγχρονους μελετητές. Κι όμως εγώ έσπασα τον κωδικό. Έχω πλέον αποδείξεις ότι τα βιβλία περιέχουν κώδικες και σύμβολα και ότι η διαλεύκανση αυτών αποκαλύπτει την κρυμμένη φιλοσοφία του Πλάτωνα".

Το μυστικό του σύμπαντος, μέσα από την αρμονία!

Ο δρ Κέννεντυ, αφιέρωσε τα τελευταία πέντε χρόνια μελετώντας τα περίπου 30 βιβλία του έλληνα φιλοσόφου. Τα συμπεράσματά του, άκρως εντυπωσιακά, αφού κατάφερε να ανακαλύψει τις καλά κρυμμένες δώδεκα νότες της μουσικής κλίμακας!

Ο λόγος που ο Πλάτων προχώρησε στη δημιουργία του κώδικα, ήταν μάλλον για να τον προστεύσει! "Η παρουσία και η φύση των κρυφών κωδίκων σημαίνουν ότι ο Πλάτωνας είχε 2.000 χρόνια πριν από τη γέννηση της σύγχρονης επιστήμης, συλλάβει το μήνυμα ότι το σύμπαν δημιουργήθηκε από τα μαθηματικά και τη λογική και όχι από τους θεούς!", λέει ο καθηγητής!

Ο Πλάτων, έζησε μία ζωή "στην κόψη του ξυραφιού", ενοχλώντας πολλούς με τις ιδέες και τις πράξεις του! Η κωδικοποίηση των απόψεών του, ήταν μάλλον ο μόνος τρόπος για να τις κληροδοτήσει στις επόμενες γενεές!

Η προσπάθεια για αποκάλυψη της κρυφής γνώσης του, μόλις ξεκίνησε! Όπως λέει ο δρ Κένεντυ : "Υπάρχουν 2.000 σελίδες γεμάτες από κρυμμένα μηνύματα σε κάθε λέξη. Θεωρώ ότι οι σημαντικότερες απόψεις αυτού του κορυφαίου φιλοσόφου, μας περιμένουν να τις φέρουμε στο φως! Είμαστε μόνο στην αρχή κάτι πολύ σπουδαίου".

pyles.tv"

Φεστιβάλ μίσους στα σύνορα με χορηγό την κυρία Μπερίσα ΜΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ "ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ"


Την περασμένη εβδομάδα και τα δύο κόμματα με στήριξη όχι μόνο από εθνικιστές και Κοσσοβάρους αλλά και έμμεση στήριξη από τον ίδιο τον κ. Μπερίσα(καθώς επίσημος υποστηρικτής ήταν η σύζυγος του Αλβανού πρωθυπουργού και το υπουργείο Πολιτισμού) διοργάνωσαν στους Αγ.Σαράντα το «4ο Φεστιβάλ Τραγουδιού και χορού για την «Τσαμουριά»». Μετά το τριήμερο φεστιβάλ το κόμμα PDU οργάνωσε πορεία με πούλμαν και αυτοκίνητα στα ελληνοαλβανικά σύνορα, όπου είχε στηθεί εξέδρα για την εκδήλωση για... «θύματα της ελληνικής γενοκτονίας»!

Ο αρχηγός του κόμματος Σ.Ιντρίζι σε ένα εθνικιστικό παραλήρημα δήλωσε ότι «ορκίζεται στους τάφους των θυμάτων ότι η «Τσαμουριά» είναι δική μας και πολύ σύντομα θα επιστρέψουμε στην «Τσαμουριά» μας...».

Ακόμη πιο γλαφυρός ήταν ο άλλος βουλευτής του κόμματος. ο Ντασαμίρ Ταχίρι, που δήλωσε στους συγκεντρωμένους: «Αδέλφια, σας υπόσχομαι ότι έπειτα από έναν χρόνο εμείς όλοι μαζί θα γιορτάσουμε στην Ηγουμενίτσα όπως οι πρόγονοί μας».

Οι ακραίοι αυτοί Αλβανοί εθνικιστές παρουσίασαν και συγκεκριμένο κατάλογο «απαιτήσεων» προς την Ελλάδα:

«Την αναγνώριση γενοκτονίας εις βάρος των τσάμηδων, αποζημίωση στους συγγενείς των θυμάτων, ανέγερση μνημείων στην «Τσαμουριά» στη μνήμη των θυμάτων, επιστροφή περιουσιών και δικαίωμα επιστροφής των «Τσάμηδων» και αναγνώριση μειονοτικών δικαιωμάτων στους ορθόδοξους τσάμηδες που έχουν απομείνει στα εδάφη τους στην Ελλάδα».

Τα όσα δηλώνει και απαιτεί το PDU ή το άλλο κόμμα, το PDI και η Οργάνωση «Τσαμουριά» που θεωρούν ως κομμάτι του αλβανικού εθνικού κορμού, όχι μόνο τη Βόρειο Ηπειρο αλλά και το μεγαλύτερο τμήμα της ελληνικής Ηπείρου μέχρι την Πρέβεζα, θα μπορούσαν να θεωρηθούν γραφικά, αν και υπενθυμίζεται ότι ουδέποτε η αλβανική πολιτική ηγεσία, τουλάχιστον από το 1992 και μετά, δεν αποκήρυξε τον αλυτρωτισμό εις βάρος της Ελλάδας με όχημα το «τσάμικο».

Ενα ακόμη στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ηδρομολογημένη κατάργηση των θεωρήσεων για τους Αλβανούς πολίτες που ταξιδεύουν στις χώρες Σένγκεν,κάτι που αναμένεται να οδηγήσει σεανεξέλεγκτες κινήσεις των ακραίων Αλβανών εθνικιστών σε ελληνικό έδαφος.

Δεν είναι επίσης αμελητέο το γεγονός ότι ο κ. Μπερίσαόχι μόνο δεν αποτρέπει τέτοιες κινήσεις αλλά σιωπηρά φαίνεται να τις υποθάλπει για λόγους και εσωτερικών ισορροπιών και για λόγους προσωπικής στρατηγικής, καθώς επιδιώκει να συνδέσει την πρωθυπουργία του με την ευρωατλαντική ενσωμάτωση της Αλβανίας αλλά και την προώθηση της εθνικής ολοκλήρωσης των Αλβανών.

Οι εξελίξεις αυτές θα πρέπει να αφυπνίσουν το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών
και τόσο σε διμερές επίπεδο όσο και στο πλαίσιο της Ε.Ε. η Αθήνα οφείλει να θέσει όλα αυτά τα ζητήματα και να απαιτήσει την επίσημη αποκήρυξη και οριστική εγκατάλειψη του αλυτρωτισμού αυτού του είδους, ως βασική προϋπόθεση για τις ομαλές ελληνοαλβανικές και ευρωαλβανικές σχέσεις.

ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

"Όχι" του ΣΥΡΙΖΑ για το σταυρό στα σχoλία

ΣΤΡΑΒΩΣΑΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Εξηγήσεις από το υπουργείο Εξωτερικών ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ για την επίσημη παρέμβαση της Ελλάδας υπέρ της Ιταλίας στο ζήτημα των θρησκευτικών συμβόλων στα σχολεία. Η ιταλική κυβέρνηση άσκησε έφεση στην απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που απαγορεύει την παρουσία του σταυρού στις σχολικές αίθουσες.Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί το υπουργείο Εξωτερικών να δώσει εξηγήσεις για την ελληνική παρέμβαση υπέρ της Ιταλίας στο Τμήμα Ευρείας Σύνθεσης του ΕΔΑΔ, τονίζοντας ότι έρχεται σε κατάφωρη αντίθεση με παλαιότερες τοποθετήσεις του Γ.Παπανδρέου και του υπουργού Δικαιοσύνης Χ.Καστανίδη.

«Η ενέργεια αυτή φανερώνει τη συντηρητική αναδίπλωση της ελληνικής κυβέρνησης σε θέματα προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ατομικών ελευθεριών» αναφέρεται η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Μ' αυτές τις εξυπνάδες στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν μείνει τρεις και ο κούκος!


Share on Facebook

Αναρτήθηκε από troktiko

"ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ"

Βαριά κουβέντα Κανέλλη για τον Παπανδρέου

Χλώμιασε ο Χατζηνικολάου με την έκφραση της Κανέλλη προς τον Γ. Παπανδρέου. Η Κανέλλη ανέφερε για την έκφραση του Παπανδρέου ότι αν δεν ψηφιστεί το ασφαλιστικό θα είναι ταφόπλακα για την χώρα να πάρει την ταφόπλακα και να την βάλει εκεί που ξέρει!

Το άκουσε ο Χατζηνικολάου και πήγε να σκάσει...

Βαριά κουβέντα αυτό που είπατε λέει ο παρουσιαστής στην Κανέλλη και επαναλαμβάνει ο Χατζηνικολάου, άκου "να πάρει την ταφόπλακα και να την βάλει εκεί που ξέρει..."