Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΝΔ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ


Μπάχαλο αναμένεται να δημιουργηθεί και αύριο στο κυβερνών κόμμα μετά την πολύ σημαντική αποκάλυψη της εφημερίδας το Ποντίκι (πατήστε κλικ) για την απόφαση του πρωθυπουργού να αποσυρθεί εάν και εφόσον χάσει τις εκλογές. Λογικά αύριο ανοίγει νέος κύκλος αντιπαράθεσης για το εάν θα πρέπει να φύγει ή να μείνει ο Κ. Καραμανλής στην ηγεσία της Ν.Δ. σε περίπτωση ήττας. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πρωθυπουργός σε περίπτωση ήττας θα μετακομίζει στο Tafts για να αρχίσει πανεπιστημιακή καριέρα! Από εκεί και πέρα αρχίζει το μεγάλο γαλάζιο πανηγύρι, με τους δελφίνους και την Ντόρα Μπακογιάννη να τρέχουν για την διαδοχή. Το Ποντίκι, ωστόσο, κρατάει και μια... πισινή, στην περίπτωση που ο πρωθυπουργός εκβιάζει πολιτικά και παίζει το τελευταίο του χαρτί. Το ρεπορτάζ είναι καλά πληροφορημένο και ενδεχομένως ένας από αυτούς που είχε τέτοια πληροφόρηση να είναι Θόδωρος Ρουσόπουλος. Τίποτα όμως δεν θεωρείται απόλυτα βέβαιο...


PRESSMME.blogspot

ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ


ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ



ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΔΕΡΝΟΥΝ

Θεόδωρος Πάγκαλος Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΩΘΕΙ ΑΝ...



Μιλώντας στον «Αθήνα 9.84» ο Θεόδωρος Πάγκαλος αποκάλυψε ότι από το μακρινό 1994, όταν διετέλεσε υπουργός Μεταφορών για λίγους μήνες, είχε εισηγηθεί στον τότε πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου τη λύση στο πρόβλημα της Ολυμπιακής. Οπως είπε όμως, «ο Πρωθυπουργός τότε συζούσε με την αεροσυνοδό και η υπόθεση δεν είχε συνέχεια...». Κάπως έτσι γράφεται η Ιστορία σε τούτο τον τόπο...

Με τους θερμούς χαιρετισμούς μου
apo jimmy287

Υπάρχει ελπίδα? ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

Αγαπητοί φίλοι του skeftomasteellhnika, στέλνω σε σας αυτο το e-mail, γιατί πιστεύω ότι είσαστε ενα απο τα πιο ευαίσθητα, blogs.
Και δεν το λέω για γλύψιμο αλλά και οι συνδέσεις με άλλα Blogs είναι πολύ καλή γιατί έμαθα και πηγαίνω στο troktiko, Ellinon Afypnisis kai zougla.gr κ.λ.π., για να έχω μια καθημερινή εικόνα που οι ειδήσεις δεν μπορούν να καλύψουν στην θεματολογία τους.
Το θέμα που σου γράφω και με θλίβει πραγματικά είναι οτι σήμερα μετά την εκπομπή του Χαρδαβέλλα για τα εγκλημάτα των Τούρκων μόνο που δεν έκλαψα, και το χειρότερο είναι οτι δεν φταίνε οι Τούρκοι αλλά οι Έλληνες πολιτικοί, γκρίζοι δούλοι όπως τους αποκαλούμε στην παρέα μου, μια παρέα 7 ατόμων όπου εργάζονται μόνο οι 2 και αυτό με πολιτικό μέσο του μπαμπά.
Είμαι 31 χρονών και πραγματικά δεν θεωρώ οτι φταίνε οι άλλοι για τα χάλια της Ελλάδας μας, 1,5 χρόνο προσπαθώ να βρω δουλειά και το μόνο που συναντώ είναι χλευασμό για το πτυχίο μου (Δασολογίας) και οτι οι Έλληνες δεν μπορούν να δουλέψουν(ναι, ψάχνω ακόμα και δουλειά εργάτη, έχω εργασθεί σε Ελληνική βιοτεχνία στη Θεσσαλονίκη για 5 μήνες ανασφάλιστα βέβαια) και οτι στα 31 χρόνια δεν έχω εμπειρία στη θέση ή οτι είμαι πολύ μεγάλος.
Νομίζεις οτι θα βελτιωθεί τίποτα ποτέ στην Ελλάδα που ζούμε, εγώ και οι άνεργοι φίλοι μου που συντηρούνται απο τους γονείς τους όχι γιατί όχι γιατί φταίνε πάντα οι άλλοι αλλά γιατί οι ίδιοι οι Έλληνες αποτελούνται απο καφρίλα και μόνο.
Έχω πάει σε συνέδρια στο εξωτερικό και είδα οτι εκεί εσύ φοβάσαι τους ντόπιους και όχι οι ντόπιοι εσένα(Γερμανία-Ισπανία).
Δυστυχώς δεν έχουμε κάποια διέξοδο να φύγουμε απο την Ελλάδα γιατί μόνο πληγές μας ανοίγει και ενώ είμαστε σε μια αποδοτική φάση απο άποψη ηλικίας βρισκόμαστε στο περιθώριο.
Ακόμα και όταν ήμουν στρατό στα Ρίζια η μονάδα λόγω έλειψης μπαταριών είχε παροπλισμένα 4 πολυβόλα για 6 μήνες.
Αυτή είναι η Ελλάδα που πονάμε όλοι εμείς.
Δεν γίνεται να υπάρχει σύλλογος για να οργανωθούμε?
Να γίνουμε πολλοί, να εργασθούσμε για το τόπο που μόνο δάκρυα μας έδωσε με την αναξιοκρατία και την ανικανοτητά του?
Υπάρχει ελπίδα? γιατί πραγματικά την έχω χάσει και έχω αρχίσει να λέω οτι οι Ελληνες δεν άξιζαν την ελευθερία τους αλλά να είναι σκλάβοι στους Τούρκους?.
Έχω άπειρα παραδείγματα π.χ. απο την διπλανή οικοδομή ο ιδιοκτήτης που μετακινεί τους κάδους σκουπιδιών σε άλλη οικοδομή για να μην έχει σκουπίδια μπροστά του, μέχρι την μαγκιά και κλανιά του Έλληνα που δεν πληρώνει κοινόχρηστα γιατί δεν γουστάρει ενώ ζει σε πολυκατοικία.
Αυτή είναι η Ελλάδα που πολέμησαν οι προγόνοι μας ( ο παππούς μου γύρισε νικητής απο το αλβανικό μέτωπο αλλά η Ελλάδα δεν πήρε πίσω τα εδάφη της ενώ ο άλλος παππούς μου εκτελέστικε απο Γερμανούς).
Τι είναι η Ελλάδα που ζούμε?? ΄
Ενας τόπος αχάριστων και άχρηστων ανθρώπων....
Δυστυχώς δεν υπαρχει ελπίδα και όχι μόνο δεν πρόκειται να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδιά θα δούμε και το χαμό των παιδιών των αδιάφορων Ελλήνων-κρατικοδίαιτων βολεμένων που αδιαφορούν γιατί περνάνε καλά.
Είναι ένα μήνυμα απελπισίας απο 5 άνεργους απο τη Θεσσαλονίκη που δεν πιστεύουν σε τίποτα πλέον και οτι η Ελλάδα και οι Έλληνες θα χαθούν πλέον μια και για πάντα προς χαρά των εχθρών τους.
Τα στοιχεία μου είναι Χρήστος Πα.............ος για να μην νομίζεις οτι είναι απλά ένα ανώνυμο mail και το τηλ. μου 697 ............3 και ζω στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα στο κέντρο.
Συνεχίστε τη προσπάθεια μήπως μελλοντικά γίνει κάτι και σωθεί αυτός ο αιματοβαμένος τόπος που μόνο δυστυχία προκαλεί στα παιδιά των Ελλήνων".
{Σημ.Τα πλήρη στοιχεία του φίλου στη διάθεση παντός ενδιαφερομένου}

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ?


Σύμφωνα με την Ρώσικη εφημερίδα KOMMERSANT,ο μισός στόλος της Ρώσικης Αεροποριας είναι καθηλωμενος στο έδαφος.Μετα απο 2 απανωτά ατυχήματα με MIG-29 το σύνολο του στόλου των μαχητικών MIG-29 ειναι στο έδαφος,μέχρι να ολοκληρωθείη διευρένηση των αιτιών των ατυχημάτων.Και μετά σου λέει ο Λιακοπουλος να αγοράσουμε Ρωσικα μαχητικά.Ακόμη και η Αλγερια δεν παρέλαβε 15 MIG επειδή απογοητευθηκανε απο τις επιδόσεις τους.

ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ <Με κρατική θέση στο ΔΣ του Εθνικού Θεάτρου ο Γ. Πρετεντέρης!>


Πολύ σκληρή επίθεση εξαπολύει σήμερα ο Πέτρος Τατούλης από το blog του στον Γιάννη Πρετεντέρη κάνοντας λόγο για δημοσιογράφους "που με περισπούδαστο ύφος περιφέρουν την αλαζονεία και την πληρωμένη τους πένα δεξιά και αριστερά, υπηρετώντας το κάθε αφεντικό: εκδοτικό συγκρότημα ή πολιτική πατρωνία" και τονίζοντας ότι "ο κάθε χουλιγκάνος των γηπέδων, οσφυοκάμπτης και σεμνός υπηρέτης όλων των κυβερνήσεων δεν μπορεί να ενημερώνει την κοινή γνώμη και να θεωρεί μάλιστα ότι κάνει και κάποιου είδους παρέμβαση".
Με την ευκαιρία πάντως μαθαίνουμε ότι ο κ. Πρετεντέρης ήταν (και είναι ακόμη;) μέλος του Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Θεάτρου, θέση στην οποία τον είχε διατηρήσει ως υφυπουργός Πολιτισμού ο Πέτρος Τατούλης. Άρα, ο κ. Τατούλης δεν έχει προφανώς ούτε σήμερα προσωπικούς λόγους να στρέφεται εναντίον του. Ο κ. Πρετεντέρης όμως;
ΑΠΟ http://press-gr.blogspot.com/

ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΚΑΙ ΔΩΡΙΖΕΙ 142000 ΣΤΟ ΚΚΕ


Προς τιμήν των 90 χρόνων και του 18ου Συνεδρίου του ΚΚΕ και στη μνήμη του γιου μου ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους της ΚΝΕ, που χάθηκε στο δυστύχημα των Τεμπών, διαθέτω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας, το ποσό των 142.000 ευρώ, σαν...
συμβολή στην πάλη για την ανατροπή του βάρβαρου καπιταλιστικού συστήματος.

Κανελλόπουλος Δημήτρης"

από το πρωτοσέλιδο του Κυριακάτικου Ριζοσπάστη

Αναγνώστης

troktiko:

Τα χρήματα του τα διαθέτει ο καθένας όπου θέλει. Αλλά περισσότερο καλό θα κάνουν αν πάνε σε κοινωφελή ιδρύματα ή σε παιδιά με λευχαιμία. Όχι όμως στα κόμματα. Τι να τα κάνουν; Έχουν την τυποκεδοτική.

Στα μεγάλα έργα μπαίνει ο Σωκράτης Κόκκαλης

Τον Σωκράτη Κόκκαλη θα έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν στο πεδίο αντιπαράθεσης και διεκδίκησης των μεγάλων δημοσίων έργων οι ισχυροί του κατασκευαστικού κλάδου. Η εταιρεία Intrakat, θυγατρική ως γνωστόν της Intracom, ανήκει πλέον στο "κλαμπ" των ισχυρών του χώρου, μια και μόλις προ ολίγων ημερών η εταιρία Intracom Κατασκευές αναβάθμισε το κατασκευαστικό της πτυχίο σύμφωνα με απόφαση του υπουργού ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. Με απλά λόγια δηλαδή, η εταιρεία πλέον θα ανέβει εργοληπτική τάξη, θα ανήκει στην ανώτατη βαθμίδα (7η Τάξη ΜΕΕΠ) για όλες τις κατηγορίες έργων, θα μπορεί να διεκδικεί έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Η εξέλιξη αυτή, που επιβεβαίωσε παλαιότερα θέματα του axiaplus περί προθέσεων της διοίκησης της εισηγμένης για άνοδό της στο γκρουπ των κορυφαίων σχημάτων, αν μη τι άλλο ανακατεύει την τράπουλα, αλλάζει τους συσχετισμούς και τις ισορροπίες, οξύνει τον ανταγωνισμό. Και τούτο, μια και μόνο το όνομα και η παρουσία εταιρείας του Σ. Κόκκαλη θα αλλάξει τα δεδομένα. Πλέον, τα σχήματα των Ελλάκτωρ, J&P Αβαξ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ "δεν θα παίζουν μόνα τους στο γήπεδο", θα έχουν να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό και της Intrakat. Και οι Μπόμπολας, Ιωάννου, Περιστέρης, εκτός από τον μεταξύ τους σκληρό ανταγωνισμό (αν και ενίοτε τα βρίσκουν…) θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τον Σ. Κόκκαλη.

Σε κάθε περίπτωση, το πεδίο της αντιπαράθεσης για τα έργα δισεκατομμυρίων ευρώ αποκτά άλλη διάσταση, άλλο χαρακτήρα και άλλο ενδιαφέρον. Και αυτό συμβαίνει σε μια περίοδο ζυμώσεων και διεργασιών, τόσο για την προώθηση πακέτου διαγωνισμών πολλών δις ευρώ (επεκτάσεις Αττικής Οδού, Μετρό και πλήθος έργων) που πρόκειται να "βγουν" προσεχώς προς δημοπράτηση, όσο και γιατί κυοφορούνται κινήσεις… μετατροπής τους συστήματος ανάθεσης έργων.

Γιώργος Παπακωνσταντίνου
apo axiaplus

Jeremy Lusk / freestyle motocrosser



Στις 7 Φεβρουαριου κατα τη διαρκεια Freestyle Motocross αγωνων στο San Jose της Costa Rica, o Lusk προσπαθησε ανεπιτυχως να προσγειωθει μετα απο ενα "Hart Attack backflip".
Στις 9 Φεβρουαρίου 2009, που τέθηκε σε καρδιακή και αναπνευστική ανεπάρκεια σε Calderon Νοσοκομείο του Σαν Χοσέ με σοβαρους τραυματισμους στο κεφαλι, προκαλοντας του εγκεφαλικη βλαβη και ανεπανορθωτη ζημια στο νωτιαιο μυελο

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ 42ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ?

Την καταγγελία μίας 19χρονης κοπέλας, που ισχυρίζεται ότι είχε πέσει και η ίδια θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του 42χρονου από το Μενίδι, όταν ήταν 6 ετών, εξετάζει η Ασφάλεια.
Ο 42χρονος, που επί οκτώ μήνες ασελγούσε σε ένα 8χρονο κοριτσάκι, κόρη φιλικής του οικογένειας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον τακτικό ανακριτή.
Ήδη, εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου κατ' εξακολούθηση και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Τα στοιχεία σε αυτή την υπόθεση, είναι από μόνα τους συγκλονιστικά. Τουλάχιστον δέκα με δεκαπέντε φορές είχε ασελγήσει στο κορμάκι του 8χρονου αγγέλου, ενώ στα ρούχα του κοριτσιού βρέθηκε γενετικό υλικό του δράστη.
Η τελευταία φορά που ο 42χρονος έκανε πράξη τις αρρωστημένες του φαντασιώσεις, ήταν προχθές. Ο δράστης παρέσυρε το κοριτσάκι στο σπίτι του για να παίξει δήθεν με τα δικά του ανήλικα αγοράκια, 3 και 5 ετών, τα οποία όμως απουσίαζαν.
Εκεί ο 42χρονος ασέλγησε κατ' επανάληψη πάνω του. Για να πετύχει το σκοπό του έδειχνε στην ανήλικη φωτογραφίες και βίντεο παιδικής πορνογραφίας που είχε στο κινητό τηλέφωνό του.Οι αστυνομικοί σε έρευνα που έκαναν παρουσία εισαγγελέα στο σπίτι του συλληφθέντος κατάσχεσαν δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές που περιέχουν υλικό παιδικής πορνογραφίας και το κινητό τηλέφωνο, τα οποία μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας για εξέταση.
http://hakis-hakis.blogspot.com

ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ? ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Ένας ακόμα φαντάρος μας αυτοπυροβολήθηκε και έχασε την ζωή του σε μονάδα του Νομού Έβρου. Ο 20χρονος στρατιώτης μόλις είχε επιστρέψει από άδεια και καταγόταν από τις Καλύβες Πολυγύρου Χαλκιδικής. Το θανατηφόρο συμβάν έγινε στη 1.20 τα...ξημερώματα και διακομίστηκε αμέσως στο 496 στρατιωτικό νοσοκομείο και μετά στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.Ο φαντάρος αυτοπυροβολήθηκε στην σκοπιά. Παιδιά λίγο κουράγιο. Και μην τα κρατάτε μέσα σας. Πηγαίντε στον διοικητή αν βλέπετε ότι δεν αντέχετε. Θα σας ακούσει. Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς...http://www.defencenet.gr

απο τροκτικο

Ανδρικό άρωμα με την μυρωδιά του ... κρέατος


Ένα νέο ανδρικό άρωμα, που μυρίζει ... κρέας, διαθέτει για πρώτη φορά στην αγορά η αμερικανική αλυσίδα ταχείας εστίασης Burger King. Ονομάζεται "Φλόγα" και σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας κυκλοφορεί σε μορφή σπρέι και έχει "το άρωμα της αποπλάνησης, με λίγη δόση από ψητό κρέας".

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΗΣ HOL


Ένα εργαλείο που έλειπε απο την Hellas Online ήταν η μέτρηση της πραγματικής ταχύτητας που απολαμβάνουν οι συνδρομητές της. Σκοπός της μέτρησης, είναι ο εντοπισμός προβλημάτων ταχύτητας στις γραμές των συνδρομητών.

Τι ακριβώς κάνει το ADSL Speed Test της hol;

Ανοίγωντας μια σελίδα του πλοηγού σας προς την διεύθυνση http://speedtest.hol.gr/ πατάτε εκκίνηση και ενημερώνεστε για τις ταχύτητες Upstream και Downstream της σύνδεσης σας. Πρόκειται για πραγματικές ταχύτητες και όχι ονομαστικές. Το ζήτημα βέβαια είναι, πως τα αποτελέσματα αυτά αφορούν σε σύνδεση TCP με κάποιον server της εταιρίας και όχι με κάθε site του ελληνικού και παγκόσμιου internet.

Άρα, τα αποτελέσματα δίνουν μια πραγματική εικόνα για την απόδοση της γραμμής σας μέχρι τους servers της Hellas Online και όχι μια εικόνα για τις πραγματικές ταχύτητες που θα απολαμβάνετε σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση όπως P2P προγράμματα, browsing σε sites του εξωτερικού κλπ.

Εαν λοιπόν τα αποτελέσματα σας είναι κοντά στην ονομαστική ταχύτητα “κλειδώματος” της γραμμής σας, τότε θεωρείστε πως απο πλευράς συνδεσιμότητας με τη hol, όλα είναι εντάξει.

apo techspot