Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΨΗΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ-ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ

O Allen Iverson εγκαταλείπει το NBA..δείτε τις 10 καλύτερες φάσεις της καριέρας του

Έχει ....σχέδιο και mail ο Υπουργός Προστασίας !!!!



Όλα και όλοι στη θέση τους στο Κέντρο της Αθήνας.
Οι Αφρικανοί με τα Gucci παντού στους εμπορικούς δρόμους.
Οι Μπαγκλαντεσιανοί με τις πλαστικές κλαπάτσες καθισμένοι
κατάχαμα σε κεντρικά σημεία να τις βαράνε με καμάρι
και εσύ να πηδάς για να περάσεις.
Οι πρεζέμποροι στην θέση τους.
Και που έφυγε ο ΟΚΑΝΑ;
Τα στέκια επανιδρύθηκαν.
Οι Ρωσίδες με τα τσιγάρα στην Αθηνάς, οι Νιγηριανές στα στενά
της Πειραιώς και τα μικρά τύπου ξενοδοχεία στις δόξες τους.
Γιατί πάλι τα ίδια;
Εντολή να σταματήσουν οι σκούπες από τον Αρχηγό της Αστυνομίας
Χρυσοχοϊδη.
Ετοίμασε όμως το γραφείο που θα καταγγέλονται οι Αστυνομικοί
και διέθεσε το προσωπικό του mail για πάσα χρήση και πάσα.....
καταγγελία εναντίον των εγκληματιών,μαστροπών,πρεζεμπόρων
και άλλων αστυνομικών γιατί όπως διαπίστωσε ο Μεγάλος
Υπουργός η Αστυνομία έχει μόνο από αυτούς.
Οι τσαντάκηδες και οι πορτοφολάδες ξαναγύρισαν στο Κέντρο
με την εξαφάνιση των περιπολιών.
Έχει σχέδιο ο Υπουργός δεν αμφιβάλω!
Το θέμα είναι αν έχουν σχεδιάσει και άλλη
υπομονή να έχουν οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες του Κέντρου
γιατί όπως διαπιστώνω τους εξαντλείται και σύντομα
θα περάσουν στην αυτοδικία λόγω έλλειψης Κρατικής
Προστασίας!

Αθηναίος

ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΛΗΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ"


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ, ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΛΗΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

“Πληροφορήθηκαμε από τον Τύπο και τα ΜΜΕ ότι θεωρήθηκε ως εργατικό ατύχημα η περιπέτεια της κ. Κωνσταντίνας ΚΟΥΝΕΒΑ, η οποία δέχθηκε
επίθεση από αγνώστους με καυστικό υγρό στο πρόσωπο. Η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται και ο Υπουργός Εργασίας κ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ καλώς αναγνώρισε το γεγονός ως εργατικό ατύχημα και έδωσε παραχωρητήριο και κλειδί στην μητέρα της άτυχης γυναίκας.

Αν και πέρασαν όμως εννέα μήνες από την δολοφονία του αδελφού μας
Αρχιφύλακα ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ Μιχαήλ που συνέβη την 5-3-2009 στη Νίκαια Πειραιώς, από Αλβανό λαθρομετανάστη, όταν ο αδελφός μας ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, επιχείρησε να τον συλλάβει, αφού αυτός προηγουμένως είχε κάνει ληστεία σε Υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου η πολιτεία στην περίπτωση του δεν επιδεικνύει την ίδια ευαισθησία και συγκεκριμένα:

συνέχεια εδώ

Η Αμερική δεν δέχτηκε καμιά τρομοκρατική επίθεση κατά την διάρκεια της θητείας του Μπους...

...είπε σε χτεσινή συνέντευξη στο FOX NEWS η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου κατά την διάρκεια της θητείας του Μπους Dana Perino!!!

500.000$$ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...

...ΔΕΚΑ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΚΤΙΖΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!


Ένας Αμερικανός στρατιώτης στο έδαφος του Αφγανιστάν κοστίζει σύμφωνα με το Πεντάγωνο στην Ουάσινγκτον μισό εκατομμύριο δολάρια την ημέρα, ίσως το ποσό αυτό να φτάνει στο...



...ένα εκατομμύριο δολάρια, σύμφωνα με "ανώνυμη" πηγή στο Λευκό Οίκο...

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν στείλει 180 χιλιάδες στρατιωτικούς στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν και, συγκεκριμένα, περίπου 68 χιλιάδες στρατιωτικούς στο Αφγανιστάν και περίπου 115 χιλιάδες στρατιωτικούς στο Ιράκ.

Φέτος το κόστος και για τους δύο πολέμους προσεγγίζει τα χίλια δισεκατομμύρια δολάρια

Οι πράσινοι ...φόβοι και οι κουμπαριές!



Τελικά ο εκφοβισμός των πολιτών περί ( δήθεν) χρεοκοπίας της Ελλάδας που έχει επιμεληθεί το επικοινωνιακό επιτελείο του κ. Γ. Παπανδρέου , αρχίζει και αποδίδει καρπούς.

Το σενάριο καλό. Οι ρόλοι μοιρασμένοι και καλοπαιγμένοι. Οι γκεστ σταρ ...όλα τα λεφτά. Το έργο έχει τεράστια ...χρηματική...επιτυχία. Σπάει ...ταμεία!
Τώρα αυτά είναι ασφαλιστικά ταμεία, τα ταμεία της Ιπποκράτους , τα ταμεία κάποιων επιχειρηματιών ή τα ταμεία των τραπεζών, σε όποιο και να ποντάρετε θα πάτε ...ταμείο!

Οι πολίτες έχουν τρομοκρατηθεί. Μαζί με αυτούς και κάποιοι μέσα από το ΠαΣοΚ. Έρχονται δύσκολες ημέρες σου λένε και πρέπει να εξασφαλιστούμε.
Διαβάζω π.χ στο «Παρόν» της περασμένης Κυριακής ότι νεοεκλεγείς βουλευτής του ΠαΣοΚ προσέλαβε στο γραφείο του ως συνεργάτες …τη γυναίκα του, τον γιο του και την κόρη του.
Να μένουν όλοι οι μισθοί στην οικογένεια, δηλαδή. Αυτό θα πει οικογενειακός προγραμματισμός σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Όμως μην νομίζετε ότι η αληθοφάνεια του σεναρίου που επιμελείται το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης επηρεάζει μόνο …άπειρους νεοεκλεγέντες βουλευτές του ΠαΣοΚ. Επηρεάζει και μεγαλοστελέχη της ΙΔΙΑΣ της κυβέρνησης.

Ο ...κύριος αναπληρωτής έχει τοποθετήσει την γυναίκα του στη θέση ...συμβούλου του με 8.000 ευρώπουλα τον μήνα!

Βλέπεται ότι δεν είναι μόνο η υπουργός κ. Μπατζελή που κοίταξε από την αρχή να εξασφαλίσει τους συγγενείς της. Υπάρχουν ακόμα δεκάδες παραδείγματα .

Τρομοκρατήθηκαν μάλιστα τόσο πολύ που θέλησαν να ...εξασφαλίσουν και τους κουμπάρους και τις κουμπάρες.
Κουμπάρος στη θέση γενικού γραμματέα. Έχει τα προσόντα μου λένε. Από την άλλη όμως, πως εμένα ένα πουλάκι μού είχε σφυρίξει ότι ο κύριος γενικός ήταν τόσο σίγουρος που το ..κελαηδούσε εδώ και εκεί, πολύ πριν ...αποφασιστεί;

Αμ ό άλλος; O ....Διπλωματικός ; Ο κύριος αυτός κατέχει εξέχουσα θέση στη νέα διακυβέρνηση. Προσέξτε! Εξέχουσα θέση!
Τελικά ...φοβήθηκε και αυτός από τα λεγόμενα του κ. Γ. Παπανδρέου - πριν φύγει για τις εξωτικές διακοπές του- και θέλησε να εξασφαλίσει και αυτός μια κουμπάρα του.
Την απέσπασε λοιπόν στο διπλωματικό του γραφείο σε θέση ...ειδικού συμβούλου, αμειβόμενη με 7.000 ευρώπουλα τον μήνα! Η απόσπαση μεν είναι στα όρια του νόμου , αλλά η κουμπάρα το μοναδικό πτυχίο που διαθέτει είναι ....ΤΕΙ Νοσηλευτικής!

Μια νοσοκόμα
...πάντα την ήθελε η διπλωματική υπηρεσία θα μου πείτε. Όχι δεν υπαινίσσομαι ότι είναι άρρωστη ως υπηρεσία. Μόνοι τους το λένε! Θα μας στοιχίσει λίγο ακριβά ως ειδική σύμβουλος , αλλά ..χαλάλι. Κουμπάρα είναι αυτή!

Πέραν λοιπόν της χιουμοριστικής διάθεσης που έχω σήμερα για ....την διαφάνεια που ευαγγελίζονται , ορκίζονται και προσκυνούν, μήπως κάποιος από τους φίλους του ....σοσιαλισμού, μπορεί να θυμηθεί το ....ποίημα περί νομίμου και ηθικού; Αυτό ντε , το φιλοσοφικό ερώτημα που απαντήθηκε ευκόλως και κατά το δοκούν.

Ισχύει και σήμερα; Γιατί διακρίνω μια ...μουγκαμάρα. Εκτός εάν ξαφνικά έγιναν ένθερμοι «οπαδοί» του Ιρλανδού συγγραφέα Oscar Wilde που έλεγε ότι ...«Ο καλύτερος τρόπος ν' αντιστέκεσαι σε έναν πειρασμό, είναι να ....υποκύπτεις σ' αυτόν»!


ΥΓ.
Από το επικοινωνιακό τσουνάμι περί χρεοκοπίας φοβήθηκε μέχρι και η κυρία Μαργαρίτα. Πέραν λοιπόν του κτήματος και των δεξιώσεων που επιμελείται , σκέφτηκε , τώρα στα …80φευγα της, να γίνει και ..τηλεοπτική παραγωγός. Να ...εξασφαλιστεί και αυτή πριν επέλθει ο «Αρμαγεδδών» της….. χρεοκοπίας!

Η Θρακική γη περνάει σε τουρκικά χέρια…


Μουσουλμάνοι αγοράζουν γη

από χριστιανούς σε οποιαδήποτε τιμή!!!


Η γνωστή Συνθήκη της Λωζάνης, που υπογράφηκε το 1923 και με βάση την οποία καθορίστηκαν τα σύνορα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας βάσει του πληθυσμού της Θράκης και του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, είναι ένα πολιτικό αδιαμφισβήτητο γεγονός.
Αυτή τη συνθήκη, πρώτη η Ελλάδα την παραβίασε με την μειοδοτική πολιτική των ετών 1955-1959, η οποία αναγνώρισε ξαφνικά τουρκική μειονότητα, υποκαθιστώντας τον όρο μουσουλμανική που σαφώς αναγραφόταν στην Συνθήκη της Λωζάνης. Ο φόβος και η πολιτική ανεπάρκεια των τότε πολιτικών «αρχόντων» της Ελλάδας, επέτρεψε την ισοπέδωση της συνθήκης με τα γεγονότα της Κωνσταντινούπολης αλλά και της ισοπέδωσης του Ελληνισμού σε ολόκληρη την Τουρκία.
Η προδοτική συμπεριφορά των τότε υπευθύνων πολιτικών, προκειμένου να εξευμενίσει την τουρκική λαίλαπα, απάντησε στην Τουρκία παραχωρώντας το αδιανόητο, την αναγνώριση τουρκικής μειονότητας, αντί να απαντήσει με μέτρα ίσης βαρύτητας και να προχωρήσει σε μαζικές αναγκαστικές εκδιώξεις εκτός της Ελλάδας, όλων εκείνων που επεδίωκαν την αναγνώρισή τους ως «τούρκοι»…
Η συνέχεια, μέχρι σήμερα, ήταν δραματική μέσα από μία παθητική στάση της Ελλάδας σε όσα συνέβαιναν στην Θράκη. Η δραστηριότητα παράνομων οργανώσεων, όπως οι «Γκρίζοι Λύκοι» κατάφεραν να εκφοβίσουν ικανούς αριθμούς μουσουλμάνων, ενώ ταυτόχρονα πέρασαν στρατιωτικό οπλισμό –μέρος του οποίου συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές- με σκοπό την εκπαίδευση ομάδων μουσουλμάνων πολιτών προκειμένου να αναλάβουν δράση όποτε η Άγκυρα αποφασίσει.
Η λειτουργία «τουρκικών νεολαιών» (πολιτιστικοί σύλλογοι) κατάφερε να δημιουργήσει πυρήνες ανθελληνισμού που ανέλαβαν την εφαρμογή των σχεδιασμών της Άγκυρας. Σύλλογοι μουσουλμάνων επιστημόνων ή μουσουλμάνοι εκπαιδευτικοί (που δηλώνουν τούρκοι) λειτουργούν καθ’ υπόδειξιν και αυστηρών εντολών της Άγκυρας. Η αναγνώριση τουρκικής μειονότητας και γλώσσας δεν ήταν ένα απλό πολιτικό ολίσθημα, αλλά αποτελεί πράξη εθνικής μειοδοσίας, η οποία δεν έχει ανακληθεί ποτέ και που απειλεί σήμερα την ελληνικότητα της Θράκης…
Η δημιουργία μίας κλειστής οικονομίας, των μουσουλμάνων, με το χρήμα να κυκλοφορεί αυστηρά ανάμεσα σε μουσουλμάνους, κορυφώθηκε με την πρόσφατη δημιουργία της τουρκικών συμφερόντων τράπεζας «Ziraat», η οποία αποκαλύφθηκε ότι είναι όργανο της ΜΙΤ και του βαθέους κράτους της Τουρκίας… Η δημιουργία όμως της κλειστής οικονομίας, οδηγεί αυτόματα και στην συστηματική δημιουργία "γκέτο", καθαρά μουσουλμανικών περιοχών, στις οποίες η διαβίωση ενός χριστιανού δεν θεωρείται (πλέον) ευχάριστη υπόθεση...!
Ο πληθυσμός της Θράκης, μειώνεται δραστικά από την πλευρά των χριστιανών, ενώ εδώ και πολλά χρόνια ο μουσουλμανικός πληθυσμός αυξάνεται ραγδαία με ρυθμούς που τείνουν να ανατρέψουν τον ένα από τους βασικούς παράγοντες της συνθήκης της Λωζάνης, αυτόν του δημογραφικού, με βάση το θρήσκευμα. Έτσι, πολύ σύντομα, προβλέπεται πως το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων της Θράκης θα είναι μουσουλμάνοι και θα αποκτήσουν το φυσιολογικό δικαίωμα –που προκύπτει από την ίδια τη Συνθήκη- να απαιτήσουν δικαίωμα σε πιθανή ανεξαρτητοποίηση της ακριτικής Ελληνικής Θράκης και της μετατροπής της σε μία περιοχή στην οποία θα υπάρχει ιδιαίτερο καθεστώς… Είναι απόλυτα βεβαιωμένο πως εάν συνεχίσει η ίδια αδιαφορία, από την πλευρά των ελληνικών κυβερνήσεων (με την μη στήριξη των χριστιανών κατοίκων στην παραμονή τους ή στην δημιουργία πολυμελών οικογενειών), η Θράκη θα περάσει σε τουρκικά χέρια.
Ο δεύτερος παράγοντας, το ιδιοκτησιακό καθεστώς, επίσης απειλείται επί των ημερών μας, εντονότερα όσο ποτέ άλλοτε, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος της Άγκυρας, η οποία μέσω του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής αλλά και μέσω της Ziraat Bank, ενισχύουν την διάθεση αγορών εδαφών (οικοπέδων και καλλιεργούμενων εκτάσεων – χωραφιών) από την πλευρά των μουσουλμάνων. Η ενίσχυση αυτή γίνεται μέσω μίας υπόγειας πριμοδότησης ή και καταβολής του πλήρους μισθώματος της αγοραπωλησίας. Αυτές οι «οικονομικές βοήθειες» δίνονται αναλόγως του βαθμού πίστης προς την Τουρκία του εκάστοτε ενδιαφερόμενου μουσουλμάνου, αλλά πάντοτε με υποθήκη του αντικειμένου της αγοράς (οικόπεδο ή χωράφι) προς την τουρκική τράπεζα Ziraat!!! Με απλά λόγια, η τράπεζα δίνει δάνεια αγοράς γης από χριστιανούς σε όλους σχεδόν τους μουσουλμάνους, υποθηκεύοντας τους τίτλους της ιδιοκτησίας υπέρ του τουρκικού δημοσίου!!! (Μάλιστα, το ενημερωτικό υλικό της τράπεζας δίνεται σε δύο γλώσσες: στην αγγλική και στην τουρκική… Η ελληνική γλώσσα δεν χρησιμοποιείται εντός της Ελλάδας και μάλλον η Ziraat Bank την θεωρεί ως μη χρησιμοποιούμενη στην περιοχή της Θράκης, αφού δεν την χρησιμοποιεί στα έντυπά της…)
Μήπως αυτό ονομάζεται έμμεση αγορά γης εκ μέρους της Τουρκίας; Και τι κάνουν οι ελληνικές κυβερνήσεις απέναντι σε αυτό το «φαινόμενο»; Δυστυχώς, αδιαφορούν παγερά και δεν παίρνουν κανένα μέτρο στήριξης των χριστιανών κατοίκων, προσφέροντάς τους εργασία για να παραμείνουν στην Θράκη και να μην φύγουν ή προσφέροντάς τους γη (με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο), είτε δημιουργώντας ένα ειδικό οικονομικό καθεστώς για τους κατοίκους της περιοχής, που θα τους διευκολύνει όχι στο να πουλάνε την πατρώα τους γη (λόγω οικονομικής εξαθλίωσης) αλλά στο να αγοράζουν επιπλέον γη… Σε πλήρη αντίθεση, με την τακτική της Άγκυρας, οι Ελληνικές τράπεζες πιέζουν τους χριστιανούς κατοίκους και τους οδηγούν στην εξαθλίωση ή και την πώληση των ακινήτων τους (σε όσους έχουν) σε οποιονδήποτε προσφέρει χρήματα… Και οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά είναι, σχεδόν πάντα, μουσουλμάνοι οι οποίοι προσφέρουν υπέρογκα ποσά προκειμένου να αποκτήσουν την ιδιοκτησία γης από χριστιανούς… Οι τράπεζες παίρνουν τα χρήματά τους και η Τουρκία αισθάνεται ισχυρότερη… Και ο νοών νοείτω…
Η πλήρης αδιαφορία, που πλησιάζει έντονα τα χαρακτηριστικά της εγκληματικής αντιμετώπισης εις βάρος των ίδιων των εθνικών συμφερόντων, θα πρέπει να γίνει βασικό σημείο συζητήσεων και δραστικών αποφάσεων, τέτοιων που θα μπορέσουν όχι μόνο να σταματήσουν την μέχρι σήμερα δράση της Άγκυρας και των πρακτόρων της στην περιοχή, αλλά θα δημιουργήσουν την κατάλληλη και όλα τα απαραίτητα εκείνα στοιχεία που θα αντιστρέψουν την σημερινή «φορά» των εξελίξεων και θα καταστρέψουν τους εξόφθαλμους σχεδιασμούς της Άγκυρας.
Προχθές, ο νέος τούρκος πρέσβης, φερόμενος ως κεχαγιάς, επισκέφθηκε την περιοχή της Θράκης, ενώ δεν έχει δώσει ακόμη τα διπλωματικά του διαπιστευτήρια στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας!!! Ίσως να πιστεύει πως επισκέφθηκε μία περιοχή στην οποία δεν υπάρχει το ελληνικό κράτος και ως εκ τούτου συμπεριφέρθηκε αναλόγως… Μάλιστα, σε αυτή του την επίσκεψη φυλασσόταν από τις ελληνικές αρχές ασφαλείας…
Και το ερώτημα είναι σκληρό: Τους Έλληνες της Θράκης ποιος τους προφυλάσσει από τον εκάστοτε τούρκο πρέσβη ή τον εκάστοτε τούρκο πρόξενο; Η Θράκη παραδίδεται (ή παραδόθηκε και δεν δημοσιοποιήθηκε ακόμη) στην Άγκυρα, χωρίς καμία αντίδραση. Η Συνθήκη της Λωζάνης βιάζεται, παραβιάζεται και ευτελίζεται στο όνομα του χρήματος, της κρατικής αδιαφορίας και του ιστορικού ενδοτισμού κάποιων… και δυστυχώς, πολύ σύντομα, η ίδια η Τουρκία θα ζητήσει την πλήρη εφαρμογή της για να πάρει την Θράκη από την Ελλάδα…
Κωνσταντίνος

44 κιλά ηρωίνης αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ πιάστηκαν στα Σκόπια



Συσκευασμένα σε 60 πακέτα, σε φορτηγό αυτοκίνητο με δρομολόγιο Τουρκία - Ιταλία, βρίσκονταν 44 κιλά ηρωίνη. Οκτώ άτομα συνελήφθησαν κατά την διάρκεια της επιχείρησης από την αστυνομία της Τουρκίας και της ΠΓΔΜ...



...Η κυβέρνηση των Σκοπίων πανηγυρίζει μιας και θέλει να δείξει στην Ευρώπη ότι η χώρα κάνει τα πάντα για να ελαττώσει τη διακίνηση ναρκωτικών προς τις χώρες μέλη της ΕΕ.

Αλλάζουν οι διαδικασίες για την παροχή ασύλου Προβλέπεται η δημιουργία αυτόνομης Κεντρικής Υπηρεσίας Ασύλου


Τη ριζική μεταρρύθμιση του συστήματος παροχής ασύλου επεξεργάζεται το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Για το σκοπό αυτό συστήνεται Ομάδα Εργασίας με τη συμμετοχή εκπροσώπων ΜΚΟ και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Πέμπτη.
Επικεφαλής της Ομάδας Εργασίας τοποθετήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Γρηγόρης Τασούλας, ενώ στην Ομάδα Εργασίας θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, ΜΚΟ, το Συνήγορο του Πολίτη, το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, την Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου(δηλ. όσοι τρώγανε τόσο καιρό με χρυσά κουτάλια απο τους μετανάστες) το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Στόχος της Ομάδας Εργασίας είναι η δημιουργία μιας αυτόνομης Κεντρικής Υπηρεσίας Ασύλου με περιφερειακή διάρθρωση στο πλαίσιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη."Τίνος πολίτη"?????Του Πακιστανού???Ολοι 30 ψεύτικα χαρτιά έχουν..Δηλώνουν χώρες που έχουν πόλεμο και τώρα θα πάρουν και χαρτί πρόσφυγα..

συνέχεια εδώ


Greekalert

Το σχέδιο ποιο είναι;

51 μέρες έχουν περάσει από την ανάληψη της εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ και όλοι αναρωτιόμαστε: Έχουν κάποιο σχέδιο; Μήπως εμείς δεν μπορούμε να το δούμε; Γιατί δεν μπορεί να ήταν σχέδιο η... έκτακτη εισφορά για αναδιανομή ενός ΔΙΣ!!! Δεν μπορεί να ήταν σχέδιο το σταμάτημα της απόσυρσης. Δεν μπορεί να ήταν σχέδιο η αλλαγή 3-5 χιλιάδων κρατικών αυτοκινήτων. Δεν μπορεί να ήταν σχέδιο ο διορισμός 88 Γ.Γ. μέσω της δήθεν ανοιχτής διαδικασίας του Opengov.gr που μέχρι τώρα έχει βγάλει μόνο κουμπάρους και γνωστούς. Δεν μπορεί να ήταν σχέδιο το φόρτωμα των προϋπολογισμών του 2008 και 2009 με 6 δις για τα νοσοκομεία. Δεν μπορεί να ήταν σχέδιο το πάγωμα των μισθών δημοσίων τεμπέληδων που το πήραν πίσω.


Δεν έχω διαβάσει τίποτα ενδιαφέρον στα ΠΑΣΟΚικά blogs. Τα περισσότερα ασχολούνται με τα εσωκομματικά της Ν.Δ. ή με το να παραπονιούνται γιατί το ΚΚΕ "απαγόρεψε" τον διάλογο τώρα και όχι επί Ν.Δ.!!!

Μήπως το σχέδιο ήταν η καταρράκωση της οικονομίας; Αν ήταν έτσι, σε 51 μέρες το πέτυχαν απόλυτα...

Με κάθε είδους απάτη , χιλιάδες αλλοδαποί λαμβάνουν βαρβάτες συντάξεις από το ΙΚΑ , εκμεταλλευόμενοι τον ηλίθιο ανθρωπισμό μας ...


ΠΙΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ - ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ - ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ





΄΄ΠΑΤΕΡΑΣ΄΄ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΝ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ STRIP CLUB

 

ΕΛΕΟΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ 12χρονη ΜΑΘΗΤΡΙΑ

Οδηγός λεωφορείου, που μετέφερε μαθητές σε ιδιωτικό δημοτικό σχολείο, συνελήφθη χθες στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων, με την κατηγορία ότι ενοχλούσε σεξουαλικά 12χρονη...

Πρόκειται για έναν 35χρονο, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ' εξακολούθηση και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πειραιά.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 35χρονος πριν από ένα μήνα άρχισε να στέλνει τηλεφωνικά γραπτά μηνύματα στη ανήλικη με περιεχόμενο, που πρόσβαλε την γενετήσια αξιοπρέπεια της και ταυτόχρονα επεδίωκε συνάντηση μαζί της.

Όταν, όμως, πήγε στο ραντεβού, συνελήφθη από τους αστυνομικούς, οι οποίοι εν τω μεταξύ είχαν ενημερωθεί για το συμβάν.

Έλληνας ερευνητής αναπτύσσει μέθοδο δημιουργίας ηλεκτρισμού από τον αέρα



Νέα καινοτομική μέθοδος Έλληνα ερευνητή στις ΗΠΑ για τη δημιουργία ηλεκτρισμού από τη ροή του αέρα.

Μια ομάδα ερευνητών του City College της Νέας Υόρκης, με επικεφαλής τον ελληνικής καταγωγής καθηγητή Γιάννη Ανδρεόπουλο, αναπτύσσει μια νέα καινοτομική μέθοδο δημιουργίας ηλεκτρισμού για αεροπλάνα και αυτοκίνητα, η οποία βασίζεται στο φαινόμενο του πιεζοηλεκτρισμού, με την χρήση κατάλληλων υλικών, που μετατρέπουν την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική.

Η καινοτομική τεχνολογία, που παρουσιάστηκε στο 62ο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Φυσικής Εταιρίας στη Μινεάπολη, αφορά μικρές συσκευές επιφάνειας λίγων τετραγωνικών εκατοστών, οι οποίες τοποθετούνται στην οροφή ή στην άτρακτο ενός αεροσκάφους ή ενός αυτοκινήτου και οι οποίες καθώς δονούνται από τον αέρα, παράγουν ηλεκτρισμό.

Η παραγόμενη ενέργεια δεν είναι αρκετή - προς το παρόν τουλάχιστον - για να αντικαταστήσει πλήρως τις μηχανές εσωτερικής καύσης, όμως επαρκεί για να τροφοδοτήσει κάποια άλλα συστήματα, π.χ. τους ηλεκτρονικούς πίνακες ελέγχου στο πιλοτήριο ή μπαταρίες ηλεκτρονικών συσκευών.

«Αυτές οι συσκευές δημιουργούν τη δυνατότητα για τη συνεχή αξιοποίηση της ενέργειας από το περιβάλλον, που αλλιώς πάει χαμένη», δήλωσε ο Ανδρεόπουλος, σύμφωνα με τη βρετανική «Telegraph». Η ερευνητική ομάδα του προσπαθεί να βελτιώσει περαιτέρω την αποδοτικότητα της νέας τεχνολογίας, ώστε να έχει διευρυμένο πεδίο πρακτικών εφαρμογών.

Ο Γιάννης Ανδρεόπουλος αποφοίτησε το 1971 από το Τμήμα Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακά στο Τμήμα Αεροναυπηγικής του Imperial College του Λονδίνου, από όπου πήρε και το διδακτορικό του. Σήμερα είναι καθηγητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του City College of New York (CCNY).

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΑΡΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

Why America is Fat
Created by OnlineEducation.net

Kαταγγελία της Αλκμααρ βάζει σε κίνδυνο τον Ολυμπιακό



Πρόβλημα από το πουθενά μπορεί να δημιουργηθεί στον Ολυμπιακό με την έκθεση που έστειλε η Αλκμααρ στην UEFA. Συγκεκριμένα η ολλανδική ομάδα καταγγέλλει...



...προσπάθεια παράνομης εισόδου οπαδών του Ολυμπιακού στο γήπεδο με πλαστά εισιτήρια και τον τραυματισμό τριών υπαλλήλων του γηπέδου.

Οπως είναι λογικό στον Ολυμπιακό έχει προκληθεί ανησυχία αφού ουδείς γνωρίζει πόσο
διατεθειμένη να τραβήξει το σχοινί είναι η πρωταθλήτρια Ολλανδίας, αλλά και τι διαστάσεις θα δώσει η UEFA, η οποία θα εξετάσει την καταγγελία και θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε έρευνες.

http://www.contra.gr