Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!

Μπορεί μια γυναίκα να κάνει έναν άντρα εκατομμυριούχο?
-Αν ήταν δισεκατομμυριούχος.

-Γιατί ο Θεός έπλασε τελευταία τη γυναίκα?
-Γιατί αν την έπλαθε πρώτη θα του χαλούσε τα σχέδια.

-Για να γίνει κάποιος πυροσβέστης πρέπει να μάθει να ντύνεται σε 3
> > λεπτά.
Τι συμπέρασμα βγάζουμε απ' αυτό?
-Ότι καμιά γυναίκα δεν μπορεί να γίνει πυροσβέστης.

-Ποια είναι η συνεισφορά του άντρα στο σκούπισμα του σπιτιού?
-Σηκώνει τα πόδια του για να σκουπίσει η γυναίκα από κάτω.

-Γιατί ο Χριστός μόλις αναστήθηκε παρουσιάστηκε πρώτα σε γυναίκες?
-Για να είναι σίγουρος ότι θα διαδοθεί γρήγορα η είδηση.

-Ποιο είναι το χειρότερο μέρος όταν ένας άνδρας κάνει αλλαγή φύλου?
-Όταν του αφαιρούν και το μισό μυαλό

-Γιατί οι παντρεμένοι είναι πιο παχείς από τους ανύπαντρους?
-οι ανύπαντροι βλέπουν τι έχει στο ψυγείο και πηγαίνουν στο κρεβάτι.
οι παντρεμένοι βλέπουν τι έχει στο κρεβάτι και πηγαίνουν στο ψυγείο

Όταν πρέπει να χαλαρώσετε και να φύγετεε μακρυά απ' όλα .... προτείνω ... "μια ημέρα σε παραλία στην ΚΙΝΑ"




















ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ;;;;
Πού σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους;;;
Έχουν ναυαγοσώστες;;
Πώς στο καλό θα μαυρίσουμε;


ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ?

ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ; ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ Ο ΣΧΙΝΙΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ;;;

Μίκης Θεοδωράκης: Ιδού ο μεγάλος ένοχος - Το χρήμα και η θεοποίησή του

Ο Μίκης Θεοδωράκης τοποθετείται

1.- Κύριε Θεοδωράκη, είστε μια προσωπικότητα διεθνούς εμβελείας, καταξιωμένος με το έργο σας στον πνευματικό και καλλιτεχνικό χώρο αλλά και τους διαρκείς κοινωνικούς αγώνες. Ούτε στιγμή δεν καταθέσατε τα όπλα. Ο κόσμος σάς λατρεύει και σας θαυμάζει. Οι αντίπαλοί σας, σας εκτιμούν. Είστε μια προσωπικότητα πάνω από τα πάθη και τα μίση. Τις κρίσιμες δεκαετίες του προηγούμενου αιώνα ζήσατε στην καρδιά των γεγονότων. Είναι γεγονός ότι ο λόγος σας έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Ως εκ τούτων λοιπόν, θα θέλαμε από σας μια αποτίμηση:
- για την πορεία της ανθρωπότητας.
- για την πορεία του ελληνικού έθνους και τις προοπτικές του.
- για την πορεία, τα προβλήματα (μεταναστευτικό) και το μέλλον της Ελλάδος.
- για τα προβλήματα ασφάλειας (διεθνώς και ελλαδικά).
2.- Ως πνευματικός δημιουργός σημαδέψατε ανεξίτηλα εδώ και δεκαετίες τα καλλιτεχνικά και όχι μόνον δρώμενα στην πατρίδα μας. Τιμήσατε όσο λίγοι το όνομα της Ελλάδας. Μεταπολεμικά αναδείχθηκαν σημαντικοί μουσικοί, ποιητές, συγγραφείς κ.λπ. Σήμερα τι συμβαίνει; Με ποιες αξίες πορεύεται ο σύγχρονος Έλληνας; Υπάρχει πνευματική δημιουργία στον τόπο μας; Αν ναι μιλήστε μας με ονόματα. Αν όχι, “τις πταίει;”
3.- Τι θα μπορούσε να συμβεί; πια αλληλουχία γεγονότων; για να καταφέρουμε να ξεφύγουμε από το τέλμα των καιρών και να επιτευχθεί μια πολιτιστική και πολιτισμική άνοδος στην πατρίδα μας;
4.- Ο αστυνομικός θεσμός υφίσταται από την απαρχή των οργανωμένων κοινωνιών και επινοήθηκε για να περιφρουρεί την ισορροπία μεταξύ πολιτών και θεσμών. Πως θα σχολιάζατε το ρόλο της αστυνομίας σήμερα, γενικότερα αλλά και ειδικότερα στην Ελλάδα.
Από τις αγωνιώδεις ερωτήσεις που μου θέσατε, εικάζω ότι έχετε κι εσείς «μολυνθεί» από τον ιό της απελπισίας, με τον οποίο προσπαθούν εδώ και καιρό κάποιοι γνωστοί-άγνωστοι σκοτεινοί κύκλοι να κάνουν το λαό μας να χάσει την εμπιστοσύνη του στους πάντες και τα πάντα ξεκινώντας από τους πολιτικούς και το κράτος και φτάνοντας ως τον ίδιο τον εαυτό του.
Τελείως διαφορετική είναι η δική μου άποψη ειδικά για τη θέση και την κατάσταση της χώρας και του λαού μας, αν λάβουμε υπ’ όψιν από πού ξεκινήσαμε και πού φτάσαμε μέσα σε πενήντα μονάχα χρόνια.
Για όσους γνώρισαν την Ελλάδα του ΄30, του ΄40 και του ΄50, η διαφορά είναι όση της νύχτας από τη μέρα. Κι αυτό χάρη κυρίως στην αντοχή, τη δύναμη, την εργατικότητα και τις προσπάθειες του ελληνικού λαού.
Εδώ θα πρέπει να υπογραμμίσω ότι τα μεγαλύτερα δεινά ήταν … εισαγόμενα. Δυστυχώς η μοίρα της χώρας μας σφραγίστηκε από τα «ενδιαφέροντα» των ισχυρών, που από την πρώτη στιγμή της επανάστασης του ΄21 έως σήμερα, δεν μας αφήνουν ούτε μια ώρα ησυχίας να κοιτάξουμε μόνοι μας ελεύθεροι και αδέσμευτοι τη ζωή μας.
Έτσι και σήμερα είμαι βέβαιος ότι το 90% των όσων αρνητικών φαινομένων συγκλονίζουν τον τόπο μας, προέρχονται από ξένα κέντρα και τα εγχώρια όργανά τους, για να αποπροσανατολίσουν και να παραλύσουν τον λαό μας, να τον διαιρέσουν και να τον εκβαρβαρίσουν, να τον καταστήσουν άβουλο υποχείριο στα στρατηγικά και οικονομικά τους συμφέροντα.
Και δέχομαι να εκτεθώ λέγοντας ότι πίσω ακόμα και από τις πυρκαγιές και φυσικά απ’ τους κάθε λογής «κουκουλοφόρους» που καταστρέφουν περιουσίες, διαλύουν την Παιδεία και σπέρνουν την αμφιβολία και τον φόβο, κρύβεται βασικά το μένος της υπερδύναμης, γιατί η κυβέρνηση της χώρας μας είχε το θάρρος να πει ΟΧΙ στις εντολές της για την Κύπρο, τα Σκόπια και τις οικονομικές σχέσεις με την Ρωσία και την Κίνα. Μας τιμωρούν! Όχι μόνο τις κυβερνήσεις μας αλλά και τον ίδιο τον λαό για την αντίθεσή του στα εγκλήματα που έγιναν στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στην Γάζα. Μας τιμωρούν, όπως συνέβη τόσες και τόσες φορές στο παρελθόν. Και όπως έγινε και τότε, έτσι και τώρα μας διαιρούν για να περάσουν ευκολότερα τα σχέδιά τους.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τώρα κατάλαβαν την δύναμη των Blogs και προσπαθούν να τα εξαγοράσουν ρίχνοντας ζεστό χρήμα μέσω κρατικής διαφήμησης





Βγήκαν παγανιά τα κυνηγόσκυλα της κυβερνητικής προπαγάνδας και όχι μόνον, να εξαγοράσουν τις μόνες γνήσιες και ανόθευτες φωνές της ενημέρωσης -- αυτή των bloggers δηλαδή -- η οποία δυστυχώς έχει καταντήσει ενημέρωση μαϊμού εξ αιτίας των μεγαλοδημοσιογράφων. Και βέβαια η εξαγορά γίνεται μόνο με ζεστό χρήμα που δίδεται μέσω κρατικής διαφήμισης. Με το δικό μας και το δικό σας χρήμα δηλαδή, φίλες και φίλοι βάζουν φίμωτρο και στους Bloggers του διαδικτύου για να παίρνετε την είδηση-μαϊμού, έτσι όπως κάποιοι θα την κατασκευάζουν μακρυά κι έξω απ'την αλήθεια. Ετσι, όταν θα βλέπετε ενημερωτικά portals ή ειδησεογραφικά Bloggs που θα σας σερβίρουν την κρατική διαφήμιση ( π.χ. από τον ΟΠΑΠ, το Ταχ/κό Ταμιευτήριο κ.λπ.) , μ' ένα απλό κλικ θα αλλάζετε σελίδα, διαφορετικά θα παραμυθιάζεστε με προκατασκευσαμένες ειδήσεις σε μέτρα και σταθμά που θα βολεύουν κάποιους άλλους. Θα ποτίζετε δηλ. τον εγκέφαλό σας με προπαγάνδα και μολυσμένη είδηση.....

Ολο αυτό το βρώμικο σκηνικό όμως θα μείνει μακρυά απο εμάς, μακρυά από αυτή εδώ την ομάδα των ανθρώπων που ταχθήκαμε και ορκιστήκαμε απο την πρώτη μέρα που βγάλαμε στον αέρα αυτό εδώ το Ιστολόγιο, να υπηρετήσουμε ΜΟΝΟΝ την αλήθεια όσο σκληρή κι αν είναι και να μην επιτρέψουμε συμβιβασμούς μέσω βρώμικης συναλλαγής. Με λίγα λόγια ορκιστήκαμε και θα μείνουμε πιστοί στον όρκο μας, στο ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ τους τόσους μόνιμους κα μή φίλους και φίλες αναγνώστες μας που μήνες τώρα μας επισκέπτονται. Και το σπουδαιότερο, δεν θα γίνουμε υπηρέτες κανενός κόμματος, ιδίως όταν αυτό έχει στις τάξεις του λαμόγια.

Σε όλους αυτούς φυσικά τους πρώην συναδέλφους Bloggers που ηθελημένα ασπάστηκαν το χρήμα με τον τρόπο της εξαγοράς και παρουσίασης της "προπληρωμένης είδησης" , θα στείλουμε ένα μήνυμα: Θα είναι προτιμώτερο και τιμιώτερο να εγκαταλείψουν το Blogging και να κάνουν μεταγραφή στη δημοσιογραφία γιατί εκεί τους ταιριάζει κι ο χαρακτήρας τους αλλά και η τσέπη τους. Διαφορετικά θα μας βρίσκουν πάντα απέναντί τους και απέναντι στα λαμόγια που θα υπηρετούν.

Συνελήφθη γιατί αρνήθηκε τον έλεγχο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο-ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ BIG BROTHER ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ



Τι πάει να πει ότι είμαι η Sharon Stone; Θα περάσετε από έλεγχο! Η δημοφιλής ηθοποιός που πετούσε για την Montana προκειμένου να δει τον πατέρα της, αρνήθηκε να παραδώσει...



τις τσάντες της στον έλεγχο επιβίβασης με αποτέλεσμα να διαπληκτισθεί με μια υπάλληλο. Τελικά δέχτηκε τον έλεγχο, μετά από ολιγόλεπτη κράτηση από την αστυνομία του αεροδρομίου του Salt Lake City, που κλήθηκε να παράσχει βοήθεια στην υπάλληλο από την επίθεση της μαινόμενης ηθοποιού.

1936: Γεννιέται ο τραγουδιστής και λυράρης Νίκος Ξυλούρης.

Σαν Σήμερα: 07/07/2009



1456: Η γαλλίδα ηρωίδα Ζαν ντ’ Αρκ αθωώνεται από την Καθολική Εκκλησία, 25 χρόνια μετά το ρίξιμό της στην πυρά ως αιρετική και μάγισσα.

1668: Ο Άιζαακ Νιούτον (ο Νεύτων των Ελλήνων) παίρνει το Μάστερ του από το κολέγιο Τρίνιτι του πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ.

1745: Πρωτοτραγουδιέται το «God Save the King» προς τιμήν του βασιλιά Γεωργίου Β΄, που αργότερα θα καθιερωθεί ως ο Εθνικός Ύμνος της Μεγάλης Βρετανίας.

1846: Οι ΗΠΑ προσαρτούν την Καλιφόρνια.

1908: Πεθαίνει ο ποιητής και πεζογράφος Δημήτριος Βικέλας («Λουκής Λάρας»), πρώτος πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

1922: Γεννιέται ο γαλλοϊταλός αρχιτέκτονας Πιερ Καρντέν, που έγραψε ιστορία στην υψηλή ραπτική.

1923: Ο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο Ισμέτ Ινονού, με κοινή δήλωσή τους, ανακοινώνουν ότι επήλθε συμφωνία εφ' όλων των εκκρεμών ζητημάτων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

1936: Γεννιέται ο τραγουδιστής και λυράρης Νίκος Ξυλούρης.

1946: Η μοναχή Φράνσις Καμπρίνι ανακηρύσσεται Αγία από την καθολική εκκλησία. Είναι η πρώτη Αμερικανίδα που απολαμβάνει αυτής της τιμής.

1980: Οι Led Zeppelin δίνουν στο Δυτικό Βερολίνο την τελευταία συναυλία τους λίγο πριν διαλυθούν.

Πρωϊνή Ματιά στον Κόσμον Όλον!..


URUMQI, China (Reuters) - Η κινεζική αστυνομία συνέλαβε 1.434 άτομα με την κατηγορία ότι συμμετείχαν στις ταραχές που σημειώθηκαν το σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα της επαρχίας Ζινζιάνγκ, όπως μετέδωσε το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο "Νέα Κίνα".Οι ταραχές στην πόλη Ουρούμτσι ξεκίνησαν την Κυριακή και είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 156 άνθρωποι ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 800, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία!...London(BBC)..Περίπου 150 από τους επιβάτες ενός κρουαζιερόπλοιου, του Marco Polo, το οποίο είναι αγκυροβολημένο στη Σκωτία, ασθένησαν από κάποιον ιό που προκαλεί εμετούς, ανακοίνωσαν οι υγειονομικές αρχές της Βρετανίας!...Manila (Reuters)...Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 24 τραυματίστηκαν σήμερα από έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε μπροστά σε ένα κατάστημα στο νησί Τζόλο, στις νότιες Φιλιππίνες, όπως ανέφεραν μάρτυρες και νοσοκομειακές πηγές!...TEGUCIGALPA (Reuters) - Οι Ηνωμένες Πολιτείες καταδίκασαν χθες τη βία κατά των διαδηλωτών στην Ονδούρα και ζήτησαν να επιτραπει στον Πρόεδρο Manuel Zelaya να επανέλθει στη χώρα, καθότι η χώρα αντιμετωπίζει αυξανόμενη απομόνωση από την περασμένη εβδομάδα λόγω του πραξικοπήματος!...MOSCOW (Reuters) - ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama συνάντησε χθες στη Ρωσία τον πιο ισχυρό πολιτικό, τον πρωθυπουργό Βλαντιμίρ Πούτιν, στο πλαίσιο του ταξιδιού με σκοπό τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των κορυφαίων διεθνών πυρηνικών δυνάμεων!...Τεχεράνη (Reuters) - Ο Ιρανός θρησκευτικός ηγέτης Ayatollah Ali Khamenei προειδοποίησε τις δυτικές χώρες, τη Δευτέρα να μην παρεμβαίνουν σε υποθέσεις, στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας του όπως ανέφερε η κρατική τηλεόραση!...UNITED NATIONS (Reuters) - Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ καταδίκασε την Δευτέρα τη Βόρεια Κορέα λόγω της τελευταίας εκτόξευσης σειράς βαλλιστικών πυραύλων ως παραβίαση των ψηφισμάτων του Συμβουλίου και μια απειλή για την περιφερειακή και διεθνή ασφάλεια!...

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ


Δεν μας νοιάζει πως βγήκαν από τις φυλακές 214 κινητά αλλά πως μπήκαν


Μεγάλη επιτυχία του υπουργείου δικαιοσύνης. Συνέλαβαν 214 κινητά τα οποία και παραδόθηκαν χωρίς να αντιδράσουν ή να χτυπήσουν με ringtones! Ο Νίκος Δένδιας βγήκε σε συνέντευξη τύπου και μας το είπε λες και συνέλαβε 214 μέλη της ΣΕΧΤΑ!
Κινητά όταν λέμε εννοούμε τηλέφωνα και όχι ...

ανθρώπους που μετακινούνται ή κρύβονται! Που θα πήγαιναν δηλαδή τα κινητά από την στιγμή που μπήκαν στις φυλακές; Πουθενά. Δεν μπορούν να περπατήσουν. Άρα πρέπει να μας πει πως μπήκαν τα 214 κινητά μέσα και όχι πως βγήκαν.